MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuentinT
@Cifu:
"CPU és a VGA bõven jó... Sajnos túl sok ötletem nincs..."

Én azért köszönöm szépen a segítõ szándékodat! Egyelõre akkor marad ez, és reménykedem, hogy minél kevesebbszer akadok össze vele.

Birk@
Hát én egy délutánt játszottam a 9th Swordosokkal (oda jelentkeztem), elég komoly volt, tiszta MMO-s feelingem lett hirtelen <#wave>

Birkus Maximus

Birk@
Úgy hallottam, hogy a hivatalos TS3-at már lelõtték, 2 unofficial van helyette

Birkus Maximus

[NST]Cifu
CPU és a VGA bõven jó, szóval marad a memória / wincsi mint hardveres lehetõség, illetve szoftveres opció (driver, vírusírtó, stb.).

Sajnos túl sok ötletem nincs, ha máshol nem jelentkezik a probléma, akkor érdekes, hogy itt mi lehet a gond. Én az említett Win7 64bit váltást viszont mindenképpen javasolnám.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

viszont, amit most ugy eszrevettem, hogy a playerek mintha elkezdtek volna csapatban jatszani. toltam par gurigat nemreg es azt kell mondjam 1x vesztettunk. vegre rajottek h milyen jo is egy kis support ha kepes megnyomni az R betut😊 meg ugy altalaban, fedeztek az atlasokat, a catapultokra is odafigyeltek...szoval kezd tenyleg jo feeling-et arasztani a game..es meg csak beta😊 mi lesz itt ha egyszer hivatalosan is released lesz😊
A masik meg, hogy tenyleg egyre szebb lesz a grafika, vagy csak ennyire fanatikus vagyok h naprol napra(patch-rol patch-re) szebb a jatek?!
Commandot én is felnyomtam maxra a nagy ijedtség miatt 😄DD
Torzonborz
no igen ha egy atlas betalál akkor az fájni szokott 😄

viszont jenner-t nem tudom elitre fejleszteni csak 2 verzió van bent . vagy megint én vagyok vak 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

az elite atlas se rossz😊
Torzonborz
igen , jó részét már fel is használtam elite commando-hoz. elég komoly lett így a járgány 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

jól látom hogy adtak 500,000 GXP-t?😄DD
QuentinT
@Cifu:
"A "milyen hardver" kérdésre továbbra se jött válasz, proci, vga, stb. se lenne rossz. 😄 "

Elnézést, tényleg nem írtam konfigot! Tehát Core i5 2500, Radeon HD 6850 a többi passz... a winchesterem az ami egy régebbi darab. Egyébként, ahogy azt írtam, mikor megy a játék, akkor nincs gondom vele egyáltalán.

ejj az atlas 2db ac5/10 eleg gyilkos kis tamogatast tud adni😄
Torzonborz
most kipróbáltam , jennerrõl leszedtem jumpjet-et és a lábakra tettem 2-2 heat sinket . 4 med. lasserrel nem nagyon vettem észre hogy vízben állva jobb lenne a hûtés. 😞

[NST]Cifu
A "milyen hardver" kérdésre továbbra se jött válasz, proci, vga, stb. se lenne rossz. 😄

Ha nem eredeti Win-ed van, akkor én javasolnám, hogy rakj fel 64 bitest, jótékony dolog az a plusz 1 giga elérhetõ memória. 😄

[NST]Cifu
Egy kis trükk, ha sok MC-d van (alapító csomag), akkor végy egy olcsóbb Mech-et, és add el. Lesz egy csomó C-Bill-ed. Ez még mindig a zárt béta, szóval nem kell hosszú távra gondolkodni. 😄

QuentinT
@Cifu:
"Milyen hardver? Ez úgy tûnik, mintha ram hiány lenne."

Köszönöm, hogy reagáltál! Jelenleg több memória van a gépemben, mint amit az használni tud (4GB Ram + 1GB VRam > Win7 32 bit), már ha jól tudom, mert nem vagyok szakértõje a témának. Mindenesetre tegnap éjszaka/ma hajnalban több meccset tudtam lejátszani egyhuzamban a jelzett probléma nélkül. Aztán becsúszott egy-kettõ hibaüzenetes asztalra kivágás, utána - sima relogot követõen - újabb meccsek mentek végig akadálytalanul. Az opciók minimalista kínálatából csak a teljes képernyõs módot választottam, illetve a felbontást állítottam át.

Igen, ez az összefüggés nekem is leesett elég hamar. Viszont, akkor visszarakom a régit, amíg belejövök a dologba annyira, h kitermelje az árát. 😊
[NST]Cifu
@Torzonborz: nem arról volt szó hogy a vízben gyorsabban hûl a mech ? mert hiába másztam be nyakig a vízbe egyáltalán nem vettem ezt észtre.

Le kellene tesztelni, elviekben csak a lábakba szerelt heat sinkeknél számít, azok dupla hõ leadást termelnek (ha 2 van ott, akkor 4 hõt adnak le például).

@Quentin: áadásul elsõ kísérletnél belefutottam abba, hogy a minden szépen kezdõdik hangulatomnak egy "Memory allocation..." hibaüzenet vet véget. A játék elindul, még a launch után sincs semmi gondom vele, mert reccenés nélkül fut... egészen úgy két percig 😞

Milyen hardver? Ez úgy tûnik, mintha ram hiány lenne.

@Bucser: Kérdés: Nincs Joystickom idekint, Xbox360 controllerrel lehet rendesen irányítani??

Lehet.

@Birka: Szvsz kellene egy közös gyülekezési pont valahol, mert hiába vesz fel valaki Friends-be, chat vagy voice nélkül elég gáz a dolog. :\

A hivatalos TS3-on magyar szoba?

@Lui76:: Igen, így mûködik.

@Ninju: Bekerült a javítás, szóval az eddigi arany életnek vége. A drága cuccok, mint az XL engine bizony borsos javítási költséget vonnak maguk után. Értelme azért van, hiszen nem mindegy, hogy a reaktor 3,5 vagy 7 tonnát nyom. Elõbbi esetén van 3,5 tonnád, amit fegyverre, lõszerre vagy páncélra fordíthatsz. 3,5 tonna pedig nem kevés egy 50 tonnás mech esetén... 😄

Srácok!

Megkaptam én is a behívót és lenne pár kérdésem.

Vettem egy hunchback-et. Gondoltam rakok rá egy XL-es motort, hogy a megtakarítsak egy kis súlyt. Viszont egybõl az elsõ csata után egy olyan javítási számla fogadott, hogy a hajam az égnek állt tõle. Megnéztem a motor 25%-on van.
Az lenne a kérdésem, hogy csak pechem volt és pont azt lõtték ki, vagy a motor szinte mindig sérül?
Mert ha igen, akkor nem sok értelme lesz a dolognak.
Köszi a segítséget.
oh, notebook jaj ne 😄 igen annál valszeg használhatóbb, bár fene tudja, konzolos controllereknek sose voltam nagy barátja 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
A notebook tapipad+bill kombónál tuti hatékonyabb😊

És nem az egér hiány a gond hanem az asztal😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szerintem egér+bill kombóval is teljesen jól irányítható, xbox kontrollernél meg tuti jobb szerintem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Nem ezegy normális kérdés akart lenni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

remélem ez a kérdés valami vicc akart lenni o.O
Lui76
Szeretném a user cfg file-t variálni . jól értem hogy az üres file-ba kell az általam fontosnak vélt sorokat beletenni és ennyi?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Birk@
zeus_mpbt néve vagyok fenn, aki tud tegyen be friendbe plz, a randomtól már kicsit kikészültem <#csodalk>

Birkus Maximus

Bucser
Kérdés: Nincs Joystickom idekint, Xbox360 controllerrel lehet rendesen irányítani??

QuentinT
Üdv mindenkinek!
Én is megkaptam az áhított béta meghívómat, bár alig lesz mostanában idõm tesztelgetni. Ráadásul elsõ kísérletnél belefutottam abba, hogy a minden szépen kezdõdik hangulatomnak egy "Memory allocation..." hibaüzenet vet véget. A játék elindul, még a launch után sincs semmi gondom vele, mert reccenés nélkül fut... egészen úgy két percig 😞 Tud valaki valamiféle megoldást? Itt a fórumon, illetve az FAQ-ban nem találtam róla semmit, bár ez lehet az én vakságom miatt is.
Az esetleges segítséget elõre is köszönöm!

Torzonborz
nnnahh jenner-el megvan az elsõ 2 önálló killem \0/ egy csata alatt egymás után sikerült kilõnöm a kabint vagy mi az.
viszont : nem arról volt szó hogy a vízben gyorsabban hûl a mech ? mert hiába másztam be nyakig a vízbe egyáltalán nem vettem ezt észtre.

Caustic Valley-n mikor a hegy mögött kezdünk nekem az esetek 90%-ban bejön az amikor kérdik hogy "plan?" és írom nekik hogy "stay near base,let them come" ritkán kezdenek el vitatkozni/rambózni. Persze ha totál pancserokkal vagyok akkor nem sokat segít az se hogy együtt maradunk:d
Háj nemrég én is megkaptam a "behívómat". Arra szeretném kérni titeket ,hogy vegyetek fel friend listre. Trilit néven vagyok fent. Csak ,hogy tudjunk valamennyire szervezõdni mert halálom ,hogy a legtöbbször a csapat összes tagja szétspriccel minden irányba aztán csodálkoznak ,hogy leszedi õket 3-4 mech.
Torzonborz
Féloff kis segítség kérés miatt : van egy mmo amit kis hazánk fiai készítettek s Perpetuum névvel illettek . Szép robotokkal lehet egymást csépelni , leginkább EVE onlinehoz lehetne hasonlítani ( ha valakit esetleg érdekel nyugodtan nézze meg ). No õk most szeretnének steamre kerülni szóval akinek van ilyen elérése az bökjön rá a linkre ha nem túl nagy kérés : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=92921690
Köszi mindenkinek a srácok nevében is <#worship>

Palinko
ezek szerint most több meghívót küldtek mert én is kaptam
Hát hallod nem tudom ezt te hogy szúrtad ki de én ezt simán Jennernek néztem o.O
[NST]Cifu
Lehet kéne ilyen "ki találja meg" játékokat játszani? 😄

2:07-tõl sasolj! 😄

Hello,

Május óta játszom a BETA-val és imádom. Eddig lone wolfoztam, de ahogy nõ a bengedett játékosok száma, kezdem unni a pugot.

Ha valaki szeretne csapatban játszani az ingame nickem msgtdagna. Jó lenne ha össze lehetne hozni egy nagyobb magyar közösséget.

Torzonborz
Köszi Májsztró , ilyesmit kerestem <#worship>

Cifu lehet velem van a baj de én rohadtul nem láttam Raven-t a Catapultos videoban,pedig azt írtad rá hogy benne van.
[NST]Cifu
A blogon már linkeltem az MWO Statlabot, de ha az nem jó, akkor itt van:

Hozzá kell tenni, hogy folyamatosan változnak az adatok azért... 😊

Az hogy még folyamatosan fejlesztek én rakják bele az apró de fontos dolgokat nem értem mért gond?? több embernél ez macerásabb lenne,meg lehet a szervereket is még fejlesztik stb. WG meg...inkább ne beszéljünk róla
Én meg azt hittem, azért kaptam tegnap béta meghívót mert már úgyis jön az open.
Torzonborz
a fegyverek sebzését ,egyéb adatait meg lehet valahol nézni ? biztos én vagyok a vak megint de nem látom hogy pl small , medium laser között milyen különbség van ilyen téren.

xblades
Na továbbra sem lesz open béta, ezzel több aktív játékos és kicsit több értelme a játéknak mint mmo. Az Eu szerverek meg aztán a habokban, még a végén kiderül a WG nem is olyan rossz .

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

face to face azért nem oylan egyszerû ha van lézere,mert azért az fáj nagyon a lightnak.szóval ott nagyon melózni kell.ha meg nincs lézere nyert ügy😊
Birk@
Én csak azt nem értem, hogy mi értelme van a jennernek meg a commandónak, ha sebességben 3-4%-on belül kapok egy HBK-t 9 lézerrel, amitõl kéb 2 lövés egy light mech, és 4 egy atlas hátulról...

Birkus Maximus

Birk@
Nagyon sok múlik a játékstílusodon. GYK a legkönnyebb stílus, ha hosszútávról harcolsz, ott nem kell egyszerre kezelni a sebességet/torzót/2 célkeresztet egyszerre. Elsõre egy catapultot ajánlanék, és hogy lézerrel harcolj, ne ballisztikussal, úgy könyebben elbánsz a kicsi de gyors mech-ekkel.

Birkus Maximus

Birk@
Az atlas elég jó tesztje annak, hogy mennyire kezeli valaki jól a light mech-jét. Atlas buildtõl függetlenül, aki egy light-al vagy egy gyorsabb medium-al nem tud elbánni egy atlassal, az inkább gyakoroljon még <#vigyor4>

Birkus Maximus

Lui76
Nálam normálisan fut a játék.
35-40 FPS high beállításon 1680x1050-en.
4 magos proci 3500MHz-en.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Én most adtam el az elsõ commandómat mert kimaxoltam azon volt 2 small laser meg 2 srm4. a mostanin van 1 medium 1 small és 1 heavy laser,fegyverzet az alap csak kicseréltem a motort és még lapott 1 AMS-t is meg heatsinket. Csak itt jobban figyelnem kell mikor lövök a heavy laserrel^^ de már atlast vadásztam le 😄 (lentebbi beírás 😄)

Kezdõnek,mind1 neked kell tudni melyik súlycsoport jön be,onnantól meg rajtad áll mennyi idõ alatt ismered ki a mechedet.
Lui76
Melyik a kezdõknek ajánlott mech?