MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vegyük például a Kit Fox (Uller) Mech-et. Könnyú Mech, de a fegyverzete (1x LB-X AC/10, 1x ER Large Laser, 1x ER Small Laser, 1x Streak SRM-4) egy kategóriában van a Dragon-al, ami kétszer nehezebb Nehéz Mech. Szóval sacc per kábé úgy lenne értelme a csatának, ha 4 klános Mech küzd 12db Belsõ Szférás Mech-el...
A Cicus-ról jobb, ha tudod, hogy 25 millió C-Bill, szóval 2,5 Atlas-t veszel belõle. 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Catapult csillagliga korabeli tech, szóval "picit" régebbi, mint a Cicus.
Ha jól emlékszem a Klanos cuccok téynelg hatékonyabbak, de több slotot foglalnak.
Rosszul emlékszel. A klános cuccok hatékonyabbak, könnyebbek, és kevesebb helyet foglalnak. A klános XL Engine például a két oldalsó torzóból csak 2-2 critical slotot foglalnak el, nem 3-3-at, mint a belsõ szférásak.
húúúhhha akkor asszem azt a makkát csipázni fogom 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez már nagyon táblás szabályrendszer.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Archie: Nomen est omen, a catapult kb fél mad-cat 😊
Klános cuccok emlékeim szerint nem foglalnak több helyet, egyszerûen jobbak.
Utána beindulnak reload ciklusok, és kevés esélyed van egyszerre elsütni õket, ha csak nem vársz ki.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Mert ezt meg lehet csinálni nagyon primitív (pl. egy gyõztes meccs, egy pont, havonta gyõztest hirdetünk) módtól elkezdve nagyon fasza komoly stratégiáig bárhogy.
Nyilván mi az utóbbit szeretnénk, kérdés mit tudnak és akarnak megvalósítani.
A klántechen gondolkodtam már én is, az pl tipikusan egy jó fejlõdési cél lehet. (Persze mint minden ilyen unlockolós dolognál itt is az a csapda, hogy utána mit csinálsz... és ezzel vissza is jutunk az elsõ bekezdéshez 😊 ).
Egy 55-65 tonnással simán lehet okosan pusztítani.
Catapult a Mad-Cat Beslõszférás másolata, csak már a karok nem fértek fel rá 😄
De ha többen vagytok pl. 3-4en akkor fogtok egy Raven-t tagelni és 2-3 Catapultal meg lehet sorozni. Arty mech.
Ha jól emlékszem a Klanos cuccok téynelg hatékonyabbak, de több slotot foglalnak.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Egyébként mit jelent az alfa-strike???<#zavart2>#zavart2>
Sajnos nem tudom megállni, hogy ne álljak le lövöldözni a szûk helyeken is 😞 Az meg felakadást és gyors elhalálozást szokott okozni a nagyokkal szemben. Önuralom, vagy mifene kéne még...
(meg egy erõsebb gép)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Régebbi hszben volt egy táblázat, talán pont te tetted be, az nagyon jó, megtaláltam.
De mióta beégtek az amcsi tankcserével azóta Õverlord is finomabban postolgat határidõkkel kapcsolatban. 😊
Most olvastam nemrég mi volt az Ural Steelen, a kiutazott EU és US playerek konkrétan le voltak szarva. És totális fejetlenség volt szervezés terén.
De azért azt mondani hogy xy idõpontba jönni fognak a klánok és minden készen is áll erre a játék felõl úgy hogy amikor ezt mondták a játékba még jó ha 4 mech volt beletéve kicsit erõs.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mondjuk én FPS-ként tekintek az egészre, tehát nekem olyan, mint a CS, csak éppen benga nagy gépdögökkel. Trialnál az elején kiválasztod, milyen fegyverrel akarsz menni, aztán szevasz. Addig nem lesz gond ezekkel, amíg az újonnan belépõk is hasonló környezetbe kerülnek. Amikor a régiek már kismillió xp-t összeszedtek, és a tulajdonságokat is feltolták az egekbe, és brutális egyedi konfigokkal mennek, ott jön majd elõ a frissen belépõknek a szívásfaktor a grindben, szerintem.
Ellenben szemben a Wargaming-el, itt nincs induláskor két külön szerver, külön, nem éppen világnyelven mûködõ "valódi" fórum, ahol a fejlesztõk értekeznek a játékosokkal, míg az angol nyelvû fórum kvázi le volt sz@rva (nem tudom ma mi a helyzet, de a legalábbis a játék nyugati megjelenéséig Overlordon túl más fejlesztõ nem nagyon irogatott az angol nyelvû fórumba, mikor a láthatósági rendszert próbáltuk feltörni, gyakorlatilag minden információ az orosz fórumból jött, amíg a file-okat ugye nem törték fel, és nem lettünk páran ideiglenesen kitiltva a hivatalos fórumbók... 😛).
Szóval a hasonlat nem áll meg igazán.
Nem vitatom el, hogy messze még az ideálistól a játék állapota, ám összeségében azt kell mondjam, bõven elfogadható az, amit a Piranha csinál és ahogy a community-vel bánik.
Elõször pedig, senki sem kényszerít arra, hogy a Trial Mech-ekkel grindeld ki az Atlast. Durván 110 csata vagyis 18 óra játékidõ kell, hogy megvásárolhass egy Centuriont vagy Hunchback-et, amelyek nagyon jó kis harci mech alapok.
Másodszor, még mindig az ingyenes részérõl beszélünk a játéknak. Egy fillér elköltése nélkül kipróbálhatod mind a négy Mech osztályt, gyakorolhatod a kezelést, elsajátíthatod a pályákat, belõheted a konfigot. Durván 7-8 óra játékidõvel már vehetsz Commando-t, 15-18 óra játékkal Hunchback-et. Ha gyorsabban akarsz haladni, fizess! Van prémium, és vannak prémium Mech-ek. Ez minden F2P játékban így van, és ezek biztosítják a fejlesztés és az üzemeltetés költségeit.
Fontos megjegyezni, hogy a WoT-al ellentétben is "haladunk" a korral, szóval most 3049 szeptember 21. van, és a világ történelme szerint haladunk, valós idõben. Jövõre várható a Klán invázió, ami pedig igencsak meg fogja bolygatni az egészet. A Klán tech úgy sac per kábe oda és vissza veri a belsõ szférásat (egy példa: a klános ER PPC 15-ös sebez, 15 hõ generálása közben, a belsõ szférás sima PPC 10-es sebez, 10 hõ mellett, de rövidebb a hatótáv, az ER PPC pedig 15 hõ mellett sebez 10-et, a klános ER PPC-vel azonos lõtávval). Szóval ha a klános megjönnek, akkor a belsõ szférás cuccok hirtelen nagyon elavultak lesznek.
végig trial mechekkel szemvedni 48 órán keresztül anélkül hogy bármit is módosítanál hát oda jó monotontûrõ képesség kell arról nem is beszélve hogy némely trial mech szar azzal meg sokra megy az ember, igen sokáig igen be van határolva az ember az elején hogy mit csinálhat
és akkor még grindelheted a fegyverzetet meg a többi dolgot ha már megvan a gép igen megdobva azt a 48 órát mert nem olcsóak a fegyverek sem
Sokan abban vannak eltévedve, hogy a wot tiereket a tonnával azonosítják. Holott az mwo méret nem meglepõ módon a wotos light-med-heavy kategóriákkal analóg.
Tök igaza van Cifunak, hogy nem az Atlas a cél a játékban. Annyi a gond csak, hogy egyelõre még nem nagyon körvonalazódik, hogy mi lesz valóban a cél 😊
Egyelõre csak pénz grindelés van, ami nem akkora fun - de hát ezt is be kell lõni valamikor.
Gondolom úgy lesz majd értelme, ha az azonos kategóriában az egyre jobb mecheket unlockolja majd az ember, esetleg a faszább felszerelések (double heatsink, FF armor, xl engine) is xp-bõl érhetõk el (biztos írtak már errõl valamit, én csak találgatok).
Bár az igazi tényleg valami értelmes kampányszerû háború lenne, tudom, álmodozzak 😊.
Tudom ezek lámer kérdések, de abszolúte kezdõ vagyok.
Fent van egy FAQ/Blog link, nem sok idõm volt rá mostanában, de a legtöbb kérdésedre választ kapsz ot.
Ha nagyon lustva vagy:
TAG: célmegjelölõ lézer, energy hard pointra megy rá
NARC: Egy kis méretû rakétaindító, amely egy rakétát lõ ki a célpontra. Ha eltalálja, akkor egy ideig megjelöli a célt.
A TAG/NARC-al megjelölt célpontok külön jelzett HUD szimbólumot kapnak, ezek az LRM rakéták számára hasznosak, a célt megjelölik, és amíg a megjelölés tart, addig az LRM rakéták követik azt, elviekben nagyobb sebzést okozva, illetve nehezebben vesztik el a befogást.
Az boat szó hajót jelent, ez esetben azt takarja, hogy egy Mech-et homogén fegyverzettel látnak el, LRM-boat esetében értelemszerûen az LRM-ek alkotják a fõ fegyverzetet (bár nem feltétlenül az egyetlent). Gauss-boat esetén Gauss ágyúk vannak fent, PPC-boat esetén PPC-k (az Awesome AWS-8Q pl. 3x PPC fegyverzettel ilyen).
10 millió credit összegyûjtése jelenleg 278 csatát jelent trial mech-ekkel, prémium nélkül. Vagyis csatánként 10 percet számolva cirka 46 óra játékidõ.
Mennyi csata és mennyi idõ a WoT-ban a Tier X. prémium nélkül? Na ugye.
Továbbá még mindig nem értem a problémádat. Nem az Atlas a cél a játékban!
Tudom ezek lámer kérdések, de abszolúte kezdõ vagyok.
Egyébként a farmolási témához nekem az a véleményem, hogy amíg megmarad mind a négy Trila mech, addig nem szólhat senki egy szót sem. A casualoknak is lesz mivel lõdözni egy fél órácskát, ha kedvük tartja, hiszen a trial mech, ahogy én látom, valami 9 milka körül van, ha magadnak akarod megvenni. Természtesen ahhoz nem jár xp, de azért lehet játszani nagyobb súlycsoportban is gyakorlatilag az elsõ pillanattól kezdve.
Amit viszont én nehezményezek, az a többfajta fizetõeszköz. Szerintem fölösleges, és nagyon zavaró.
Vagy ez azt is jelenti, hogy lesznek olyan tartalmak, akiket csak fizetõs játékosok tudnak elérni, tehát nem csak farmolást lehet vele kiváltani, hanem valamilyen bónuszt is lehet venni (armor, fegyver, plusz függesztési pont, mittomén), amit az egységsugarú userek nem fognak tudni elérni.
Egyébként Memória-allokációs hiba csak nekem szokott lenni? Mert néha látok másokat is ingame, akik a pálya betöltés és játék elindulás után rövid idõn belül (<30 másodperc) disconnetálnak. Feltételezem ezek egy része tényleg kinyomja, de lehet hogy mások is kifagynak néha?
"Itt két Gauss+2xMedLas lövés után nem volt hátul páncélja, és sárga volt a belsõ szerkezete. Ha sikerül harmadszorra hátbalõnõm, meghal. Nem volt béna játékos, szépen védte a hátát. Hogy körbe tudtam rohanni, így az AC/20-asát nem tudta használni ellenem, már egy másik dolog. "
Ha valaki rosszul választja meg a csatateret az magára vessen 😄 Az már tapasztalathiány hol nem szabad kimenni a nagy assaultal nyílt térre fedezet hiányában.
Itt két Gauss+2xMedLas lövés után nem volt hátul páncélja, és sárga volt a belsõ szerkezete. Ha sikerül harmadszorra hátbalõnõm, meghal. Nem volt béna játékos, szépen védte a hátát. Hogy körbe tudtam rohanni, így az AC/20-asát nem tudta használni ellenem, már egy másik dolog.
@Ryoken: Lásd fent a képességek terén. Az Assaultig tartó eljutásnál nem kötelezõ ugyanazzal a Mech-el játszanod. Alapból 4 Trial Mech van...
A WoT-hoz való hasonlítgatást nem én kezdtem, de nehéz kivédeni, ám teljesen más kategória az MM terén a kettõ, hála istennek itt nincsenek Tier-ek, szóval egy Commando és egy Atlas nem külön pályán játszik, és most, hogy a TAG/Narc megérkezett, már a scout-ok értelme is megnõtt. Szóval egy Commando-val is igencsak hasznos eleme tudsz lenni a csapatnak (ha van LRM-boat...).
Elhiszem hogy egy kisebbel szét lehet szedni egy assaultot, az emberi hülyeségre mindig lehet építeni de egy ugyanolyan képességû játékos tálcán kínálja fel a fejedet ha leállsz vele verekedni.
azért ez egy kicsit erõs remélem Te is tudod. WoTban ha a gyenge pontot lövöd amit még átvisz hosszú 75ös akkor igen akár ki is lehet lõni PzIVel IS7et de szembõl pl igencsak esélytelen ellene . itt meg nincs ilyen gond max sokáig lövöd atlast. 😄
nekem egyelõre ez a trial meches "jutalmaszás" a furcsa. így teljesen mindegy mit csinál az ember , nincs ösztönzés hogy jól játssz és hasznos tagja légy a csapatnak csak le kell darálni 50 meccset aztán megvan commando. mondjuk az más hogy aki okos az pont a trialokkal tanul meg játszani.
Itt pedig azért egy Medium Mech-el már esélyes vagy egy Atlas ellen, ha ki tudod használni a terepet. Én tegnap egy Atlas-t majdnem kilõttem egyedül a Gauss-os, nem XL engine-s Hunchback-emmel, mert sikerült hátbakapnom. Utána köröztem körülötte, és pirosba lõttem szembõl is, miközben én még csak narancs voltam elõrõl.
Csak aztán jött egy Cata, és onnantól nagyon gyorsan megpusztultam. 😊
WoT-ul: Egy Pzkpfw.IV.-essel kilõhetsz egy JSz-7-est.
Másik dolog hogy ellentétben a WoT-tal itt egész balance-os a matchmaking. Súlycsoport alapján oszt be nem pedig tier alapján. Emlékszem milyen jó is volt amikor 3 top tier tankunk medium volt az ellenséggé meg heavy...
Másik része vhogy vonzóvá kell tenni az MC-t. Ki fog MC-ért mechet vásárolni ha 2 meccs alatt ki is farmolja? Itt legalább a mechjeid értéke mindig megmarad a csaták alatt nem az van h Tier 8ig sz...psz mert mindig lesz egy nagyobb aki 1 lövésbõl kilõ te meg meg sem tudod sebezni...
WoT-ban vehetsz mindent átlövõ lövedéket... Itt meg megspórolhatsz 140 óra farmot. Szerintem ez a rendszer igazságosabb mert ha béna vagy az atlas-sal is az leszel...
Cicada (Early October)
A Hero Mech (Late October)
Cataphract (Early November)
hmmm
Azért az kicsit b+ miakurvaéletezmár kicsit. 😄
World of Tanksba 140 órányi játékkal kifarmolok egy tier 10 tankot és még marad is, itt meg még csak egy atlasra gyûjt az ember 😄
Devek is mondták fórumon hogy most el van cseszve az egész rendszer.
Azt írtam hogy nem jó ha jóval magasabb a javítás mint amit keresel, médiumnál vagy light-nál de még a kicsi heavy-nél sem.
Valamivel meg kell keresni a C-bill-t a mech-re és felszerelésre.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ryoken:mi az elbaszott benne?csak mert szerintem most pont jó,mert nem 5 perc után fog mindenki Atlassal vagy hasonló monstrumokkal mászkálni hanem ha megdolgoztak érte(össze gyüjtötték a kellõ pénzt).
A Wot-ban legalább nullszosra ki lehet jönni javítás és feltöltés után.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amíg nem peccselik én nem tudok mit mondani.