MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ha egyszer kifejlesztette az ember, akkor utána minden járgányra érvényes?
A Sundert meg megvárom, bár nem feltétlenül annyit:
Sunder SD1-O
Rules Level: Tournament Legal
Technology Base: Inner Sphere
Chassis Config: Biped
Production Year: 3054
kérdés egyáltalán belerakják-e.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Lesz ma valaki? <#nyes>#nyes>
Birkus Maximus
2 csapattárs már az elején eldõlt,mivel a víz fele mentek egyedül(jeee). Itt már gyk eldõlt,szóval mentem a többiek után a sûrûjébe. 3 Catapult,1 Jenner és a végére 1 commando és 1 Hunchback volt ott az ellenféltõl hogy szétverjen minket,utolsó elõttinek hullottam el de elõtte 2 Catapultot és a Commandot(1 helyben állva lõtt a buta) magammal vittem. muhaha
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Pedig van rajta 6 missile hardpoint, és gyárilag cssk két LRM-15 van rá szerelve. Hogyafrancba lehet ezt felkonfigolni normálisan?
Pl. egy AC20 ballisztikus fegyver, tehat kell hogy legyen egy ballistic hardpoint az adott reszen, es 10 slotnyi helyet foglal.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Azért valami jelölhetné melyik mech van megjelölve és mikor aktív a Tag valakinél.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A hardpoint konfig kõbe vésett adott altípusnál.
Masakari laza 26,4 milla😊 viszont ami nagyon kéne az 1 Cauldron-Born majd,azt imádtam(18,2 milla😄).
Nem az Atlas lesz itt az Is-7-t hanem a Dire Wolf (Daishi)<#eplus2>#eplus2>.Na azt grindeld ki alap fiókkal.
Az hogy a nagyobb mech-et több idõ kigrindelni pont jó a játéknak (bár ha a mostani trial közül választható a kezdõ mech-ed ugye ott az Atlas közte), az a nem jó ha a javítás vagy egy-egy fegyver nagyon drága a szerezhetõ C-bill-hez képest.
Még ha XL reaktor akkor se keljen több tucat kört menni a javításához.
Nem azt mondom hogy így van, hanem azt hogy ne így legyen.
Az meg hogy lehet valódi pénzzel fizetni a játékban dolgokért és ezzel elõnyt élvezni a többi nem fizetõvel szemben az ezen MMO típus velejárója.
Lehetne havidíjas is és akkor sokan elesnének a játszási lehetõségtõl. Lehet végiggondolni melyik variációval jár jobban a többség.
Ingyen semmi sincsen talán csak a levegõ.
Ja és igen, EZ Béta szint, tessék utána nézni ez mivel jár aki nem érti.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Vaakuum a mechekbõl azért van több variáns hogy ha más fajta variánssal akarsz venni vedd meg,ennyi.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vagy amikor megadják a ballisztikai, meg rakéta, meg lézer hardpointokat, akkor az azon a roboton már kõbe van vésve, és nem csinálhatok belõle késõbb mondjuk full ézerest??
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
link
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A gond a torzónál van, ha az egyik szélsõ torzó belsõ szerkezet elpusztul, utána az oda érkezõ sérülés a középsõ torzóba megy tovább.
Átírtam oda.
Közben lenne kérdésem további, amihez segítséget kérnék, de ez hardveres, gépvevõs, bár kifejezetten erre a játékra kellene optimalizálni, ezért bátorkodom ide tolni...meghát Cifu is úgyis itt van <#circling>#circling>
A múltkor agyaltam rajta, és megfuttattalak benneteket egy körrel. Közben kaptam jelentkezõt a mostani konfigra így a keret 220eFt lenne.
Ebbe kellene
Ház: lehetõleg halk és nagy ventikkel. Ha mini atx-es deszkában is lesz nekem való, akkor a házból is elég a kisebb. (1 DVD, 2 sata és egy SSD menne bele) Lényeg, hogy lehessen bele csendes rendszert rakni, de ne ez vigye el a költségkeret nagy részét 😊 Nem tudom, milyen árszínvonaltól kezdõdnek a vinyót elforgatva is beépíthetõ változatok, de tetszene. Szín lényegtelen, világítós nem elõny.
Táp: csendes, megbízható... de tényleg
Alaplap: egy kis tuningot nem baj, ha bírna és videókártya valszeg csak jövõ hónapban, úgyhogy jó lenne, ha addig oprendszert tudnék rakni egy alaplapi VGA-val. Ha kicsi, és kis házba rakható, az elõny.
Intel proci: I5 valamiben reménykedek
hûtõ: Csendes, de hatékony
Memória (ami MWO-hoz kellhet)
Dvd író/olvasó
Ehhez egy videókártya, amit a táp kibír!
Szóval? Egyben rendelném meg, lehet, hogy még ma...
Szóval a link: http://dl.dropbox.com/u/57283401/MWOMechbay.zip
Konkrétan hogy hol, mennyi rögzítési pont van, ami alapján tervezni lehet a felszerelésüket?
Azért kellene beszúrt kép-táblázat, mert azt simán le tudom menteni ...