MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha leveszek egy adag lõszert, és berakom a raktárba, akkor legközelebbi felszerelési kísérletnél azonnal kifizetteti velem egy teljes adag árát akkor is, ha csak egyetlen egyet lõtem el belõle. Ez így nagyon nem oké...

A Pilot lab felületen minden típusra egyenként kell fejleszteni a bónuszokat, mert csak arra az egy típusra érvényesek???
Vagy ha egyszer kifejlesztette az ember, akkor utána minden járgányra érvényes?

Az hogyvan, ha a saját mechemet konfigolom, és levette róla valamit, akkor miért kér érte 175 ezret, ha újra fel akarom rakni? nem raktárba mennek az egyszer már megvásárolt, de levetett cuccok?

xblades
Na akkor csak én vagyok vaksi.

A Sundert meg megvárom, bár nem feltétlenül annyit:

Sunder SD1-O
Rules Level: Tournament Legal
Technology Base: Inner Sphere
Chassis Config: Biped
Production Year: 3054

kérdés egyáltalán belerakják-e.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Birk@
Sziasztok, szabin voltam, lenn voltunk vidéken, ott meg inkább nem játszottam, de már vagyok 😊
Lesz ma valaki? <#nyes>

Birkus Maximus

Na ez reggeli pofozkodós elsõ körnek tökéletes volt,Forest colony kedvenc founders Atlasommal(4medLas,1srm4 és 1 srm6,1 lb 10x-ac a jelenlegi fegyver kiosztás).
2 csapattárs már az elején eldõlt,mivel a víz fele mentek egyedül(jeee). Itt már gyk eldõlt,szóval mentem a többiek után a sûrûjébe. 3 Catapult,1 Jenner és a végére 1 commando és 1 Hunchback volt ott az ellenféltõl hogy szétverjen minket,utolsó elõttinek hullottam el de elõtte 2 Catapultot és a Commandot(1 helyben állva lõtt a buta) magammal vittem. muhaha
Oh god why........
Nem tudod túllépni az adott mech maximális súlyát sem amit a képernyõ bal oldalán találsz.

Leszedtem az ugróhajtómûveket és az összes hûtõbordát, így felment két SRM6 némi lõszerrel. De el nem tudom képzelni, a másik két slotot hogyan lehet felhasználni, mert már nincs mit levenni a masináról. Vagy ha motort nagyobbat teszek bele, akkor bírni fogja? Ez nem a karosszériától függõ dolog?

6 missle hardpoint azt jelenti hogy 6 rakétafegyvert rátehetsz pl 6 darab LRM5-öst HA a tonnából kihozod!

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Megvettem végre az A1-es Catapultot. Próbálom felrakni rá a közelharci rakétákat, erre azt mondja, túl nehéz.
Pedig van rajta 6 missile hardpoint, és gyárilag cssk két LRM-15 van rá szerelve. Hogyafrancba lehet ezt felkonfigolni normálisan?

ÉS megint... 36 lõszer volt még az LB-x emhez és piros lett...meg lehet semmisíteni a fegyvereket valahogy az adott torzó/kéz megsemmisítése nélkül vagy mi a franc?
Minden testreszben van adott mennyisegu slot. Ezek egy reszet elfoglaljak az adott reszre jellemzo szerkezeti elemek(pl. pilota fulke, konyok mozgato mechanizmus, hajtomu). Minden fegyvernek van egy merete, ami megmondja, hany slotot foglal el. Legalabb ennyi ures slotnak kell lennie abban a reszben, ahova rakni akarod az adott fegyvert, es kell meg, hogy legyen legalabb egy fegyvertipusnak megfelelo rogzitesi pont is.
Pl. egy AC20 ballisztikus fegyver, tehat kell hogy legyen egy ballistic hardpoint az adott reszen, es 10 slotnyi helyet foglal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hogy a francba nem tudtak ezek szimmetrikus felépítésû robotokat gyártani??? Balfék banda.

A cshatet hogy lehet visszanézni, ha lemaradtam valamirõl? Túl gyorsan eltûnik.

mutatja ki van kijelölve😉
A Sundered kicsit odébb lesz mire megjön,csak laza 9 évet kell várnod rá😊)))
xblades
Na most már lényegesen több a Lrm boat.
Azért valami jelölhetné melyik mech van megjelölve és mikor aktív a Tag valakinél.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A fegyverek tulajdonságait taglaló táblázatban a slot mit jelent? Merthogy a mecheknél a hardpointok az adott fegyvertípusra általában kevesebbek, mint egy fegyver "slot" értéke.

Ez az info honnan van? Én úgy tudtam, hogy az elite skill module slotot ad, csak azok még nincsenek a játékban.
A hardpoint konfig kõbe vésett adott altípusnál.
xblades
Jó mechek, "jó áron" az én Sunder-em csak 27 és fél milla ha lesz, a Mad Cat Mk II már csak 24 milla.

Klános mechek közül nekem Masakari az ultimate cél,igaz nem az a kedvenc klános járányom de a név kötelez😄
Masakari laza 26,4 milla😊 viszont ami nagyon kéne az 1 Cauldron-Born majd,azt imádtam(18,2 milla😄).
A privit meg megkaptam, köszönöm... asszem összeáll hétfõre, hogy mit és honnan.

xblades
Így van, oldalsó torzóban van, amelyiknél van.

xblades
Te fõnök valamit tényleg megcsíptél 😊 én csak most nézem hogy valóban a átvették a "wiki" szerinti árakat ha így lesz a többivel is a Clan-os cuccok piszok drágák lesznek.

Nem az Atlas lesz itt az Is-7-t hanem a Dire Wolf (Daishi)<#eplus2>.Na azt grindeld ki alap fiókkal.

Tehát akkor az a Mechek egyéb ballistic hardpointját tartalmazó értéken felül van, és a gyári egyéb ballistic hardpointra nem is lehet tenni?

xblades
Az ams-nek külön hardpoint helye van valamely oldali torzóban.

xblades
Hmm milyen szépen felpörgött a forum😊

Az hogy a nagyobb mech-et több idõ kigrindelni pont jó a játéknak (bár ha a mostani trial közül választható a kezdõ mech-ed ugye ott az Atlas közte), az a nem jó ha a javítás vagy egy-egy fegyver nagyon drága a szerezhetõ C-bill-hez képest.
Még ha XL reaktor akkor se keljen több tucat kört menni a javításához.
Nem azt mondom hogy így van, hanem azt hogy ne így legyen.

Az meg hogy lehet valódi pénzzel fizetni a játékban dolgokért és ezzel elõnyt élvezni a többi nem fizetõvel szemben az ezen MMO típus velejárója.
Lehetne havidíjas is és akkor sokan elesnének a játszási lehetõségtõl. Lehet végiggondolni melyik variációval jár jobban a többség.
Ingyen semmi sincsen talán csak a levegõ.

Ja és igen, EZ Béta szint, tessék utána nézni ez mivel jár aki nem érti.

AMS-bõl mennyit lehet egy robotra felszerelni, ha van rajta 4 missile hardpoint?

A láthatatlan pályán hogy lehet az, hogy sík terepen ott áll elõttem piros keretben kijelölve az ellen, aztán hirtelen eltûnik....majd egyszercsak megint megjelenik rajta a keret, ha nyomkodom a gombot...

Így van... bár ha van elég XP-d, elvben egy hardpointot felrakhatsz, de ahhoz ki kellene maxolni a basic/elite szekciót.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Nekem is volt ilyen,de olyan is hogy még ott volt hogy 10 lõszer van de piros volt.

Vaakuum a mechekbõl azért van több variáns hogy ha más fajta variánssal akarsz venni vedd meg,ennyi.
Tehát ha veszek egy CPLT A1-et, akkor arra közelharci rakétákat és távolsági rakétákat pakolhatok csak a leggyengébbtõl a legerõsebbig, de lézer arra soha nem fog felmenni, mert nem tudom lecserélni a hardpointokat?

És ez mit is jelent akkor?

Torzonborz
nem véletlenül van több altípus egy mechbõl...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Erõsítse meg valaki, hogy ha veszek egy akármilyen típusú katapultot, akkor azt át tudom konfigurálni más típusnak is!

Vagy amikor megadják a ballisztikai, meg rakéta, meg lézer hardpointokat, akkor az azon a roboton már kõbe van vésve, és nem csinálhatok belõle késõbb mondjuk full ézerest??

Torzonborz
nekem az elõbb volt ilyen , lõttem a 2 mg-el aztán egyszer csak piros lett és kész. lehet a rakaszt lõtték ki mert 0 lõszert jelzett pedig biztos használtam el annyit.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azt tudja valaki hogy az mitõl van hogy néha még van lõszer a fegyverhez de mégis piros? tehát nem használható már? beragadt? szétlõtték a fegyvert??(és nem a torzó/kéz sosincs szétlõve mikor ezt tapasztalom)
amúgy errõl beszéltem
link

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[NST]Cifu
Igen, így mûködik. De tudni kell, hogy a táblás, illetve korábbi Mechwarrior játékokhoz képest a páncélzati értékeket megduplázták, tehát az eredeti játékban egy PPC fejlövés is halálos lenne.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor jo. Meg annyi, hogy jol gondolom, az armornal talalhato pontok HP-t jelentenek? Ha van 16 pont pancelom a bal melkason es kapok oda egy tiszta PPC talalatot 10 pontert, akkor marad 6 pont pancel. A kovetkezo hasonlo ugyanoda elviszi a maradek 6 pontot, es 4-et ut a belso szerkezetre.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[NST]Cifu
Karoknál nincs gond. Ott ha a kart lelövik, akkor leesik.

A gond a torzónál van, ha az egyik szélsõ torzó belsõ szerkezet elpusztul, utána az oda érkezõ sérülés a középsõ torzóba megy tovább.

Jatszottam kicsit a statlabbal. Hogy mukodik ez az atugro sebzes? En ugyanis regebben is azt csinaltam a mechwarriorokban, hogyha valamelyik karban semmi nem volt, akko leszedtem rola a pancelt is, mert mashova meg jo lesz, vagy elhasznaltam egyeb felszerelesre a felszabadulo sulyt.

Értettem !
Átírtam oda.

[NST]Cifu
Nem vagyok ellene némi off-nak, de azért itt lesz utána úgy is kérdésed, akkor arra reakciók... szvsz jobb ezt a megfelelõ topicban végigrágni...

köszönöm, megvan! 😊

Közben lenne kérdésem további, amihez segítséget kérnék, de ez hardveres, gépvevõs, bár kifejezetten erre a játékra kellene optimalizálni, ezért bátorkodom ide tolni...meghát Cifu is úgyis itt van <#circling>
A múltkor agyaltam rajta, és megfuttattalak benneteket egy körrel. Közben kaptam jelentkezõt a mostani konfigra így a keret 220eFt lenne.

Ebbe kellene
Ház: lehetõleg halk és nagy ventikkel. Ha mini atx-es deszkában is lesz nekem való, akkor a házból is elég a kisebb. (1 DVD, 2 sata és egy SSD menne bele) Lényeg, hogy lehessen bele csendes rendszert rakni, de ne ez vigye el a költségkeret nagy részét 😊 Nem tudom, milyen árszínvonaltól kezdõdnek a vinyót elforgatva is beépíthetõ változatok, de tetszene. Szín lényegtelen, világítós nem elõny.
Táp: csendes, megbízható... de tényleg
Alaplap: egy kis tuningot nem baj, ha bírna és videókártya valszeg csak jövõ hónapban, úgyhogy jó lenne, ha addig oprendszert tudnék rakni egy alaplapi VGA-val. Ha kicsi, és kis házba rakható, az elõny.
Intel proci: I5 valamiben reménykedek
hûtõ: Csendes, de hatékony
Memória (ami MWO-hoz kellhet)
Dvd író/olvasó

Ehhez egy videókártya, amit a táp kibír!

Szóval? Egyben rendelném meg, lehet, hogy még ma...

[NST]Cifu
Úgy tûnik, hogy az adott linket az SG fórummotorja szépen tovább formázza, képtelen vagyok kijavítani.

Szóval a link: http://dl.dropbox.com/u/57283401/MWOMechbay.zip

Torzonborz

A 2255 mintájára nem tudna valki beszúrni egy képet, hogy a tervezetten elérhetõ mecheknek milyen kiosztásaik vannak a különbözõ részeiken?
Konkrétan hogy hol, mennyi rögzítési pont van, ami alapján tervezni lehet a felszerelésüket?
Azért kellene beszúrt kép-táblázat, mert azt simán le tudom menteni ...