MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használatát tekintve arra jó az uac5, hogy távolról egyes lövésekkel óvatosan lehet tolni az ellent, aztán ha szemtõl-szembe kerülés esete forog fenn, akkor rá lehet tenyerelni a tûzgombra, és van rá esély, hogy gyorsan bele lehet lõni három duplát, ami meg elég jó sebzés lehet, pláne, ha egy modulra megy. Akár el is döntheti a face-to-face esetet azonnal. A probléma akkor van, ha gyorsan mozgó célra akarja használni az ember, és nyomja a tûz gombot. Akkor ha nincs találat a pörgésben, akkor kellemetlen, mert a beragadás miatt utána már egyes lövéssel sem lehet használni.
Nekem az hiányzik a rendszerben, hogy amikor egy fegyvercsoportra beállítom az egymás utáni lövöldözést, akkor is végigmegy az idõzítõ függõlegesen mind a 6 fegyversoron, ha az adott csoportban összesen csak két fegyversor van aktívra állítva. Ekkor lehet, hogy pl. egy csoportban 2 db uac5 esetén a lövés szerencsétlen esetben éppen 4 darab szünettel kezdõdik, a felszerelés helyétõl függõen. Ha ez nem így lenne, tök jól lehetne használni ezt az idõzített lövést az uaccal a véletlen beragadások elkerülése ellen.
A Mechbay-bol nekem 5.3.3 van.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
innét , kicsit új a felület. de aztán lehet hogy ez nem is a legújabb csak Én néztem be ? 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezt nem tudtam és mi az alap bill erre ?? Mert így most hirtelen nem találom ám.
És Cifu is írta hogy bizony az ellenfélnek kellemetlen tud lenni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehetne egy kicsit megbízhatóbb és akkor jó lenne.
Nem tudom, az AC/5 és UAC/5 elõnye az, hogy alig fût (szemben a nagyobb tesókkal). De az UAC/5 fõfegyvernek annyira nem nyerõ, mert rohadt kellemetlen, hogy akkor ragad be, amikor éppen az orrod elõtt van valaki, vagy egy lassabb Mech-ben feléd rohan egy Light Mech, és éppen lõhetnéd... 😊
Nekem most Atlas AS7-RS 4 med p.laser. 2 asrm 6 és gauss
Szerintem valami ilyesmit kell másik Atlasból is összeraknom mert ugye ki kell farmolni az elitet...
Üdv: Isi
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nekem egy bevált mechem van. Kezdetek kezdete óta ezzel megyek.
Catapult K2 2db gauss 60 ammo + 4 small laser, valamint 3 double heatsink.
Armor fullon lábakat kivéve és Endo-steel. (190-es engine)
Viszont csak azoknak jó ez a konfig, akik tudnak jól lõni.
Pl: 30 lövésbõl csak 1-2 megy félre.
Nagyon fontos a 90%-os fej találat!
Üdv: varganorbert2
heheheh nine small lasers hehehe!!!! Mintha magamat látnám <#banplz>#banplz>
*Pénzt harácsolsz, mivel a +30% bónusz nagyobb, mint az alapító Mech bónusza (ami csak +25%)
*Jól boldogulsz a Ballistic fegyverekkel (a jobb karjára lehet fittelni 2 Ballisticot, ezen túl mindössze két Energy hardpointja van a CT-n, tehát ott sok bûvészkedés nem lesz)
*Nem zavar, hogy a Katához hasonlóan a karokat oldalirányban nem, csak függõlegesen tudod kitéríteni.
Én még az Open béta indulása elõtt vásároltam, akkor nem voltam elszálva tõle, mert a 9AH jobban fittelhetõ volt, a +30% bónuszért 3750MC meg annyira nem volt jó vásár szvsz. Most úgy vélem, hogy annyira nem rossz vétel, mert nincs már 9AH, szóval csak a HBK-4-esekkel lehet még összenézni.
Akkor inkább Awesomekodok. A 8R LRM boatra a legjobb per pillanat (most csináltam 2x LRM-20 + 2x LRM-15 változatot DHS-el... komolyan szégyellem néha benne magam), a 8Q régen jó volt MedPulse-boatnak (most per pillanat instant grillezi a Mechwarrioromat, szóval valami életképes fittet kell csinálnom neki), a 9M pedig roppant élvezetes volt a maga 69,7km/h sebességével, 3x PPC-jével és 3x SSRM-2-jével. Az SSRM-2 nerf óta itt is keresem milyen fittel lehetne életképes.
pupos amugy melyik mech-t jelenti pontosan?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A másik fele viszont tényleg az, hogy az LRM ammo-t lehet még tovább kellene drágítani... amivel csak az a baj, hogy a Trial Mech-eknél nem kell a lõszer úgy se fizetni. Szóval a Trial LRM-boatok (akármennyire is sub-optimálisak) hatékonyak maradhatnak bevétel szempontjából...
Vagy azt csinálod amit én, hogy hagyod a fenébe a Founder's Mech-et. Én Púpost választottam, de sehogy sem jó. AC/20-al a közeli, gyorsabban mozgó célt sokszor elvétem (rajta van a célkereszt mikor lenyomom a bal egérszemet, de becsapódni már tuti mögé vagy elé fog), és nem életképes az LRM-boatok ill. Gausspultok, pláne nem a DMG-re fittelt Atlasok ellen.
A Gauss-al elvoltam egy ideig, de detto ott vagyok ahol a part szakad: sniperkedni addig lehet vele, amíg egy Gausspult rád nem néz, mert a nagy álmoskönyv szerint 2db Gauss pont kétszer akkorát sebez, mint egy. Közelharcnál meg lásd AC/20...
End of the story.... <#idiota>#idiota>
Másképp : senki sem kötelezi az ingyé' játszókat arra hogy ammo-s fegyvereket használjanak .
Lehet úgy is felfogni a dolgot hogy az lrm/ssrm a "gazdag úri gyerekek" játéka. Szigorúan idézõjelben ! 😉
Épp ezt írtam, hogy nekem valami nettó 22k sikeredett 3 killel és csillagászati végtagpusztítással, minimális, gyakorlatilag "festési" sérülésekkel, karcolásokkal. Mondjuk nekem nincs elõfizetésem még.
És mostmár simán lehet számolni egy 60%-os mellélövéssel az ssrm-nél is.
Ugye a bevétel- felszerelés költségeinek aránya a játék gazdasági része, aminél a fejlesztõk döntenek, hogy mennyire akarják engedni az f2p játékosoknak a saját mechhel való rendszeres játékot. Mert ha a lõszerárak az egekben vannak a nem fizetõk bevételéhez képest, azt két módon tudják a játékosok ellensúlyozni:
1) több trialos játékkal, aminél ha a trial mech potenciálját nézzük a saját célirányosan összeállított mechekkel szemben, az azt jelenti, hogy a viszonylag könnyebben kilõhetõ/gyengébb trial ellenfelek magasabb száma hozza a kicsit nagyobb sikerélményt a fizetõsöknek. (elõfizetõk megtartása, mert ez sikerélmény, ami pozitív hatású, jobban élvezik a játékot, szívesebben költ rá újra és újra)
2) jobban kényszerít a termelékenyebb mechek üzemben tartásához szükséges elõfizetésre (tehát új elõfizetõket igyekszik generálni).
Aztán ennek a szintjét majd a kereslet/kínálat alapján lehet beállítani, amikor látszik, mennyi hosszútávú érdeklõdõ lesz a játék iránt.
Akárhogy is, az tuti, hogy jelenleg a manuális lõszervásárlás és a gépi utántöltés ára nagyon nincs összhangban egymással, és ennek nincs köze az elõbbi elemezgetésemhez.
2largelaser 2medpulse ssrm2
1lpulse 2 medpulse 2x10lrm-t tesztelgetek, de egyik sem tetszik..
sebzes gondjaim is vannak ssrm-kel valamint kepes 100m-rol is melle menni, kicsit elkurtak tulzottan sztem..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Bugokat jó lenne, ha gyorsan javítanák. De ezek szerint nem csak nekem van ez a 4fps bug, pedig már kezdtem azt hinni, az IGP okozza.
OFF:
Azért egy Hawken reget is megeresztettem 😊