MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Értem, most már látom miként kell "nézni", kösz.
Slot az van még, a ferro-f. páncél is felfér ha a kezet is beleszámítja van 26 üres slotom.

Neked milyen felszerelésû van?
Ja és úgy mennyi a max sebesség most?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Jockey
nekem standard 300as van fent, de ha birod hellyel akkor elvileg 315

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

xblades
Catapultra mekkora a legnagyobb reaktor Xl amit most fel lehet rakni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Na megvolt sajna az elsõ team kill-em, kaptam is érte büntetést. Na most már ezt is tudom mennyit ér.

109.228.29.191
International
Hungarian

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

TVelvet
Milyean TeamSpeak/C3 csatornán vagyunk? Cifu?
Na megvettem a cicadát.mit mondjak,tarolok😄 nem bírnak lelõni..am nem csak DHS van rajta hanem FF armor is,van 1 érzésem,hogy erõsen bugos a kicsike😊
jah,vágom,megesik az ilyen<#idiota>
ximix
Bocs, akartam arra írni valamit aztán meggondoltam magam más téma jutott az eszembe és elfelejtettem frissíteni az oldalt és elküldtem.
Nem tudom/nem értem ezt mért ahhoz a kommenthez nyomtad válasznak<#nemtudom>
ximix
9M-es Awesom-ok még jó fejek amikor elkezdenek sprintelni 😊
385moci 78Kph
Jaja olyasmire gondoltam,itteni nick.ingame nick,kedvenc mech,szerep stb
xblades
Na ha itteni nick, akkor ide lenne jó kitenni egy linket egy ilyen gyûjtõ oldalhoz. Hasonló kialakítással mit pl a Wot-nél is van.

xblades
Mivel még igazán felállított klán nincs ezért nincs is kint.

De ez inkább segítség akar lenni mit hogyan kell csinálni, amiért az oldal is van.

TVelvet
hivatalosan is, undorítóan melegszik a AC-20 pult, pedig DHS van rajta
Torzonborz
ez most mi akar lenni ? klán gyûjtõhely ? mert egyet se látok , van vmi klánról szó de nincs kint a neve. vagy csak én nem látom ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kéne 1 simán olyan fül is,vagy ide a forumba gombként ami az itteni nicket,játék nicket és azzal kapcsolatos infokat tartalmaz az emberekrõl.sztem.
ximix
Ez csak egy elképzelés,nem próbáltam mennyire melegedhet.
Támogatónak jó Atlas,Awesom mellé tippem szerint .
A lábakon kívül teljes páncél, Endo váz, 205-ós sima moci, 51KpH, 6t AC/20 ammo, +AMS

Catapult CPLT-K2 AC20+AMS

Volt nekem is, de a patch elõtt.
TVelvet
2Ac20??? Atzhogy ? 😊
[NST]Cifu
Ami neked bejön. Ha LRM-boatot akarsz, akkor Cata A1, C1 vagy C4, esetleg Awesome 8R / 8T.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Egyelõre trialos Awesome-mal futok, és Lm10-es szeretetcsomagokat eregetek javarészt. Pont pár perce sikerült vele 3 kill és két assist. Erõltessem inkább a rakétás Katát?
[NST]Cifu
A K2-es Cata az, sniper változat, elõnye hogy 2x (ER) PPC-s és 2x Gauss-os ill. 2x AC/20-as változatot is lehet belõle csinálni.

A napokban akarok MC-t vásárolni, hogy saját gépem legyen. Eddig rakétás Catapult-ban gondolkodtam, de most megakadt a szemem egy a két PPC-vel szerelt változaton. Van valakinek tapasztalata vele? Melyik milyen játékstílusra alkalmas?
xblades
A résztvevõktõl kérnék kiegészítést, észrevételt vagy javítást.
Faq: Magyar klánok

Jaj ez de régi de nagy duma!!!😄DDD
"ez nem bug,ez feature"😄DDD

am jogos 😄,lehet meg is veszem holnap,ha azt nézzük megspórolja az ember a DHS-re való átállítás árát😊
[NST]Cifu
Ahogy viccesen lehet mondani, az nem bug, hanem feature. Az ígéretek alapján a jövõ heti patch után már az engine-DHS bugot is javítják.

BTW nem értem a problémádat. Attól, hogy a motorban lévõ HS-ek szimplák, még komoly kár nem ér, legfeljebb addig olyan fittel rohangálsz, ami kevésbé fût.

A Cicada-3M-ben alapból DHS van?? mert Open Beta elõtt mikor megvettem az volt benne,és semmi értelmét nem látom.Fõleg úgy hogy elvileg a motorban nem is mûködik a DHS és akkor most se venném meg mert nem éri meg így.

Van 7millám és cicadát akarok😄 csak hát a motor miatt a 3M a jó,de a DHS miatt meg szopó:S
Pontosan!😊
Jó etét mindenkinek!😉

Elsõre tényleg furcsa az irányítás, de én viszonylag hamar megszoktam.😊 A gépigény az érdekes számomra, mert 30 fps nálam folyamatos képet produkál, míg más játékoknál 60 fps alá esik, akkor akadozik a kép. Lehet a játék engine miatt? Nemtudom, még nem néztem utána a dolgoknak.

Masakari: Szerencsére a rambozás itt (is) felejthetõ.😊 Elsõ csatasorba állásomkor rájöttem, hogy a csapatmunka ami döntõ lehet.
És ez miez, mire jó? Gondolom a tábláshoz valami szabálykönyv szerûség lehet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Szerintem nem,láttam már Kai Allard Liao-t is
meg 1 rakat Steinert,Daviont,Kuritat stbstbstb😊
xblades
Na ja itt nem tilos néhány kényes név nekik mint a konkurenciánál?
<#idiota><#eplus2>

ximix
Igen, elfelejtettem megnézni mikor megvettem , hogy az eredeti felszerelésével mennyiért lehetne eladni kíváncsiságból.
A váz gondolom ennyi motor, hûtés, fegyó ami hozzáadódik a vételárhoz ha eladod féláron, hogy a következõnél visszavehesd max a motort még eladnám vele.
Úgy már barátibb váz+motor 663.739 C.bill.
Akkor lehetne egy opció mech vásárlásnál, hogy én csak a vázat szeretném megvenni majd összefarigcsálom valahogy 😊
Ma láttam 1 "Vivienne Amaris" nevû egyént. Beírtam all chatbe mivel ellenfélben volt, hogy "Traitor Amaris". A reakciója annyi volt hogy:
"Te vagy az elsõ aki reagál a névre"
"Kapsz 1 arany jelvényt"
mondom kösszi 😄

:dddd
[NST]Cifu
A 203 lepedõ fegyverek nélkül értendõ, ha jól sejtem. Úgy meg már valahogy érthetõ... 😊

ximix
Múltkor úgy léptem felfelé hogy az elõzõ mech-et mindig eladtam és úgy vettem meg a következõt.
Comisz-1B-vel gurigázok már összetarháltam 1,5 misit mondom megnézem mennyiért számítsák be a méhtelepen gondoltam hogy kevés, de a 203 ezer C.bill kicsit karcsú.
Azért pár kiló rezet még ki lehetne bugázni belõle annak jó ára van 😊)
Maxtreme
aha, értem köszi 😊

Torzonborz
Ahogy Cifu mondja : mivel nincs ssrm 4 bár gondolom srm 4-re gondoltál 😊 de azt annyira nem csipázom.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Mivel 3049-ben a Belsõ Szférában nem volt SSRM-4 és SSRM-6? 😊

Bucser
miert nem toltok fel 2 ssrm4-et a es egy picit kevesebb armort?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Torzonborz
nem nagyon lehet mást tenni a helyére 😄
3 tonna biztos kell annyit lazán ellövök , max még 1 hs mehet 1 tonna helyére bár még így se nagyon melegedtem túl. armort meg nem tudom jobban feltolni.
ja kimaradt : van még fent AMS is , na így hogy mind a 3 mechen volt már azt kell mondjam elég hasznos , sokszor darálta le lrm esõt .

Nem foloslegesen sok az a 4 tonna loszer? Az majd 6 perc folyamatos tuzelest jelent.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Torzonborz
ja egyébként tegnap este átvariáltam founders cata-t ( 2 cimborával toltuk hármasban másik srácnak is ilyen van ):
xle 260
4xMPL
2xSSRM-2 4 t ammo
armor 420ra felhúzva
elég gyilkos összeállítás fõleg párosban 😄

Túlmelegedés sokat számít...Tegnap volt pár meccsem amikor az amúgy se a jó hûtésérõl ismert Atlasommal zúztam a népet,és 1szer se hevültem túl az adok kapokban addig az ellenfelek rendszeresen lekapcsoltak elõttem,mondanom se kell mi volt az eredménye a dolognak.
Próbálj egyenként lõni velük, ne egyszerre, úgy nem melegszik annyira. Nekem eddig csak egyszer sikerült túlhevíteni a com 2D-t pedig csak 10 HS van benne meg 3SSRM.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

"(illetve a vasigénnyel se, ultrába 70 fps körül döcögött)"<#banplz> örülök ha 20fps van stabilan<#idiota>

Amúgy az irányítás nekem elsõre rohadt furcsa volt az MW4:Mercs után,ott a 2kezes numpados irányításhoz voltam szokva,folyamatosan gépészkedve mind2 kézzel.Itt 1 rövid idõ után megszoktam hogy kéz elég szinte mindenhez(a másikkal csak lõsz<#ravasz1>).

Illetve amég nem tanulja meg az ember hogy nem szabad rambozni meg is fog halni fél perc alatt😄DD Tegnap volt 1-2 ilyen köröm mikor azt hittem jön velem/utánam a csapat,és nem 😄D borultam is mint a zsák szemét 😄 De volt amikor én maradtam a végére,és hõsiesen harcoltam,volt amikor egymás után dõltek el az ellenfelek és lehoztam.király volt😊))

Atlasomat sikerült átszerelni(laza 2 millióból),meg azóta van 3,2 millám,cicadan gondolkozok vegyem-e az olcsóbbat vagy a drágát<#nemtudom>,commandot késõbb veszek,az a kis szaros is tetsztik 😄(csak abba kötelezõ az XL mert lassú😞 )
Kösz!

Kösztök!
Arra figyelj, hogy az SRM-ek azert eleg jol futenek am. Tegnap a Commandomat sikerult Causticon tulmelegitenem 3 Streakkel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[NST]Cifu
Egy játékmód van, Assault, ahol az ellenfél Mech-jeinek kiirtása a cél, vagy pedig az ellenfél bázisának elfoglalása. Mivel a Free-2-Play módból következõen központi szerver van, így nincs szerver browser, ez nem MW:Living Legends. 😊