MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Slot az van még, a ferro-f. páncél is felfér ha a kezet is beleszámítja van 26 üres slotom.
Neked milyen felszerelésû van?
Ja és úgy mennyi a max sebesség most?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
International
Hungarian
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
De ez inkább segítség akar lenni mit hogyan kell csinálni, amiért az oldal is van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Támogatónak jó Atlas,Awesom mellé tippem szerint .
A lábakon kívül teljes páncél, Endo váz, 205-ós sima moci, 51KpH, 6t AC/20 ammo, +AMS
Catapult CPLT-K2 AC20+AMS
Volt nekem is, de a patch elõtt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Faq: Magyar klánok
"ez nem bug,ez feature"😄DDD
am jogos 😄,lehet meg is veszem holnap,ha azt nézzük megspórolja az ember a DHS-re való átállítás árát😊
BTW nem értem a problémádat. Attól, hogy a motorban lévõ HS-ek szimplák, még komoly kár nem ér, legfeljebb addig olyan fittel rohangálsz, ami kevésbé fût.
Van 7millám és cicadát akarok😄 csak hát a motor miatt a 3M a jó,de a DHS miatt meg szopó:S
Elsõre tényleg furcsa az irányítás, de én viszonylag hamar megszoktam.😊 A gépigény az érdekes számomra, mert 30 fps nálam folyamatos képet produkál, míg más játékoknál 60 fps alá esik, akkor akadozik a kép. Lehet a játék engine miatt? Nemtudom, még nem néztem utána a dolgoknak.
Masakari: Szerencsére a rambozás itt (is) felejthetõ.😊 Elsõ csatasorba állásomkor rájöttem, hogy a csapatmunka ami döntõ lehet.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
meg 1 rakat Steinert,Daviont,Kuritat stbstbstb😊
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
A váz gondolom ennyi motor, hûtés, fegyó ami hozzáadódik a vételárhoz ha eladod féláron, hogy a következõnél visszavehesd max a motort még eladnám vele.
Úgy már barátibb váz+motor 663.739 C.bill.
Akkor lehetne egy opció mech vásárlásnál, hogy én csak a vázat szeretném megvenni majd összefarigcsálom valahogy 😊
"Te vagy az elsõ aki reagál a névre"
"Kapsz 1 arany jelvényt"
mondom kösszi 😄
:dddd
Comisz-1B-vel gurigázok már összetarháltam 1,5 misit mondom megnézem mennyiért számítsák be a méhtelepen gondoltam hogy kevés, de a 203 ezer C.bill kicsit karcsú.
Azért pár kiló rezet még ki lehetne bugázni belõle annak jó ára van 😊)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
3 tonna biztos kell annyit lazán ellövök , max még 1 hs mehet 1 tonna helyére bár még így se nagyon melegedtem túl. armort meg nem tudom jobban feltolni.
ja kimaradt : van még fent AMS is , na így hogy mind a 3 mechen volt már azt kell mondjam elég hasznos , sokszor darálta le lrm esõt .
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xle 260
4xMPL
2xSSRM-2 4 t ammo
armor 420ra felhúzva
elég gyilkos összeállítás fõleg párosban 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy az irányítás nekem elsõre rohadt furcsa volt az MW4:Mercs után,ott a 2kezes numpados irányításhoz voltam szokva,folyamatosan gépészkedve mind2 kézzel.Itt 1 rövid idõ után megszoktam hogy kéz elég szinte mindenhez(a másikkal csak lõsz<#ravasz1>#ravasz1>).
Illetve amég nem tanulja meg az ember hogy nem szabad rambozni meg is fog halni fél perc alatt😄DD Tegnap volt 1-2 ilyen köröm mikor azt hittem jön velem/utánam a csapat,és nem 😄D borultam is mint a zsák szemét 😄 De volt amikor én maradtam a végére,és hõsiesen harcoltam,volt amikor egymás után dõltek el az ellenfelek és lehoztam.király volt😊))
Atlasomat sikerült átszerelni(laza 2 millióból),meg azóta van 3,2 millám,cicadan gondolkozok vegyem-e az olcsóbbat vagy a drágát<#nemtudom>#nemtudom>,commandot késõbb veszek,az a kis szaros is tetsztik 😄(csak abba kötelezõ az XL mert lassú😞 )
Kösztök!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub