MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még csak az elsõ résszel találkoztam magyarul.
Torzonborz
ja egyébként kössz a tippet , ezt a "Keresznkij Vére" trilógiát be lehet szerezni digitális formulában valahonnét ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Cifu ami a FAQ-ban van usercfg beállítás az még mûködõ dolog?Próbáltam volna beállítani,de amit le kell tölteni hozzá az nincs a megadott linken.

Torzonborz
na ja ehhez már ilyesmi kéne :

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
A tripla monitorokkal az a bajom, hogy káva nélküli monitor nincs (nem, az LG és a tán a Dell "káva mentes" monitorja sem káva mentes valójában), így pedig van két "csík" a képben, ami zavaró.

De videón felvéve a látvány üt... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elõl 70-es páncélom van a CT-n mindhárom AWS-emen, a gond az, hogy az XL engine miatt a szélsõ torzók 50-es értéke a zsenge. 😊

Viszont ezek kb. félúton vannak az Atlas (100 tonna) és Kata (60 tonna) között, szóval pont megfelelõ.

A sebesség terén csak a 9M lehet "sprinter", a 8-as széria max. 290-es reaktorokat fogad be, ha jól látom.

[NST]Cifu
Az a baj, hogy szerintem a fegyverzet és mech felépítés alapkoncepcióját rontották el, így nem is lehet soha normális balanszot csinálni.

Az alapkoncepció egy 27 éves táblás játékból jön... 😊

+ nagyobbat sebeznek
+ jobban fûtenek
+ messzebbre hordanak (ezt viszont még lehetne kicsit hangolni)

Ez fegyvertõl függ, pl. az AC-k esetében pont, hogy az erõsebb rövidebb távra hord, míg pl. a Gauss egyáltalán nem fût, cserébe nagy és nehéz.

+ nagyobb teljesítményûnek növekszik a tömege

Especiel ezt nem értem, valami hátrányának csak kell lennie egy motornak.

+ javul a hûtése (bár ezt is kellene kicsit szélesebb tartományba helyezni)

A lore szerint a nagyobb teljesítményû reaktor jobb hõkezeléssel bír, mivel nagyobb, így több hõcserélõt építenek bele.

- ugyan annyi slotot igényel ??? Miért kell ugyan annyi slot a nagyobb motorokhoz, mint a kicsikhez? (és ennek paritásban kellene lenni az azonos típusú xl hajtómûvekkel.)

Ez a táblás játékszabályokból fakad. Ha megnézed, egy 20 tonnás Flea Mech-ben ugyanannyi critical slot van, mint egy 100 tonnás Atlasban.

Volt olyan alternatív record sheet anno, ahol a light / medium / heavy / assault Mech-eknek eltérõ mennyiségû (értelemszerûen egyre több) Critical Slotja lett, de nem terjedt el, mert tovább bonyolította a rendszert.

A szabályok létrehozásánál anno nem a mûszaki logika, hanem a könnyû megértés és egyértelmû szabályok voltak a lényegek.

E szerint a reaktorok ugyan akkorák, a teljesítményük a tömegükkel változik.

Aztán ezt az xp rátát lehet utána belõni úgy, hogy aki freeben óhajt játszani, annak bizony sokáig tartson ezeket kinyitni, mert lassan jön az xp a nem bónuszos mechekkel.

A Prémium Mech-ek nem adnak plusz XP-t, csak plusz CB-t. A Prémium elõfizetés ad XP bónuszt.

Jockey
tegnap hajnalban konfigoltam at a jenner a lentebbi setupra probakepp es 1korben hamar kilottek, de a 2ik korben csinaltam 710 damage-t es en voltam az elso..:-p
catam-l nem csinalok ennyit es ez kicsit elszomorito..
amugy majd megnezem lehet e meg finomhangolni, mert egy ams meg elferne rajta, lrm-ket azert nem szereti a lentebbi konfig..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hat, a 260as xl engine ami huzos, de azert lett az bele mert az egyik catamrol vettem le..:-)
a tobbi raktaron volt, kiveve a dhs-t meg endo steelt, de 2milla azert nem olyan sok penz premiummal..
amugy meg erdemes hasznalni a raktar funciot, szal ha nincs sok penzed akkor erdemes leszerelgetni mas mech-rol a cuccot es igy motor teren sokat lehet potolni, mert egyikbol atrakod a masikba..:-)

Torzonborz
a zsengeséget a páncélra értettem. valahogy a tömeghez képest nem túl sok és erõs.
mondjuk az tény hogy egy elég gyorsra meg lehet csinálni , repeszthet akár 80al is 😄
végül is így gyors támogató mech szerepre megfelel.

Torzonborz
ennek most nem tudom mi értelme volt megint.

"fegyverzet és mech felépítés alapkoncepcióját rontották el" tekintve hogy BT-re épül nem nagyon tudtak mást csinálni mint onnét átvenni mindent úgy ahogy van. változtatni ezen nem nagyon lehet sõt igazából nem is kell.

"nem is lehet soha normális balanszot csinálni."
ilyen nem is lesz soha de nincs is rá szükség.
a tökéletes balansz megöli a játékot.

pl egy light mech ereje a gyorsaságában rejlik , hiába visz sok fegyvert ha bekap egy nagy alfát akkor vagy menekül vagy eldõl .

oké most a nem túl jó nektód miatt problémás el találni õket ( no meg úgye az óperenicán túl van a server ).

egyébként szerintem van a háttérben damage reduction is armorra csak ezt nem látjuk. régebben mintha atlas is gyengébb lett volna ( bétában ) most meg azért elég kemény falat tud lenni.

no meg azért még mindig béta ! szóval szépen finoman állítgatják a dolgokat ...lrm ugye amire elég gyorsan jött hotfix.

[NST]Cifu
Zsengének nem mondanám, az SSRM nerf elõtt a 9M volt a legélvezetesebb Mech, amivel játszottam (Medium mech-ekre jellemzõ sebesség, 3x PPC adta a tûzerõt, az SSRM pedig óvta a könnyûektõl).

Detto ott volt a 8Q esetén a 7x MedPulseLas boat, ami közelharcban eszméletlen ütõsre sikeredett.

Végül pedig ott a 8R, ami a mai napig a legjobb LRM-boat szerintem.

A DHS, Pulse és SSRM nerf után a 8Q most valahogy nem az igazi, 4x Large Laser-el még elmegy, de az Atlas-ok szétszednek 1 vs. 1-ben, míg a 7x MedLas nem ér fel a hajdani 7x MedPulse alfa értékével, és mozgó célpontok ellen egyszerûen nem elég hatékony.

Én a 8Q-n még a 6x MedPulse boatot sem tudom összehozni 40 SHS-el vagy 20 DHS-el, ezek alapján a Cicada sem lesz életképes sajnos. :\

Az a baj, hogy szerintem a fegyverzet és mech felépítés alapkoncepcióját rontották el, így nem is lehet soha normális balanszot csinálni.

Bár többször volt már róla szó, hogy ezeket a hardpoint+ slotosdikat azért csinálták, hogy valamennyire meg tudják gátolni a durva konfigokat, de én továbbra is attól tartok, hogy alapjaiban elrontott a történet ezzel a típusú megvalósítással. <#rinya> És ezt most nem a játék ekézéseként írom, hiszem nem célom értelmetlenül szapulni, annál inkább örülnék, ha nekem is sok kellemes percet okozna. Értem, hogy ehhez már nem fognak hozzá nyúlni ebben a stádiumban, de én ebben érzem a veszélyét annak, hogy nem is lesz soha normális balansz. Az azért tényleg durva, hogy egy light mech ugyan azt tudja, mint egy egyszerû 80 tonnás gépmonstrum.

A fegyverek nagyjából rendben vannak, hiszen egyértelmû, hogy a nagyobb teljesítményû fegyverek:
+ nehezebbek
+ több slot kell a beépítésükhöz
+ nagyobbat sebeznek
+ jobban fûtenek
+ messzebbre hordanak (ezt viszont még lehetne kicsit hangolni)
+ egy tonna lõszerbõl kevesebb darabszám jön ki
- túlságosan növekszik az ismétléshez szükséges idõ.

Ami viszont szerintem nagyon nincs teljesen rendben:
motorok:
+ nagyobb teljesítményûnek növekszik a tömege,
+ javul a hûtése (bár ezt is kellene kicsit szélesebb tartományba helyezni) de
- ugyan annyi slotot igényel ??? Miért kell ugyan annyi slot a nagyobb motorokhoz, mint a kicsikhez? (és ennek paritásban kellene lenni az azonos típusú xl hajtómûvekkel.)

Pl a kis motorok elférhetnének 2 slotban, és ezek az értékek 2-esével növekedhetnének.

És ezt kellene párba állítani az adott méretû mechre jutó slotok darabszámával, hogy pl. minden egyes növekvõ méretosztályban 2 vel több slot jut a torzókba (jobbra-balra egyet-egyet), a karokba egyet-egyet, a lábakba is egyet-egyet, illetve alternálva folyamatosan a középsõ torzóra-fejre-megint a középsõ torzóra - megint a fejre (itt egyesével növekedhetne).
Szerintem Atlasnál már a középsõ torzóba is illene jutnia vagy 4-5 slotnak, illetve a fejbe is kellene rakni plusz 1-2 szabad helyet még.

És utána ezt az egészet kellene hangolni a súly szempontjából és a fegyverek sebzése szempontjából.

Ehhez pedig jöhetne az a megoldás, hogy a fejlesztéseket nem azzal lehetne feloldani, hogy hátrom különbözõ típussal is kell játszani (hiszen teljesen felesleges), hanem hogy a fejlesztés szempontjából érintett fegyverosztállyal mennyi sebzést okozott a player, illetve hogy mennyi xp-t szerzett (ez kifejezetten a fegyvertípushoz nem köthetõ fejlesztésekhez, pl. speed, fordulás, stb)

Aztán ezt az xp rátát lehet utána belõni úgy, hogy aki freeben óhajt játszani, annak bizony sokáig tartson ezeket kinyitni, mert lassan jön az xp a nem bónuszos mechekkel.

Torzonborz
Mondjuk az Awesome szerintem valami borzasztóan zsenge ahhoz képest hogy egy 80 tonnás assault mech.

btw szerintetek Cicada 2A-ra fel lehet tuszkolni 6 MPL-t ? <#ravasz1>

[NST]Cifu
Tegnap mentem három kört (csak a 8Q-ra akartam megcsinálni az Elite-t), és találkoztam olyan Jennerrel, amelyen 6x MedLas volt, és úgy lõtt, hogy feltehetõen DHS plusz nagy motor volt rajta.

Enyhén pippantós, hogy én, egy 80 tonnás, hatalmas, lassú Mech-ben bírok 7x MedLas-al, és SHS-ekbõl tudok 42 heat sinket össszefaragni.

Vagyis a 35 tonnás Jenner közel akkora tûzerõvel bírt, mint én, de kétszer gyorsabb, és nagyságrendekkel nehezebb eltalálni. Ok, megöltem a végén, de kiegyensúlyozott csata volt. Csak hát valahogy "mókás", hogy én egy 80 tonnás Assault Mech-ben kiegyensúlyozott csatát vívok egy 35 tonnás Light Mech-el. 😊

BTW a Pulse Laser és Small Laser nerfbat látványos: szinte alig látni valakin pulzus vagy small lézert most, mindenki MedLas vagy Large Laser-t használ.

B+ alassan! Mennyibe kerul ez?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jockey
gusztustalan ez a jenner7k
dhs16db, endosteel, 260as xl engine 4 medlaser 1 ssrm2..192armor igaz csak 120 korul megy de akkor is az..😛

Bucser
MA nincs patch. november 20 a legközelebbi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Éljenek a pugok, épp most vertünk el egy csapatot, capture win-nel nyertünk úgy, hogy fél lábbal ammo nélkül elbicegtem a barlangtól az ellenséges bázisig, és befoglaltam 😄 Közben egy Atlas egy Cicada és egy Jenner nem tudott megölni 😄 <#banplz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Torzonborz
ööö mára nem volt ígérve pecs ? mert akkor jól elmaradt. vagy mi.

[NST]Cifu
Én azért szoktam a Keresznkij Vére triológiát ajánlani kezdésnek, mert a története, cselekménye, minõsége a BT regények közül a legjobbak közé tartozik.

Ha ez se jön be az olvasónak, akkor szvsz felesleges is erõltetni a többi BT regényt.

A kronológiai sorrend szép dolog, de azt csak annak javaslom, aki nagyon kitartó, és tudja, hogy egy-egy gyengébb regény nem veszi el a kedvét a tovább olvasástól.

Torzonborz
No Hawken megkukkantva....hátizé ha azt mondom hogy gagyi akkor még nagyon finom voltam. 😄
Mondjuk akinek inkább a pörgõsebb játékmenet jön be annak lehet hogy tetszeni fog de ez a mech desgin...kész mintha járkáló kukákkal harcolna az ember. 😄
Maradok az MWO-nál . 😉

Naja,tény.Elég sok könyv között lehet válogatni😄
Többi dragonyos könyvre még nem volt idõm,igazából 1 ideig nem is tudtam,hogy több is van 😄
Hehe, én is azt olvasom épp, az elsõt tegnap fejeztem be 😊
Szintén, a Wolves on the border szerintem is fasza volt, Charette jól ír, a másik Wolf Dragoon könyve is tetszett. (Szinte kedvem támadt elolvasni a Shadowrun könyveit is megint 😊 ).

Kerenszij vére szerintem egy nagyon jó kezdõpont - ok, elspoilerez egy-két (olykor fontos) dolgot a korábbi regényekbõl, de ez vele jár. Nem lett volna türelmem kronológiai sorrendben olvasni mire odáig eljutok, ahhoz túl sok regény van.
Határvidék Farkasai az egyik kedvenc könyvem.

A Szürke Halál Légióból eddig csak a Mennydörgést olvastam,az is tetszett,most olvasom a második könyvet (Zsoldoscsillag,angolul),jelenleg a harmadánál tartok kb.

Aki pedig tényleg Sci-fit szeretne olvasni az olvassa el a "Far Country"-t,csak angolul van de ott vannak csak értelmes idegenek😄 bár elég mellékszálas könyv,nem sok köze van semmihez,de ez a történetében benne is van.
Szia!
Én is az elsõvel kezdeném, mondjuk akkor elég sokat fogsz olvasni mostanában de érdemes.
Nem néztem meg de Szürke halál légió könyvek szerintem a mostani belsõszférás történések elõtt játszódik azt hiszem 3029-ben talán. Itt lehet képet kapni arról milyen is volt a színvonal akkoriban, és hogy indul el a fejlõdés ami egészen a Klánok érkezéséig tart. Utána jöhet a Harcos sorozat mert az elég sok infót ad a B.Sz. kb 3030-as történéseirõl. Itt van egy könyv a Határvidék Farkasai ami a Wolf Dragonyosairól szól. (B.Sz. elit zsoldos csapat) Elég sok a szünet és kezdõdik a Klán invázió ami azt hiszem a Kerenszkij vére trilógia. Ez már 10-könyv. Ha kész jöhet a többi. <#nezze>
En is a Kerenskyt ajanlanam, a Harcos sorozat mehet amolyan flashback jelleggel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az is jó, nekem a Kerensky-t ajánlották, meg a fenti FAQ-ban is azt írja Cifu, hogy azt érdemes. Én a Warriort elkezdtem de nem jött be, utána végig olvastam a Jáde fõnix legendáját, most a Kerensky-t nyomom.

Bucser
Én a Warrior trilógiával kezdeném. De sarna.net-en van egy idõbeli lista a könyvekrõl. Szerintem úgy érdekesebb és érdemesebb belekezdeni. ugyanis a Kerensy trilógia amolyan bele a közepébe típus.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kérdés: A free XP-ért kifejleszthetõ képesség, hogy a rakéta gyorsabban fogja be a célt, az ugye nem fog hatni semmi másra, csak az LRM-re és az ssrm-re, hogy gyorsabban adja be a piros célkeresztet?

Próbálta már valaki? Érezhetõ a hatása?

Jelenleg nekem mindkettõ tetszik, az nagyon jó, hogy eltérõ hangulatot adnak.
Az MWO mechjei sokkal szebbek, a két lábon szaladgáló ablaktörlõs crt tvk-hez képes igazi csemege egy catapult, egy commando vagy egy atlas. Csak hát ezek a nyomorult fegyverzeti hardpoint megkötések, ezekbe igen nehéz belenyugodni,meg hogy egy típus kifejlesztéséhez játszani kell olyannal is, amihez mondjuk nincs az embernek ingerenciája, mert utálatosan lehet/lehetetlen konfigolni.

De továbbra is azt gondolom, hogy az MWO egy lassabb ritmusú játék minden tekintetben. Ha mást nem is nézünk, pl 10-12 másodpercekbe kerül, hogy a rakéták odaérjenek a célhoz, ha az a lõtáv végén rohangál... a gauss, AC, PPC lövés is késleltetve indul (érzésre szerintem olyan 0.8 másodperc késleltetés tuti van rajtuk, ami nem tudom, szándékos-e, de engem ez pl. zavar) és simán másodpercek, amíg elérik a távoli célt, ami viszont reális is lehet.
Kell vagy 5-6 másodperc, hogy a mech elérje a végsebességét... sokkal nehezebben kanyarodik, tehát nem lehet velük pik-pakk ugrálni, ami egyébként nem is nagyon képzelhetõ el egy toronyház méretû vastömegrõl... meg ugye nem is lehet velük oldalazni, stb-stb.

Szerintem jól ki fogják egészíteni egymást, nekem biztos mindkettõ hosszú-hosszú órákat fog elrabolni az életembõl.

Blood of Kerensky trilógia.

Torzonborz
Na jó kicsit bele kell ásnom magam BT világba 😄 Melyik könyvet érdemes elõször elolvasni ?

[NST]Cifu
Létezik "Aréna", külön ki van dolgozva, az a Solaris 7, ami kvázi a "box világbajnokság" Mech-ekkel. A játékban a Yen-Lo-Wang egy ilyen Solaris 7-re komponált Centurion. 😊

Torzonborz
De ezek nem különleges események voltak ? Egy másik fórumon is írtak valami ilyesmit amivel különleges titulust lehetett szerezni. No de akkor nem kéne itt tömeg "termékké" tenni inkább úgy tudnám elképzelni mint különleges eventet .
No de majd Cifu Májsztró úgyis megmondja a tutit. 😉

Igen, lore-szempontból is meg lehetne magyarázni valahogy, pl a Klánoknál a Trial of Bloodright is deathmatch+ last man standing <#violent> 😊

XenHai
hát azért lehetne arénát csinálni ha jól tudom mw4 be volt meg mwll-ben is van .
Torzonborz
egyébként meg az hogy nincs deathmatch leginkább desing kérdése gondolom BT világba nem illik bele ( ezt inkább azok tudják megmondani akik nagyon ismerik ).

Én is kipróbáltam, nekem nem jön be. A grafika sokkal szebb és jobban is fut az MWO-nál, a pályák is nagyon jók és hangulatosak, de maga a játékmenet nekem túl arcade szerû, túl gyors. A maga nemében jó játék, de aki szereti a Battletechet az úgyis itt marad inkább 😊

Torzonborz
"olyan beállunk, és nyomjuk az LRM-et, " konkrétan az az LRMes aki ezt csinálja azt egy jelzõvel szokás illetni : n00b vagy csak simán kezdõ .LRMel is követni kell a csapat mozgást és helyezkedni különben nem ér semmit ( fõleg most ).

Hawkenre regeltem Én is majd megnézem de máshol ezt írták róla :
"Son, i am deeply dissapoint. Team Fortress 2-t csináltak belõle mechekkel.

Kivették szinte az összes testreszabhatóságot (nincs semmilyen loadout management amiket az alfákban láttunk), mech súlycsoportokat, és betettek egy TF2 szerû class based, 2 (+1 alternatív) meghatározott fegyveres viccet. Mindezt arra a rohadt sovány (és rohadt unalmasan lerágott) okra hivatkozva, mert hogy lehetetlen lett volna nekik megoldani a balance kérdést, mint pl hogy valaki glasscannont csináljon ha azt akart éppen."

innentõl kezdve annyira nem aggódok. 😉

A VGA tesztelés lendületében kipróbáltam a konkurencia fejlesztését is a closed bétában, nekem úgy tûnik, ott egy kicsit elõbbre tartanak. Vagy sokkal. Deathmach, team-deatmatch, capture the flag jelleggel két másik játékmód (urald a három lövegtornyot, és akkor az az ellenség bázisát lövi...amelyik bázis túléli, az a csapat nyer, illetve gyûjtsd az energiát a tárolókból, és hord vissza a bázisra, akkor hívhatsz csatahajót.)
CS típusú szerverek: max létszám beállítva, lehet belépni a keret feltöltéséig, és addig ottmaradni, amíg jólesik. Olyan igazi pörgõs, akkor van egy perc szünet, amikor vége van egy adott pályának, és akkor mindenkit kirak, státuszt mutat, amit lehet nézegetni, de ha nem piszkálod, akkor egy perc múlva újra bent vagy ugyan azon a szerveren. Szóval közel nincs annyi üresjárat, mint MWO-ban a mozizás.

Nekem úgy tûnik, a kezelõ-felületet is talán egy picit jobban átgondolt, kíváncsi leszek rá, mennyit fognak egymástól oda-vissza átvenni a két programban. Szerintem az MWO-ra is ráférne, ha önálló választásos szerverek, vagy szobák, vagy akármik szerint futna, nem pedig totál random dobálna össze mindenkit a gép által eldöntött pályákon. Így sokszor nem látok rá lehetõséget, hogy bizonyos figurákkal többször összefussak, míg ha mindenkinek van egy kedvenc szervere/pályája, akkor lehet igazából a casual playereknek is megtalálni a számításukat, mert egy idõ után kialakul, hogy hol milyen színvonalon játszanak.

Mondjuk a két játék stílusa eléggé eltér, az MWO sokkal lassabb, olyan beállunk, és nyomjuk az LRM-et, illetve körözünk a nagy területeken, és osztjuk, aki középen ragadt stílushoz képest a hawken tényleg robotos fps, ahol mindenkinek mozogni kell, még a snipernek is, különben kikapják 3 rakétával.
Ami még nekem nagyon tetszett, hogy ha el tudsz bújni, akkor lehet javítani robotot a játék közben. Gép lekapcsol, colostokként összecsukja magát, elõjön a javító-Robi, és meghegeszti 😊 Nagyon jópofa. Mondjuk itt nincsenek végtagok, meg ilyenek, össz hp-van, ami ha 0-ra megy, akkor kakukk. És a fegyvercsõ egy idõ után tényleg vörösen izzik 😊

Az MWO (félig) szabadon konfigolható mechjei viszont szerintem kellemesebbek (bár az én elvárásaim szerint még így is túl kötöttek, de így jártam), adott gépet itt legalább többféle setupban is össze lehet rakni. Aztán hogy van-e értelme, az nem biztos. Van egy olyan elõérzetem, hogy éppen ezért nem fogják tudni soha rendesen balanszolni, és ki fog alakulni, hogy melyik típusból milyen setup életképes, és mindenki azzal fog menni.

xblades
Még nem, mert azt nem tudtam felrakni, csak a mechcommander 1-et.
Bár látom ez is csak 75-80%-os, azért azt oda írhatták volna ez mit nem tartalmaz😞

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Torzonborz
ezt nézted már :
http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1023/mechwarrior_3

nem tudom mennyire használható.

xblades
Valaki tud infót hogy a mechwarrior 3 és mechcommander szériához miért nem készült honosítás?
El sem kezdte senki vagy nem lehet lefordítani?
Érdekelne a dolog, mert az alap dolgokat nem lenne sok lefordítani gondolom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Bucser
Igazatok van én néztem el😊 összekevertem a flamerrel aminek 64 a max lõtávja.

Ezt sehol sem hallottam még. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy 90 a min, és a sebzés csökken azon belül.
[NST]Cifu
Megkérdezhetem honnan van ez az info? Mert eddig mindenhol alacsonyabb sebzést írtak a kisebb lõtávnál.

Bucser
A jatekban 64. Es akkor is csak csalen celoz. Szal sebzes van csak nehezebb talalni.

A max tav meg 1000 meter amig lok az enemy. Csak 660 az optimum. Utana csokken a sebzes.

[NST]Cifu
A PPC minimum lõtávja nem 90m (3 hex)? O.o