MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
köszi de a gtx460 kb háromszor annyiba kerül mint a gt430 😞
ennyit azért nem szánok rá .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

gt 430-nál szerintem 10 fps a minimum és 30 a max. gtx 460-hoz tudom mérni csak mert nekem az van és a hadware compare szerint legalább 4* gyorsabb.
A patch leírásánál nem szerepeltetik, de megváltoztatták az ssrm2-es rakéták viselkedését is, mostantól nem egy tömbben repülnek mint eddig, hanem szóródnak. A cél még mindig a központi torzó, de csak nagyon közelrõl találod el, olyan 30-50 méter távon belül még mindig nagyon durva, messzebbrõl ellõve a rakéták fele mellémegy, legyezõszerûen szétterül. Kb. úgy kell használni mint egy LBX10-est, csak NAGYON közelrõl. Valószínûleg kevesebb Commando2D lesz a pályákon, de jól kijátszva a kicsikre ugyanolyan halálosak mint eddig.

A ledobási pont közepén egy irdatlan méretû rádióadó vagy mi van, ha körülötte körözöl, simán meg lehet úszni hogy lelõjenek. A trialok közül a Commando gagyi, használhatatlan, a Catapultnak 2 db LRM15-je van, ami nagyon durva, illetve van egy trial Atlas K is... Az utolsó kettõ nagyon jól használható.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Bucser
hmmm miutan a bugos heatsinkek visszakerültek a motorokba (mostmar mukodnek) sokkal jobban hül a mech meg ugyis hogy leszedtek az extra ketszeres hutest a dhsrol. 1-es heat effeciencyvel jobban hül a mechem mint a korabbi 1.27-el. mondhatni okosan hasznalva chain fireben tökéletesen hasznalhato..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Torzonborz
hw kérdés : gf gt430as vga-al tolja vki ? ha igen vélemény róla ? melóhelyen van egy tartalék gépem abba kéne egy vga így tudnám tolni "unalmas" perceimben . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Még inkább felértékelõdik a Gauss. 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
MATCHMAKING 1. fázis

A csapatok mérete 4 játékosban lett maximálva. Ez az egyetlen változás, minden maradt egyébként érintetlen. A csata összeállításánál lehetséges egy oldalra két csapatot is beállítani, vagy akár többet (pl. 4x 2 fõs csapat, vagy 1x 4 fõs és kétszer két fõs, stb.).

A késõbbiekben jön még két fázis, majd végül a rendszer egy skill (tudás) bázisú match-maker rendszerré fejlõdik.

Új CsataMech:

Centurion CN9-D

Tömege: 50 tonna
Csúcssebessége: 97.2 kph
Páncélzat: 8.5 tonna
Fegyverzet: 2x Medium Lasers, 1x LB 10-X AC, 1x LRM 10 Artemis IV tûzvezetõ rendszerrel
Hardpointok: 2 Energy, 2 Ballistic, 2 Missile, 1 AMS

Artemis IV tûzvezetõ rendszer Upgrade

Az Artemis IV tûzvezetõ rendszerrel az LRM és SRM rakétaindítókat lehet ellátni, az SSRM és NARC indítókat nem!
Az LRM és SRM esetében a rakétarajok szûkebb csoportban repülnek Artemis IV esetében.
Az SRM nem lesz irányított rakéta tõle!
Ez egy Upgrade, tehát az Upgrade fûlnél lehet kiválasztani. Ha a Mech-nek nincs rakéta hardpointja, akkor nem lehet kiválasztani.
Az Artemis IV. upgrade aktiválása után az LRM és SRM rakétaindítóból és rakétákból csak Artemis IV. változat tûnik fel a felszerelések között, ezek egy critical slot-al többet foglalnak, és a tömegük is egy tonnával nagyobb, függetlenül attól, melyik változatról van szó (vagyis +1 tonna és +1 critical mind az LRM-5, mind az LRM-20 esetében).

Játékmenet:

A DHS esetében javítva lett a reaktorban lévõ DHS-ek alkalmazása, ám minden DHS (akár a reaktorban, akár külsõ elhelyezésû) 2 helyett csak 1,4 hõt tud leadni! (ie.: nerfelték a DHS-t)
A Trial (próba) Mech-ek lezárásra kerülnek, ha csatában vannak.
A Catapult és Centurion esetében a rakétaindítók ajtaja nyitható illetve csukható a '/' billentyûvel. A pilótafülkében pedig egy visszajelzõ fény jelzi az állapotát (Zöld: nyitott, Sárga: zárt, Piros: az ajtó megsemmisült)
A de-sync probléma kezelve lett (hit-box érzékelés problémák)

Fegyverek:

Az AC/20 hõtermelése 7-rõl 6-ra csökkent
A Small Pulse Lézer hõtermelése fele akkora volt, mint kellett volna, ez javítva lett.
A Small Lézer, a MedPulse Lézer és Large Pulse Lézer hõtermelése csak 75%-a volt annak, amennyinek kellett volna, ez javítva lett.

Pályák:

Forest Colony

Egy kikötött hajó van a vízben, ami fedezéket nyújthat.

Új pálya: Forest Colony Snow

A Forest Colony téli változata, a hõmérséklet -25°C, javítva a Mech-ek hõleadását.

BUG FIXEK

A hõértékek nem térnek el a kijelzettõl, ha nincs külsõ hõcserélõ a Mech-en.
A Catapult K2 most már rendesen néz ki, ha levesszük a PPC-ket.
A rakéták mostmár rendesen felrobbannak, ha elérik a lõtávjukat.
A Catapult "kezei" immár valóban leesnek, ha az oldalsó torzó elpusztul.
A ragdoll (rongybaba) fizika javítva lett.
A Machine Gun nem tüzel tovább, ha meghaltunk.
A lõszer visszajelzés immár minden egyes rakétaraj után frissül.
A lézer és rakéta sérülés hatására "világító" Mech bug javítva lett.

Bucser
el fognak tunni a small laseres jennerek is azt hiszem... Ugyanis az eddig csak 50% heatet kapott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
meg is indult a hirig emiatt a hivatalos forumon.

Torzonborz
jahogy pulse laserek nem is melegedtek annyira mint ahogy kellett volna nekik ? kellemetlen , lehet bajban leszek Én is . 😄

* Fixed a source of de-synchronization issues (result should be better hit-box detection)

erre meg kíváncsi leszek mert hitbox néha tényleg nem ott volt ahol a mech 😄

[NST]Cifu
A patch note-ot lefordítom a nap folyamán a lényeg:

A DHS nem dupla, hanem 1,4x jobb hõcserélõ a sima HS-nél. Ez így elég suck...:\

@Staradder:

Quick Ignition (4000xp): 33%-al gyorsabban indul el a Mech (Power-up sequence)
Pinpoint (6000xp): A fegyverek összetartása 15%-al gyorsabb (pl. rakéták célzása is!)
Fast Fire (3000xp): A fegyverek újratöltésének ideje 5%-al gyorsabb
Speed Tweak (8000xp): A Mech sebessége 10%-al nõ

artemis op !!! 😄 az lrm boatok ownolnak mindent. help !!!
ximix
Peccs nót:

http://mwomercs.com/game/patch-notes

Ennyit a 9 lézeres hunchbackemrõl <#rinya>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

xblades
Még egy dolog, ha valaki már kifejlesztette a Elite skill-et.
Írja meg melyik mit ad, hogy javíthassam a Faq-t. Mert én azt nem látom, (így jár az aki különbözõ mech-el rohangál)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Torzonborz
gyors észrevétel :
optionsben van show founders tag
ingame minimapen bázis ikon más
bázisokon van ilyen póklábasizégép
mechek nem világítanak
F9re már nem csak fps hanem pozíció is látszódik

xblades
Igaz, bár a Group-ra mostani változtatás után kiváncsi lennék, hogy lehet-e 4-nél többen játszani. Vagy ezt egy késõbbi pach-re halasztják.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Új trial mechek vannak!!!!!!!!!!

COMMANDO-1B, CICADA-3M, CATA-C1, ATLAS-AS7-K <#taps>

Viszont érdekes módon most hogy már elvileg megjavították a DHS-t, kevesebb az efficiency-m, mint elõtte <#fejvakaras>

Torzonborz
a cata-s kép jó csak az ob-s szöveg nem kell rá. 😉

Megy a játék egyébként elvileg, legalábbis nekem már majdnem kész a peccs.

xblades
Na ja mi itt elmélázunk rajta, majd jön Cifu berakja azt ami neki tetszik mi meg <#rinya>
<#zavart1>

Szerintem semmi bétás felirat nem kell rá, csak simán a logó meg a magyar zászló 😊

xblades
Na azt valóban elszúrtam, ha azt a változatot akarja a többség, átírom.
Írni azt írok rá amit jónak láttok vagy semmit.

Nekem a harmadik jön be, de szerintem nem kéne az open béta felirat, meg mi az a 9.29? Most vagy két hete open a játék.

xblades
Csináltam néhány új Bannert, válasszatok ha úgy látjátok jónak:

1.)

2.) Szöveggel:

3.)

4.) Szöveggel:

És végül egy kis szójáték a konkurens forumról:

Torzonborz
nem csak elvileg , csata közben egyszer csak mindenki disconnectelt 😄

Server connection lost.
Kezdõdik a peccs.

nem csak nálad van ez. jó lenne ha jövõben konzolban lehetne ingame módosítani az érzékenységet és még sok mást.
Az egyébként csak nálam van, hogy ingame az egér érzékenységet totálisan le kell venni, hogy kezelhetõ legyen a mech, a fõablakban meg az egekbe kell tolni, hogy használható legyen?

Elvileg este 10-tõl peccs.

Második játékra fekete képernyõ. Ma sem igen lesz sok játék.

Caliph
elég furán repkednek a ballisztikus lövedékek:/

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Torzonborz
hmm ezek szerint ma nem lesz pecs . <#szomoru2>

ximix
Na még egyszer 😊
(ez a jó hsz.) #3552
ximix
Anno én is próbálkoztam vele .
Mert kicsit idiota a repulesi karakterisztikajuk. Laposan indulnak, ilyenkor a legkisebb akadaly is megfogja oket. Az emelkedesi fazisban mar elesednek, de ha valaminek nekirepulnek, akkor kampo. Aztan a celpont folott eleg magasrol kezdenek zuhanni, ilyenkor aztan mar atmennek ungon-berken.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én mondjuk nem értem, hogy a levegõben olyan simán táncolnak a rakéták, aztán az elõttem 200-250-re álló toronyházat meg nem kerülik ki, hanem simán nekirepülnek, és felrobbannak rajta, hiába van befogva a cél. A mögötte lévõ mechet biztos nem találják el, mert nem villognak a páncéljának a sziluettjei a visszajelzõ HUD-on.
Bezzeg ha én állok a ház mögött, akkor felülrõl hullanak a nyakamba, mint az esõ. Erre nem bírok rájönni, hogy mitõl van, és hogyan kell csinálni.

Meg catapultban egy kis domb van elõttem, ami a MEchnek a térdéig sem ér fel, és az LRM rakéták fele máris ott hempereg a földön a kilövés után egy kb. vízszintes lövés esetén.

Caliph
már meg is bántam😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
na kipróbálom mit tud a ballisztikus cicada😄

Caliph
mivel a platform alatt vagy,az lrm nek esélye sincs,és még az Awsome is kényelmesen befér alá

Nem használhatóak srmként. Csak befogott célpontra lõ. Ezt mondjuk változtathatnák. Fogyjon csak a lõszer ha valaki rátapad a tûzgombra, de nem céloz rendesen.

A shutdown meg kétélû. Ha nem az õ cimborái futnak be, akkor úgy kapják szét, hogy vissza sem lõ közben.

Wallentinus

Caliph
ez itt kifejezetten mûködik a platform szépen megfog mindent

Torzonborz
mondjuk elég sokszor látni hogy az épületek sem fogják meg rendesen a larmzuhét hanem szépen átszáguldanak rajtuk :/

Caliph
valamint a vizesváros(nem ugrik be a neve😄) pályán faszán ki lehet véreztetni a lrm boatokat ha nem a híd felöli oldalon kezd az ember,van a vízben egy platform ami faszán felfog minden! bejövõ lrm lövedéket míg te vígan rakétázhatsz kifelé😄

Ez eddig is így volt, ha nagyon lõnek LRM / SSRM-mel akkor le kell kapcsolni a mechet, így nem lehet betargetolni, valamivel azért védekezni a streak caták ellen is 😄 😄

Tegnap egy érdekes, ámde számomra totálisan bosszantó taktikainak mondható jelenséggel kerültem szembe. Egy púpos nekiugrott az éppen 1*LRM15+5*ssrm A1-nek, aki miután egészen ronggyá lõttem, nemes egyszerûséggel lekapcsolta a mechjét.

Én lelkesen nyomkodtam a targetoló gombot, mert azt hittem, a körbe-körbe rohangálás miatt vesztettem el a célt, de ugye nem , csak lekapcsolt. Én meg megzavarodtam, hogy mi is van. Persze mivel addigra befutottak a cimborái, ráfaragtam.

Most nem nagyon rémlik, hogy az ssrm-mel lehet-e lõni a kikapcsolt mechet, de az elsõ dolgom az lesz a következõ alkalommal, hogy kipróbálom egy nem kitargetolt célponton. Remélem olyankor sima srm2 üzemmódban azért használhatóak az ssrm-ek.

Torzonborz
csak a kifejlesztéshez kell a 3 mech , ha megvan utána már nem.

A master skillhez folyamatosan birtokolni kell egy adott típusból három különbözõ, elitre fejlesztett robotot, vagy a kifejlesztés után a fölösleges típusok eladhatóak a hely felszabadítása miatt?

A master skill slot bónusza mit jelent pontosan? Hogyan kell ezt elképzelni?
Egyetlen sima slotot ad pluszban, amire csak HS, ugróhajtómû vagy lõszer mehet? Hová adja?
Vagy esetleg fegyverfüggesztési pont is jár vele?

XenHai
Köszi !