MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félre értettél,pont hogy az MWO pl only ac2 buildjei nem életszerûek(mert vérpisti és vérpisti junior máshogy nem tudnak érvényesülni,vagy épp az only LRM és pislognak amikor 180 méteren belülrõl halálra szopatom õket). Tabletop-ban pont hogy életszerûek mert ha olvastál könyvet,akkor tudod jól, hogy sose lehetett tudni hogy lesz-e gyalogság tankok stb,és emiatt minden féle fegyver kellett a mechre.

Remélem valamennyire tisztulni fog ez,de könnyen leszûrhetõ ki az aki CTB-s ls ki az aki nem,néha már csak a nevérõl is(nem tudom valaki olvasta-e/emlékszik-e az Amaris-os beírásomra).
szerintem az ac fittek most még jelentenek akkora problémát. mi lesz akkor majd ha bekerül a játékba esetleg valamikor az annihilator ? sokat mérgelõdtem régebben az lrm boatok miatt. de ez egy ilyen játék. sokat fog még formálódni.
Pedig a koncentrált sebzés miatt nekem nagyon úgy tûnik, hogy ebben a játékban nincs sok értelme kevergetni a fegyvereket, vagy pedig tényleg 5-6 tûzgombbal zongorázva kell játszani, hogy minden optimális legyen.

Nekem sok gondom volt abból, hogy hiába raktam össze 2 vagy esetenként 3 fajta fegyverbõl a nagyobb távolságúakat, teljesen más célzást igényel a lézer, a rakéta meg az AC típus, tehát egyszerre nem nagyon lehet õket elsütni. Jó, a rakétát lehet keverni a lézerrel meg az AC-vel mind álló, mind mozgó célra, de a lézert és AC-t gyakorlatilag nem, mert a lézerrel pontra kell lõni mozgó cél esetén, az AC-val meg sokszor rendesen elé kell tartani, esetleg kicsit fölé is célozni a lövedék esése miatt. és a fölétartás miatt bizony néha álló célra is jártam úgy, hogy lézerrel fejbelõtem, az AC meg a mellkasán porzott. Tehát sokszor bonyolultabb az egy pontra lövés kivitelezése, mint ha adott távra egyfajta fegyvereket használ az ember.

A tisztan energy fittek nem csak a jatekban, de a "valosagban" is eletkepesek. Ugyanez egy Gauspultra, vagy egy tisztan LRM boatra mar nem igaz.

Btw.: Gondolkodom egy geppuskan. A lecsupaszitott reszeken itt is lehetne veluk criticalt keresni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem az MWO tehet arról, hogy a tabletop játék loadoutjai nem 'életszerûek'.
Ha lehet fittelni, akkor az ember optimális loadoutra törekszik. Az pedig nem a hagyományos BT által erõltetett 'sokféle fegyvert pakoljunk föl' féle nonszensz.
A múlt héten az SSRM és LRM nerf miatt mérgemben már majdnem eladtam az A1-es catapultot, de nem vitt rá a lélek, ha már annyi xp-t összevakartam vele. Inkább farmoltam egy lézeres Awesome-ot 4 heavy és 2 medlassal.Ezek szerint érdemes volt tartogatni a Catát, remélem az új szenzorok tényleg javítják a rakétás használhatóságot fõleg a light mechek ellen, akiket nehéz volt követni és befogva tartani, illetve ha az ssrm sebzése és találata is korrigálva lett, az piros pont a fejlesztõknek részemrõl. Ezek szerint nem csak nekem tûnt úgy, hogy valami gáz van velük...
Az AC setupot lehet nemsokára én is kipróbálom, úgy tûnik, a szélsõségek híve vagyok, és egy full rakétás meg egy full lézeres mech mellé pont illene egy full AC build 😊

Meg a Supernova😊 meg ha nagyon így akarom mondani akkor mág akár a Nova Cat-et is ide lehetne venni az ERPPC és Large Laser,fegyver összeállítással.
Asszem, talan a Nova az egyetlen, ami eszembe jut a medlas fittel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Minden egyfegyverre épülõ loadout idióta nálam,a bajom annyi ezekkel hogy a könyvben sose találkoztál ilyennel.Nem tehetek róla túlságosan ragaszkodok a normál BT felfogáshoz.

Mint írtam tudom hogy a mechlab megengedi de akkor is.
[NST]Cifu
Miért idióta loadout? A Swayback Laser-boat nem idióta akkor talán?

Miért ne lehetne AC-boat-ot csinálni?

Pont az a Mechlab értelme, hogy lehessen játszani a Loadout-al...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én a gondot ott látom hogy a nobrain vérpistik csak ilyen idióta configokkal tudnak játszani. normális loadout eszülbe se jut,tudom a rendszer megengedi ezért megtehetik de mégis...
xblades
Kora reggel <#wink>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Egyébként viccesek a Cataphractok 4 ac/2 meg 4 ac/5 felállással, elõre érzem az AC nerfet 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Torzonborz
nna látod...olyan ereje van hogy kirepített a mechedbõl egyenesen a desktopra <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

😄 😄 Lõttem egyet AC/10-zel és crash to desktop 😄D😄DDDDDDDDD

ximix
Óh jajj.
Ne bombázz negatív hullámokkal már késõ este.
Gondold erõsen, hogy jó lesz a patch, és akkor biztosan jó lesz. Ez egy álomszép patch, ami biztosan jó lesz.
Már megint ezek a negatív hullámok! Hát nincs benned semmi hit.
<#vigyor2>

(Kelly hõsei után szabadon😊)
ximix
Hogy sikerült összehozni, mármint hogy a hûtés is jó legyen ?
xblades
Na és akkor nem írtam a bug halmazt amit ezek szerint megint sikerült installálni <#shakehead>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Ez saját vélemény, de most elég mélyre süllyedtek a fejlesztõk.
Nem azért mert két hét alatt csak egy mech-et adtak a játékhoz, ami már amúgy is kész volt csak átemelték a teszt szerverükrõl.
Vagy aktiválták a már amúgy is bent lévõ dolgokat (Bap, nõi hang (hopp azt aktiválták? nem is néztem) (ui. hát nem)
Kaptunk egy új ready fület, de a Founders elõfizetõknek már nem jutott (biztos kevés pénz gyûlt össze és erre már nem futotta 😞 )
Igaz az Uac/5 már magától megjavul és nem kell végig zongorázni kétszer a számokat 1-6-ig. Nyilván ez is sok idõbe telt megcsinálni 😊, pár a .pak fájlok már biztosan.
A group 2 fázis nyilván azért nem jön be mert nincs elég játékos a szerveren ehhez, nemhogy elég 8 v 8 group, ott várnánk perceken át ha addig ki nem dobna a szerver😞nyilván ezért nem lesz egy darabig 12 v 12 meccs sem. Leginkább az a mélypont hogy ígérnek sok mindent vagy nem is de abból sok mindent nem tartanak be szinte már WOT szerûen. Csak ott jó szovjet mintára reagálnak a panaszokra itt meg amerikai modon.

nekem nem jelzi a térképet és a hõmérõt 😄 :S
Az új peccs óta olyan fps ingadozásaim vannak, hogy rossz nézni. Nem tudom mit tudnak már ezek elrontani még ezen a játékon.

xblades
Nem, hanem az ott lévõ Command parancsokat csak azzal tudod aktiválni.

catapract 4db ac2-vel horror
Nekem jó,viszont most olyat csinál hogy néha megakad 1-2 mp-re a kép(a szokásos 4 fps bug B verziója mellett)
Fasza... -10 fps, amivel újra a játszhatósági szint alá esett.
Akkor visszatérek azt hiszem a heti egy-két "vajon jó lett végre?" jellegû játékhoz :S
ximix
Hja ez felett elsiklottam naivan azt feltételeztem a BAP és ECM egyszerre jön ki. (gondolom ez miatt nem lehet feltenni sehova)
Azért az kicsit genyóság lenne ha csak azzal lehetne majd elõhozni a térképet harc közben-.-
ximix
<#idiota>Valamit elnéztem ?
Van hely az Atlas-on mondom felteszem rá az ECM-et és a BAP-ot
a BAP-ot sikerült, de az ECM csak a fejnél elérhetõ, olyankor látszódik semelyik másik testrésznél na mosta fejben 1 slot van az ECM-nek meg 2 darab kell akkor hogy is van ez ?
[NST]Cifu
Placeholder, vagyis nem csinál semmit, ugyanúgy, mint az ECM jelenleg. Megjegyzés: benne van a játékban két hete. ^_^

Egyébként 5 pontos kérdés, feltehetõen csak azzal lehet majd aktiválni a "B" bill.-re elõkerülõ Command Console-t.

A felszerelések között tudja valaki hogy mire jó a command console? patch leírásban nincs róla semmi info.
xblades
Na azt sem aktiválták?
Nem olyan nagy gond mert legalább annál több a szabad prémium idõ amit használsz, csak te esetednél problémásabb.

Mondjuk úgy hogy a szarnak adva van 1 pofon😊
.......
És ugye azt sem látom hogy lehetne aktiválni az alapító prémiumot. Nekem jó lenne mert én csak az alapot vettem meg tehát 8 napom van hátra... Ejj ejj. 😊
xblades
Hmm jobb lenne ha nem ígérgetnének, csak inkább bejelentenék hogy mi érkezik.
Mert ez így elég bosszantó, hogy rendszeresen nem tartják be a töredékét sem annak amit ígértek.

Hát bevallom én a festéseket és a matricákat vártam már........mondjuk az éjszakai pályára is kíváncsi lennék hogy hogy lesz megoldva,remélem ott majd night vision-nel lesz értelme menni mert úgy fogjuk látni a legtöbbet...
[NST]Cifu
Amint látod, az sem szerepel a patch note-ban.

Most elindult !
xblades
És a 8 group-ok?
Azzal mi van?

ximix
ok
Kösz
[NST]Cifu
Passz, nem zárom ki, hogy igazad van, és ezentúl MC nélkül is lehet váltani, de nekem nagyon furcsa lenne...

Nem. Meg mindig offline az egesz hobelevanc.

ximix
Az update elindult már?
Gondoltam újratelepítem, de 19óra20perc környékén megállt mondom oké jön a leállás és a patch, de azóta sem akarja folytatni 😞
Szia !!

El lett írva a 4. variáció:
Cataphract CTF-4X

* Hardpoints: 2 Energy, 4 Ballistic, 1 Missile, 1 AMS
Torzonborz
ööö hát ebben nem vagyok biztos. founders cata-ról lazán váltottam xp-t gxp-re úgy hogy nem volt elite. hmm bár lehet hogy arról ezt meg lehet tenni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Ha jól rémlik nem, eddig is csak akkor lehetett MC-ért, ha legalább Elite szintre volt fejlesztve az adott Mech.

Torzonborz
"A játékosok az XP-t GXP-vé válthatják, miután az adott Mech BASIC (alap) skilljeit kilockolta."

ezt ingyen ? mert ugye mc-ért eddig is lehetett .

[NST]Cifu
És eljövé a Nyílt Béta 3. patch ideje. Lássuk mit hozott nekünk:

Cataphract

Tömege: 70 tonna (Nehéz mech)

Cataphract CTF-1X

Csúcssebessége: 64.8 kph
Páncélzat: 352 pont
Fegyverzet:: 4x Medium Lasers, 1x PPC, 1x AC/10
Hardpoints: 5x Energy, 1x Ballistic, 1x AMS
Jump Jets: 4

Cataphract CTF-2X

Páncélzat: 416 pont
Fegyverzet:: 2x Medium Lasers, 1x SRM-4, 1x Large Laser, 1x AC/10
Hardpoints: 3x Energy, 1x Ballistic, 2x Missile, 1x AMS
Jump Jets: nincs

Cataphract CTF-3D

Páncélzat: 352 pont
Fegyverzet:: 4x Medium Lasers, 1x PPC, 1x AC/10
Hardpoints: 4x Energy, 2x Ballistic, 1x AMS

Cataphract CTF-4X

Csúcssebessége: 48.6 kph
Páncélzat: 434 pont
Fegyverzet:: 1x Large Lasers, 2x AC/5, 1x LRM-5
Hardpoints: 2x Energy, 4x Ballistic, 1x Missile, 1x AMS

Újdonságok, változások:

*Beagle Active Probe, vagyis BAP, megnöveli a szenzorok hatótávolságát 25%-al (ez elviekben 600 méter helyett 750m-es befogási távolságot jelent más bónuszok nélkül), 25%-al gyorsabb a cél befogása, és be lehet fogni a leállt Mech-eket 120m méteren belül.
*Hátranézõ célkövetõ Modul, amely akkor is befogva tartja a célpontot, ha nincs az elõtted lévõ 180°-os zónában, valamint közelebb van, mint 200 méter.
*Sensor Range Booster modul, megnöveli a szenzor hatótávját 15%-al (természetesen a BAP-al összeadódik)
*A játékosok az XP-t GXP-vé válthatják, miután az adott Mech BASIC (alap) skilljeit kilockolta.
*A csapatban lévõ játékosok immár a Social / Group fül alatt is Ready-zhetnek.
*Ha a csapat tele, akkor megfelelõ hibaüzenetet küld a felhasználói felület.
*A HUD-on az AMS esetében az aktív AMS-ek számát is kijelzi (Atlas 7K esetében pl.)
*A Battle Grid ("B" billentyû, a parancsnoki kezelõfelület) kijelzõjén az extra információk alapból kikapcsolt állapotban vannak, az "I" billentyûvel kapcsolhatóak ki és be.
*Kiütött állapotban nem lehet ezentúl használni az Ugróhajtómûveket.
*A koordinátákat is kiírja az FPS mellett ha megnyomod az F9-et (ez egyébként egy ideje már így volt)
*A befogás ezentúl szerver oldalon lesz kezelve, hogy a csalók dolgát megnehezítse.
*Az SSRM-2 kevesebb sebzést okozott, mint kellett volna, ez javítva lett.
*Az SSRM-2 ezentúl 100%-osan talál, hacsak valami nem keresztezi a röppályáját (másik Mech vagy terepakadály).
*A pályatöltés közben fagyást kezelve lett.

Játékmenet:

*A befogási célkereszt immár spectator üzemmódban is látható.
*A hõkijelzõ eddig néha hibásan mutatta az állapotát, ez javítva lett.
*Leállt Mech-nél nem lehet a fegyvercsoportokat machinálni.
*A beragadt fegyverek (UAC/5) ezentúl magától "kijavítja magát" 3-5 másodperc alatt, külsõ beavatkozásra ezentúl nem lesz szükség.

Környezet:

*A .PAK kiterjesztésû fájlokat újraépítik, jelentõsen csökkentve a méretüket.
*A Forest Colony Snow pálya hõmérséklete picit alacsonyabb lett.
*A Forest Colony pályán tapasztalható alacsony FPS javítva lett.

Éss....

Mi az, ami kimaradt? Hát sok minden. Nem tesznek említést az álcafestések customizálhatóságáról, nincs szó a Conquest módról, sem az ECM-rõl, és az Frozen City pálya éjszakai változatát sem látni a felsorolásban...

Igen én is ezt számoltam,max éjszakai baglyok fogják élvezni tõlünk a dolgot.
[NST]Cifu
Csak azt tudom ehhez hozzátenni, amit a Blogon is: jó poén, de a mi idõszámításunk szerint hajnali 3 és hajnali 5 között, hétköznap...

Mondjuk ettõl függetlenül jópofa. 😊

Ha jol szamolom, ez nalunk masnap hajnal harom.