MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Na popec kis kozeptavu mechet kalapaltam a K2-bol. Nyakig armor (labon szokas szerint csak 30) 2 PPC 14 DS + AC10 2 tonna ammoval + ams + endo steel 260-as engine ferro armor.

2 erppc is felferne de az tul sok ho. jobban fekszik a sima ppc. mivel a minimul otav csak 64 m ezert az esetek tobbsegeben annal tavolabb vagyok😊 2 heavyt le tudok vele foglalni egyszerre vagy 3 mediumot. Valszeg Atast is szívathatok közelrõl vagy a hataba kerülve.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jockey
nem teljesen ertem hogy lehet kioldani a uac5-t ilyen seged progi nelkul amugy?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uac5 jamre:

Itt egy macro, annyit csinál, h Ctrl+0 (bal control+nulla)-ra megnyomja gyorsan egymás után a jobb ctrl-t és a jobbra gombot - kioldja a beragadt uac5-öt.

http://dl.dropbox.com/u/93228423/uac5unjam02.zip

Macro, nemtom mûködik-e stabilan, ha nem teccik, ne használd. Ha akarod, elindítod az exe-t, beül a systray-be és hotkey-re teszi a dolgát. Mellette ott a source is.

MWO: Veszmadar

xblades
és Paladin

köszi a választ

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Van egy tippem, hogy az ütközésvizsgálat szerveroldali volt egy ideje, és ezen most ismét változtattak a netkód rollback alatt. Így aztán amikor mi azt láttuk, hogy a rakéták átrepültek az épületeken, akkor valójában csak a megjelenítés nem stimmelt, a rakéták pályája (helyesen) elkerülte az épületet, de a kliens más pályát számolt.

A rollback lehet, hogy csak a rakétákra vonatkozik, de tény, hogy sokkal kevesebb épületen átrepülõ rakétát látok.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Stimt. Kozelharcban plane durvan latszik.
Amugy alighanem a palyak geometriajan is valtoztattak, mert a patch ota nem nagyon lattam a sziklakon es hazakon atzuhogo raketakat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Bucser
A hotfix elott nem vettem eszre de miota jobban kell a pontlovest gyakorolnom az lrm meg srm nerf miatt a kicsi gyors mechek kurva sokat warpolnak korbe nem? Olyan lovom es már ott sincs feelingem van...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Van egy olyan setting amiben a lod frequency vizsgalatot ellenõrzi. Azaz milyen gyakran (hany fpsenkent csekkolja a tavolsagot a LOD valtashoz)

HA nagyon leveszed akkor minden kurvara low poly marad meg ha a fejedre maszik akkor is.

Ha nagyon felveszed akkor meg szarra akad a gep, ha közelbe er a raketa es sok lrm boat lõ rád. Ugyanis mikor közel érnek akkor vált át a legrészletesebb modellre. MIvel ha folyamatosan jönnek ezért mindig váltogatnia kell az object részletességet ami öli a videomemoriat meg foglalja a gput es megall a vilag körülötted😊

A rakéták nekem is nagyon leveszik az fps-t, ha rájön valaki hogy kell levenni azt akkor írjon 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Bucser
Sikerült 10-rõl teljesen low settings mellett feltornásznom 18-ra med-low spec-et alkalmazva egy kis cfg buzergatassal.

Akit érdekel a metodus szoljon. Mondjuk a projectile detailt valahogy le kell majd szednem mert amikor pofamba kapom a raketakat a lodvaltas miatt leesik 4-6 fps-re. Minden máskor gond nelkul birja a 14-18-at laptopon.

Van a Mechcommander 2 Omnitech, ami át is dolgozza kicsit a játékot (nem vagyok biztos benne, hogy mindenben elõnyére válik), de sokkal normálisabban mûködik a mai gépeken és felbontásokon. (Szeptemberben találtam rá, amikor MWO miatt felébredt bennem a BT vágy 😊 Linket most nem tudok, de google rögtön megtalálja).
[NST]Cifu
1.: A Mechcommander Gold tartalmazza a Mechcommander: Desperate Measures kiegészítõ lemezt és a pályaeditort (ami viszont nem fog mûködni).

letöltés (csak másold át az ISO-ról a tartalmat a merevlemezre, és futasd)

2.: A Mechcommander 2 szintén mûködésre bírható (ablakban) Win7 x64 alatt, de most pontosan nem tudom, hogyan. Nálam annyi gond volt, hogy néha a 3D gyorsítást nem érzékelte, szóval szoftveres megjelenítés volt (iszonyú pixeles textúrákkal). Ilyenkor egy-egy játék újraindítás segített.

Letöltés

Lui76
Nekem asztalin 33-38 Fps megvan most is.
Itt a proci számít jobban , igaz már három éves a proci és használtban alig van értéke ,de 4 magosként eddig mindenhova elég .

Új laptopunkon ami csak kétmagos procival(B960 _2.2Ghz), 8Gb rammal van 8-10 Fps , miközben egy Fifa 13 simán fut rajta.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

xblades
Nézda ezt a Off makrót itt még nem is láttam egész jó😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Egy kis fél off, MechCommander:
Mit jelent a MechCommander Gold? Miben más a simától?
Van aki játszik ezzel vagy a 2-vel Win 7 64 bit-en?

Jockey
ha megnyertem volna alottot sem lenne semmi gaz, de sajna meg mennem kell dolgozni hetfon..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

highlander15
Ez is ismerõs érzés...Ha Atlassal játszom,ezek a kicsi gecik csinálnak ki legtöbbször,meg a Púposok.Ha a Centurionom olyan erõs lenne mint egy Atlas és olyan gyors,mint egy Commando,semmi gáz nem lenne velem.Van,amikor így is összejön egy-egy jó meccs,de legtöbbször hullaként végzem,pedig igyekszem csapatként dolgozni.Ahogy megfigyeltem,sokan alkalmazzák azt a technikát,hogy egységenként morzsolják fel az ellenséges csapatot,egyet bekerítenek,és addig lövik,amíg mozog.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Lad: Mint alant.
Es akkor kepzeld el, amint ket 25 tonnas makett rohangal korolutted, es szetszerel, mikozben talalatod se nagyon van. Egyedul megesznek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fel kell jönni a magyar TS-re és csapatban menni, puggal nem sok értelme van.

highlander15
De megint annyira jó volt bazmeg,hogy megint rámjött vagy 3 Atlas meg ugyanennyi Púpos,aztán fél perc alatt hulla voltam...Szinte minden meccsen ez megy mostanában.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Az AH-ra is.

Igen, a 9A-ra asszem egy rá fér.

highlander15
Köszi a válaszokat!A Centuriont fel lehet fegyverezni Gaussal egyébként?

Nekem 6.-a óta a laptopomon is és az asztalin is drasztikusan esett az fps,laptopon játszhatatlan(eddig játszható volt),asztalin meg felment a játszhatóba de kedd óta súrolja a játszhatatlant.nemtudom mit buheráltak de nagyon szar lett.
Bucser
Nem igazán értelek.. nekem nincs különösebb gondom.

na most mentem 2 kört,még játszhatatlanabb mint volt....juppéééé
Nos, úgy tûnik, megvan a hiba, ami miatt a 7950 is ezt a típusú trágya képet adja néha a játékban:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_9_bd5fnzqjv9.jpg

Ennyit már régen szívtam egy hiba szisztematikus felderítésével.

Itt a jelenlegi helyzet:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_10_2vf1p12xbx.jpg

Próbáltam úgy csinálni a képet, hogy látszódjanak a beállítások. Az MWO alatt nem függ a motion-blur beállítástól sem, bár ezen a képen az ki van kapcsolva, de egyébként nem befolyásoló.
Egyedül akkor esik szét a kép, ha a pirossal keretezett részbe húzom be a 3D csúszkát a Control Centerben. Ezen a középálláson még rendben fut, de a felsõ kettõt nem tolerálja az MWO.
A Crysis Warheadben nem okoz semmilyen gondot, ha a csúszka a felsõ két állásban van.Az lenne a kérdésem, hogy ez nálam egyedi jelenség, vagy másnál is elõfordul(na) ilyen képszétesés az MWO-ban, ha ilyen beállítást használ(na)?

Jobb also sarok, fegyverzet panel. Az irany billentyukkel tudsz mozogni, es a jobb Ctrl billentyuvel kapcsolgatni a kijelolest. Amelyik csoportnal vilagit az adott fegyvernel a sorszam, ahhoz hozza van adva.

Egy fegyver tobb csoporthoz is hozza lehet adva. (En valamelyik lezer nehez trialnal csinaltam "huto" csoportot, amibe kevesebb fegyvert tettem, tulmelegedes esetere.)

Minden csoportnak van sajat tuzgombja, ezt a beallitasoknal intezheted, ha akarod. Ha hagyomanyos modon akarod hasznalni, akkor valahova a kezedugyebe kell tenned a fegyverzet panel vezerloit, mert kulonben nehez a csoportok kozt lepkedni, illetve elofordul, hogy menet kozben kenytelen leszel atkonfigolni a csoportokat. (Nekem a Nostromoval konnyu a helyzetem.)

Caliph
irány gombok + jobb ctrl -al tudod felosztani

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

highlander15
Azt hogy tudom megcsinálni,hogy ne egy billentyûre rakja a felszerelt fegyvereket?Most egy billentyûn van a nagy,a közepes lézer meg az LRM-15...

Drivert cserélni nem volt még idõm, illetve elõtte egyéb dolgot szeretnék még megpróbálni, nevezetesen az igp inteles driverét legyilkolni a géprõl. Csak azt addig nem akartam, amíg nem láttam stabilan mûködni ezt a kártyát windóz és egyéb programok alatt, hogy szükség esetén könnyen lehessen váltani vissza az igp-re. Valahol olvastam, hogy az intel driver is összeveszhet néha az atival.
Egyébként a Crysis Warhead alatt majdnem(!) tökéletesen fut, full maxra húzva mindent, és az egyik képjavítót bekapcsolva néha villannak be a zöld növényzetbe full fekete pixelek. Nem sok, és többnyire a képernyõ közepén, ami mozgás hatására eltûnik, újra megjelenik.
Ehhez képest MWO-ban nem látom a robotot sem a garázsban, és most sikerült olyan kombinációt elérnem, amikor a hipertérrel elért fps keveredik az elsõnek linkelt fura textúrákkal.

Értem én mi lenne a lényeg,csak nem érzem a különbséget az automata nyitás és a nyitott ajtók közti indítási sebességnél.Vagy nagyon elenyészõ...

Torzonborz
ja hipertér effekt nálunk is volt , halál után spectator módban.
egyébként meg mintha csöppet jobban bírnák a mechek a gyûrõdést .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Nem tudom, nálam ilyet nem produkált.
Driver frissités, vagy esetleg egyel korábbi driver.

[NST]Cifu
Az ajtónyitás úgy mûködik hogy a tûzgomb lenyomásakor ezen Mech-eknél elõször kinyilik az ajtó, utána indulnak a rakéták. 😊
Ha kinyitod, értelemszerûen egybõl indulnak.
Ha viszont nyitva van, az adott testrész (Catánál a két kéz, Centurion esetén a bal torzó) sebezhetõbb. Ha jól rémlik, a nyitott ajtó esetén a páncélérték kevesebb.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_9_l6pqluofmg.jpg

Némi fps már van... annyira gyorsult, hogy szinte hipertérbe lépeett a mech...

Igen, a 12. akármennyit, ami béta verzióban van.

Torzonborz
legújabb drivert feltetted ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Cifu, adj tanácsot pls...mit lehet ezzel kezdeni?

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_9_bd5fnzqjv9.jpg

Sapphire 7950-nel elert képminõség 😊

Valamiért nagyon nem szeret engem ez a program, pedig aki annyira ürelmes, mint én, hogy még 14 fps-sel is tolja rendületlenül, megérdemelne némi kényeztetést...

Van annak valami értelme,hogy ki lehet nyitni a rakétaajtókat?Én abban látnám a lényegét,ha nyitottnál mondjuk azonnal lõne mikor nyomok az egérrel vagy legalábbis észrevehetõen gyorsabban,de semmi különbséget nem érzek.

En ezek szerint mindig fegyelmezetten egyes lovesekkel lottem. Elakasztanom azert eleg gyakran sikerul.

Caliph
amúgy úgy mûködik hogy ha folyamatosan tüzelsz vele két lövedéket ereszt el egymás után gyorsan aztán jön egy rövid töltési fázis,és ezeknél a duplázásoknál szokott elakadni a fegyó

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
a trialos cicadan uac van

Az uac5 az én tapasztalataim szerint legutóbbi használatkor ( 2 hete) még úgy mûködött (És itt ismételten kiemelném, hogy a gépem még mindig dedikált VGA nélküli, és IGP-vel játszom 14 fps értékkel, 160-as pinggel, és cifra képeket linkeltem ide is, hogy néha mibe futok bele, ezért lehet (!), hogy a tapasztalásom nem érvényes általánosságban) de nekem úgy tûnik, hogy az uac5-nek van rövid nyomással egyes lövése, és folyamatosan nyomva sûrûbben lövöldöz és gyorsabban melegít. Ez nekem a hangja alapján is így tûnik. Ezt látom valamennyire igazolni az MWO fegyverzetet taglaló, Wepon values táblázatában a MAX DPS oszlopban az uac mellett kettõ érték van a másodperc alatt okozott sebzésre, ezek egymástól / jellel vannak elválasztva. Gondolom az egyik a szimpla lövés, a másik meg a rajta tenyerelés esetét mutatja. Illetve ugyanezen táblázat láblécében van egy olyan apróbetûs rész a rövidítések magyarázata között, hogy az "UAC/5 can jam if doubleshotting". Remélem estére végre VGA kártyával is ki tudom próbálni, bár jelenleg semmi ingame pénzem nincs, hogy UAC-os mechhel próbálkozzak néhány napon belül.

Milyen duplazast? Akkor tisztazzuk: hogy mukodik az UAC5? A statlab csak annyit emlit, hogy 2 lovedeket lo ki egyszerre.(ahogy mondjuk az LBX 10-et.)

Érdekes dolgok vannak ez után a patch után.
-a forrest colony-n még mindig megvan a teljes elsötétedés
-10-bõl 6-szor, ha túlmelegedés miatt lekapcsol a mech nem kapcsol vissza, csak bután várod, hogy szétlõjenek. A shutdown ezen segít, de így is sokkal több idõ.

XenHai
Csak én nem tudok mechlabban menteni ??