MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan sok eddig se jart erte, de nem is volt baj vele, mert volt olyan korom a sracokkal, hogy 7 killem volt Commandoval.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mármint érted,ha valami info van ilyen világgal kapcsolatban mindenki egybõl a könyvekre meg a történésekre asszociál nem pedig ilyen "félre esõ" helyen fellelhetõ infokra😛
Utána kerestem rá én is sarnán, meg akkor találtam én is ezt a marikos szöveget, amit beidéztél 😊
Enemy Kill Assist =7,500 * how many kill assists you got in the match"
Az assistert tobb penz jar mint a killert? Fura. Nem mondom, hogy nem vedheto allaspont, de szokatlan.
Az mondjuk izmos marhasag, hogy a nyert kor ugyanugy 25k-t er, mint a vesztett.
"We anticipate a reduction in AFK bots and a general realignment in player group tactics from base capping to enemy engagement."
Az AFK botok szamanak csokkeneseert egy epkezlab klienssel lehetne a legtobbet tenni. Raadasul kihereltek a foglalasos taktikat is, amivel el lehet vonni az ellenfel egy reszet a frontrol. Ki a franc fog visszamenni a bazisra, ha mindegy ki nyer, csak a kiosztott sebzes es a killek szamitanak?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
The Marik Commonwealth
The prominent stronghold of the Marik family, the commonwealth has many cultural roots to the peoples of old Terra's Eastern and Central Europe. Romanian, Slovak, Czech and Hungarian are spoken on many planets, in addition to the official language of the League English.
Ez a cadet bonusz... most kéne kezdeni, nem utáltam volna meg a grindelést 😊
"Magyar, move the 151st straight into the spaceport, and give the Com Guards some backup."
"Magyar acknowledges, General. We're on the way," came Colonel Antonescu's reply.
<#eplus2>#eplus2>
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Múltkor TS-en ránk köszönt Holy Inqusitor, kellemes meglepetés volt, hogy még emlékszik ránk.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lassan itt a teljes ExSHU😊 Storm, Rpeter, Mayan, Pye, mikor teved be ide😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mas: A Penny Arcade akcio meddig ervenyes? Olyankor kene bevaltani, mikor boven van idom jatszani.
Tegnap Veszmadar mentette meg a seggemet, mikor a mar nem olyan fenyes Catapultomra rarohant egy szinte sertetlen Hunchback. A figura valoszinuleg latta, hogy nem nekik all a zaszlo es ugy gondolta, legalabb egyet magaval visz. Vagy 30 masodpercig kellett az epebb oldalamat mutatva koves nelkul keringozni vele, mig meggyoztuk, hogy Madartol kell tartania, nem tolem.
Bár mint írtam pár bejegyzéssel korábban, PUG-ban is lehet jót játszani,Chat kommunkikációval olyat toltunk mintha ts-n lettünk volna,marha élvezetes meccs volt.
Példa: Tegnap mentem pár HJ-s sráccal együtt vagy 20 meccset (1 amcsi, 1 ausztrál meg ketten magyarok). Az egyik srác LRM-et (is) használt, mégpedig kifejezetten hatékonyan, és kurvára nem érdekelt minket az ECM. Annyi dolgunk volt csak, hogy folyamatosan mondtuk, mire eresztheti a rakétákat (mi van szabadon, illetve mit tudunk fogni). Az ECM-t a ravenünk hatástalanította, illetve sikoltottunk ha valahova kellett egy kis LRM support (meglepõ mennyien csinálnak hülyeséget csak azért, mert feltûnik az incoming missile felirat 😊 ). Ugyanez nem mûködhet egy PUG csapatban.
A másik fontos dolog pedig, a mechek összeegyeztetése és a közös célpontkijelölés.
Erre példa, amikor Dugesszal ketten játszottunk két SRM6-os catával. Már a meccs elején látszott, hogy jó sok hülyét fogtunk ki magunknak (mindegyik ment amerre látott, nem volt értelme csatlakozni hozzájuk). Kiszúrtunk magunknak egy ellenséges mechet, ami oldalt akart elsunnyogni valszeg cap-re ment. Uzsgyi rámentünk. Kiderült, hogy nincs annyira egyedül, egy 4es premade-t fogtunk ki. Ketten lemészároltuk õket, folyamatos helyezkedéssel (jumpjet, hogy a másik is lõhessen, jobbra tarts/balra tarts, stb.) , ugyanazon célpont lövésével, fedezéssel és így tovább. A lényeg, hogy úgy haltak meg, hogy mi még struktúra sebzést se kaptunk. Kaptunk két WTF-t és nyertünk.
Ráadásul az új 8vs8 meccsek rendkívül izgalmasak, még csak nem is hasonlítanak ahhoz amit eddig láttál. Folyamatosan taktikázni kell, meg kell próbálni átverni az ellenfelet, felderíteni, reagálni a hirtelen eseményekre szervezetten.
Más téma, 1 nap ingyen prémium jár mindenkinek, a Penny Arcade Presents akciója keretében, a hivatalos weblapon lehet felvenni.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Hide and fear, Cobra Commander is here !
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Ami érdekes, hogy valahol a forumban írta valaki, hogy akkor van durva fps esése, amikor forgatja a mechet. Amint elkezdi a/d-vel terelgetni, az fps ugrik egy -10-15-ös fejest.
Most direkt figyeltem rá, és nálam is ez van.
Mehet a vad harc, tekerhetem a torzóm, sorjázhatnak a mechek a képen, szállhatnak az alkatrészek - elég szépen marad 25 felett az fps.
De amint elkezdem az egész gépet fogatni - mélyrepülés a pirosba.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Fel vannak véve magyarok,csak most épp nemigen szoktak fent lenni mikor felnézek.Külföldieket meg jelenleg nem ismerek(amúgy imádom az ilyen szintû bölcsességeket mint amit beírtál😉 win/loss arányom is köszöni szépen jól van ).
Illetve pár napja volt 1 nagyon jó meccsem(forest colony snow). Érdekes módon mintha klán meccs lett volna,mi megálltunk és vártuk hogy jöjjön az ellenfél,és miután megjelentek a barlangon keresztül a kis helyre beszorulva szétszedtük õket(kb 10 percig egy helyben állás és spottolás volt,nem volt kamikáze egyik oldalon se). Random meccshez képest eddig a legjobb volt amit játszottam.
javaslom vegyéél fel pár magyart vagy külfödit és menjetek közösen, hidd el sorsfordító lesz a játékélményed szempontjából és a win/loss arányodra is jótékonyan hat..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A társak meg általában szarnak rá hogy mit írok chatre/ hogy ott 1 light mech közöttünk így az eredmény mindig ugyan az,ssrm vérpistik végig darálják az egész csapatot és gg....
En inkabb a kis letszamu BF-ek betegseget latom felsejleni a tavolban: Rohanunk egyik ponttol a masikig, mikozben az ellenfel ugyanezt csinalja, es csak kerulgetjuk egymast a palyan.
A vérpisti kb olyan mint a troll,csak a trollal ellentétben a vérpisti nem idegesíteni akar hanem az éppen leginkább broken dologgal játékon belül szétalázni mindenkit mert õt csak az érdekli hogy minél nagyobb legyen az E-pénisz mérete😄
Szerepjátékhoz való vérpisti kézikönyv,ha ilyet is olvasni szeretnél😄
http://lfg.hu/7568/humor/cyberpunk-verpisti-kezikonyv/
Jelen esetben én a vérpistit itt fõként az ssrm-el rohangálókra mondom.Mivel (fõleg light mech esetében) semmit nem tudsz tenni ellenük(ugye nem lehet õket fellökni,nem lehet õket eltalálni,és jelenleg épp ez az ami broken,mert a jenner meg a lézeres hunchback már nem akkora táp mint volt(bele gondolsz nincs annyi mint anno volt)),ha meg szót emelsz ez ellen akkor még te vagy leszólva/elküldve melegebb éghajlatra:>
az mitõl vérpisti ? sõt légy szíves definiáld már nekem azt hogy tulajdonképpen ki/mi is az a vérpisti mert manapság már mindenkire ezt mondják. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
magáról a módról: Csak a végén derült ki,hogy ha meghalsz akkor vége,köv meccs. Tehát 1 iszonyat taktikus játékmód lesz ha minden úgy fog mûködni ahogy kéne. Ide sokkal jobban kelleni fog majd a csapat mint az Assault módba. Jelenleg ez 1 háromszor nagyobb vérpisti mód lesz mint az assault:/
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
(Bocs túl fáradt vagyok a fordításhoz)
Hogy mind az öt pontot be kell foglalni és tartani?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...