MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 elfoglalando es tartando RC es oldalankent 8 mech - a disconnectek afk-k.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

XenHai
Reméljük addig csiszolnak rajta vagy legalább a borulást vissza rakják.
Bucser
Erdekes lesz megallitani a light medium hordat a mostani netkoddal....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

XenHai
Egész jól hangzik.
Leírás a Conquest módról itten.
Nem tudom, a gép szerint mekkora sebzést kapott, és azt a gép szerint hová kapta, csak azt láttam, hogy egy light mech kibírt egy szemlátomást (!) egy pontba 6* large laser + 2* medlaser lövést 10 méter távolságból anélkül, hogy bármely részét elvesztette volna.
Az természetesen simán lehet, hogy a szoftver az oldalsó nézet miatt nem egy torzóra (a karra) kalkulálta be az összes sebzést, akkor viszont a center torzó funkció vagy még mindig a célzás környékén lehet valami anomália, hiszen azzal szeritem egy pontba kellene mutatni minden célkeresztnek. Akkor pedig 6*9+2*5 damage egy pontba kellene hogy leszereljen róla egy-két csavart.Én azt láttam, hogy nem robbant le róla semmi, és simán elszaladt.

Torzonborz
"Mire rá akartam nézni, hogy mekkora sebzést kapott kirohant mögém, és elvesztettem a targetot."

ööö na most akkor honnét is tudod hogy mekkora sebzést kapott ha nem is láttad ? lehet hogy beszedte azt csak nem szakadt le semmije. meg attól hogy cicada nem biztos hogy totál papír , van amelyiken 224es armorom van szóval viszonylag jól bírja a strapát .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem tudom, minek tudható be, merthogy álló helyzetben voltunk mindketten. Ezért nem értem. Ha még szaladgált volna, akkor ugye néha nem ott van, ahol látom, meg ugrál, de most végig ott állt egyhelyben, mert sunyin lövöldözött egy atlast hátulról.
Pedig tutira fókuszban kapta az összes sugarat, mert elõtte a center torsót is rányomtam, azután kapta az alfát, majd egy dupla large lasert is odatoltam, mert még belefért a hûtésbe. Ez meg vidáman elszaladt. Mire rá akartam nézni, hogy mekkora sebzést kapot, kirohant mögém, és elvesztettem a targetot.

Hát akkor valamit nagyon mellé néztél,mert én 4 PPC lövés után már narancsra lõttem a center torsóját.
És ez minek tudható be? Inba dolog ez is még? Vagy bug?
Mentem néhány kört az aws 8Q-val, de eléggé elszomorítónak tartom, hogy álló helyzetben oldalba nyomok egy cicadát 4 large +2 medlassal, majd ismét 2 large laserral, és még csak componens sem esik le róla. Pedig telejsen tiszta találat volt mindkettõ.

Mint mondtam, nem a fizetõsséggel van a gondom...
ximix
Nem tudom mennyi MMO-val játszottál már, de amikor a fejlesztõk azt mondják a free gamerek nem kerülnek hátrányba a fizetõsökkel szemben az azt jelenti
Nem tesznek be, olyan itemet ami a játék értsd csata közben pl 50% sebzésnövekedést vagy egyéb elõnyhöz juttatná õket.
Általában amikor ez a szöveg elhangzik lehet tudni a fizetõs játékosok idõt takarítanak csak meg veled a free játékossal szemben, de azt tudjuk "Az idõ pénz".
A legkevesebb játékzsé amit venni lehet 1250MC = 7USDollár = 1520Ft = 4 garázshely.

A nénikéjüket... pedig valamelyik teljesítménymagyarázós topicban a mai patch-re ígértek komolyabb javulást.
Most jegelhetem még egy hétig.
Cobra.
Azért pár hotfixet kiadhattak volna, bár el kell ismernem, hogy a legutóbbi patch óta sokkal játszhatóbb a játék.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ez azért kicsit erõltetett bölcsesség😊 Ha a fõ mechel nyomom akkor is kiismerem azt a típust, meg ha összefutok vele 100x a harcban akkor is kiismerem, és nem ment el x idõm meg pénzem.Perszee van különbség cata meg cata között, de azért nem szeretnék csak emiatt esetleg több hetet és több 10 millió cbill.t elkölteni. De ez igazából csak sirdogálás, mivel ugyanúgy nyomom és el fogok rá kötleni ennyi pénzt és idõt, mert tetszik a játék😊Csak remélem esetleg ezen változtatnak késõbb, bár nem sanszos...
Torzonborz
Igazából az sem felesleges mert ha játszol velük akkor megismered õket tudod mi az erõsségük és a gyengéjük szóval ha legközelebb a célkeresztedbe kerülnek akkor már nagyjából tudod mit kezdjél velük.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem gond ,hogy kell fizetni, semmi sincs ingyen. A feleslgesen beleölt idõt sajnálom a többet sose használt mech fejlesztésébe. Csak ez a gondom.
Most néztem rá a forumon,ott azt írták hogy a héten nem lesz patch és amit ehéten raktak volna be az a jövõhetivel együtt fog jönni.

http://mwomercs.com/forums/topic/81979-no-patch-dec-11th/
Nem értem mért lennél rákényszerítve,hogy azzal játssz amivel nem akarsz. Te döntöd el melyik mechet veszed meg,nem õk.
Te döntöd el milyen fegyvert raksz rá,meg hogy rakod össze a meched nem õk. (az hogy egy mechnek van 3-5 variánsa nem jelenti azt hogy az más mech.....).

Beetetés? hol van itt beetetés? késõbb nem lesznek a most ingyenes dolgok fizetõsek,nem értem mirõl beszélsz...
Lemaradni meg nem fog senki,mert ez nem lóverseny,valaki megveszi MC-bõl a mechet,oszt akkor mi van? játszani úgyse fog tudni vele nagy valószínûség szerint,csak az Atlas az jó nagy és ha neki is van olyan akkor jó nagy lesz az Epénisz-e...Olyan ez mint WoT-ban a prémium tankok, sok vérpisti megveszi mert másnál látta milyen imba,csak épp õ hót balfasz vele és azonnal megölik. Ugyanez van itt a Prémium Mech-ekkel meg a sok gauss/ac pulttal(ssrm továbbra is bekaphatja😛), mert annyi esze van az emberek többségének hogy semmi.
Nekem úgy rémlik, hogy akár négyet is ki lehet maxolni, csak ahhoz sokszor kell adni-venni az utolsó kettõ típust. Ami viszont irgalmatlan farmolás, mert eladásnál helybõl bukod az árának a felét. A reset elõtt legalább is ha eladtál egy fejlesztett mechet, akkor a fejlesztések nem vesztek el rajta. Tehát akár a negyedik slotban lévõt miután alapra fejlesztetted, utána eladod, veszel egy másik verziót, azt is alapra fejleszted, eladod, veszel egy harmadikat, azt is lapra fejleszted, majd a következõ szintre, és utána eladod, és megint megveszed az elsõ kettõt.
Ami nekem nem tetszik, hogy nem lehet csupasz Mech-vázat venni, és egyénileg felszerelni, hanem kell venni egy olyan setupot, aminek a fele a raktárban fog kikötni soha többet nem használva.
De szerintem egyébként nemigen lesz szükség 2-nél több fullra fejlesztett mechre egy casual playernek.

Bucser
Skill tree miatt tok felesleges a siras. Placeholder jelen allapotaban. A lenyeg majd januarban jon ahhoz is.

Az meg hogy valamiert fizetni kell nem is tudom miert problema?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cobra.
Elsõ 1 hétben is olyan mechkel kellett menned amivel nem akartál, hogy legyen pénzed sajátra. A 4 hangárhellyel 2 fajta mechet ki lehet maxolni és vehetsz még kettõt alap szintre. Ez szerintem nem lehúzás.

Eheti patchrõl (már ha lesz egyáltalán) van valami info?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ha valami pénzes akor sokan meg se veszik. Itt van egy kis beetetési idõ(meg máshol is) megszereted és utána már költeni akarsz, mert nem akarsz lemaradni. Ez a beetetés. De a játék lesz olyan jó szerintem ,hogy megtartsa a kemény magot, csak akkor tényleg feküdjek rá a tartalomra, a játékmódokra, a bugokra, a fagyásokra stb. elég kevés mech-es játék van mostanában és ez lehet a nagy Õ, az igazi élményjáték. Ettõl függetlnül továbbra sem tetszik, hogy így kell fejlõdni, mert így r ávagyok kényszerítve arra,hogy úgy játszak és azzal amivel nem akartam, csakhogy a kedvencem is fejlõdhessen. A többi pénzes dologal nincs bajon, csak ezzel a megoldással.
A FAQ FAQ-jában is benne van a 2 kérdésben elvileg a válasz..."A készítõk ígérete szerint nem lehet a valódi pénzzel drasztikus elõnyhöz jutni, amit pénzzel el lehet érni, azt ingyenes játékkal is el lehet, legfeljebb sokkal több idõ ráfordításával."

En meg semmit nem fizettem a jatekert, talan a Catapult lesz, amit vegigskillezek, ha lesz kedvem, de a 4 slot elegendo. Inkabb a C-bill a korlat nalam, azt kell farmolnom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nálam tuti kevés csóróbb van itt a fórumon, nem is nagyon fogok fizetni egy vasat se a játékért. De nyilván nem jótékonyságból csinálják a játékot, és fizetni kell, ha könnyebben akarsz boldogulni.
A f2p-t lehet normálisabban és szemetebb módon is csinálni, MWO eddig kifejezetten rendesnek tûnik (ahogy pl. a potbs, vagy az sto is), ellenben a lehúzósokkal, mint a wot, vagy a szerintem jelenlegi 'csúcstartó', az swtor.
Torzonborz
Ez van ez a manapság imádott F2P rendszer ami szerintem lehúzás.
De ha meg P2P lenne akkor meg baszhatná a 15 éves pistike mert akkor fõleg nem tudna vele játszani viszont akkor korlátozás se lenne. Valamit valamiért.
csak Virág elvtársat tudom idézni :
"Az élet nem habos torta".

Kelet európában talán nincs pénz a kis tiniknek erre,de nyugaton röhögve fizetik be a pénz összegeket apuci bankkártyájáról mert ott aprópénz minden😉

Az meg hogy folyton robban és robban és semmi sikerélmény az nem a játék hibája,hanem az illetõé,aki nem képes a hibáiból tanulni és azt hiszi hogy ez 1 Cod hogy mész elõre meghalsz azt majd mindjárt újra éledsz. Szóval ez az érv nem jó szerintem.
Ha valaki nem akar 1 mechel játszani akkor ne játsszon vele,ilyen egyszerû. Nem kötelezõ minden mechet megvenni és menni vele:p

Lehúzást akarsz látni akkor próbáld ki a WoT-ot😊
Ezt magyarázd meg anank a 10 15 éves srácnak akinek nincs erre zsebpénze, vagy bárkinek, de akar játszani mert tetszik, de nincs sikerélmény mert aki költ rá elhúz elõle és csak robban, robban, javít, javít és nem marad pénze semmire. Azért mézesmadzag ez a dolog. Ezt a fejlõdést dirket azért csinálták ,hogy költs rá. Ok, de akkor ne írják, hogy nem lesz hátránya anank aki nem költ.
De nyilván ezen kár polémizálni, ez van...
Torzonborz
lehúzás ? nem ! aki ingyé' akar játszani az viselje el hogy bizony korlátokba ütközik.
ez nem jótékonysági intézmény.
értem hogy nem tetszik de azért a slot bõvítés pl nem eszement drága.

no de ez ugye pénz..és azt mondták ,hogy aki nem fizet nem elsz hátrányban. De ha nem tud elit skill kifejleszteni mert betelt a 4 slot-ja más más mechekel akkor az hátrány. Persze lehet azt is amit kérdeztem ,hogy megveszi a 2 catát kifejelszti a skilleket majd a fõ catapultját végigskillezi. De ez meg jó sok pénz, játszhat napokig egy olyan mechel amit nem is akar késõbb elõvenni sose. És mindezt és erõsen bétás játékban, elég karcsú tartalmakkal. Nem ismerek a WoT-ot de ez elég lehúzásnak tûnik. De mivel nagy rajongó vagyok, így átlépek ezen, de aki nem..és csak próbáélozik elég gyorsan lelép.
Pedig ha van már Muromets-ed az azt jelenti hogy a Cataphract neked okés,akkor mért szemétség ha 2 másik fajta szintén Cataphractot kell szintén vinned,amit utána eladsz..nem értem ez mitõl szemétség.
Torzonborz
nem szemét dolog ez , így lehet elérni hogy viszonylag hosszú ideig játssz a játékkal ( amíg nincs területharc beapplikálva de akár anélkül is ).
MWO-t ugye WoT-al érdemes összehasonlítani , az ottani tech.tree-ben is vannak olyan hk-k amihez nem fûlik az ember foga mégis át kell vergõdnie magát rajta.

Téves nemrég mentem Master szintig Cicadával és ott is mind a 3 verziónak kellett az Elite szintje hogy Masterre váltson😉
Sajnos én is így gondoltam..elég szemét dolog, hogy oylan meh-eken is ki kell fejelszteni, játszani amikkel nem is akarok...
Torzonborz
dede kell , egy kicsit fura megoldás ez így de gondolom ezzel akarják elérni hogy vegyen az ember plusz slotot ahhoz meg mc kell -> dõl a zsé...vagy nem 😄

Nem. Ugyanannak a vaznak harom verziojan kell kimaxolni a basicet, akkor ezen verziokon valaszthatod az elit skillt is. Az elitet mar eleg egy verzion kimaxolni(legalabbis ugy emlekszem), akkor valaszthatsz mastert.

Tehát nem kell 3 catapult, hogy megníljon az elit, hanem lehet egy atlas, egy cata meg egy jennernél is az alap 8 skill, és akkor megnyílik mindehol az elit?
Stimmel. Pontosabban minden mechnel megnyilik az elit, de nyilvan ha csak egyik verzio erdekel, akkor azzal foglalkozol. Ugy remlik, a masterhez mar nem kell harom verzio elit szinten, eleg egy.

Az gondolom mûködik, hogy veszek egy új helyet, oda veszek egy másik verziót azon kifejlesztem aztán eladom? És veszek egy másodikat azon is, azt is eladom és akkor megnyílik az elit a fõ mechnél amivel játszani akarok tovább?
Mindegyik mechnel igy mukodik. Legalabb harom verzion kell minden basic skill, hogy az elitet feloldhasd.

Bocs a dupla postért, csak most jutott eszembe...ha elit skillt akarok pl a murometsnek, akkor vennem kell még 2 cataphract-ot és ott is ki kell fejelszteni az alap skilleket? Ha igen az elég szemétség..mert megvehetem õket aztán el is adhatom...mert hely nem végtelen.
Nekem is volt ilyen természetesen.Elõször arra gondoltam ,hogy beépítetek valamilyen kritikus miss kódot, hogy ne találjon minden lövés, ahogy pl a társasnál is, sõt ott oylan is volt ha dupla 1-es dobtál, te sérültél, mert pl magadat lõtted meg valahogy. De itt elvileg nincs iylen, vagy mégis?😊
Hehe! Ilyet tegnap lattam eloszot. A dupla gaussbol az egyik porogve(?) repult, es vegulis betalalt, csak a cikcakkos palya miatt kis kesessel.

XenHai
Ez ugyan az mit amikor lõsz az ac-val és közel van valami pl: 1 hegy vagy domb és hiába ,hogy nem ér bele a lövedék pályába semmi eltérõ irányba repül a lövedék sõt én már láttam ilyen hullámos pályát is ..
Most nem értem, hogy jön ide az elé célzás, én a 4592 alapján írtam ezt. És álló mecheknél telibe célozva is tapasztaltam én magam is ilyeneket, igaz, nem mostanában.

Én éppen az ilyenek miatt leszoktam az összes olyan fegyverrõl, amivel a gombnyomás után gagyi módon 0.5-1 másodperccel történik meg a tényleges lövés, és megnézek egy komplett filmet, mire odaér a lövedék a célponthoz.

[NST]Cifu
Ballisztikai fegyvereknél ill. PPC-k és rakéták esetén azonban a találathoz sokszor nem a célpontra, hanem elé kell célozni, szóval ez annyira nem áll fent...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mondjuk ha ez tényleg így van, és befogást igényel, akkor szerintem elszúrták, hiszen maga a célkereszt által mutatott objektum az, aminek a távolságát kijelzi, és ezen távolság + a fegyverzetnek a hatótávja alapján dönti el, hogy milyen színnel jelölje a fegyverzeti panelen egy-egy fegyver sorát.