MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Ez mar az. <#zavart1>
2. Nincs. Nem tudjuk, hogy lesz-e valami, nem emlitettek ilyet. A training groundon csak videokat es jotanacsokat talalsz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tud valaki valamilyen friss cheatrol? Tegnap kaptam nehany fura talalatot. Az Awesomeommal kilestem, kaptam egy dupla PPC-s fejest, pancel 0, szerkezet sarga. Tovabbhaladva kaptam meg egy ugyanilyet, bal torzo: pancelzat 0, szerkezet sarga. Mikozben keresztul mentem a krateren, ket szikla kozott ramlatott a delikvens, kaptam egyet valahova a hatamba, es vege volt. Az egesz kor alatt ezt a harom lovest kaptam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok!

Elolvastam a FAQ-t, de van 1-2 dolog amire nem találtam választ. Vagy csak átsiklottam felette.

A kérdés, hogy mikorra várható a headstart? A második, hogy van-e más lehetõség ingame mint a 8v8, késõbb meg a 12v12? Úgy értem, van-e lehetõség AI botok ellen gyakorolni? Van valami training ground, de nem tudom ez mit takar. Vagy ez a game csak olyan WoT mech világra átírva?

plusz ha lelövik valamelyik oldalsó torzód, akkor annyi, standard meg megy tovább.

iracing the 'real' race.

Az igen...

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

Akkor mégis érted 😊
xblades
Így van😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Azt nem értem, hogy akkor ahogy olvastam, ahhoz hogy a pilot lab-ban az elit skilleket kifejleszthessem, 3 féle atlasz robotot meg kell vennem és a basicot mindegyiknél ki kell fejlesztenem...?

Bucser
A teljesitmeny ugyanaz, könnyeb viszont elfoglal 3-3- slotot a bal es jobb torsoban. De ez is benne van a FAQ-ban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi a jelentõsége a XL engine-nek azonkívül, hogy könyebb a std-hez képest? Pl ugyanaz a teljesítmánye egy STD 300-asnak és egy XL 300-asnak?

Értettem én eddig is 😊 Csak azt mondom, h ct-n nem spórolnék.
Bucser
Akkor ujrafogalmazom. Minden max armor kiveve lab es ct😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lui76
Lehet nem ideális de kényszert érzek ,hogy kipróbáljam.
Ha már MaxSteel akkor legyen benne acél 😊

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Hátán én is mindig tartok tisztességeset, kell az. De a ct-t én nem hanyagolnám, cataphracton se tûnt fel, h nehezebb lenne eltalálni, és még mindig ide célszerû célozni ha a leghamarabb akarod kiiktatni az ellent (hacsak nem látod a configjából, hogy ennek tuti xl engine-je van).

Stalker nekem is bejön, sose felejtem el, amikor 4 medlassal és 5 artemis-es srm6-tal felszerelt 5S-em simán alfázta a köcsög ecm-es ravent 😉
Azóta inkább a 4 large laser, 5 streak (+tag) konfiggal hajtom, de tetszik a dög 😊
Bucser
A max armor determinalt. A centerre soha nem teszek max armort, mert nagyon kevesen tudjak eltalálni a cataprachton. Általában a side torso pukkad ki hamarabb. Egy idõben Standard engine-t tettem bele, de azzal lassu volt és lassan fordult a torso is. (tip: az engine méret befolyásolja a torso twist sebességét)

Háton mindig probalok olyan 20-22 körüli armort tartani. Igazából nem fekszek gyorsabban ebben a cataprachtban mint a standard engines catapultban. De már átszoktam a stalkerre pénzt grindelni😊 Gyorsabb😊 Már csak egy hero variant kéne abból is. Ezért nem akarom megvenni még a harmadik Stalkert hátha lesz belõle egy normális Hero mech.

Attól, hogy te kevesebb armort raksz a centerre, még nem lesz nagyobb az oldaltorzód maximuma, szóval továbbra is ugyanolyan könnyû lebontani 😊
Bucser
Mondjuk a 3 largelaseres 2 UAC5-os cataprachtomon a side torson több armor van mint a centeren pont ezért😊

Ahogy mondod.
Arról nem is beszélve, hogy ha jól emlékszem, ilyen konfigot csak xl engine-nel lehet összehozni, szóval elég az oldaltorzó vékonyabb páncélját átrágni, és már fekszik.
Az only ballisztikus fegyverrel felszerelt mechek szerintem elég kétélû dolgok,fõleg cataphratchnál. Kevés lõszered is lesz,védekezni se fogsz tudni az arcodba mászott mechek ellen(mivel nincs más fegyvered,ha kifogysz a lõszerbõl szopó),és ráadásul papír páncélod van,fõleg hátul!!! Én spec imádom levadászni az ilyen cataphractokat
nasi omnomnomnomnomnom.
Használd az exceles mech buildert, azzal lehet h beveszi a fõnök, hogy dolgozol épp 😉
Lui76
Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Munkahelyen vagyok...
sajátgép : 2400+sempron 960Mb ram + egy ingázó fõnök 😊

Bucser
Szvsz ahelyett hogy forumon kérdezgeted a buildet tedd össze a mechbayben....

Lui76
Ezt a legnagyobb Xl-es motorral mondod ?

Bucser
UAC messzebb visz, dupla sebzes es beragadhat. + tonna es plusz 1 crit.

Az UAC két lõszert lõ el egyszerre ha duplán tüzelsz, így dupla akkor a sebzése, cserébe elég gyakran beakad. Azzal a konfiggal amit írtam kb 90 AC és 110 körüli UAC lõszert bír el a mech, ami simán elmegy egy közepes csatában is.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Lui76
Az uac nehezebb , messzebb visz de gyorsabb is esetleg?
ha csak AC5 lenne akkor egyféle kõszer elég lenne...
Tapasztalás , esetleg hogy hány tonnát lehet elpirítani egy meccsen ?

Bucser
Érdekes Ezt nem is néztem😊

De a mechbay progi ezt is kezeli😊

Ezt akartam írni, de beelõztél 😊
Lui76
De nem piros , hanem nincs nagyobb a listán.
- majd este megnézem.

Megvan hogy az adott mechre max mekkora motort rakhatsz, a Cataphract 4X-be 255-ös megy. 2 db AC 5 és 2 db UAC5 felmegy rá, elég hatékony is lesz csak kevés lõszert bír el.

Bucser
Mellesleg a MWO-s mechbay helyett kevésbé idõpazarló és kicsit informatívabb a Mechbay nevû progival kísérletezgetni a buildekkel.

(Tessék)

Bucser
Ha rámész a motorra írja, hogy mi az ami limitál. Elvileg minden motortipus vehetõ az összes mechbe ha van szabad tonnad slotod es penzed.

Lui76
Szted lehet normálisan 4 ballistic fegyvert ráhelyezni ? Ez az álmom 😊 De nincs sok játékidõm ,az egy ECM-es Elit commando-n kívûl van 18 millám , ebbõl kell gazdálkodnom , érdekes hogy újként az egyik cataphractban asszem 285xl engine-t ír , de amit megvettem és néztem , maximum 250-es xl motor vásárolható ?

Egyáltalán nem, 14 slotot foglal és talán 1 tonna helyet nyersz vele.

Lui76
Egy cataphractot szeretnék ballisztikus cuccokkal használni , de nincs elég slotom , ha jól értem pl a ferro armor 14 slotot foglal a sima meg semmit , fontos a ferro ?

Manapság olvasni luxus!😊 ......
Torzonborz
Bogaram bannerben van szép nagy bötüvel : ráböksz , elolvasod , nagyon okos leszel. De tényleg 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Még egy kérdés, azt hogy állítom be, hogy az 1-es gombra milyen fegyverek lõjenek, a kettes gombra mik, 3-asra stb.

Cobra.
Amelyik mech-kel játszol, az kap XP-t és ezzel tudod a Pilot skillek alatt fejleszteni a mech képességeit. Trial mech-nél persze nem mûködik.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok! Az XP a játékban mire való? Mert látom, hogy kapom, de minek?

Bucser
NA ma végre összeraktam a vésõ Stalker 3F buildemet.

Mit is mondhatnek. Ez Brutalis... 2xALRM15, 1xALRM10, 1xALRM5,6med laser,15DHS 300-Std engine, Endo steel internals 4 tonna ammo+ams+bap+artemis +415 armor.

atlag 500 feletti sebzes minden egyes dropban. ha szarra szedik a pugot akkor is legalabb 250 bemegy szerteszet.

Szinte instant kill button😊 Mar csak az efficiencyket kell elitere huzni, a 2x-es szorzora😊 de ahhoz kell egy hasznalhatatlan valtozatu stalker. (már van egy 5s-em kozelharcra)

Kapott lövéseket,mert egyszer elfutottam mellette korábban és akkor rákacsintottam,de nem foglalkoztam vele. A végén meg csak 1 pillanatra tudtam ránézni,színesnek színes volt az armorja,de többet nem volt idõm megállapítani mert miután kilõtte a lábam meg is haltam. Sebességét úgy szint nem volt alkalmam szemügyre venni.

Na majd ha ott járok a könyveknél...😄
0 db van mindenbõl...

Jut eszembe, gondoltam rád pár napja, olvastam a Patriots and Tyrants-et, és egy része Mogyorodon játszódik 😉
Külön sehol (gondolom még mindig így van), amikor fitteled a meched, akkor látod, hogy (sajnos mindig csak az adott testrészre rakható cuccokból) melyik vásárolható cuccból van már x darab.
Hát igen, gusztustalan egy darab.
De már 250xl-es motor mellett is farigcsálni kell a páncélon is, hogy legalább egy tonna lõszerrel felmenjen az ac20 (endo vázzal ofc).
Szóval ha nem akar hamar kifogyni, plussz még lézert is rak, akkor biztos lassú, és/vagy papírbõrû egy madár.
Legjobb armorja szerintem, hogy nem tûnik nagy fenyegetésnek 😊
invertorimat hol találom?

Torzonborz
ez egy ismert hiba de mintha javították volna ( bár akkor ezek szerint mégsem ).
kliens restart után meglesz minden cuccod max az inventoryban ha a gépen nem is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bocs, bal oldalon az adatoknál...