MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó! Had kérdezzem meg, hogy szerintetek mi történt:

Szerelgetem a masinát, raktam katapultomra 4 db 15-ös rakétát, megvettem a heat skin 2(double)-t, majd elmentettem a gépet. Egyszer csak eltûnik az összes fegyverem a robotból, valamint nézem jobb oldalon az adatoknál a Heatskin: 0 . Mi történhetett?

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

Torzonborz
ha AC/20 van rajta akkor nem hiszem hogy olyan nagyon gyorsan tudna rohangálni szóval a lag shield nem tudom mennyire játszik be.
Én csak 2 db AC/5-el próbáltam és 80al "száguldottam" úgy meg nem nehéz eltalálni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na igen.....
Bucser
ugy hogy nem pancelt hord, hanem lagshieldet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mikor 1 lövésbõl szétszedte a Cicadám lábát váltottam rá Targetet de mikor megláttam hogy Ac/20....és mellette még volt 2 small laser,és lõszer is az Ac20-hoz....nem tudom hogy a rákba van ennyi helye lõsznerek,mert én maradtam utolsónak...maradjunk az erõsen érdekes és kérdéses kifejezésnél mint a viccesnél.
Korábban volt róla (asszem itt, de lehet h a másik forumon láttam) egy video is; egy group, mind ilyen ravenekkel 😊 Vicces darab 😊
xblades
Hu de hiányzik az a 8-as group <#kacsint>

Én a részemrõl vége a játéknak sokszor emiatt nem maradok bent, Wot-ban néha idegrohamot kaptam az ilyenek miatt elvesztet csatától.
Mióta kilépek és nem nézem végig nyugodtabb az élet, csiripelnek a tehenek és rózsaszín az ég. Vagy lehet a kis tabletta az oka <#confused>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Na most kaptam agyfaszt, Raven Ac/20-al!!!!!!! ?????????
gagyi
ximix
Sajna ez sem az MWO patch trailer csak egy film elõzetes.

Valakinek szeret a játék a legutóbbi mini patch óta random módon laggolni meg az asztalra crashelni a játék????
Ami még este jutott eszembe hogy a kezdésnél nem ComGuard-ot kellett volna írniuk hanem azt hogy ROM. ha már a befejezést így írták hogy "ComStar Intelligence & Security Department" 😊
Az egyik meccsen figura utolsónak marad (ravennel), full armorral persze, ellen egy atlas de piros torzóval, gyakorlatilag egy két lövés lett volna. Erre elkezdi kerülgetni, párszor hátba lövi, közben kap egy két kósza lézertalálatot amitöl már majdnem narancs az armorja itt ott, ettõl úgy bepánikolt hogy elkezdett egyenesen menekülni. Komolyan! Mire ugy 200m-t haladt kényelmesen hátba is lövöldözte az atlas, és vesztettünk!😊
És ez csak egy a sok közül. Lehet hogy videót fogok ilyenekbõl is csinálni.

iracing the 'real' race.

Szia!

Természetesen a maradék miatt. Néhányszor együtt sirunk, mikor elõfordul hogy kihullunk elsõnek ketten hárman, mert a a 8-ból két három ökör úgy gobdolja h külön utakon jár, és nézzük õket mit mûvelnek.... siralomház!😊 Olykor frankón könnyesre nevetjük magunkat.

iracing the 'real' race.

ximix
És akkor az MWO világába megérkezett a mindent agyon b.szo kis balta 😊
Na ez nem igaz csak pont a RobotJox mellett volt a youtubon és nem rossz.

A patch ha jól olvastam karácsonyi cumót levétele volt.
valami olyan scriptet próbálgatott amivel nem jammel be az uac5. Én meg nyomtam rá 1 screent és ment a report. bár utána mikor mondtam ezt neki akkor magyarázott valamit a gyerek hogy ez nem csalás meg mittom én,de szartam le.
Torzonborz
jó arcok 😄 egyébként hogy csalt , mit csinált ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Írtam mailt a supportnak 1 gyerekkel kapcsolatban mert sztem csalt és a válasz mailt így kezdték hogy:

"Hello Bálint Péter,

Thank you for bringing this incident to the attention of the Com Guard."

zárás

" Thank you for helping us defend the Inner Sphere.

ComStar Intelligence & Security Department "

😄DD
Cobra.
Volt valami patch, a forumban szokás szerint semmi info...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Torzonborz
De itt nincs is arty mint a wotban 😄 oké van lrm de nem ugyan az 😉

Szerintem majd jobban beindul az élet ha már éles lesz és nem "béta" azért most még vannak hiányosságai a játéknak.

Én is hanyagolom most egy kicsit , várom hogy jobban feltöltsék tartalommal.

Naponta benézek ide párszor, semmi egy hete, most meg full page... gondolom más is így volt vele 😊)

Én pugozgatok továbbra is. Néha jólesne egy kis group, de általában csak egy-két meccset nyomok úgyis, annyiért nem állok neki szocializálni 😉
De a héten majd lehet h majd nekiállok jobban, akkor majd fölnézek én is ts-re, be van már állítva úgyis.
Cobra.
Ma jól felidegesített a játék. Nem tudom, hogy cheat, bug, vagy más, de egymás után 3 meccsen is 2 lövésbõl kiszedték a Dragonomat. És nem értem hogyan, amikor a legvékonyabb páncélzatom is 20-as és az is hátul van, de elölrõl lõttek.

Nekem 1szer beadta,pislogtam 1et és elindítottam újra a klienst.ennyi.
xblades
Hát ez igaz nem is hiányzik innen az ami a Wot forumon megy ezírányú hozzászólásokként.
Mondjuk az ünnepek alatt én nem is játszottam. Hiányzik a 7-8 fõs group játszma. A mostani megoldás is csak akkor mûködik ha megvan a 8 fõ és az ellenfélnél is. Ami gondolom még elég ritka.

twinr

Mármint a group társaid vagy a maradék csapattársaid miatt?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Így van ez a blog-on is fent van😊
Ts szerver

xblades
Miért kell szívatni a népet még sima szövegként sem engedte beírni <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

xblades
Valaki találkozott már ilyen hiba üzenettel?
Blogon kérdezik de én nem tudom mi okozza.

Sajna a rendszer csak így engedi:
a *** helyére kep van írva
http://***feltoltes.hu/121230/n_vtelen23_www.***feltoltes.hu_.jpg

MechWarrior Online nemzetközi hivatalos TS szerver:

109.228.29.191

\\Hungarian// szoba

Ha erre felnézel nagy valószínûséggel lesz fent valaki. Én januártól vagyok ismét otthon onnantól kezdve bármikor lehetek rugalmas munkaidõm van😊
Hellobello,

Én viszonylag aktívan, napi 2+ órát tolom és szívesen lennék tagja egy jó csapatnak, mert marhára unom már, hogy pickupban szarrá lõnek. Centurionokkal és Atlasokkal tolom. Centurionokból 3-ra az összes alap skill ki van maxolva. Az Atlasokkal éppen most fejlõdök, egyet nemrég fejeztem be.
Laichi néven keressetek.
Igazából nem lehet sokat írni már. Játszani kell és kész😊 Egy korrekt csapattal kezdek összejönni ts-en, csak sajnos sokan elég késõn érnek rá, ilyen 23 óra után...néha összejön egy 8 fõs hun csapat is. De általában 3-4 tag nyomja ts-e keresztül. Na úgy van sikerélmény elég gyakran. De addig...ha tényleg érdekelne a ranglista meg a stat fel se mennék amíg nincs meg min 4 fõs osztag, mert halál...igaz most egy kevésbé fekvõ mech-et húzok a veterán skill miatt, azzal se megy úgy.El kell fogadni ,hogy amcsik, meg japcsik meg más gazdag kocka népek az elejétõl fogva összeszokott csapattal nyomják ezeket nem veri le egy szedett vetett random team. De egyre több a szorosabb meccs a csapattal, bár ott is elég kevés már az aktív...a hawken ennyit elcsábít?...
1/8at és mostanában nem szoktam játszani😛 meg én ha kiabálok valami miatt akkor az a Raven-3L vagy a Commando-2D miatt van😊 azok 2en szeretik felbaszni az agyvizem és jön a shutdown 😄
Én ma kiabáltam a ts-en... a noobok miatt.
Most már ezt is beírta valaki.😊

Tényleg leült sajnos ez a fórum... is.

iracing the 'real' race.

Cobra.
Ugye semmi új hír vagy patch, azt meg senki nem irkálja be ,hogy épp mennyire idegesítette õt fel a sok kezdõ/idióta, amikor 1/8 lett a meccs vége.

xblades
Na már ketten jártunk erre, nyugodtan fekszem le.<#zavart1>

xblades
Lépten-nyomon ahol járok a netten állandóan a játék reklámjába botlom itt meg megállt az élet velem együtt😞

hátha jó lesz 😄
Szerintem igen.
Apropó, tudja valaki hogy a TAG kiüti-e már az ECM-et?

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Bug, az én K2-esemen két module slot van, plusz a modulok sem veszhetnének el, simán át lehet rakni õket egyik mechrõl a másikra.

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

A 2 catapracht-omon is 2 module slot van Master nélkül...Egyedül a K2-n van csak 1.Ez is valami bug?

Játszanék, ha lenne béta kulcsom 😊 A hunchbacket a weblapon néztem meg 😊
Játszunk valamikor?

iracing the 'real' race.

Egyiken sincs Masterre fejlesztve.

Hogyan van az,hogy a C4-es Cata-n 2 module slot van,míg a K2-esemen csak 1?És ha felraktam a modult majd le kell vennem más miatt az nem kerül a raktárra hanem elveszik?

Az hogy kinek tetszik, az szubjektív. Az, hogy eltérnek kicsit a BT alap grafikáitól, az érthetõ (sõt, ahogy a sarnás illusztrációkat elnézem, olykor hál'istennek a változtatásokért).
De hogy egy rengetegszer feldolgozott, közismert mechet rajzoljanak át ilyen brutálisan, az elbaszott ötlet.

De lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, én már az MW4 tömzsire átrajzolt zömök Vulture-jét is nagyon utáltam.
En a Quaket is kedvelem, de a Hawkennek olyan fura rangatozo mozgasa van, hogy faj.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Bucser
Igazából nem tudom mitõl lenne jobban mechwarrior?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Torzonborz
naja csak meg kell nézni a hawkent aztán egybõl iszkolsz ide vissza 😄

A hawken a random shooter😊 nekem már most is MW feelingje van.