MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "grafika szuper, a tájak szépek" résszel nem értek egyet 😊
A grafika elég gyengének látszik, fõleg az erõforrásigényét tekintve. A tájak meg... van szürke pálya, van sárgásszürke, meg fehéresszürke. Nem valami lenyûgözõ a látványvilág.
A mechek szépek, az ok 😊
Nálam is ez van sajnos. Kb 4 játék után kiakad a képernyõ, összemosodik, meg elõtte szaggat mint állat. De az elsõ pár játékban semmi akadozás nincs. Enynit bír ki a motor?

Maga a játék nagyon jó lett egyébként, grafika szuper, a tájak szépek, a robotok sérülnek, szikráznak stb. De mindenképp kell valami extra. Pl egy korrekt single, elkülönítve a multitól a fejlesztéseket. Esetleg 1vs1, 2vs2, stb aréna harcok, vagy tényleg valamilyen klán rendszer, melyben összeállhat x játékos, valamelyik ház zászlaja alá és így hívnák ki egymást "klánháborúra". A gyõztes a házától kapna x pénzt, amit költhet pl a bázisára amit meg kell védenie. És maradhatna ez a random harc is ha épp nincs elég player a klánharchoz.
Mert ez a 5 6 pályán való kergetõzés kiegészítve egy két új mech-el, emg fegyverrel, meg pár fizetõs dologgal nem elsz elég hosszú távon. kár lenne ha csak ennyi amradna, mert ez az alap nagyon jó lenne egy komolyabb tartalomhoz is.
osztom Masakari véleményét. az Unreal Engine 3 bõven elég lett volna. Szinte minden asztali gépen elfutott vola rendesen és a látvánnyal sem lett volna gond. Emlékezzünk egy kicsit ezekre a képsorokra... Mechwarrior with Unreal Engine 3
A grafikai motor miatt az egész szerintem kb ilyen is marad, nem tartom sokra a cryengine-t. Az unreal engine ezerszer jobb lett volna,azzal a motorral nekem játék még nem szaggatott sose.
A magam részérõl továbbra sem mászott vissza a játszható kategóriába a játék.
Újra a régi nóta - ha nézem mozdulatlanul a tájat, 30-40 fps. ha valami mozog, máris 15. Közelharc - képregény.
Ezzel szemben huszadika elõtt a mozdulatlan táj 25-30 volt, de a legdurvább közelharci effektorgiában se ment 15 alá.

Úgyhogy jegelve van. Van bõven mivel játszani helyette 😊
[NST]Cifu
A gondom az, hogy olyanok is kezdenek panaszkodni erre, akik csak az open béta óta vannak a játékban. Na ez pedig tényleg baj.

Kevés a pálya és nem elég változatosak, nagyon unbalance még a fegyverek / felszerelések elosztása, továbbá a grafikai motor és netkód optimalizáció is messze van az ideálistól.

Erre jön még a csak 4-fõs group és az egyetlen játékmód.

Én nagyon-nagyon szeretem az MWO-t, minden húzásuk ellenére a PGI-vel is rokonszenvezek, de ez akkor is kevés... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Engem megfogna,ha nem szaggatna 3-4 meccs után/forest colonyn azonnal/ a light mechekkel lehetne valamit kezdeni 😄DD

Én szerintem a premiumot 1 ideig tuti nem fogom aktiválni részben azért mert mint írtam eddig összeszedtem olyan 4-5 millát az XL engines cicadával kedd óta(LOL). Költeni mire költsem a jelenlegi 16,6 milliómat? Mechre?? nincs igazán bent 1 kedvenc mech se,talán azt mondom hogy a Highlander az elsõ olyan amit tényleg bírok de mire az bekerül kb május(ha jól számoltam).A camo jó hogy végre bent van de elég fapadosak a lehetõségek,több minta kéne akkor esetleg azt mondom ráköltök...(na meg persze az állandó jellegû textúra hiba miatt se poén mert nem sokszor látom rendesen a mecheket,hip hip asztali gép).

Ami a karácsonyi dömpinget illeti,sajna manapság engem már elég kevés játék hoz lázba(köszönhetõen a legtöbb silány minõségének),amivel leülök játszani és nem állok fel elõle/nem kezdek el játszani mással amég végig nem viszem.De hát ugye ízlések és pofonok,régi játékokat többre tartom ilyen téren😊

Amint bekerül a mech felborítása tuti hogy masszívabban ráállok az MWO-ra addig cicada ökörködés marad nekem😊:S😞.
Ezért nem szerettem sose bétázni egyik mmorpg-nél sem, mert akkor a motiváció már csappan kezdésre. De itt ugye a béta és a kezdés között nem igen lesz különbség, nem lesz reset, tehát ha igaz, mi már most nem is bétázunk hanem éles játékot tesztelünk fizetõs tartalmakkal. Remélem karácsony elõtt még kijön pár komolyabb bõvítés, mert ennyi valóban nem lesz elég sokáig.
[NST]Cifu
Én már a patch napján aktiváltam a prémiumot (igaz így is van még annyi MC-m, hogy ne okozzon gondot két további hónap). 😛

A gond inkább az, hogy kevés a szabadidõ, és azt is most részben a Hitman: Absolution tölti ki (azért én már tavasz óta játszok az MWO-val, szóval egy kis csömör belefér).

A fõ gond egyébként szerintem pont ez: rengeteg játékkal lehet játszani a piacon, jön a karácsonyi dömping, és egyszerûen túl kevés van az MWO-ban per pillanat ahhoz, hogy megfogják a játékosokat... :\

Én olyan 4-5 misit szedtem össze kedd óta:p szóval az aktivációval várok szerintem 1 ideig. Amúgy szerintem kicsit gáz/vicces hogy ennyi pénzt össze szedtem prémium nélkül Cicadával.
XenHai
Én is várok még az aktovációval. Dec 4 ig tuti szemezek nagyon az új hero mechel hátha értelmes lesz.
Jockey
nagyon leállt a topik, a prémium aktiváció ennyire kicsapta mindenkinél a biztosítékot?
én még nem aktiváltam de lehet várni fogok még vele..
jah és alig látok online embereket és ts is szellõs..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ja igen a trófea lista: 2x Hunchback,Dragon,Cataphract és Catapult.
(1 társam maradt életben a végére,õ LRM configos Catapulttal lõtte az utolsó HunchBack-et közvetlen közelrõl-.-)
Új rekord a Machine Gun-os Cicadával,5 kill és 1 assist<#idiota> és ezek most nem sunnyogós killek voltak hanem rendes csatában mechek között rohangálós killek, végére nagyon szétlõve és olyan 200 lõszer maradt a 6000bõl!<#idiota><#idiota><#mf1>
Torzonborz
jó persze a streak cata más tészta viszont azt meg lehet szívatni ha lekapod a füleit 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Cobra.
Azért a 6 SSRM-es Catapult eléggé darál bármilyen kategóriát.
Nálam tegnap óta új bug, hogy a sebességcsík kimegy a képernyõ közepéig és ezzel egyidõben lefagy a radar.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nem fogom a mechemet átkonfigurálni csak azért mert a streak az egyetlen amivel esélyed van kilõni a rád rohanó lightokat,más ellen meg nem érsz vele semmit(mert azért valljuk be nem sokat érsz vele heavy és assault gépek ellen)😊

szóval fu dev's.
Torzonborz
streak azért még hatásos ellenük. nem is szeretek olyan mechel menni amin nincs ilyen.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na nekem most jött el az a pillanat hogy többet nem fogok Atlassal menni amég nem lehet kibuktatni a light mecheket mert a f*szom kivan hogy nem lehet õket lelõni sehogy.
Lui76
Nekem tegnap sárga képernyõvel indított egy menetet végig. Másik pályán meg bejött egy ilyen 4-40 Fps-ig ingázás . Ezek nálam még nem voltak korábban. szerencsére a 1,5 óra alatt ez csak egy-egy alkalom volt.
- amikor újratelapítitek , az azt jelenti , hogy netrõl újra le kell tölteni az egészet ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Torzonborz
nem hibás a mechanika. a random pont arról szól hogy sok az ismeretlen.

majd jön a területfoglalás és ott lehet szépen tervezgetni mert tudod hogy az adott célterület melyik map lesz.
így fixálhatsz sok mindent.

Persze ez egyértelmû,ezért írtam hogy semmi értelme menekülésnél lekapcsolni a mechet mert olyan 1% vagy kevesebb esélyed van elmenni.
Bucser
Only ssrm ellen csak akkor van ertelme ha nincs rajta Bap. Ugyanis azzal befogja a lekapcsolt gepet is 120meteren belulrol. Azutan addig lo amig fel nem ebredsz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A meneküléssel kapcsolatos leállítást írtam hogy semmire nem mész vele,tanuld meg értelmezni a szöveget😉

A befutok 1 pontra mielõtt oda érne az ellenfél hogy röhögjek rajtuk nem egyenlõ ezzel😉 =>"Pl. a környezetbe olvadó festéssel, lekapcsolt mechhel várni, hogy valaki elsétáljon elõtted anélkül, hogy észrevenne ..." konkrétan erre vonatkozott az elsõ sorom,remélem segítettem 😉
"Forest Colonyn(normál és snow) ezzel szórakozok camo festés nélkül egy ideje,tegnap az egész enemy csapat elment mellettem és észre se vettek."

"szóval a lekapcsolással nemigen mész semmire."

Forest Colonyn(normál és snow) ezzel szórakozok camo festés nélkül egy ideje,tegnap az egész enemy csapat elment mellettem és észre se vettek.

alfával lövöd hátba semmire nem mész vele nem fog megpurcanni.de megköszöni hogy jelzed neki hogy mögötte vagy,és ha esetleg jön 1 enemy még akirõl nem tudsz(aki te mögötted lesz)akkor jól szét is szednek a kereszttûzzel.

Ha te vagy épp szarrá lõve a lekapcsolás csak akkor opció ha sokkal gyorsabb a meched és úgy tudod magad lekapcsolni,hogy az ellenfél tovább fog keresni mert arra számít hogy tovább rohantál,miközben bebeújtál 1 résbe és ott nyomtad a shutdown-t.(valljuk be ilyen helyek nemigen vannak a pályán). Illetve abban a ritka esetben jó még ha az ellenfél only SSRM,de ez is elég ritka manapság,szóval a lekapcsolással nemigen mész semmire.
Nem
Szerintem lehetne, lévén, hogy a mech le is kapcsolható, és olyankor targetolni sem lehet.
Pl. a környezetbe olvadó festéssel, lekapcsolt mechhel várni, hogy valaki elsétáljon elõtted anélkül, hogy észrevenne a domb tetején mondjuk a fák között...

1) hogy hátba lõhesd alfával,
2) mert te vagy éppen ronggyá lõve.

Ha jó a matchmaking, akkor ez nem lehet kérdés a PUG vs. PUG vagy a Premade vs. Premade esetén.

Talán ismerjük egymást?

Lemming vonat?<#idiota>
Bucser
A festés vanity item. ha ugyanolyan festésû meheket látsz droppolni akkor tudod, hogy premade szed szét😊

Semmi más értelme nincs mint a csordaszellem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Még mindig érdekes vagy
Camo festésnek úgysincs értelme - vagy a szenzorok fognak be, azon túl meg hõkamera. Szóval a rejtõszíneknek semmi értelme, csak díszítõelem.

Az meg, hogy a térkép választható legyen/rá szabható legyen a loadout a legrosszabb ötlet. Igenis olyan mechet rakjon össze az ember, ami mindenhol életképes.
A csapathoz igazodás meg megvan - erre való a premade 😊
XenHai
A festést meg csinálhatták volna úgy is hogy össze rakod a festést mented majd 1 listában be rakod a maphoz és autómatikusan azt tölti be ilyenkor.
hú, ez jól összejött...

Személy szerint azért, mert a camo festésnek így lenne némi értelme. Egyébként én azt is játéktechnikai hibának tartom, hogy a fegyverzetet nem lehet a pálya, vagy csapattársak adottságaihoz igazítani. Tipikusan a vulkános nagy nyílt terepen hasznosabb lenne még egy vagy két lrm konténer az ssrm-ek helyett, a river pályán meg az lrm tud nagyon fölösleges lenni, vagy egy kisebb is bõven elég belõle.
Vagy ha elõre egyértelmû, hogy kapok magam mellé 4 ppc vagy gauss catot, akkor meg mindenképpen az ssrm-et vinném. Ha meg 4-5 light szaladgál a csapatban, akkor mehet akár a full lrm is.

Személy szerint azért, mert a camo festésnek így lenne némi értelme. Egyébként én azt is játéktechnikai hibának tartom, hogy a fegyverzetet nem lehet a pálya adottságaihoz igazítani. Tipikusan a vulkános nagy nyílt terepen hasznosabb lenne még egy vagy két lrm konténer az ssrm-ek helyett, a river pályán meg az lrm tud nagyon fölösleges lenni, vagy egy kisebb is bõven elég belõle.
Vagy ha elõre egyértelmû, hogy kapok magam mellé 4 ppc vagy gauss catot, akkor meg mindenképpen az ssrm-et vinném.

Talán azért, mert a camo festésnek így lenne némi értelme. Egyébként én azt is játéktechnikai hibának tartom, hogy a fegyverzetet nem lehet a pálya adottságaihoz igazítani. Tipikusan a vulkános nagy nyílt terepen hasznosabb lenne még egy vagy két lrm konténer az ssrm-ek helyett, a river pályán meg az lrm tud nagyon fölösleges lenni, vagy egy kisebb is bõven elég belõle.
Vagy ha elõre egyértelmû, hogy kapok magam mellé 4 ppc vagy gauss catot, akkor meg mindenképpen az ssrm-et vinném.

[NST]Cifu
A loadoutot sem tudod az adott pályához alakítani, akkor a festést miért szeretnéd? 😊

[NST]Cifu
Nálam a játék ez esetben teljesen jól mûködik, a Server Connection lost probléma a patch után eltûnt.
Az új pálya nekem nagyon tetszik, és összeségében is rendben van a patch - szó se róla, sok plusz el tudnék még viselni...

Ez a customization meg egyedi festés jó ötlet, csak van vele egy apró probléma:
pl. lazántosul baxhatni lehet a havas pályára készített egyedi festést a forest colonin, meg a river city-n.

Ehhez minimum vagy választhatónak kellene lenni a mapnak, amin a user jáCCani akar, vagy azt kellene megoldani, mint a Hawkenben, hogy a pálya töltés után még lehet configolni/módosítani a mecheket. Csak hogy ne naaaagy fehér törzsfõnök-robot sétáljon már a zöld környezetben, vagy fordítva.

XenHai
É most rakom újra laptopon remélem segít neki . Asztalin viszont maradt az fpsm-em.
Bucser
Viszont. felraktam a patchet beálítottam a szokásos a cfg-t és állandóan töltés után CTD-m volt memória hibával... ha bejött a játék akkor meg ugrált az fps- nem volt konzisztens kinszenvedés volt a játék.

Kidobtam a config mappat uresre raktam a cfg-t átállítottam a jatekot minden low-ra és nin újra 15-17 fps van a laptopomon.

Bucser
Ez a bug megvan már kb mióta én játszom és totál random. Töltésnél dõl el hpgy bejön-e vagy sem.

Nekem most kivételesen nem romlott a teljesítmény:>

Juckey:ez eddig is egyértelmû volt hogy premium nélkül nehezen fog jönni a pénz meg az xp😊

Amúgy kereszt kérdés,én vagyok az egyetlen vagy más is úgy érzi hogy a Dragonnal lehetne valamit kezdeni?(amolyan beteges késztetés hogy venni kéne 1et😄). Amúgy ami nagyon eltûnt mostanában a harcmezõrõl az az Awesome szerintem.
Elsõ próbálkozás a patch-csel - alábecsültem a srácokat, tudtak még rontani az fps-en.
Holnap reinstall, aztán meglátjuk, h jegelem-e megint a köv. patch-ig.
Jockey
hat, losyar xp jon premium nelkul, syal elvileg aktivalni kene a founders packot, kerdes megeri e vagy felev mire jon ertelmes tartalom..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
na csak bejött egyszer ez az éjszakai pálya, nekem tetszik . szép tiszta idõ van , nincs hófúvás, a házakról lógnak le a jégcsapok és bazi messzire el lehet látni 😄
de a nightvision ezen tényleg nem ér semmit .
inkább egy forest colony szerû pályán lennék rá kíváncsi hogy milyen mert az kellõen sötét tónusú.

Laptopon még nem próbáltam😄 de asztalin kivételesen most nem változott a teljesítmény😊 a színezés fasza lesz,szín van sok már most,csak a mintákat kell felturbózni(lol) meg a matricákat hozzá csapni.

Am még nemigen láttam sok mechet más festéssel rohangálni.Azért nem olcsó c-billben se.