MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika elég gyengének látszik, fõleg az erõforrásigényét tekintve. A tájak meg... van szürke pálya, van sárgásszürke, meg fehéresszürke. Nem valami lenyûgözõ a látványvilág.
A mechek szépek, az ok 😊
Maga a játék nagyon jó lett egyébként, grafika szuper, a tájak szépek, a robotok sérülnek, szikráznak stb. De mindenképp kell valami extra. Pl egy korrekt single, elkülönítve a multitól a fejlesztéseket. Esetleg 1vs1, 2vs2, stb aréna harcok, vagy tényleg valamilyen klán rendszer, melyben összeállhat x játékos, valamelyik ház zászlaja alá és így hívnák ki egymást "klánháborúra". A gyõztes a házától kapna x pénzt, amit költhet pl a bázisára amit meg kell védenie. És maradhatna ez a random harc is ha épp nincs elég player a klánharchoz.
Mert ez a 5 6 pályán való kergetõzés kiegészítve egy két új mech-el, emg fegyverrel, meg pár fizetõs dologgal nem elsz elég hosszú távon. kár lenne ha csak ennyi amradna, mert ez az alap nagyon jó lenne egy komolyabb tartalomhoz is.
Újra a régi nóta - ha nézem mozdulatlanul a tájat, 30-40 fps. ha valami mozog, máris 15. Közelharc - képregény.
Ezzel szemben huszadika elõtt a mozdulatlan táj 25-30 volt, de a legdurvább közelharci effektorgiában se ment 15 alá.
Úgyhogy jegelve van. Van bõven mivel játszani helyette 😊
Kevés a pálya és nem elég változatosak, nagyon unbalance még a fegyverek / felszerelések elosztása, továbbá a grafikai motor és netkód optimalizáció is messze van az ideálistól.
Erre jön még a csak 4-fõs group és az egyetlen játékmód.
Én nagyon-nagyon szeretem az MWO-t, minden húzásuk ellenére a PGI-vel is rokonszenvezek, de ez akkor is kevés... :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én szerintem a premiumot 1 ideig tuti nem fogom aktiválni részben azért mert mint írtam eddig összeszedtem olyan 4-5 millát az XL engines cicadával kedd óta(LOL). Költeni mire költsem a jelenlegi 16,6 milliómat? Mechre?? nincs igazán bent 1 kedvenc mech se,talán azt mondom hogy a Highlander az elsõ olyan amit tényleg bírok de mire az bekerül kb május(ha jól számoltam).A camo jó hogy végre bent van de elég fapadosak a lehetõségek,több minta kéne akkor esetleg azt mondom ráköltök...(na meg persze az állandó jellegû textúra hiba miatt se poén mert nem sokszor látom rendesen a mecheket,hip hip asztali gép).
Ami a karácsonyi dömpinget illeti,sajna manapság engem már elég kevés játék hoz lázba(köszönhetõen a legtöbb silány minõségének),amivel leülök játszani és nem állok fel elõle/nem kezdek el játszani mással amég végig nem viszem.De hát ugye ízlések és pofonok,régi játékokat többre tartom ilyen téren😊
Amint bekerül a mech felborítása tuti hogy masszívabban ráállok az MWO-ra addig cicada ökörködés marad nekem😊:S😞.
A gond inkább az, hogy kevés a szabadidõ, és azt is most részben a Hitman: Absolution tölti ki (azért én már tavasz óta játszok az MWO-val, szóval egy kis csömör belefér).
A fõ gond egyébként szerintem pont ez: rengeteg játékkal lehet játszani a piacon, jön a karácsonyi dömping, és egyszerûen túl kevés van az MWO-ban per pillanat ahhoz, hogy megfogják a játékosokat... :\
én még nem aktiváltam de lehet várni fogok még vele..
jah és alig látok online embereket és ts is szellõs..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(1 társam maradt életben a végére,õ LRM configos Catapulttal lõtte az utolsó HunchBack-et közvetlen közelrõl-.-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nálam tegnap óta új bug, hogy a sebességcsík kimegy a képernyõ közepéig és ezzel egyidõben lefagy a radar.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
szóval fu dev's.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
- amikor újratelapítitek , az azt jelenti , hogy netrõl újra le kell tölteni az egészet ?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
majd jön a területfoglalás és ott lehet szépen tervezgetni mert tudod hogy az adott célterület melyik map lesz.
így fixálhatsz sok mindent.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A befutok 1 pontra mielõtt oda érne az ellenfél hogy röhögjek rajtuk nem egyenlõ ezzel😉 =>"Pl. a környezetbe olvadó festéssel, lekapcsolt mechhel várni, hogy valaki elsétáljon elõtted anélkül, hogy észrevenne ..." konkrétan erre vonatkozott az elsõ sorom,remélem segítettem 😉
"szóval a lekapcsolással nemigen mész semmire."
alfával lövöd hátba semmire nem mész vele nem fog megpurcanni.de megköszöni hogy jelzed neki hogy mögötte vagy,és ha esetleg jön 1 enemy még akirõl nem tudsz(aki te mögötted lesz)akkor jól szét is szednek a kereszttûzzel.
Ha te vagy épp szarrá lõve a lekapcsolás csak akkor opció ha sokkal gyorsabb a meched és úgy tudod magad lekapcsolni,hogy az ellenfél tovább fog keresni mert arra számít hogy tovább rohantál,miközben bebeújtál 1 résbe és ott nyomtad a shutdown-t.(valljuk be ilyen helyek nemigen vannak a pályán). Illetve abban a ritka esetben jó még ha az ellenfél only SSRM,de ez is elég ritka manapság,szóval a lekapcsolással nemigen mész semmire.
Pl. a környezetbe olvadó festéssel, lekapcsolt mechhel várni, hogy valaki elsétáljon elõtted anélkül, hogy észrevenne a domb tetején mondjuk a fák között...
1) hogy hátba lõhesd alfával,
2) mert te vagy éppen ronggyá lõve.
Semmi más értelme nincs mint a csordaszellem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az meg, hogy a térkép választható legyen/rá szabható legyen a loadout a legrosszabb ötlet. Igenis olyan mechet rakjon össze az ember, ami mindenhol életképes.
A csapathoz igazodás meg megvan - erre való a premade 😊
Vagy ha elõre egyértelmû, hogy kapok magam mellé 4 ppc vagy gauss catot, akkor meg mindenképpen az ssrm-et vinném. Ha meg 4-5 light szaladgál a csapatban, akkor mehet akár a full lrm is.
Vagy ha elõre egyértelmû, hogy kapok magam mellé 4 ppc vagy gauss catot, akkor meg mindenképpen az ssrm-et vinném.
Vagy ha elõre egyértelmû, hogy kapok magam mellé 4 ppc vagy gauss catot, akkor meg mindenképpen az ssrm-et vinném.
Az új pálya nekem nagyon tetszik, és összeségében is rendben van a patch - szó se róla, sok plusz el tudnék még viselni...
pl. lazántosul baxhatni lehet a havas pályára készített egyedi festést a forest colonin, meg a river city-n.
Ehhez minimum vagy választhatónak kellene lenni a mapnak, amin a user jáCCani akar, vagy azt kellene megoldani, mint a Hawkenben, hogy a pálya töltés után még lehet configolni/módosítani a mecheket. Csak hogy ne naaaagy fehér törzsfõnök-robot sétáljon már a zöld környezetben, vagy fordítva.
Kidobtam a config mappat uresre raktam a cfg-t átállítottam a jatekot minden low-ra és nin újra 15-17 fps van a laptopomon.
Juckey:ez eddig is egyértelmû volt hogy premium nélkül nehezen fog jönni a pénz meg az xp😊
Amúgy kereszt kérdés,én vagyok az egyetlen vagy más is úgy érzi hogy a Dragonnal lehetne valamit kezdeni?(amolyan beteges késztetés hogy venni kéne 1et😄). Amúgy ami nagyon eltûnt mostanában a harcmezõrõl az az Awesome szerintem.
Holnap reinstall, aztán meglátjuk, h jegelem-e megint a köv. patch-ig.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
de a nightvision ezen tényleg nem ér semmit .
inkább egy forest colony szerû pályán lennék rá kíváncsi hogy milyen mert az kellõen sötét tónusú.
Am még nemigen láttam sok mechet más festéssel rohangálni.Azért nem olcsó c-billben se.