MechWarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Be van fogva a célpont, amire lõsz? Ugyanis amennyire én észrevettem, a fegyverek "összetartását" nagyban befolyásolja ez.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

xblades
Ez akkor lehet a játék-kód hibája 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mar hogy allo celpontra allo helyzetbol nem oda megy, ahova celzok? Fura lenne.

Ugy vettem eszre, leginkabb a szuk helyek es a kis tavolsagok zavarjak meg. Egyszeruen elbasszintja a kiszamitasat annak, hol erintkezik az iranyzo vonal objektummal, es ehhez milyen szogbe kell allitani a karokat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

xblades
Ezek nyilván a net-kód hibái, majd lassan kijavítják õket.
Ez azért még mindig erõsen beta állapot.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A nem sugar fegyverek iranyzasa nagyon furcsa. A Centurionnal jartam mar ugy, hogy a jobb karban levo gaussal ralottem a talan 15 meterre elottem acsorgo Atlasra. Gyakorlatilag betoltotte az egesz kepernyot, erre lattam amint keresztbe ment koztunk a loves. Az UAC-val meg tobbszor is elofordul, hogy az allo ellenfel melkasanak kozepere celozva balra melle lottem a szinten jobb karban levo fegyverrel vagy haromszor egymas utan. Egy fel lepessel odebb mozdulva meg mar oda ment, ahova celoztam. <#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Cobra.
ER PPC-nek nics, és azzal se nagyon találok el senkit. Illetve a sima PPC-nek is csak sebzésre van min range-e, nem a találatra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A PPC-nek amúgy is 90m asszem a min lõtávja.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Cobra.
Lõszeres fegyverekkel közelrõl nagyon nehéz eltalálni valamit a lag miatt. Ezért jobb az LBX meg az SRM, illetve a lézerek (PPC is problémás közelrõl).

TVelvet
Hát skacok, ez a Cataprath egy kalap fos. 😄

Jenner elõttem áll, és konkrétan a 2 Gaussom amivel lövök elmegy a Jenner mellett... 😄
Kár volt Gauspultról váltanom. 😞
Lightot kergetni nem éri meg a Dragonnal,nem tudsz olyan fegyverzetet rápakolni ami jó ellenük és más ellen is hatékonyan tudsz harcolni. Én mindenképpen 1 Heavy/Assault vadász loadout-ot tudok csak elképzelni rá
Cobra.
Még anyagilag nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam, de egy 325 vagy 350XL motorral azért elég jól meg lehet kergetni a lightokat. Mindenképpen közelharcira érdemes építeni, mert a nagyobb sebesség miatt könnyen bemész egy assault mögé és onnan van esélyed leszedni. Long range-nek nem jó, arra ott a Catapult, Awsome meg az Atlas.

Igen ez nekem is lejött régen,hogy nem az a mészáros mech(talán ha gauss-t teszel rá)viszont viszonylag gyors. Én inkább 1 amolyan tûztámogató mechnek tartom,de annak szerintem nem rossz pont a nagyobb sebessége miatt. Viszont light mechek vadászására alkalmatlan.
Cobra.
Dragonbõl mondjuk pont az 5N még nincs meg, de szerintem az 1N a legjobb kiosztású. Egyébként nekem is tetszi ka Dragon a gyorsasága miatt (mondjuk cserébe a fegyverzete elég karcsú, szóval 1v1-ben ölni nem nagyon lehet vele).

Most erõsen gondolkozok egy Awesome-8Q vagy egy Dragon-5N (valamiért beteges késztetést érzek a Dragon iránt most) beszerzésén,csak nem tudom melyiket kéne:/

Cicadát a tegnapi nap kitoltam masterre így a 3ból eladtam 2õt a megmaradt utolsó mohikánt pedig megjutalmaztam 1 c-billes festéssel:d
inkább bug, az ECM-nek pont az lenne a lényege hogy csak akkor kéne tudjon befogni ha 200 méteren belülre jön,de akkor meg ugye zavarva van és lõnie se kéne tudnia.....

Illetve most volt 1 epic harcom a trial awesome-al😄 5 killem volt és az utolsó 2 mech is rám jött,full piros volt mind2 CT-je de nem tudtam õket normálisan eltalálni így végül kilõttek és a dicsõség helyett bukás lett a sorsom 😄 de marha jó volt a 3 ERPPC-vel telibe küldeni a népet😄 dõltek is mint a 1 zsák akármi 😄DD
Tudja valaki, mit hotfixeltek ma este?
Torzonborz
jahogy Cata volt az...eztet nem írtad 😛 akkor vagy volt esze és kimet streak távra , vagy vót rajta tag vagy máson vagy mittomén bug vót n😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Biztos TAG-elt õ vagy valaki más.
Cata-n meglepõdnék ha ECM lenne 😄
És eddig csak velük fordult elõ ez a dolog,illetve eddig sose láttam volna hogy nyomták volna a countert az én ECM-re.Egyszerûen túl lusták/hülyék hozzá az emberek.
Nekem egy gauss egy medium laser egy erppc és egy ams van rajta. Meg egy rakás hõcserélõ. Ezzel elég jó a statom mostanában. Iggaz a kill/dead arányom nem a legjobb, nem én vagyok a befejezõ ember de sokat roncsolok és segédkezem ölésben.Nekem ez a konfigbevállt,de biztos ki fogok próbálni mást is.
Bucser
SZVSZ a legjobb a 360-as radar. Nem veszted el a lockot ha mögéd kerül 200 méteren belül. Streakes C4-emmel enélkül ki sem lépek a garázsból.

Apropo vlaaki próbalta mar hogy mondjuk Ilya Murometsre felheggeszt 3 UAc5-t és egy ERPPC-t? A következõ projektem ez a próba lesz... csak nem akarok abba a hibába esni, hogy ammora nem lesz helyem😊 Jelenleg 2 AC10-el és egy ER PPC-vel hajtom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

új patch töltõdik, tudja valaki mi lesz benne?
Caliph
az elõbb egy commando 1db erppc vel mit levágott😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Akkor mi legyen az elsõ a meglévõk közül? Várható még valami más fejlesztés gxp-ért?
XenHai
Szerintem nagyon nem éri meg ! (nagyon homályos 3x többre mész)
Torzonborz
No és ha rajta is van ecm ? Akkor az kiüti a Tiédet és vígan streakel . Vagy nem ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én a vizes páylákat szeretem a lábba szerelt hõcserélõk miatt. Nehezen gyûlik az a gxp..a nagyobb zoomra gyúrok elsõnek, gondolom mindenki így van/volt ezzel.
Nekem a forest colonyt adta zsinórban tegnap 5ször kb,ma eddig a caustic valley vezet.
Én kifejezetten szeretem a forest colony-t, a hóviharnak van 1 hangulata mert ott 99%-ban be kell kapcsolni a hõkamerát😊
Mindenkinek csak a fagyott város jön be?...nekem 6.harcom zsinórban és csak az jön be...ráadásul nem is annyira a kedvenc pályám.
Na igen,de egy 140-el rohangáló Cicadával szemben tartsd már a 270 métert😛 na meg az ecm-es mecheket csak 200 méteren belül(jól tudom?) lehet befogni/érzékelni szóval alapból semmire nem megy a 270 méterével.
Torzonborz
mióta van ecm ! 😄

legalább is aki tudja hogy mekkora a hatótávolsága 😛

ssrm-es mech mióta fog neked 270 méternél megállni hogy " na pont lõ táv itt jó lesz,megállok nem megyek közelebb" ??
Most csak csípõbõl mondom a számokat, lehet h rosszul, de nem 270 az ssrm hatótávolsága, az ecm meg 180-on belül nem engedi a lockot?
Nekem már volt pár amikor egyedül vagy másodmagammal maradtam 3-4-5 mech ellen,aztán ugyan ilyen sorban hullottak is el az Atlasom által😄

más,Csak engem tudnak ssrm-el lõni amikor van ecm a mechemen és nincs kiütve? nem egyszer tapasztaltam már hogy tök nyugodtan lõnek miközben nem kéne hogy tudjanak....
Cobra.
Sajnos én is egy kezemen meg tudom számolni hány olyan meccs volt, ahol 1v1 döntötte el a kimenetelt. De az ilyen meccseket érdemes végignézni, általában érdekesebb, mint amikor 0/8 a végeredmény 😊
Meg eleve sokszor úgy indul a meccs, hogy 6v8...

Én beruháztam a prém mech-re. Maradt még az akciós mc-bõl, hát megvettem. Nem bántam meg, jól átszereltem a fegyverzetét, telenyomtam hûtõkkel, gaussal, energiafegyverrel és sokkal eredményesebb vagyok mint pl a ye lo wanggal, ami konkrétan egy f*s. Sose játszom egyhuzamban 5 6 meccsnél többet, elég sok teendõm van, de kiakpcsolásnak, agylövésnek pont jó. Visszavettem a felbontáson, a grafika médiumon van, kivettem minden plusz beállítást. Így már nem csinál grafikai hibákat, szaggatni sem szaggat annyira, de nekem is kilép párszor harc közben váratlanul. De szídom akkor...
A másik amitmár írtak lentebb, hogy sajnos már az elején eldõl a csata..vagy totál szétvernek minket úgy ,hogy talán 2 kill van nálunk, vagy ugyanez nálunk fordítva...igazán szoros fej-fej melletti csatában alig votlam. Ezen tényleg csak az elõre összeállított csapatok javíthatnak, ahol összeszokott csapatok mennek összeszokott csapatok ellen.
Ha a WG szerinted pénzéhes banda, akkor nézz bele az SWTOR-ba 😉

Ami az MWO-t illeti, én nem tapasztaltam sajnos a sokaknál elõforduló fps növekedést.
(A fényt az alagút végén az jelenti, h talán sikerül kicsit upgradelni a gépet hamarosan, már régóta idõszerû lenne. 😊 )
Undorító gusztustalan WoT. Rohadt pénzéhes banda. Szégyellem hogy pénzt költöttem rá, meg rengeteg idõt, komolyan mondom.
Ha tudnám eladnám a nickem...
Szerencsére a piranha nem olyan pénzéhes banda.

iracing the 'real' race.

Torzonborz
szintén zenész , katasztrófa ilyen szempontból az a játék , megyek lolkopterrel na mondom magamban most jól szíjjelb*szom az artysok bagólesõjét erre berak városi pályára 1-2 artyval , köv. körben heavy-be ülök akkor meg nyílt terep 3-4-5 artyval ....ájlávjuhWG.

[NST]Cifu
Megmondták, hogy nem lesz arty-free zóna a WoT-ban (Overlordot is fõleg abban látni 😛). Én bõ egy évig tûrtem, aztán feladtam. Egyszer visszamentem, aztán megint feladtam...

xblades
Én ott a 6-8-as arty találatot szeretem, egy lövés és vége a játéknak. Múltkor mentem vele 3 egész kört több heti kihagyás után. Az arty és a "semmi" ki is lõtt minden menetben.
Néhány hétre ki is lõttek a játékból újra😉

[NST]Cifu
Sajnos a saját tapasztalatom szerint erre egy megoldás van: a Java auto-update-jét kilõni. 😊

ximix
Gondolkodtam ezen lehet a Win7-nél az UAC ( felhasználói fiók felügyelet) szintjét kellene alacsonyabbra venni,
miszerint egy Java Update ne kérdezzen rá a frissítésre és blokkoljon hirtelen mindent a Win7 abbéli félelmében, hogy valami merénylet készül ellene.
[NST]Cifu
Hát, a Java auto update (és a többi agresszív kismalac módjára mûködõ patcher program) tud ilyen szépségeket. 😛

ximix
Nálam is elõszokott fordulni Crash to Desktop, de a gyakorisága egyénenként változó nálam átlagban kb 10-12 csata után jön valami fécsör
- sárga csíkos képernyõ
- fekete képernyõ
- nincs HUD
- 4 fps
- CTD
- Blue Screen
a teljesség igénye nélkül

A játék motorja elég érzékeny régebben nem lehetett bezárni csak feladatkezelõbõl a játékot akkor írtam e sorokat.

"Csipázom te nem tudod csak feladatkezelõvel bezárni a játékot, de a Java Update engedélyezése ablak egy fél másodperc alatt bezárta .
Egyik pillanatban még a Catát lövöm a másikban meg engedélyezem e a frissítést 😊 "
detto
Az mennyire normális hogy CTD van kb minden második csata során?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

érdekes dolgot vettem észre bár szinte véletlenül. a játékot egy gtx 460-al tolom amin cirka 40 % tuning van. sokáig nem is volt ezzel probláma. csodálkoztam azon hogy a crysis 2 alap órajelen nagyon meghajtja a kártyámat a mechwarrior online pedig alig terheli. nem régen történt hogy játék közben állandóan kifagyott a gépen. visszavettem gyári órajelre a kártyát ahol már nem melegedett túl. és egy pár körig a játék mintha megtáltosodott volna. szinte harmadával nõtt az átlag fps-em. sajnos egy újraindítás után már ez az állapot eltünt. a játék szerintem random terheli a vga-t vagy nem tudom.
[NST]Cifu
<#eljen>

Caliph
én inkább örültem annak hogy más vesz prem tankot,prem accot én meg játszhatok ingyen...valamit valamiért

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.