Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A neve is elég, azt már tudom, hogy Gyöngyösi. A pénzt átutalom vagy személyesen odaadom.
böröczk
Ez egyáltalán nem kompatibilis az elõzõ hozzászólásokkal, de egészségedre fijacskám.
Kuró meg a kisfijam lehetne, le is csuknának, köszönöm.

Kumiho #2179

Rage47
<#banplz>
Fabio Capello
az ágyadba el lehet jutni ötezerért? Kuro vevõ lenne rá<#idiota><#hehe>

Rage47
rizzo alrege e vagy
böröczk
5ezeré akárkihez eljuttatlak

Kumiho #2179

Relé, Te csak ne protezsálj itt engem, köszönöm szépen. 😄

Why so serious?

RIZZO
beszélj Andréval vagy Csuvival vagy Brigivel. Õk eljuttatnak phoboshoz 😄

5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!
Narxis
Versenyeztetni akarja a vevõket, licitáljatok... xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lunki88
Engem érdekel, ill. tesómnak kéne. Már írtam privit tegnap, mit akarsz még? 😄
Doom 4
Na valaki légyszi adja meg a steam-jét, vagy vegyen fel, accom: bandess9323 a nevem meg Fülig Jimmy

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

me ne add el azé 😊

ELADÓ LEFT 4 DEAD 2!!
ménem jelentkezik senki, tök olcsó meg minden.
Köszönöm, sikerült! Már csak olyanokat kell találnom akik szintén nyomják a L4D1 pályákat L4D2-n. Az elõbb egy pillanatra belenéztem az egyikbe egyjátékos módban, elég jól sikerült.
Lunki88
Mikor elõhívod a konzolt a menüben akkor írd be "bind f12 toggleconsole" (idézõjelek nélkül) ezután F12 billentyû lenyomásával mindig elõ tudod majd hívni a konzolt. Az f12 csak példa volt, bármilyen gombot alárendelhetsz.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Feltettem a Left4dead 1 pályáit a L4D2-be de az egyiknál azt kéri, hogy írjam be a console-ba, hogy snd_rebuildaudiocache . A consolt nem tudom elõhívni a játékból. El kell indítanom az egyik pályát, és ott kellene beírnom, de nem megy semmilyen gombal. A menübõl már engedélyeztem a consolt, de nem jelenik meg. Consolt elõ tudok hívni indításnál a fõmenûben, de eltûnik amikor belépek egy pályára. Márpedig nekem ott kellene a consol.
Doom 4
Na most már nekem is megvan eredetiben. <#hehe> Úgy hogy jó lenne haverokat felvenni, azz accom: bandess9323
Illetve ha van valami magyar group abba is bevehettek.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

tototto
igen, azt én is megfigyeltem annyit nem sebez mintha ember találna el, de ez akkor is zavaró, eddig ugy voltam vele hogy inkább egy bot mint egy hülye ember, de mostmár lehet egál lenne ebbõl a szempontból 😄
meg azt se értem 75%os életnél miért pazarolják el a medicpackot, meg ami már elsõ résznél is körülményes volt hogy ha felvesz az ember ammot és nem szenved félpercig azzal hogy a legtávolabbi sarokba menjen a botoknak nincs esze ammot venni magától, csak akkor ha belebotlik, vagy ottvannak az eldobható bombák molotovok, miért nem képes egy bot se felvenni egyet, nem hinném olyan bonyolult lenne eldobni õket 😊
de hát persze ez egymulti játék, énse fogok többet botokkal játszani ha nem muszály, csak mielõtt szerverekre merészkedek gondoltam végigviszem egyedül a mapokat hogy megismerjem õket

Heló!
Vettem foupacket leárazáskor fourpacket és keresek egy negyedik embert, aki beszállna rá. Négy felé osztva 3700 volt az ára, a játékot meg giftként küldeném el. Jelentkezzen, akinek kell.
Nem õ az elsõ, csak sokan nem tudják és nem vették még észre, hogy meg tudják sebezni a játékost a botok. Habár ritkán fordul elõ és nekem úgy tûnt, hogy nem is sebez annyit mintha egy emberi társ lõne meg.

Ha 2 játékos és 2 bot van, és az egyik bot megsebzi az egyik játékost, miközben a másik játékos a közelben se volt, akkor lehet veszekedni, hogy milyen szemét, hogy meglõ és még le is tagadja a tk-t. 😊

Vagyis "Fight 4 Bots"<#eljen>
Öntudatra ébrettek a bottok! A Fight 4 bot címmel hamarosan új játék fog megjelenni.
XeeN
Szerintem Te vagy az elsõ a világon, akit meglõtt egy bot.

Rage47
<#guluszem1><#nezze>fail
tototto
egyenlõre mégcsak singleben próbálom, ezek a botok mennyire hülyék lettek te jó isten, az elsõ részben esküszöm jobban segitettek mint ebben összevissza elõre mennek ha elkapnak nem segitenek, sõt még megis lõnek, az elsõ részben legalább nem lõnek belém egy tárat még véletlenül se.. vagy ez igy reális hogy a botok olyan hülyék mint az emberek publicon? 😄

Jó, de a hüvelygombáról még mindig beszélhetünk.. <#hehe>
Írásban hogyan daloljak? Max a verselés megy. 😊

Why so serious?

Ja és a C&C-s Jani éneklésén vérszemet kapva ezután csak dalban lehet elmondani mit akartok.

LasCar16
az a baj h te nem ismered bözsit 😞 tehát ez a háziasszony téma kilõve

#acm

Rage47
végre vki megmondta nekik 😊
Még egy-két ilyen megjegyzés és szerintem jössz Te is velünk oda...

Why so serious?

A fenti szöveg meg úgy változna:
Ha nem vetted meg vagy Andreenak/Lázárnak hívnak, húzz az OFF topikba!

Itt pedig majd lehetne beszélgetni receptekrõl, sütés-fõzésrõl.

Mondjuk azt hiszem ezután a hozzászólás után én leszek a másik aki Lázár mellett repül innen...

Why so serious?

Intézkedj bizony, kell nekünk az a megnyugtató káosz és anarchia amit házigazdaként hozna. 😄

Why so serious?

böröczk
-.-"
No, hát fijcskám, légyszi intézkeggyé má az én ügyemben is. : D
A többiek érdekében. : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
hát, végülis én is csak egy éve várok egy hg jogra... 😄 de kettõt hála a protekcijjónak gyorsan megkaptam 😄

böröczk
Igen, de szerintem jövõre se olvassják öl a kérvényemet. <#idiota>

Kumiho #2179

Fabio Capello
jelentkeztél már egyáltalán? 😄

böröczk
Lázár szerintem bevállalja, a jelenlegi accját úgyis törölnie kell személyes megaláztatások és siralmas statisztika miatt

Kumiho #2179

böröczk
házigazda leszek, repülsz innéét : D

Kumiho #2179

böröczk
Mikó?
<#violent><#mf2>

Kumiho #2179

srácok 1 ember kellen a four packhoz!!

Drága barátom, tán ha kétszer öltél meg eddig, abból is egyszer álmaidban, egyszer pedig szerintem azért mert afk lehettem... 😊

Why so serious?

Az új L4D-t, ami a pakkban van, Giftként oda tudod adni haverodnak.
Viszont ez nem mûködik minden játékkal. Az alábbi címen vannak írva, hogy melyeknél van így:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=8a031d2d20d50fd1956c7e2aab4ce5fe&ref=4502-TPJL-2656
(Biztonsági okból nem szúrhatok be linket 30 napnál frissebb reggel. Ezt a gyökérséget.)

tototto
én is pont ebben a pillanatban vettem meg, erre vártam amióta megjelent a játék, megfogadtam amint megkapja elõször az 50%os leértékelést beruházok rá 😊

Rip
Köszi a tippet!
Meg is vettem, 5 ropit simán megér, pedig nem terveztem a vásárlását 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fabio Capello
pontosan. csak le kell tölteni 😊

RETROB0Y
És akkor ha holnap steamen mgveszem akkor már rögtön meg is van a gém?

Szóval beirom a bankkártyaszámom és már jön is a gém?