5661
-
Neoncsoves #3373 én örülnék a 3-nak!
/flame on -
xxxpaulxxx #3372 Szerintem meg ne legyen left 4 dead 3
legyen inkább rögtön a 4 -
PunkZoli #3371 de a fehér az inkább vmi sárga!!! -
#3370 White power feliratú pólóban mi? Lehetne a következőben mondjuk két csaj, egy feka meg egy fehér. :D -
#3369 legyen már egy skinhead a 4. én mindig azzal leszek :D -
#3368 Mibe fogadjunk hogy a l4d3-ban három néger lesz? :D -
Neoncsoves #3367 hát még én mennyire örülök. utáltam l4d2zni a sok fos medpakk miatt de mostmár felcsillant a remény -
#3366 na végre, hasznos dolgok :]
a medikitek csökkentésének pl. kifejezetten örülök... -
Neoncsoves #3365 Új mjutésön -
#3364 Meg eleve, warezzal ne minket boldogíts, arra ott a wareztopik. -
#3363 Mondjuk az lehet baj, hogy a saját gépeden mókolod a telepített játékot, miközben a szervert kéne basztatni... -
#3362 nem tudom mi nem jó, map paranccsal semmi nem történik, left 4 dead launcher 1.3 by steve ezzel szoktunk játszani, de ezeket az addonokat ugye nem a steam addon mappájába kell? asszem van ott is ilyen mappa. de nincs steamem. Játékban extras/addon ott semmi sincs. mintha nem is érzékelné azt a rakás bemásolt fájlt. -
#3361 Ezek az smx fájlok csak akkor müködnek ha Online helyi servert inditasz tehát nem dedicated servert vagy egyszerűen single playerbe.
Vannak olyan smx fájlok amik auto generálnak egy cfg fájlt és ott lehet módositani az adott plugin tuljadonságait notepad-al. -
#3360 csak újra be kell tölteni a pályát a map paranccsal, és már lesz sebzésük -
#3359 bemásoltam mindent mai kell, de nem történik semmi, nincs a konzolba az új parancsok sem. -
#3358 Ahhoz hogy az smx fájlok müködjenek kell hozzá 2 dolog a metamod és a sourcemod ha ezek megvannak az smx fájlt bemásolod a megfelelő helyre és benne lesz a játékban minden amit leszedsz! -
#3357 ok, de azt az .smx fájlt h kell megcsinálni h működjön a játékba? -
#3356 Neked sourcemod pluginokra van szükséged ezek is egyfajta pluginok amivel nehezebbé élvezhetöbbé lehet tenni a játékot. pl van a statisztikai pluginok ami szinte a létező összes infot kiirja a képernyödre ! Ki mennyit ölt mennyi sebzést vitt be stb... -
#3355 Hali, konzolból belehet rakni pár CSS fegyvert, csak nincs sebzésük, lövés van, luk a falon, stb van. csak nem ér semmit. Pedig tök jó lenne awp-val menni :D Nem tudja vki h hol lehetne beírni nekik vmi sebzés adatot? ini fájlokban esetleg? -
#3354 aki tervezi a l4d2-t megvenni annak info:
július 2-ától 3990ft lesz a játék a cdgalaxisban, meg gondolom mindenhol, tehát aki a steames vásárlást nem szereti várjon két hetet
forrás: katt -
#3353 shackdead , csak kerj meghivot shacknews regi l4d topikban vagy 1 tagtol -
#3352 Mondjatok nekem egy jó US Steam csoportot légyszíves:) -
#3351 Ha már így elgondoltad szerintem igazán belevághatnál. A L4D2-ben valamivel szebben is nézne ki (időjárás, fény effektek) mint az elsőben. -
#3350 Textúragyártásra fel voltam készülve. Ez volt a másik érv a Margitsziget mellett: nem kell sok plusz textúra. Jászai tér környékén csinál(tat)tam volna pár nagy felbontású, éles, merőleges, profi minőségű fényképet napos időben, némi fotosopp... Körutat lezártam volna egy keresztbe fordult busszal vagy Combinoval, meg telebasztam volna stock kocsironcs-modellel... -
#3349 Az a gond az ilyen ötletekkel hogy a legtöbb helyszínt nem tudnád úgy visszaadni mint ahogy az valójában kinéz. Pl. egy csomó saját textúrát, meg modelleket kéne importálni ahhoz a játékba hogy tényleg úgy nézzen ki a végeredmény ahogy először elgondolta az ember. -
#3348 Én még anno gondolkoztam hasonlón, csak inkább Jászai Mari tér (akkori albérletem, mint indulópont) - Margit-híd - Margitsziget - Árpád-hídnál finálé lett volna a cél. Hidak azért, mert azt egyszerű pályává alakítani. Néhány roncs, sok zombi, Budapest látképes skybox, azt' mehet.
Elkezdtem barátkozni a Hammerrel, aztán váááááártam, vááááááááááááááááááááááááártam a L4D-es SDK-t, aztán mire az kijött (L4D2 bejelentéssel együtt), akkor már úgy gondoltam, hogy akár meg is baszhatják az anyjukat.
Úgyhogy én nem csinálok Budapestet ehhez a szarhoz már sohasem. -
#3347 Várni azt lehet egy darabig, nem két perc összedobni egy teljes kampányt :]
amúgy van hozzá SDK (avagy ugye az 1-ben ez volt a Hammer), amivel lehet csinálgatni.
Ha van rá érdeklődő, majd pár maptervet feltöltök -
iWild #3346 na!
már nagyon várjuk :DD
Amúgy van valami l4d2 map editor, vagy mivel csinálnád?
És nagy munka? -
#3345 speciel épp valami ilyesmit tervezgettem :]
csak nálam az útvonal az a Hősök tere - Oktogon/Nyugati - Parlament - Lánchíd - Halászbástya finálé lenne :]
De nem kell nagyon megörülni, baromira tervezéses fázisban van, úgy egy hónapja kezdtem el kigondolni :D -
iWild #3344 Köszi
Egyébként ha így csinálgattok mapokat, csinálhatnátok egy Budapestet is.
Gondolj bele, mennyire durva lenne a Közlekedési Múzeumból indulva végig szambázni a ligeten, esetleg benézve a PECSÁ-ba körüljárni egy koncert vagy kiállítás maradványait, majd át korcsolyapályán a Hősök Terére, tovább fel Andrássyn Oktokonra, ott Meki az egyik saferoom :D, majd a körúton tovább Nyugati vasútok és végül a WestEnd. :D
Na vállalja valaki? :D
Meg komoly lenne belevenni a Vidámparkot és Állatkertet is, de azt majd a v2-be :)
-
#3343 Ha jól emlékszem Opciók/Multiplayer pont alatt -
iWild #3342 avagy használd a server browsert, van benne jópár 1000 szerver, köztük 10v10 versus is =)
(console -> "openserverbrowser")
Na és azt nem tudjátok, hogy hol lehet bekapcsolni a free look kamerát?? -
#3341 tescoban olcsó a l4d2
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=4260 -
#3340 Kíváncsi vagyok kinek van szüksége ilyesmire... :D Óriási hűtőmágnes.... :O -
#3339 köszi :] -
buddabudda #3338 Íme:
# Changed Survivorbot item hunting behavior
# SurvivorBots now stay closer to human players in all game modes
# Fixed Survivorbot navigation issue in The Passing: Riverbank
# Fixed bug where a SurvivorBot could become catatonic when attempting to save another Survivor from a Smoker
# Fixed condition where SurvivorBots would not enter the saferoom
# Increased self-inflicted friendly fire damage from the Grenade Launcher
# Fixed bug where the M60 would reset its ammo if dropped in certain situations
# Car Alarms will now trigger anytime a Special Infected pushes/pulls/rams a Survivor into an alarm car. This change only affects game modes with human-controlled Zombies -
#3337 valaki tudja mit ápdéjtelt a l4d2 ma? -
#3336 majd továbbítom a gyártó felé, hogy neked nem tetszik :) -
#3335 hát nem vmi extra
kéne vmi egyedi dizájn neki sztem -
#3334 előre is elnézést kérek, ha nem szabad ilyesmit linkelni:
Left 4 Dead 2 óriási mágnesek eladók