Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Készül a szeró, most még csak az otthoni gépemen fut, kellene tesztelgetni és jöhet a feedback/ala fikázás 😊/, gyors netem van, úgyhogy nem hinném, hogy gond lenne vele.
Leginkább az érdekelne, hogy steamgroupon keresztül látszik-e valakinek és ha igen akkor mely groupoknak a tagja/jöttek már be így, csak enm tudom mely groupokhoz voltak csatlakozva/.
A szeró neve: "10v10 Test Server"

Jó lenne tudni, hogy valóban lehet-e egyszerre húsz ember a szerón, bár az is elég infó lenne, hogy 8-nál többet enged-e egyszerre, volt ilyen parám, hogy nem ment, de elvileg egyszer már 9-en voltunk rajta, csak érdeke smód server browserban meg 8-at mutatott.

Amúgy meg csak simán a vélemények érdekelnek, lehetõleg valami értelmes indok kíséretében, persze a bug repotokat is várom, tuti van még rengeteg hiba benne.

Ha steamgroupon vagy server browserban nem látszódna akkor itt a linkje.

nem is szabad megállni elnézést kérni... ki tudja... lehet hogy valójában egy spitter😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én a buszokra szoktam rohanni. Valahogy kiszámolták (szerintem direkt) hogy minden elõadásomnak akkor legyen vége amikor a busz indulásáig 10 perc van hátra, ami pont annyi idõ amíg az egyetemtõl elérek a pályaudvarra ha futok és nem állok meg az út közben legázolt nyugdíjas néniktõl elnézést kérni.

Why so serious?

böröczk
: DDD rohantam a vonathoz vagy találkára

(nemis, igazából üldözési mániám van)

Kumiho #2179

Fabio Capello
loálll 😄😄😄

😄DD
Nem is biztonságos kimenni az utcára, múltkor Veszprémben a pályaudvar is tele volt emberekkel. Ki tudja melyikükben bújkált már ott a fertõzés. A bérletárusító néni meg tisztára olyan volt mint egy nõi boomer.

Why so serious?

Rage47
<#taps>
Múltkor láttalak a gödi mávállomásról futottál mintha kergetnének😄
Túl sokat L4D-zel?<#idiota>

Fabio Capello
+fav 😊

böröczk
nem a teletábis? : D
10v10?

Kumiho #2179

75.102.38.23:27115
Na valami ilyesmi szeró kellene, elég beteg. 😄

böröczk
Van már amúgy 3-4 vics/pálya, csak pirulás medkit helyett szeró..
legalábbis az 1. részben.

Kumiho #2179

Persze, de ilyen nehézségnél sokkal nagyobb szerepet kap.
Egy haverom játszik rengeteget vele és õ panaszkodik sûrûn arra, hogy noobok vannak és nem lehet velük mit kezdeni, szerintem õk hamar megunnák, hogy pillanatok alatt halál, a proknak meg tetszene és elõbb-utóbb rászoknának erre a szeróra.
Persze ez lehet csak egy téves elképzelés. 😊

LasCar16
vagy béna bandikkal

#acm

Mármint béna publikok ellen.

Why so serious?

Csapatmunka a sima VS-ben is borzasztó fontos, kivéve ha béna publikokkal játszol.

Why so serious?

Csapatmunka lenne a lényeg, de tény, hogy ez már extrém példa volt. 😊

Ja, a játékegyensúlyt meg hajítsuk ki az ablakon mi? Sok értelme lenne valóban, hogy survként kb. pályánként 5 percet játszana mindenki.

Why so serious?

Hehe, ha megcsinálom akkor meginvitállak egy kis gamelésre, azon beállításokkal amit mondtam, megspékelve még azzal, hogy ha jön egy tank akkor indul egy zombi roham is és ha sikerül is kinyírni a tankot akkor a közelében azonnal ott terem egy witch is, azon még agyalok, hogy 2 tank lehessen-e egyszerre, de az már nagyon durva lenne, mondjuk legalább a noobokat távol tartaná a szervertõl. 😊
Szerintem a legtöbb embernek már az problémát okozna, hogy tank+zombi horda.
Amúgy elismerem, hogy valamilyen szinten igazad van, kampány módban tényleg sokkal többet számít, de pl. az említett esetben abszólut nem mindegy a zombik mennyiésge és "milyensége".

XeeN
Valóban. A legjobb az lenne, ha csak 4 surv, ill. 4 spec inf kergetné egymást a játékban. Common zombikra nincs is szükség, csak útban vannak... <#eplus2>

böröczk
* ott meg vajmi kevés szerepe van a zombiknak

Kumiho #2179

böröczk
De akkor a félreértések elkerülése végett: Valóban ilyesmivel színesebbé lehetne tenni a KAMPÁNY módot, ezek mind baromi jó ötletek azoknak, akik kampányt játszanak, de javítsatok ki, az emberek többsége inkább a Versus mód miatt vette meg, játszik vele.

b.

Kumiho #2179

böröczk
Marhának igaza van, mindig. : D

Kumiho #2179

böröczk
<#idiota>

Kumiho #2179

XeeN
Kitartás öreg! Sikerülni fog! Brigivel, meg ne foglalkozz.<#kacsint> (no offence)

"nem errõl szól a játék"

Hm...

böröczk
jómegaszontad, köszi

Kumiho #2179

Nekem meg ez tetszik és valószínûleg másoknak is, különben nem lennének ilyen pluginek.

😄
Azaz. Megölni mindenkit aki ránk mer támadni, néha meg kedves társainkat is akik bekerülnek a kereszttûzbe, vagy voltak olyan balszerencsések hogy ott feküdtek ki ahova a molotovot dobtam a tank ellen...

Why so serious?

böröczk
hogy elpusztítsd a másikat... : D

Kumiho #2179

dehogynem Bözsi

Rage47
hanem?
böröczk
nem errõl szól a játék

Kumiho #2179

Majdnem, egyiknek 50, másiknak 200 HP-ja lenne, egyik lassabban másik sokkal gyorsabban mozogna, több-kevesebb idõ telne el két ütése között, egyik már közelebbrõl meglátna, másik csak távolabbról, stb.
Ezeket frankón meg lehet csinálni és szerintm visz egy kis plusz szint a játékbe, meg a fegyók töltény mennyisége is változna 2 percenként, az is vicces tud lenni. 😊

az egyik zombi 60, a másik 90 kilós lenne?

Vagy nem... 😄

Why so serious?

Sokkal durvább feelingja van mintha csak 4v4-be játszanál, szabályos csatatér az egész pálya, egy pillanatra nem lehet nyugta az embernek.
Én az alap versus egyáltalán nem is szeretem.
Meg ha sikerülne megoldanom akkor egy durva szerót csinálnék, erõs tankkal, sok és változatos nehézségû zombikkal stb.

Lunki88
Nem értem mit szeretnek annyira az emberek a klónháborúban. <#wilting> Szerintem nagyon hülyén néz ki, legalább ha megoldanák hogy más skineket rakjanak be de így...
Sziasztok,

Állított már be valaki 20/20-as versus szervert?
Ha igen és tudna segíteni, akkor leírnám, hogy mik az elképzeléseim és meddig sikerült eljutnom.
L4D1-es szerót már sikerült beállítanom, de ezzel valahogy nem boldogulok.
Vagy ha tudtok egy épkézláb leírást hozzá az si jó lenne.

LasCar16
22:45kor újabb multis streames móka a chipsandcola.hu-n

#acm

Adunk? Én nemtom, nem érdemli meg. Az a sok Bandizás...

Why so serious?

böröczk

irigy vagy, de azé autogramot adunk

Kumiho #2179

LasCar16
a celebek<#duhos2>

#acm

Ne csak engem nevezz meg már, Brigi is ott volt. Meg zava aki valamilyen álnéven szintén itt bujkál. 😄

Why so serious?

Rage47
Andree a chipsandcola.hu -n játszik épp 😄
Ja, direkt belesistergek a mikrofonba. Tök jó érzés ám... 😊

Why so serious?

Rage47
Andree sisteregni szokott...😄
böröczk
mos mé beszélsz magad ellen? kivágom a visszhangzósakat is : D

Kumiho #2179

LasCar16
vagy recseg