5661
-
#3293 Ilyenekhez nekem is volt szerencsém:) -
#3292 :D -
ZsirosKenyer #3291 Jaja.. szerintem ebben a játékban kifejezetten károsak a stat-ok.
Nagyon bírom mikor a csapattárs végig suicide-rush-olja a pályát. 12x összeszedem incap-ből, persze mikor nekem lenne szükségem segítségre inkább felgyújtja a földön vergődő testemet, hogy még több zombájt szénné pörköljön, a végén meg büszkén veri magát hogy neki volt a legtöbb killje...
-
#3290 Magyar játékosok alapból 70-80%-ban rikácsoló statkurvák játéktól függetlenül, úgyhogy ez nem meglepő. Kartelen voltam elég régen de nem telt el fél perc anélkül hogy valaki ne írta volna be hogy kpd. -
#3289 Én találtam pár magyar srácot/lányt akikkel lehet normálisan játszani. Persze olyat is akikkel nem:) -
#3288 Na meg volt az első magyarokkal való játékom.Azt hiszem hanyagolni fogom ezt a jövőben mer mintha picit túl komolyan vennék a játékot.Na mindegy jó kis tanulság volt számomra. -
#3287 Hát ha csak rohansz és nem figyelsz akkor tényleg szerencsejáték. -
ZsirosKenyer #3286 szerintem meg fasza nagyon :)
Nem szerencsejáték, hanem iszonyat oda kell figyelni végig, és szerintem kifejezetten para mikor hallod hogy vhol köhög a smoker, és kétségbeesetten fürkészed a háztetőket (pl a parish-ban) :) -
#3285 Az kemény lesz akkor... Majd kipróbálom :D Amúgy végre jön a láncfűűűréééész :D
[btw, a l4d1-hez mikor jön már a passing?] -
#3284 Az a baj, hogy szerencsejáték az egész. Észreveszed, vagy sem. Utána persze még ki is kell cselezned őket, ami nem olyan könnyű, mikor egy hunter és egy charger jön feléd:) De volt mikor tank, hunter, smoker jött egyszerre.. a hotelszobáknál is lutri volt, rohanni kellett. Pont a csapatjáték miatt tették bele a spec-eket, semmi értelme így egyedül. Az autótankolásig elküzdöttem magam, aztán kiléptem. "Acsi" megvan, kész, ennyi, felejtős:) Nem az a baj, hogy nehéz, hanem hogy idegesítő:) -
Neoncsoves #3283 az, jah :\ -
#3282 Kipróbáltam.. hát ez nagyon fos:D -
Neoncsoves #3281 Új mjutéjsön -
#3280 Passz, nekünk megmarad. Gyanúsan írásvédett konfigfájl szindrómának tűnik. Rendszergazda vagy a gépeden? -
szapor #3279 #3274 pls help :( -
#3278 Jaja, a végső rohamnál kellett neked átállani és beindítani, de a mini finálékat tényleg kikerülték.
Folyton együtt mozogtak, és marha gyorsan. Akkor voltak bajban, ha kettőt elkaptunk viszonylag távol egymástól (egyesével mentették meg őket), de a tank ellen töketlenek voltak. -
#3277 Ha bekapcsolod a csíteket, akkor van egy változó, valami "all_bot_team 1", vagy valami hasonló, amit ha beállítasz, akkor mennek a botok maguktól a pályán. Már a L4D1-ben szórakoztunk ezzel.
Egész ügyesek egyébként, csak néhány helyen csinálnak fura dolgokat. Pl a liftnél No Mercy-n nemigen tudtak mit kezdeni. Ha jól rémlik, akkor nem indították el a mini-finálét, hanem nemes egyszerűséggel felteleportáltak, de ebben nem vagyok biztos. -
#3276 L4D1-el is előjött ugyanez a hiba tegnap, alt+tab-ra eltűnik... -
xxxpaulxxx #3275 gratu! Ez fasza lesz:) -
szapor #3274 a képernyő felbontást hol lehet beállitani hogy minden inditásnál megmaradjon? :( -
#3273 nem annyira szép mert már nem először csinálja... ja, bőkezűen dobálta a tankokakt :S -
#3272 de széép... :D
jól kicumiztunk a buzi tankok miatt :D -
#3271 Ilyet csinált már nektek??? -
#3270 Majd csak akkor szeretnék publikus alfát (béta még messze van), ha az első három map kész, mert az első map szó szerint a legelső elkészített pályám, és meg is látszik rajta - elég trehányul lett összerakva, és nem árt ha az utána lévők dobnak kicsit a kampányon. -
#3269 Azt a mindenit! Lehet már béta tesztelni az első mapot? :D -
#3268 LINK
Egyelőre csak az első pályából vannak fenn képek, a másodikból majd csak akkor ha teljesen kész. -
xxxpaulxxx #3267 mutatsz belőle képeket?:) -
#3266 Ron: Hát kérdésem az lenne jó sok... Inkább felvennélek steamen és ott konzultálnánk, mert így csak off topik lenne belőle. A pályádra is kíváncsi lennék, a régi duke nukem nagy kedvencem volt.
Neon: Ismerős a helyzet, mikor már 20-adjára próbálkozom valamivel és még mindig nem jó, néha ott is hagyom a fenébe. A scriptelésig én még el se jutottam, bár a source sdk viszonylag könnyen tanulható, ha már tudja az ember hogy mit hol keressen, és nem azzal telik az idő hogy fogjon hozzá. Én pl. a tutorial videók nélkül nem is boldogulnék sehogy...
Paul: Az erős túlzás, már hónapok óta hozzá sem nyúltam a pályámhoz. :D
-
#3265 Én elkezdtem egy kampányt, konkrétan a Duke Nukem 3D első epizódját átültetve L4D2-be hogy azért a Left4Dead világába is illeszkedjen valamelyest. Az első map már kész, a másodikkal is elég jól haladok, ha kérdésed van lődd, max nem tudok rá válaszolni. -
xxxpaulxxx #3264 persze!
Te:D -
Neoncsoves #3263 nekem van kedvem ilyesmikhez csak mindig van egy pont ahol elakadok és nincs kedvem szarakodni napokig a megoldással... pláne hogy meg se tudnám oldani... bár L4D-ben még nem próbáltam mapot csinálni, de pl. CoD-ban meg Company of Heroes-ban mindig a bescriptelésnél akadtam el és kurvára meguntam és megutáltam az egészet -
#3262 L4D2-höz ez lesz még király kampány, ha egyszer elkészül.
Amúgy miért van az hogy egy csomó játékos közül alig akad olyan aki pályát is akar csinálni? Konkrétan van egyáltalán magyar mapper aki L4D-hez csinált már pályát? Mert felvenném vele a kontaktot, hátha tanulnék tőle. -
#3261 Ez igy van de kiváncsi leszek a jövö heti Mutationra :D
ha minden igaz a cimbők kiderül hogy csak egyedül leszünk a több száz zombi ellen :D -
#3260 -
#3259 Hordát persze hogy lehet irányitani azt csinálsz velük amit akarsz !
Te határozod meg hogy milyen nagy hordát szabaditasz a túlélökre !
Mit csináljanak a special infectedek stb.. xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze csakis sourcemod plugin segitségével -
MrAndree #3258 A jónépnek új mutation kellett volna csak a valve megint lusta így inkább visszaszavaztattak egyet... -
#3257 Egyenlöre még csak 1 részhez van de már folymatban van a Silent Hill átportolása az L4d2-be ! De elég sok idő igy is nagyon sok idö telt el mire final verzió lett a Silent Hillböl az l4d1-hez !
Amugy néztem hogy müxik-e ha bemásolom az L4d2 addons mappába de sajnos nem jött össze !
Amugy már nemcsak Silent Hill map van az l4d1-hez hanem már Resident Evil 2 map is ! Tiszta Resi2 hangulat. nagyon cool. -
#3256 Ez van L4D2-höz is? Én csak az első részhez láttam. -
#3255 hjam én pl. az inf gameplayt is várom, ha minden igaz jön egy olyan is, ahol infectedet játszunk, az AI meg a túlélőket :) Jópofa lenne :D
Hogyha lehetne hordát irányítani, az aztán pláne besza behu lenne :D -
#3254 :((((
SI nélküli sok-sok zombis mjútésönt akarok tesztelni!!44