5661
-
ZsirosKenyer #3333 1. ping alapján keres lobby-t, szóval lehet szar a neted
2. általában a Magyarország környékén keres (szintén a ping miatt) és úgy látszik a régiónkban kevesen játszanak
Megoldás: csatlakozz steam group-okhoz, nekik vannak állandóan működő szervereik, amit pingtől függetlenül felhoz a kereső.
Én pl USA szervereken is gyakran nyomom.. ping még éppen elviselhető, viszont mivel nincsenek gyökér ruszkik + egy nyelvet beszélnek folyamatosan megy a pofázás és a poénkodás = van hangulat. -
#3332 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy minden játékmódban, csak 1-2 szervert talál és a legtöbbjükre is ritkán tudok csatlakozni -
xxxpaulxxx #3331 jaja... igaz:D -
#3330 jövő heti muta lesz nagyon komoly, vajon olyan lesz mint várják, és tk-zni kell a széfroomba kerülésért? :D -
#3329 próbáld meg kikapcsolni, vagy normál szintre vissza venni a directxben a hanggyorsítást, elég sok hanghibát megtud oldani -
#3328 Másét látom, az övét is látják mások, csak én nem. Én is látom a másét, csak az övét nem :S
Meg a zenedobozon kívül az introba is elmegy a hang néha :S -
#3327 csak a haverod spray-ét nem látod? pubok spray ikonját látod? -
ZsirosKenyer #3326 jó-jó csak sok a TK :D
kedvencem, mikor szűk folyosón, boomer hányás után a nagy vakságban felszeleteljük egymást :D -
#3325 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor haverral megyek nem látom az ő sprayikonját, ez annyira nem is nagy baj, hanem a másik, hogy nem hallom a zenegépben játszott dalokat és állítólag nagyon jó kis számok vannak benne :)
Ha esetleg tudnátok segíteni azt megköszönném! :) -
xxxpaulxxx #3324 Ez az új mutator tiszta Doom fíling... de nagyon jópofa:D -
ZsirosKenyer #3323 :DDDDD
-
Neoncsoves #3322 5:01 ... :DD
-
#3321 Left 4 Dead 2 - Week 7 Update
New mutation: Chainsaw Massacre
In Versus Special Infected bots spawn within 10 seconds of the Survivors leaving the safe room
Shortened spawn times for human Special Infected when the Infected team isn’t full. The time difference is added to the timer of the next bot in line to spawn
Exposed client console variable cl_viewmodelfovsurvivor to let players adjust their viewmodel FOV
To use this type cl_viewmodelfovsurvivor ## in the console. ## can be any number from 0-128 the default is 51
És egy Last Man - Carneval menekülés:
-
BAk3R #3320 hahaha -
xxxpaulxxx #3319 fair:D -
MrAndree #3318 Azt utána tették oda a többiek mert ciki volt, hogy a nagy öreget egy sima szívroham ölte meg. -
#3317 -
csoli31 #3316 Lehet hogy annyi ereje még volt, hogy oda bevonszolja magát, és rágyújtson egy utolsó cigarettára. -
#3315 ja és az a vércsík ami az ajtótól a hulláig van , az mi? :D -
#3314 amúgy l4d wikin azt írják feláldozta magát amikor felemelték a hidat, és Louis hangfájljaiban benne van, hogy valószínűleg egy tank végzett vele -
#3313 :AS_F:SA:D_AS:F:D -
MrAndree #3312 Talált egy adrenalint és beadta magának de nem bírta a szíve... -
#3311 én is ettől félek, viszont lassan becsavarodok hogy nem tudom hogy halt meg bill bá :/ -
MrAndree #3310 Azt már bejelentették rég. :D Az már más kérdés hogy Valvét ismerve 2 év múlva ki is jön. -
#3309 az még legalább 1-1.5 év szvsz
hááátha bejelentik hogy kijött a passing l4d1-hez is :D -
#3308 katt
remélem nem az a meglepi hogy november 23án jön a L4D3 :D -
#3307 pubosoktól mit vársz? :D -
#3306 "nem együtt mozgáshoz" tegnap sikerült megfeküdni idegenekkel normalon dead centerben, asszem ehhez is kell egyfajta tehetség. mondjuk olyan szinten hülyék voltak hogy lövöldözték egymást stb. igazából csak meggyógyítottam a videokarim és leteszteltem egy quickplayben de azért vicces volt. -
#3305 :ASFS_AD:FSD:Sd -
Neoncsoves #3304 LasCar a legnagyobb pro...
...utánam
... meg rage után
... meg André után
... meg Brigi után
... meg Csuvi után
... meg az összes fórumozó után
-
#3303 szal mindig -.- -
MrAndree #3302 Jah meg akkor ha üt egy szem zombi és nem tudsz menni vagy célozni. :D -
#3301 én csak akkor engedek el egy két keményebb és szép szavakkal tarkított magyar mondatot amikor nem együtt mozgunk, vagy nem fogod a spawnhelyet amikor szarban vagyunk és hílelni kéne -
MrAndree #3300 Bezzeg Te a nyugalom szobra szoktál lenni... :D -
#3299 ja és még ráadásul nyíg is, meg sír is mindenért -
#3298 A házigazda egy ragequitter, szal -.- -
#3297 És kinn van nála még a profilban, hogy mi mekkora köcsögök vagyunk? :D -
#3296 Darkwatch ha jól emlékszem. -
#3295 Ki az? Kiaz?! :D
Olyan jó kis folytatásos, Barátok Közt jellegű ez a L4D magyar közösség... :D
Na, most beugrott a szitu azzal a seggfejjel(uh, hogy is hívták...Dark...izé?), aki halálosan megsértődött, amikor nem került be a warcsapatba. -
#3294 na igen.. és ott áll és nézi és röhög :D