Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Why so serious?
Na most miután Nick és Francis könnyen ölre mehetnek, Ellis pedig beleszeret Zoeyba, így ez a két karakter már biztos elkerüli a kaszást - szóval Louis vagy Bill az esélyes a távozó szereplõ titulusra, ha engem kérdeztek, én inkább az utóbbira tippelek technikai okokból (magyarán azon egyszerû okból kifolyólag, hogy Jim French, a karakter szinkronszínésze már a Crash Course-hoz sem mondott fel új anyagot, Bill ugyanazokat a beszólásokat használta, mint a többi kampányban - a többiekre ez nem állt).
Ugyanakkor a fentebb idézet Wikin voltak olyan pletykák is, hogy a Direktor szeszélyétõl függne, hogy melyik karakter hiányzik az eredeti négyesbõl a Passingben - tehát több végigjátszás esetén akár mind a négy karakterbe belefuthatunk, de egy alkalommal mindig csak ugyanaz a három lesz a segítségünkre.
#acm
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
Ui: A nyáron kijön majd egy kieg, amiben a dühödt ku klux-os infectedek kinyírják Rozsét, és Kócsot... (Valamint rejtett célzást tesznek majd 4 újabb túlélõrõl, akik a holdra menekültek a zombik elõl...)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#acm
Why so serious?
Ezek inkább az L4D 1-s topikhoz tartoznak, mivel az ahhoz érkezõ dlc-bõl tudjuk meg miért hal meg az aki meghal. Ennél már csak a végeredményt láthatjuk.
Abból, hogy fix karakter hal meg, arra következtetek, hogy csak valami átvezetõben fogjuk látni, amint meghal. 😞 Jobban örültem volna, ha valakinek fel kellene áldoznia magát a csapat érdekében, játék közben. vs-ben is sokkal izgibb lenne.
Why so serious?
Egyébként én Rochelle-t nyírnám ki ha választani lehetne. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezt nem értem miért kellett, ajánlom hogy ne franciska legyen mert akkor bevágom a durcit 😄
Why so serious?
Why so serious?
#acm
Why so serious?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de amúgy nem tudom, milyen az a be_halás, valami köze lehet a vízi élõvilághoz..
Kumiho #2179

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ok, azért kösz, hogy megnézted.
Vélemény+értelmesindok