5661
-
#3173 Nem, igen, szar, bunkó parasztok. -
#3172 Megjegyzem most a steamen 6000 Ft körül van. Nem olyan rég viszont 4 ezer volt. -
#3171 Nekem megérte megvenni. Sztem van olyan jó mint a l4d + még az új fegyverek zombik, de sztem ez is haverokkal játszva a legélvezetesebb. -
#3170 Na de mielőtt bármilyen felháborodás lenne, tudnátok választ adni a kérdésemre? Köszi -
#3169 TF2nél volt hogy jöttek a frissítések és egyre szarabb lett a játék. Jó ideje nem játszottam vele szóval most már nem vagyok annyira tájékozódott -
#3168 Már megbocsáss de a TF2 és a L4D is kúrvajó -
#3167 cs (1.6tól), cs:cz, hl source, cs source, tf2, l4d -
#3166 Mért még milyen játékot baszott el a Valve? -
#3165 Érdemes megvenni a játékot? Működő képes vagy ezt is elb@szta a valve? Community milyen? Bunkó parasztok vagy azért normálisak? -
#3164 mi lesz? -
MrAndree #3163 Majd bemutatjuk liveban. :D -
buddabudda #3162 Ma este vált, tehát nekünk kb holnap lesz belőle valami.
Majd a játék menüjében lévő Blog Postba kiírják. -
#3161 mikortól lesz ez a láncfűrészes cucc? -
MrAndree #3160 Hát megértem. Elég durva. -
#3159 Többet bazmeg kurvaélet hogy nem veszek olyan alkatrészt, ami garanciális. Faszom se vár ennyit. Kurvára mérges vagyok. -
#3158 last onlány 47 days ago
bár biztos jobb, mintha az on lányt parasztfordításban nézzük : D -
MrAndree #3157 Akkor azért nem láttalak 1 hónapja Steamen se. :) -
#3156 Már egy hónapja nincs gépem
( ._.) -
ZsirosKenyer #3155 whats wrong charlie?
-
#3154 Segítek: azért nem ad senki sem kódot, mert az mindenkinek egyedi, és csak egyszer lehet felhasználni - vásárlás után a regisztrálásnál.
Ha warezkodsz, tanulj meg crack-et/cd-key-t, akármit keresni... -
#3153 FASZOMAT. -
MrAndree #3152 Ha magadtól nem jöttél még eddig rá akkor nem értenéd meg akkor se ha elmagyaráznám. -
dawid182 #3151 Miért is vagyok hülye? Am köszi a kódot, de nem műxik -
MrAndree #3150 Igazad lehet. -
#3149 azért lásd a jó szívemet, kapsz egy kódot
L584D-TH10E-P43SS-I5NG9-08RLD -
MrAndree #3148 Nem érted látom. Az emberek többségének nem az a baja hogy loptad, hanem hogy emellé még hülye is vagy. -
#3147 :SAF:A:DASF:ASD:S:FDS:Af -
dawid182 #3146 nem vagyok olyan májer kockagyerek h ilyenre költsem a pénzt, kíváncsi voltam milyen leszedtem, de annyit nem ér h megvegyem.ebben biztos vagyok, de ha ennyire nevetségesen véditek ezt a tetves kódot akkor nemkell. jó játékot pubi -
#3145 úgysem érti meg, a betűket sem ismeri, mivel nem tudja elolvasni a bannerben lévő bötűket -
#3144 ott van a dobozban, ha steames akkor nem kell product key, ha warez akkor meg vedd meg. -
#3143 nincs semmilyen doboza,csak kell neki egy product key.
Vedd meg aztán majd akkor nem kell itt puzyskodni. -
MrAndree #3142 Ott van a dobozában egy papíron. -
#3141 béna vagy. -
dawid182 #3140 nemtudom felrakni, tiszta ideg vagyok, product code-t kér, sehol nincs neten, mondjatok már egyet! -
ZsirosKenyer #3139
ÚÚúú. Ezek kecijók lesznek. De direkt nem töltöm le. Feeling, hogy minden héten más :)
Amik talán a izgalmasnak ígérkeznek:
Headshot Only (coop) - Self descriptive, commons only die with headshots.
Madness (coop) - There are TONS of common infected, they are VERY angry and there are no S.I., you have enough trouble as it is.
bonus:
Last Man On Earth (singleplayer) - It's you... against the S.I. (extremely scary)
Ez sem rossz, emléksze maz első résszel szórakoztam úgy hogy megöltem mindenkit az elején és egyedül mentem. komolyan parább volt mint egy FEAR. Nem a hangok vagy effektek miatt, hanem elég volt egy rosssz lépés és egy S.I. legyalult a gennybe.
-
Neoncsoves #3138 bármelyik mutationt játszhatod bármikor -
#3137 Ez a tonfa, magyarul azért gumi bot mert magyarországon csak gumit használnak tudtommal de van belőle fa, fém, gumi meg mit tom én még mi.
-
#3136 Ok kösz. -
#3135 Itt egy kép:
Azért volt nekem is furcsa, mert beírtam a szótárba és nem talált ilyen szót. Most tonfa=gumiBot? :D -
#3134 gumibot