5667
-
Szerintem a "megéri?" kérdésre szubjektív a válasz, részemről az a full áron vett játéknál a küszöb, amikor a 600. játékórát teszem bele. Onnantól tekintem úgy, hogy megérte megvenni. Ez alapján az első rész megérte, a második nem. -
+1 -
gabeone #3177 Érdemes tisztázni a fejedben pár apróságot:
-Valahonnan megszerezted a játékot, kérj ott kódot!
- Itt mindenki megvette az eredeti játékot, ha kötekedni akarsz a játékosokkal, javaslom neked inkább a world of warcraft fórumot, ott nem csak megvették, de még havidíjat is fizetnek!
- A kocka dolog pedig erős túlzás. Persze van kivétel, de a többség teljesen egészséges és normális. (Csak nem szeretek a kihívást, ergo nem szeretnek veszíteni.)
- A játék megéri a 4-6000 ft-ot. Egy jó baráti társasággal sokat tudsz játszani. Ez egy tipikus multiplayer játék. Arra lett tervezve, hogy mindenkinek megérje megvenni..
-
Ilyet is ritkán olvasni. :) -
Köszi
-
(Mielőtt sértődés lenne: nem a magyar kommjuniti a bunkó paraszt, hanem az össznépi nemzetközi.) -
Nem, igen, szar, bunkó parasztok. -
Megjegyzem most a steamen 6000 Ft körül van. Nem olyan rég viszont 4 ezer volt. -
Nekem megérte megvenni. Sztem van olyan jó mint a l4d + még az új fegyverek zombik, de sztem ez is haverokkal játszva a legélvezetesebb. -
Na de mielőtt bármilyen felháborodás lenne, tudnátok választ adni a kérdésemre? Köszi
-
TF2nél volt hogy jöttek a frissítések és egyre szarabb lett a játék. Jó ideje nem játszottam vele szóval most már nem vagyok annyira tájékozódott -
Már megbocsáss de a TF2 és a L4D is kúrvajó
-
cs (1.6tól), cs:cz, hl source, cs source, tf2, l4d -
Mért még milyen játékot baszott el a Valve?
-
Érdemes megvenni a játékot? Működő képes vagy ezt is elb@szta a valve? Community milyen? Bunkó parasztok vagy azért normálisak? -
mi lesz? -
MrAndree #3163 Majd bemutatjuk liveban. :D -
buddabudda #3162 Ma este vált, tehát nekünk kb holnap lesz belőle valami.
Majd a játék menüjében lévő Blog Postba kiírják. -
mikortól lesz ez a láncfűrészes cucc? -
MrAndree #3160 Hát megértem. Elég durva. -
Többet bazmeg kurvaélet hogy nem veszek olyan alkatrészt, ami garanciális. Faszom se vár ennyit. Kurvára mérges vagyok. -
last onlány 47 days ago
bár biztos jobb, mintha az on lányt parasztfordításban nézzük : D -
MrAndree #3157 Akkor azért nem láttalak 1 hónapja Steamen se. :) -
Már egy hónapja nincs gépem
( ._.) -
ZsirosKenyer #3155 whats wrong charlie?
-
Segítek: azért nem ad senki sem kódot, mert az mindenkinek egyedi, és csak egyszer lehet felhasználni - vásárlás után a regisztrálásnál.
Ha warezkodsz, tanulj meg crack-et/cd-key-t, akármit keresni... -
FASZOMAT. -
MrAndree #3152 Ha magadtól nem jöttél még eddig rá akkor nem értenéd meg akkor se ha elmagyaráznám. -
dawid182 #3151 Miért is vagyok hülye? Am köszi a kódot, de nem műxik -
MrAndree #3150 Igazad lehet. -
azért lásd a jó szívemet, kapsz egy kódot
L584D-TH10E-P43SS-I5NG9-08RLD -
MrAndree #3148 Nem érted látom. Az emberek többségének nem az a baja hogy loptad, hanem hogy emellé még hülye is vagy. -
:SAF:A:DASF:ASD:S:FDS:Af -
dawid182 #3146 nem vagyok olyan májer kockagyerek h ilyenre költsem a pénzt, kíváncsi voltam milyen leszedtem, de annyit nem ér h megvegyem.ebben biztos vagyok, de ha ennyire nevetségesen véditek ezt a tetves kódot akkor nemkell. jó játékot pubi -
úgysem érti meg, a betűket sem ismeri, mivel nem tudja elolvasni a bannerben lévő bötűket -
ott van a dobozban, ha steames akkor nem kell product key, ha warez akkor meg vedd meg. -
nincs semmilyen doboza,csak kell neki egy product key.
Vedd meg aztán majd akkor nem kell itt puzyskodni. -
MrAndree #3142 Ott van a dobozában egy papíron. -
béna vagy. -
dawid182 #3140 nemtudom felrakni, tiszta ideg vagyok, product code-t kér, sehol nincs neten, mondjatok már egyet!