Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
A kihívást nyújtó meccseknél nincs jobb, ellenben a publik nem panaszkodik, veszekszik és sír mint azt a magyarok annyira tudják hogy az embernek már elege van belõlük. Tisztelet a kivételnek. Akkor már inkább verjenek rommá egy team VS-en.
Why so serious?
Left2-ben többet is játszhatnánk, mert eddig együtt kevés partit tudhatunk a hátunk mögött <#eljen>#eljen>
Mondjuk a "überprók" ellen a legjobb sikert elérni. Az enyém az volt, hogy versusban egyedül odament kinyírni a witchet, belelõtt egyet, de többre nem volt ideje, mert hunterként ráugrottam és mire odaért a segítség már megölte a witch :D. De amúgy a meccs úgy nézett ki, hogy õk végigmentek minden mapon, kivéve a witches incidenst, ott késõbb meghaltak, mi meg 25% körül mindig meghaltunk, de végigjátszottuk.
Ezúton keresek olyan 18-20 év feletti Left 4 Derad 1 - Left 4 Dead 2 játékosokat, akik jól játszanak, alaposan ismerik a támadó, az instant kill helyeket, tudnak tankolni, kedvelik a kihívásokat, el tudják viselni a vereséget és harcolnak a gyõzelemért! Jelenleg kb. 40 játékost ismerek a Left 4 Dead játékokból, akik között akadnak kezdõk is, közepes szintûek is, illetve professzionális játékosok is. Az én célom az, hogy 8 magyar játékos könnyedén összehívható legyen egy L4D partyra, ahol egyenlõen elosztva a csapatot (vagy éppen random módon) egy izgalmas meccset tudhassunk magunkénak.
Az utóbbi idõben külföldiekkel (sajnos fõleg csak a Left1-ben) rengeteg ilyen partyn veszek részt, mondhatom óriási a játékélmény különbség. Az ellenfél nemhogy 5 percenként hanem egyáltalán nem lép ki, együtt dolgoznak a gyõzelemért, a boomer után támadnak vagy éppen 3-1 taktikát alkalmaznak.
Visszatérve a sok ismerõsre a steamen, sajnálatos módon tapasztalom, hogy bár egyszerre 10-12-en is játszanak online 4-es teamekben, puklik versus-t játszanak, nem pedig team versus-t.
Ha szereted a kihívást, tudsz veszíteni, szívesen ismersz meg új arcokat, jelentkezz! Egyszer minden jóbarátod egy új arc volt az életedben..
A vereség sokszor múlik fáradtságon, egy rossz napon vagy éppen intnernetproblémán, fontos, hogy ezen túl tudj lépni! Veszíteni kell, hogy utána igazán édes legyen a gyõzelem!
Online nevem RIZZO!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
tiszta ideg vagyok, kiirja hogy nyomj "E"-t de semmit se csinál :@@@@
Ha nem eredeti, akkor böngészd át a bannert.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
You read that correctly: 28 BILLION. To put that number in perspective:
The entire population of the planet has been zombified and killed 4.26 times.
With the average height of a zombie being 6 feet, if you stacked them end to end they would circle the globe 1,322 times.
If you placed 28,981,249,043 rulers end to end, they would reach 28,981,249,043 feet in the sky.
In short: That is a bucketload of dead zombies. Nice job, everyone.
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
link
Látni benne az új M60as nehézgéppuskát, és említenek egy golf ütõt mint új közelharci fegyver. Az Uncommon az eddig fel nem használt "Fallen Survivor" lesz.
Maga a kampány 3 pályából fog állni, és az elején, valamint a végén is találkoznak majd a két játék túlélõi. Kíváncsi leszek, bár ha fizetõs dlc lesz, asszem kihagyom.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."