Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hogy valami kódot kéne beírni a consolba? Lécci írjatok helpet, mert élvezhetetlen így a játék
És nem a géppel van a gond, mert max grafon sem akad úgy
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
akit esetleg érdekel a balanszolt játékmód 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Am, !sok! minden (mert azért van ami nem) a nevelés kérdése, nálunk is ha a tesóm verekszik akkor apám (õ a leghatásosabb, tõle még az u.tesom is félt ha kiabált(vele is sok gond volt)(am meg eddig senkit nem ütött meg felnõtt korában)rászól akkor sírva elvonul azt kész.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Ellenben ez csak egy javaslat, meg hogy X év alattiaknak szülõi felügyelettel ajánlják.
Attól még leültetheted elé a három éves gyereked, az nem törvénytelen.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De nem értem miért, eddig semmivel nem volt gondja.
L4D viszont erõs, szakadó emberek nem tesz jót.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elõre is köszönöm a segítséget.
Kumiho #2179
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
figyelni kell.
mindig lemegy néha-néha.
Az meg külön vicc, hogy valakit felzaklatnak ezek, vagy szomorú lesz, hogy átbasszák, de istenem, miért látogat ilyen oldalt? Legaljaság 😊
Az meg végleg a legszánalmasabb, ha valaki benyel egy egy ilyen hírt a jóhiszemüsége miatt? (vagy mint fentebb írtam az életben nem gondolná, hogy ilyen szintre süllyed az õ kedvenc kis oldal 😄D -vagy blablabla és nincs annyie esze, hogy észrevegye hol jár)
végtelen ciklus