5661
  • MrAndree
    Ja oké. Várni fogom.
  • Neoncsoves
    azt mondtam hónap végén kapod meg
  • MrAndree
    Ne vegyétek fel, megbízhatatlan egyén. Ma nekem 5 millió forintot ígért de azóta sem érkezett meg. :)
  • Neoncsoves
    nem baj tudom hogy recskatimeban nem illik zavarni
  • Rage47
    ja, én blokkoltalak, bocs :D mindjárt feloldom
  • Rage47
    töröltél, vagy miért?
  • böröczk
    pff, senki se akar
  • Neoncsoves
    aki akar vegyen fő' :)

steamem: Neoncsoves

• Rage47
    na neked is megvan? hnap tolhatnánk egy új mutationt:)
  • Dizson
    Vegyél fel steamre. A nevem ugyan az mint itt sg-n.
  • Neoncsoves
    nincsmit, örülök hogy bővült a magyar L4D community :)
  • Tassadar22
    Kösz az infót az akcióról. Mi is lecsaptunk rá 3-an. A haverok 10 perccel az akció lejárta előtt vették meg:D
  • MerlinW
    VS-ben engem az őrjít meg, hogy minden lyukba bemegy mindenki, magukra hívják a hordákat, stb. Mikor meg haladunk le vagyunk teremtve, hogy rush-olunk. Az a cél, hogy túléljünk nem? Mi a baj a rush-al? Állítsanak meg, nekik meg az a dolguk.
  • MerlinW
    Nyilvános szervereken mindig találsz játszópajtásokat, érdemes ott gyakorolni, végigjátszani 1-2x. 2 fő szabály van, mindig maradj a többiek seggében, figyelj rájuk és ne időzz sehol egy helyben.
  • belick
    hali ma vettem meg a gamet aki tolná az elejétől vagy bevenne egy kezdőt az keressen
  • MrAndree
    Majd szólhatnátok ha értelmes dolgokról is szó lesz és nem erkölcsös embernevelési normák a faszparasztok elleni hatékonysága megtárgyalásának felesleges szóvirágainak bontogatásáról. Köszöntem. Szóval rizzo, függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy nincs, de az ilyen irányú sérelmeidet ne ide plakátold legközelebb mert például az új mutációról vagy bármi játékkal kapcsolatosról 100 hsz. óta szó sem esett.
  • Fabio Capello
    Aki normális, azt fel köll venni :] A többit meg elfelejteni.
  • gabeone
    Jók az érveléseid.

Azért van ami változott. Kevesebb a trágárság, tenni kell ellene.
  • dronkZero
    "Ezek nem elvárások, ez hétköznapi NORMA."
    De, ezek a te elvárásaid, hogy az emberek megfelelnek annak, amit te "hétköznapi NORMA"-nak nevezel. Nem, a világ tele van faszparaszttal, akik ennek nem felelnek meg.

"Másrészt szerintem annyit el lehet várni a másiktól, amennyit te is nyújtasz."
    Elvárni lehet, de sűrűn fogsz csalódni. Mint például most legutóbb is.

"Azt a célt, hogy így NE viselkedjenek lehet nem tudom elérni ezzel a nyilvánossággal sem,"
    Na pont ez az, hogy tudod, hogy úgysem lehet ezzel semmit elérni, de mégis csinálod a fesztivált úgy, hogy erre rajtad kívül valójában senki sem kíváncsi. Így ami marad, az nettó hiszti.
  • gabeone
    Online barátról beszélek. Értsd: a barátságnak több formája van.

Tegyük tisztába a dolgokat:

- "Először túlzott elvárásokat támasztasz" - Ezek nem elvárások, ez hétköznapi NORMA. Másrészt szerintem annyit el lehet várni a másiktól, amennyit te is nyújtasz.

"Erről nem a faszparaszt tehet" - Ez igaz, de azért nem teljes mértékben, mert az ember változik. Az erkölcsi normáinkat mi magunk alakítjuk ki, azt nem belénk nevelik.

"Az életben is ismered a srácot? Ha nem, akkor nem.. ő nem volt soha a barátod..." - A barátság nem feltétlenül a személyes ismeret függvénye, a barátság a segítő szándékon és a pozitív hozzáálláson alapszik. A feltétel nélküli kölcsönös jó akaráson. Egyébként értem mire gondolsz, ide ismét annyit mondanék még, hogy Online barátnak tekintettem.

"Eheh, szép dolog kitűzni szent célként a világ összes hülyéjének megnevelését, csak éppen hamarabb fogsz beleőrülni, minthogy akár egyetlen egyet is sikerülne..." Erre van pozitív és negatív példám is., De nem akarlak untatni vele titeket.. :)

"Ellenben arra tökéletes módszer, hogy magadat egy idióta pattogó kis seggfejnek tüntesd fel." Azt a célt, hogy így NE viselkedjenek lehet nem tudom elérni ezzel a nyilvánossággal sem, de a józan paraszti ész azért azt elárulja, hogy ki nem seggfej. Túlbuzgó az lehet, hm, nem tudom... Döntse el mindenki maga.

"Sok sikert hozzá, és ne tartsd messze a gyógyszert a géptől, amikor már kell!" - Szerintem annak az embernek aki így anyázik, nagyobb szüksége van a gyógyszerre. Magas vérnyomás?
  • MerlinW
    Az életben is ismered a srácot? Ha nem, akkor nem.. ő nem volt soha a barátod...
  • dronkZero
    Nem, ezt te csinálod magadnak. Először túlzott elvárásokat támasztasz, aztán meg feleslegesen idegeskedsz rajta, hogy ezen elvárásaidnak az emberek nem felelnek meg. Erről nem a faszparaszt tehet (mert ő olyan, amilyen, amilyennek anyukája nevelte), hanem te.
  • gabeone
    Ez az anyázás befolyásolta az online életemet. Egy barátomban kellett csalódnom, akivel nem sokkal az anyázás előtti időkig nagyon sok és jó partit játszottam.
  • dronkZero
    Eheh, szép dolog kitűzni szent célként a világ összes hülyéjének megnevelését, csak éppen hamarabb fogsz beleőrülni, minthogy akár egyetlen egyet is sikerülne...

Ellenben arra tökéletes módszer, hogy magadat egy idióta pattogó kis seggfejnek tüntesd fel.

Majd ha egyszer felfogod, hogy ezek csak _szavak_ és valójában semmilyen hatással nincsenek az életedre... áh, nem, hamarabb fogsz megőrülni. Sok sikert hozzá, és ne tartsd messze a gyógyszert a géptől, amikor már kell!
  • Neoncsoves
    occsó!
  • Fabio Capello
    minden mutáció egy hétig tart, kivéve ha véglegesítik (pl. realism versus)... Jó lenne ha a mostani versus survit is véglegesítenék... :]
  • Optimus Prime
    Na, ezt jó volt végre megtudnom. A chainsaw mód is ideiglenesen? Egy hete van meg és legtöbb módot még ki se próbáltam.
  • MerlinW
    Új játékmódok, 1 hétig vannak, néha visszaszavaztatnak egyet-egyet. Volt realism versus - ami sikerének köszönhetően véglegesítve lett, volt törpementős, csak headshoot-os, csak láncfűrészes, most a vs túlélő, stb. Többnyire pont egy hétig élvezhetők:)
  • MrAndree
    Lényegében ennyi, nem is túl jók. Bár ez a mostani kifejezetten érdekesnek tűnik.
  • Pio
    Ezek a mutationok 1-2 hétig élnek csak, aki addig nem játszik velük az végleg lemarad róluk?
    Mire jók amúgy? Új játékmód pár napig és ennyi?
  • MerlinW
    Új mutation nagyon jóó:) Versus Survival:)
  • gabeone
    Hozzáteszem, hogy ez az adott nicknév nagyon is ismerős a magyar steam közösség életében. Ott van számos játékban, számos közös barát között. Értsd: pl. egy Blazzer nevű új játékos nem kapta volna meg ugyan ezt a figyelmet, sem tőlem, sem más fórumozótól.
  • gabeone
    Andree értem én miről beszélsz: ne foglalkozzunk a hülyékkel. Ez a legkézenfekvőbb dolog, nem lesz belőle vita, nem kell neked energiát belefektetned az esetbe és te sem kerülsz előtérbe, így ezáltal nem lehet szekálnak majd téged is akár. Te egy nagyon humánus ember vagy, amilyen hozzáállású emberekre is szükség van, de a te hozzáállásod nem old meg egy adott problémát. Vannak emberek, akik radikálisok és jobbat kívánnak a környezetüknek. Hogy te is értsd miről beszélünk: a hülyéket meg kell nevelni, ők rászorulnak, talán nem tudnak róla hiszen otthon sem nevelték meg őket rendesen. Talán a radikálisnak tűnő dolgok hatására ezek az emberek a jövőben megváltoznak. Ha az anyázást ráhagyod, legközelebb majd többet enged meg magának.. A rosszat csírájában kell elfojtani.

Ezt írtad: "Adott egy illető akit életemben nem láttam, valószínűleg a nicknevén kívül mást nem is tudok róla, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie?" Szerkesszük át kicsit a mondatot és legyen ez belőle: "Adott egy illető akit ezelőtt még életemben nem láttam, valószínűleg soha nem is fogom, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie?" Na az az nyomi ember, aki az interneten a nick neve mögül bátor anyázni, az tegye meg az utcán is! Hiszen az interneten semmivel sincs több joga szidni más embernek a családtagját, mint személyesen, ellenben töketlen módon monitor mögött meg merészeli tenni. Én is lezárom a magam részéről a off témát, Brigi asszonyságnak meg is ígértem, hogy nem írok több tapasztalt esetleges esetet a jövőben. Tényleg menthetetlen a helyzet, ahogy ő írta. Kár fáradozni.
  • Rage47
  • BaLeeX
    Kicsit élénk a fantáziád.

Részemről befejeztem az offot, bár a játékról úgysincs szó itt már régóta.
  • MrAndree
    Miért? Adott egy illető akit életemben nem láttam, valószínűleg a nicknevén kívül mást nem is tudok róla, és akkor elkezdi szidni az anyámat vagy engem. Ennek kellene érdekelnie? Egyrészt üres szavakkal dobálózik másrészt meg magát minősíti vele. Persze ha nem lenne jobb dolgom én is 80 hozzászóláson át tartó ügyet csinálnék belőle, nincs még tele elég fölösleges hülyeséggel ez a topik...
  • FSpofon
    hát igen a középiskolai lövöldözés be szokott válni
    a kacsintásod utalás arra hogy tudsz arról hogy hamarosan ilyen be fog következni? mert ez esetben értesíteni kéne a fórum vezetőségét hogy tegyen feljelentést ...
  • BaLeeX
    Jó felfogtam, titeket nem zavar, ha anyukátokat lekurvázzák, mert ez tök elfogadott és mindennapi neten.

Ezentúl ezt tiszteletben tartom.
    Engem zavarna, csak ezt szerettem volna leírni.

Bár jó lenne azért ha beidéznéd hol írtam olyat, hogy menni kell megkeresni az ilyet. Én csak azt írtam, hogy hallottam már hasonló esetről. És bevált. Utána nem volt hasonló probléma. Ennyi.
  • böröczk
    bejelentették a lefforded 3mat
  • Narxis
    Kijött az új DLC?