Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akkor is szar ez a rész az 1hez képest versusban. remélem balanceolják ezt a szart... l4d2 steames fórumon kb 72 oldalnyi írás van ezzel a kurva sok medpakkal kapcsolatban
Kumiho #2179
Mi is, Ti is ugyanúgy xezer pakkot kapunk a pályán, mégis Ti valamiért az elsõ 3 percben meghaltok. Miért lehet ez vajon, hm... ?
Egyébként abszolút szerver függõ, volt , hogy összesen egyet találunk csak egy pályán + pirulák..
Kumiho #2179
másik vicces dolog, hogy a tank miért lassul le a tûztõl? 😊 a tûz nem hat lassítóan tudtommal... még survivorokra se
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Talán túl sokat nézel tv-t, talán más az oka, de szerintem ne akarj túl okos lenni és megfejteni dolgokat. <#kuss>#kuss><#hehe>#hehe> Láthatóan nem megy. Viszont mintha most csak hajtanád a régi témát és szítanád a feszültséget.
Lássuk a további nyilvánvalót: privát üzenetben nem lehetett megtalálni. Ami a sztárságot illeti <#nevetes1>#nevetes1>, hahaha, ezt ugye te sem írtad komolyan?! De mindegy is, inkább ne reagálj, ezzel a gondolatoddal idiotizmusra utalsz. Lehet, hogy szár akartam lenni, lehet, hogy kemény, lehet, hogy egyik sem, lehet, hogy csak korrekt, sosem fog számodra kiderülni, mert nem ismersz és az olvasottakat sem értetted meg. Lehetne vége már.
Sõt, szétcseszed a topikot (LEFT 4 DEAD 2 topik csak szólok).
Miért nem lehetett ezt privátban elintézni? SZTÁR VAGY!! Ezt hívják feltûnési viszketegségnek?
Abban is biztos vagyok, hogy vagy nem sokat interneteztél, vagy nincs régóta interneted, vagy nagyon fiatal vagy.
MERT
Ezen ismérvek alapján fordul elõ az amit csináltál, és gondolom csinálsz más fórumokon is.
MERT aki régóta netezik, nem fitalal, vagy eleget töltött már a neten, elfogadja, hogy bárki aki a monitor mögött van bármit mondhat, megtehet, mert ez NEM a való élet.
Én csak megmosolygom azt amikor sérelem ér, vagy látom valaki túl komolyan veszi magát a neten, ezt javaslom neked is!
.
Kumiho #2179
Sakkoo.......Baszkiiii
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ