5661
  • böröczk
  • gabeone
    Az aláírással én sem értem mit foglalkoztok. Nem árt vele az ég világon senkinek és semminek. Ellenben tudja mi a fegyelem!
  • gabeone
    Épp írtak Briginek, hogy eddig 2 esettel foglalkoztam mindössze. Abból egyet akartam megkeresni.. (Lehetséges, hogy annak oka volt?) Pedig ennél némileg gyakrabban érnek ám atrocitások!
  • xxxpaulxxx
    Megint jól felfogtad a lényeget:D
  • FSpofon
    milyen proci hűtőd van?
  • MrAndree
    Hát igen, beszólnak a neten és akkor rögtön menni kell megkeresni és jól elverni mert az nem állapot hogy nekem beszóltak. Zseniális logika. 10 éves értelmi szint alatt ajánlott.
  • BaLeeX
    Hol nem sz*rom én le, hogy a te szerinted én milyen szinten vagyok?
    Azt sem tudok ki vagy és nem is érdekel, meg nem is szóltam hozzád.

A konfig meg azért van az aláírásomban, mert a játék topicokban rengeteg olyan kérdést megelőz, mint hogy "milyen géped van?" "milyen oprendszered van?" stb.

De ha szerinted ez a konfig olyan brutál, hogy ezzel menőzni lehet akkor nem vagy képben. Peace.
  • FSpofon
    igen lan, változott a stílus az elmúlt években. 9-0 után hoz egy kört vmi totál noname team, és jön az üvöltés az irányukból hogy "megbaszunk a kurva anyátok!!". egyes csapatok végig anyáznak, zsidóznak meg minden, üvöltve. így pörögnek fel. szinte mindenki ilyen, ezen már nem lehet felkapni a vizet.
  • gabeone
    Emiatt elnézést is kérek. Azért abban bízom, hogy többet használok, mint ártok.
  • gabeone
    Amúgy pedig a 13 évest nem tudod bántani. Ők még ikyab kis ártatlan korban élnek, amelyben büntetőjogi felelősségük sincs. Egy felnőtt ember, hogy tudná őket bántani? Még arra sincs ötletem, hogy hogyan lehetne megfegyelmezni őket, mert az a családjuk feladata. Amúgy pedig barátnőm keresztfia a hetekben kapott internetet. Sokat játszik a gta valamelyik epizódjával a neten, ahol percenként szidják egymás anyját. Nem akartam hinni a szememnek.. A barátnőm keresztfia nem figyeli mit írnak, van annyi esze, hogy ne foglalkozzon vele. Annyi sajnos már nincs, hogy a gta-val se foglalkozzon..
  • böröczk
    Jajj, Te meg itt má ne akarjá má erkölcsrendészkedni, egy olyan számomra, akinek az aláírásában a pc konfigurációja van (ugye Rézs? : D), ugyanolyan zsirosfejü anyázós kocka szintjén van, mint akiket itt ócsároltok, nem a totyikhoz méltóan.
    Szóval be lehetne fejezni, mert hiába írogatok a modiknak, azok lófalloszt nem képesek lépni a topic tisztítása érdekében, nyaralnak a lovak.
    Rizzo, Te pedig annyit hibáztál, hogy megint olyasmit publikáltál egy fórumon, amit nem helyén való, senkinek semmi köze a Ti privát beszélgetésetekhez, és látod má megin hova vezetett? haccáz új hozzászólás, mintha egy új dlc jött volna ki, vagy bejelentették volna a lefforded hármat...

ps: az élettelen kis fikás káromkodókat meg mi is nagyon jól ismerjük mw2-ből főként, idő után hozzászokik az ember, hiszen nem tud ellene tenni, nem kell egyből pofozkodásról meg bunyóról beszélni, annyira óvodás szint.
  • gabeone
    De most komolyan, ő is nekem szól be, hogy unalmas vagyok. Egy szóval nem említi meg, hogy igen, milyen hülyén tudnak viselkedni az emberek. Én erről írok a fórumban, te pedig ilyen hasznos hozzászólásokat írsz, hogy unalmas vagyok. Képzeld, van aki szerint még őrült is vagyok, mert átírtam a nevem iwiwen Donald Kacsára! Az emberekre pozitív hatást kell gyakorolni, mert bizony sokan rászorulnak. A társadalom már nagyon romlott. És mielőtt megint olyan hozzászólást kapnék, hogy sztárolom magam vagy hasonló, igen, én is sokat voltam kis negatív szarházi. A cs-s időkben bizony a primitív közösség olyan hatást gyakorolt rám.. Egyébként pedig beszéltem lázárral és tisztáztam vele az önfényezés és a büszke viselkedés közötti különbséget. Az egyiktől van mit tanulni, a másikat senki sem szereti.
  • BaLeeX
    Majd beleszaladnak egy olyanba aki nem veszi ennyire hétköznapinak az anyázást kapnak pár pofont aztán utána gondolkodnak.

Nem egy hasonló esetről tudok. A mai világban csak arról nem tudod kideríteni, hogy kicsoda akiről nem akarod.
  • gabeone
    Ha icl egy lan, azt megnézném, hogy ott anyáztak egymásnak. Még mikor kicsi voltam sokat játszottam a cs-vel. Voltam több lanon is, ahol soha senki nem szólt be a másiknak. SENKI, ha akarod még betűzöm is.
  • MrAndree
    18-20 év közötti emberek szerintem már nem számítanak "kis taknyosoknak". Megjegyzem nem is anyáznak kevesebbet mint 13 éves társaik...
  • BaLeeX
    Addig alap az anyázás a kis taknyosoknál amíg jól nyakon nem veri őket valaki érte...
  • gabeone
    De semmiképp sem bunkó
  • PunkZoli
    Miért olvasnám el? Unalmas vagy.
  • gabeone
    Mások már annál többet hallottak róla.
  • FSpofon
    ebben a topikban még 1x se merült fel a neve, én pl még sose hallottam róla
  • gabeone
    Ez csak részben igaz, mert ha elolvasod a többi részt is, akkor láthatod, hogy az nem random beszólás volt. :) Davicért pedig kár, mert valaha jó gyerek volt..
  • PunkZoli
    ott meg csak kapkodta volna a fejét, hogy mivanmivanmivan:DDD
  • FSpofon
    és hozzáteszem nem csak neten van, múlt heti ICL-en a sok cs-s meg codos üvöltve kurva anyázta egymást majd' minden frag után :)
  • FSpofon
    ˆ gabeone
    2010. márc. 26. 21:53 | privát | válasz erre | #6418
    5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!

látom nem most kezdted felhúzni magad a random beszólásokon :D pedig annyira alap manapság az anyázás, kár napokig rágodni egy beszóláson
    ha sokat játszottál volna azóta magyarokkal már ketten biztos beugattak volna megint :D
  • MrAndree
    Telepítsd újra a játékot, nekem az megoldotta.
  • gabeone
    A személyes TE gondolatot minden olvasóra értettem. A válasz ment egyszerűen Brigi üzenetére csak.
  • gabeone
    Legközelebb, ha lesz hasonlóan szélsőséges anyázás, a kis surmók miatt nem én fogom megírni, hogy ne tudjanak írni a "mindig rizzohoz kötődnek az ilyen esetek" megjegyzéshez hasonlóakat. Addig találjatok ki valamit értelmetlen furkálódást, lesz rá időtök. A mostani esetnek részese voltam egyébként is, Davic kb. minden embernek anyázott a csaptban. Igen, ha TE ott lettél volna, akkor neked is anyázott volna válogatés nélkül. Minden embert ismert a csapatban a saját Friend list-ája által, veled, aki éppen engem furkálsz biztosan nem tett volna kivételt. Állítólag a rush miatt anyázott, de ha a dead air 4. pályán, miután beindítjuk az autót és visszaszaladunk egy biztonságos kis szobába/wc-be, akkor mi változott volna: mondom: kb 3-5 perccel később jutunk be a safe room-ba és ezen a helyen még egy tapasztalt csapat sem okozott volna számottevő sebzést, pláne nem a csapata, ahol kezdők vannak. Ezen felül megkockáztattuk a tankot és nem húztuk az időt. Ezért Davicnak inkább köszönetet kellett volna mondani, nem anyáznia. Milyen szarházi egy viselkedés ez? Na én az ilyen embert nem bírom!
  • Rony94
    Van egy kis problémám a 2. résszel. Ma jött meg az új 9600GT-m. Felraktam a legújabb driver-t. Frissítettem a DirectX-et. De még mindig rossz a The Passing kampány. Nem akar elindulni, kidob egy egy Engine error-al. Mi lehet a probléma? És hogy lehet megcsinálni?
  • LasCar16
    na már csak te kellettél ide gödi :ddd , mennyé inkább nézzed a cuki állatos vidiket
  • MrAndree
    És azóta mindenki le is törölte róla... :D
  • böröczk
    : DD Ó, Tirexi, aki egyszer mindenki barát-listáján szerepelt vala...
  • böröczk
    Te meg gáz vagy, mennyé innen. Avatarod meg még gázabb, szedd le.
  • böröczk
    de amúgy Davic mindnél jobban játszik, az az Orocsi gyerek meg emlékezeteim szerint valami überbéndzsa, biztos azóta befektetett egy x22 : D hiába, akit nem áldott meg az élet a figyelem és reflex csodájával, néha azzal helyettesíti : D
  • böröczk
    én
  • LasCar16
    tanítsd Davicot :D
  • gabeone
    Érdemes leírni a korod a saját korosztályod megtalálása érdekében. Megfigyelhető, hogy a idősebb és a fiatalabb korosztály (értsd 10-15 és 20-25) jobban megtalálja a játszópajtást a saját korosztályában. Ha idősebb vagy még akár én is szívesen kitanítalak. :)
  • Szeszmester
    Sziasztok!

Nemrég vettem meg a játékot, játszótársakat keresek :)
    Realism expertet szeretnék.
    Profile name: Bandris
  • MrAndree
    Erről jut eszembe Lázár, hogy nekem meg veled van elszámolnivalóm a sok bdanizás miatt... :)
  • gabeone
    Nektek meg egy szájkaratésat.:D
  • LasCar16
    hagyd már abba az önfényezést :D meg ezt a megkeresem és ellátom a baját dolgot, jézusom :D komolyan nyitni kellene neked egy fight topikot lassan