5661
-
#3453 -
gabeone #3452 Nem nagyon tudom, hogy mit írjak. Mert írni felesleges. El kellene mennem hozzá, de jelenleg ez sem érdekel. Nem érzem ezt a sérelmet felejthetetlennek, amit feltétlenül kellene torolni, ő vele egyszerűen csak nem foglalkozunk. Sok jó vs-t játszhatott le az oldalamon a davic, amelyekben szinte soha nem veszített. Hát ilyenben többé biztosan nem lesz része. Ide leírtam az esetet, hogy ne vesszen el a süllyesztőben, tudjátok, hogy milyen ember is a davic. Ezt az oldalát ugyanis nem fogja büszkén mutogatni. -
gabeone #3451 Bárcsak azt mondta volna, hogy személyesen akar anyázni. Persze ahhoz az ilyen piti embereknek nincs bátorsága. Andree, te mindenkit védesz, de ezt a védelmet nem mindenki érdemli ám meg.
"kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg" Ezért sejtheted, hogy gondolkodás nélkül mit kapott volna.. -
MrAndree #3450 Jah és a friends only VSeken szokott lenni a legtöbb anyázás meg veszekedés, ez már csak így van. Nem véletlenül utálja azokat mindenki. -
MrAndree #3449 Este azt várhatod mert egyelőre nincs gépem. :)
Nem azt mondtam normális dolog anyázni de becopyzgatni se kell egy magánbeszélgetést mindenféle fórumtopikokba. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hol nőtt fel. -
gabeone #3448 Akkor este várlak egy anyázásra a steamen. Jó móka lesz )))
Rage47: és akkor örökre rendben is marad...?
VS-en ma kikapott a csapatom kb. 3000 ponttal. Friennd only vs volt, anyázás nélkül. Csak leírtam, mert Andree-nak ez lehet nagy dolog :) Ti milyen környezetben nőttetek fel? Ugye ettől függően lehet az anyázás természetes vagy természetellenes állapot az életünkben. -
MrAndree #3447 Persze, hogy rendben volt. Rendben van vele most is minden. Én is kurvaanyáztam már amikor rossz napom volt. Ennyi.
Rizzo, mondtam már legutóbb is, túl komolyan veszed az ilyen hülyeségeket. Le kell szarni és kész.:D -
#3446 érdekes, mert én játszottam Daviccal anno, és rendben volt minden... -
#3445 aki majd esténként játszana vegyen fel steamen ,név az aláírásban... -
#3444 Annyi haszna van a dolognak hogy, ha public-ban játszanék és bármelyik alul említett fazonnal összehozna a sors, akkor az repül, vagy én lépek:) Feketelista powa:D -
#3443 nem egyenlő azzal,nem szoktam problémázni a vereség miatt, csak azt nem bírom ha valaki annyit nem tart be h maradjunk együtt pl, amivel ki lehet küszöbölni azt ha kezdővel játszol.. de Davicot se így ismertem eddig azért írtam ezt, h biztos rossz napja volt.
#3439 Rizzo: ez is az Internet része, sajnos, ennyi erővel én is beírhattam volna egy múltkori esetet, de nem tettem mert ezek nem fórumtémák. -
#3442 A "felkapja a vizet" nálad is egyenlő azzal, hogy elkezdesz valakit kurva anyázni?
Mert akkor fogj egy ásót aztán ásd el magad te is... -
#3441 lol :D -
gabeone #3440 A probléma sokkal nagyobb annál mint, hogy a történet a fórumra leírásra került. Miért került leírásra? Ez senkit nem döbbent meg/gondolkodtat el? Írjatok egy találkozóhelyet, odamegyek meg is kövezhettek akár, azt is vállalom(!). Én azután is azt fogom állítani, hogy a probléma ott van, ahol az anyázás ok nélkül kezdődik. -
gabeone #3439 Őszintén nem vagyok annyira meglepődve, hogy ilyen reakciókat kapok, mint mait most te írtál. Végül is, csak ok nélkül írt olyan üzeneteket mindenkinek, mint pl. "kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg". Ez az üzenet teljesen rendben van. Rossz napja volt, miért is törődünk vele. Hagy írjon ilyeneket üzeneteket máskor is! Lázár, ez lenne az Internet? A többesszám, amiről te és rage írtatok most, amúgy tudjátok, hogy a mostanival együtt 2 eset? Apám, mintha minden nap ide járnék megosztani a sérelmeimet..:D Elárulom neked, ha én ilyen üzenetet írnék be neked ok nélkül (és úgy egyébként is), szégyenemben elsüllyednék.. -
#3438 és ezt mi a francért teszed ide be? Mindenki felkaphatja a vizet, én is felszoktam, mert télleg idegesítő tud lenni ebben a játékban ha nincs összhang, mindenkinek lehet rossz napja, amúgy meg nem ez a hely az ahol ilyen "céltáblát" kellene aggatnod a játékostársaidra. -
gabeone #3437 Tudom, nem is keverem, de viselkedni itt, online is tudni kell(ene). -
gabeone #3436 Még annyit írok, ami kérdést tegyél fel magadban: hogy l4d-ben,cs-ben és bármilyen fps és versenyjátékban, ahol van "tét, kihívás" a személyeskedő esetek nem rendszeresek? Ha nem nekem írnak valami butaságot, bántót vagy sértőt, akkor az egyik csapattársam teszi az ellenfélnek vagy éppen fordítva. Sajnos ez a magyar meccseken szinte rendszeres. Én ott is rászólok a másikra, hogy viselkedjen az ellenfelével szemben rendesen. -
#3435 Én szimplán törlöm az antipatikus egyéneket. Ne keverd a netes gamer ismerősöket az igazi barátokkal. -
gabeone #3434 Igen, és ez kérlek alásan azért van, mert rizzo nyilvánosságra hozza az ilyen eseteket. Ugyanis rizzo mindig úgy viselkedik online, mint személyesen is, talán annak, akit nyilvánosságra hozok, szintén így kellene tennie. Ha esetleg másképpen látod, az szomorú. Mert engem lehet hibáztatni, de attól a probléma még megmarad. Játszani kellene nem káromkodni. Azonkívül Davicot barátként kezeltem, mostanában nem gyengén elszakadt nála a cérna. Feltételezem ezért ragelt ki minden más játékból is. Amit pedig jó tudni, idegeskedés vagy bármi egyéb dolog a háttérben senkit sem ment fel a viselkedése alól! Bárki aki olyat mondana amit később megbánna, inkább ne mondjon semmit. Ha pedig pl. az ilyen helyzetet nem bánja meg, az ismételten csak szomorú. Ugyanis ez a primitív viselkedés. Az enyémre mit tudsz mondani? Hogy nálam kötnek ki az ilyen esetek? Persze, én nem teszem zsebre őket, inkább tanuljatok belőle és ne legyetek ilyenek.. -
#3433 elég gusztustalan ami itt megy
valahogy mindig Rizzohoz kötődnek ezek a személyeskedős esetek
kéne egy házigazda -
gabeone #3432 Milyen bajról beszélsz? )) Azonkívül: beszélgetésnek nevezed azt, amit davic írt? Akkor beszélgess vele.. -
gabeone #3431 Testvérem üzeni neked Davic: hogy ne minket szidj, mert nem tudsz játszani, nem ez a játék lényege, meg amúgy is csak egy játék. Felesleges lett volna nem rusholni, mivel támadni nem nagyon tudtatok. Pack nélkül végigmentünk minden pályán. Szóval, ez kegyelemdöfés volt, minek húztuk volna az időt?
Krisz azt is üzeni, hogy bátran keresd fel, ha különórákat szeretnél venni.
Davic gondolom minden csapattagomnak hasonlókat írt privát üzenetben, ezt Krisz megerősítette. -
#3430 nem illik privát beszélgetést kiteregetni. amúgy meg rég nyomnod kellett volna az X-re miután gratulált és kész, te kerested magadnak a bajt. -
gabeone #3429 Davic mai megnyilvánulása:
1, hív vs-re ellenfélnek, testvéremmel csatlakozunk
2, kiderül a játék közben, hogy a játékosok fel kezdő. a tapasztalati előny és a győzelem nálunk van
3, davic mar privatban a 2. palyan panaszkodik es szidja orochi, hogy miket csinal
4, dead air 4. pályán rusholunk, ekkor lelép az ellenfél teljes csapata, davic kezdeményezésével
5, privátban ilyen üzeneteket ír és a hozzá tartozó előzmény:
Davic: csáó
Davic: magyar vs
Davic: érdekel ??
RIZZO: cső
RIZZO: számíthatsz rám
Davic: még eddig 2 ember kell
RIZZO: kell még ember?
Davic: aha
RIZZO: tesóm hívon
Davic: csak nem velem :S
RIZZO: hátha
Davic: sajna
Davic: oks
RIZZO: kik vannak benne?
Davic: kamikaze aki elég jó
Davic: meg orochi
RIZZO: az ellenfel is magyar?
Davic: aha
Davic: mind a 2 csapat magyar
RIZZO: es ok kik?
Davic: orochi és kamikaze
Davic: mi megvagyunk
RIZZO: jaa
Davic: azé mondtam h sajnos nem mellém
RIZZO: ertem
RIZZO: az ellenfelbe hivsz
Davic: aha :(
RIZZO: ha a tesom jon, akkor megyek
RIZZO: de ha nem, akkor inkabb kihagyom
Davic: jöjjön
Davic: jöjjön csak hívdRIZZO is now playing Left 4 Dead. Click here to join.
Davic is now playing Left 4 Dead. Click here to join.
Davic: orochi és a csoda mákok
Davic: csukott totál ép ajtón átugrik
RIZZO: xD
Davic: bár azért
Davic: a kezdőnk inkább idegel :P
Davic: kérdezget mivel kell indítani
Davic: én ki fogok ragelni ha orochi állandóan ien csoda dolgokat csinál
Davic: ráugrom semmi
Davic: átugrik az ép ajtón 1 ugrással
Davic: faszoman van kedve ienkor ehez
Davic: fps lagja van
Davic: szedje lentebb a grafot faszom
RIZZO: nem tudom
Davic: virgonc 0 pont
Davic: na tessék XD
RIZZO: ha jól sejtem, a csapatod mostanaban vette meg a ajtekot
Davic: hát gratulálok
Davic: ügyesek vagytok
RIZZO: tudom
RIZZO: bár inkább csk én és krisz
RIZZO: kami kedő
Davic: jólvan szia helló
Davic: faszom
RIZZO: ami a problámádat illeti
RIZZO: amiatt ne nekem gratulálj
RIZZO: te hívtál
Davic: ja
Davic: de 3000 pont bazdmeg
RIZZO: a győzelem vagy vereség majdnem mindegy
Davic: azt futtok ?
Davic: már nyertetek
RIZZO: 4000 amugy
Davic: jó
RIZZO: uncsi meccs volt
Davic: tudod mit
RIZZO: nem akartuk huzni az idot
Davic: kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg
Davic: gratutlálok
Davic: baromarc
RIZZO: nem semmi
Davic: tudod
Davic: mit
RIZZO: gratulalok a stilusodhoz
Davic: ennyit érsz bazdmeg
Davic: kösz jól fejlődik
Davic: na szevasz
Davic: paraszt
Davic: hülye baromarcú
RIZZO: jülvan kispajtas
Davic is now Offline.
6, Testvéremet és engem törölt a steamről.
Egy újabb értelmiségi mutatkozott be. Megyjegyzem: ha nem kezdőkkel van, de veszít akkor is lelép. Ezt már tudja mindenki, aki játszik vele. Davicnál számoltam, 4 meccsből 4 alkalommal lépett le a mostanival együtt. Úgy gondolom, Davicra büszkék lehetünk. Lehet rá számítani, normális, nem ragequitter és választékosan fejezi ki magát. Ami pedig a legfontosabb: hogy mások anyukáját hozza szóba.
Davic: feltételezem személyesen is szeretnéd a leírtakat elmondani! Hiszen szemtől szemben korrekt! A jelenlegi eset már nem bosszantott fel engem. Azért én számítok Baranyi Dániel kollégára Vácról. -
Deathstorm676 #3428 Már próbáltam de nem segített. Egyébként nem csak akkor akad hanem bizonyos időközönként is egy kis időre. A játékot már raktam fel újra de az nem segített -
#3427 próbáltad a multicore renderinget kikapcsolni? -
#3426 1 embernek látta steam fórumon, hogy ugyanez a gondja, nem kapott rá választ sajna -
Deathstorm676 #3425 Akkor senkinek nincs ötlete hogy miért akad be a játék ha lenyomom az E gombot? Reméltem valakinek volt már ilyen gondja. -
#3424 Mivel mi is ismertük, elméletben még klántag. :P -
#3423 lol és eltalálta:D -
MrAndree #3422 Hogy találtad ki? :D -
#3421 Tirexi... -
MrAndree #3420 Nekem volt egy ilyen ismerősöm akinél egész nap futott l4d. Nem játszott vele csak futtatta, hogy menőzhessen a játékidejével utána. Neki ez jó volt valamiért. -
MrAndree #3419 Andreenak nincs 800 órája, tavaly júliusban vette a játékot és akkor már mérték. Így annyi órája van amennyit mutat. Abba meg most ne menjünk bele, hogy kinek mi látszik vagy nem látszik skillben. :D -
#3418 Jaja -
#3417 Jaja, az program (l4d2.exe) futásidejét méri, ahogy minden más (pl. XFire). -
buddabudda #3416 Azt is beleszámolja ha csak a menüt nézed.
Az első részhez azt is számoljátok hozzá, hogy fél évig nem mérték az időt. Szóval Andreenak lehet van már vagy 800 órája, még se látszik skillben:D. khmmmkockakhmmm -
gabeone #3415 Akkor Bocs a sok szóismétlésért, de ledöbbentem.. -
gabeone #3414 Akkor ha csak a lobbiban vagy és nem játszol, akkor is adja a + órákat a stathoz? Akkor a left 4 dead játékídőnk 25%-a kuka!