5661
  • FSpofon
  • gabeone
    Nem nagyon tudom, hogy mit írjak. Mert írni felesleges. El kellene mennem hozzá, de jelenleg ez sem érdekel. Nem érzem ezt a sérelmet felejthetetlennek, amit feltétlenül kellene torolni, ő vele egyszerűen csak nem foglalkozunk. Sok jó vs-t játszhatott le az oldalamon a davic, amelyekben szinte soha nem veszített. Hát ilyenben többé biztosan nem lesz része. Ide leírtam az esetet, hogy ne vesszen el a süllyesztőben, tudjátok, hogy milyen ember is a davic. Ezt az oldalát ugyanis nem fogja büszkén mutogatni.
  • gabeone
    Bárcsak azt mondta volna, hogy személyesen akar anyázni. Persze ahhoz az ilyen piti embereknek nincs bátorsága. Andree, te mindenkit védesz, de ezt a védelmet nem mindenki érdemli ám meg.

"kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg" Ezért sejtheted, hogy gondolkodás nélkül mit kapott volna..
  • MrAndree
    Jah és a friends only VSeken szokott lenni a legtöbb anyázás meg veszekedés, ez már csak így van. Nem véletlenül utálja azokat mindenki.
  • MrAndree
    Este azt várhatod mert egyelőre nincs gépem. :)

Nem azt mondtam normális dolog anyázni de becopyzgatni se kell egy magánbeszélgetést mindenféle fórumtopikokba. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hol nőtt fel.
  • gabeone
    Akkor este várlak egy anyázásra a steamen. Jó móka lesz )))

Rage47: és akkor örökre rendben is marad...?

VS-en ma kikapott a csapatom kb. 3000 ponttal. Friennd only vs volt, anyázás nélkül. Csak leírtam, mert Andree-nak ez lehet nagy dolog :) Ti milyen környezetben nőttetek fel? Ugye ettől függően lehet az anyázás természetes vagy természetellenes állapot az életünkben.
  • MrAndree
    Persze, hogy rendben volt. Rendben van vele most is minden. Én is kurvaanyáztam már amikor rossz napom volt. Ennyi.

Rizzo, mondtam már legutóbb is, túl komolyan veszed az ilyen hülyeségeket. Le kell szarni és kész.:D
  • Rage47
    érdekes, mert én játszottam Daviccal anno, és rendben volt minden...
  • Tatyla
    aki majd esténként játszana vegyen fel steamen ,név az aláírásban...
  • MerlinW
    Annyi haszna van a dolognak hogy, ha public-ban játszanék és bármelyik alul említett fazonnal összehozna a sors, akkor az repül, vagy én lépek:) Feketelista powa:D
  • LasCar16
    nem egyenlő azzal,nem szoktam problémázni a vereség miatt, csak azt nem bírom ha valaki annyit nem tart be h maradjunk együtt pl, amivel ki lehet küszöbölni azt ha kezdővel játszol.. de Davicot se így ismertem eddig azért írtam ezt, h biztos rossz napja volt.

#3439 Rizzo: ez is az Internet része, sajnos, ennyi erővel én is beírhattam volna egy múltkori esetet, de nem tettem mert ezek nem fórumtémák.
  • BaLeeX
    A "felkapja a vizet" nálad is egyenlő azzal, hogy elkezdesz valakit kurva anyázni?

Mert akkor fogj egy ásót aztán ásd el magad te is...
  • Narxis
    lol :D
  • gabeone
    A probléma sokkal nagyobb annál mint, hogy a történet a fórumra leírásra került. Miért került leírásra? Ez senkit nem döbbent meg/gondolkodtat el? Írjatok egy találkozóhelyet, odamegyek meg is kövezhettek akár, azt is vállalom(!). Én azután is azt fogom állítani, hogy a probléma ott van, ahol az anyázás ok nélkül kezdődik.
  • gabeone
    Őszintén nem vagyok annyira meglepődve, hogy ilyen reakciókat kapok, mint mait most te írtál. Végül is, csak ok nélkül írt olyan üzeneteket mindenkinek, mint pl. "kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg". Ez az üzenet teljesen rendben van. Rossz napja volt, miért is törődünk vele. Hagy írjon ilyeneket üzeneteket máskor is! Lázár, ez lenne az Internet? A többesszám, amiről te és rage írtatok most, amúgy tudjátok, hogy a mostanival együtt 2 eset? Apám, mintha minden nap ide járnék megosztani a sérelmeimet..:D Elárulom neked, ha én ilyen üzenetet írnék be neked ok nélkül (és úgy egyébként is), szégyenemben elsüllyednék..
  • LasCar16
    és ezt mi a francért teszed ide be? Mindenki felkaphatja a vizet, én is felszoktam, mert télleg idegesítő tud lenni ebben a játékban ha nincs összhang, mindenkinek lehet rossz napja, amúgy meg nem ez a hely az ahol ilyen "céltáblát" kellene aggatnod a játékostársaidra.
  • gabeone
    Tudom, nem is keverem, de viselkedni itt, online is tudni kell(ene).
  • gabeone
    Még annyit írok, ami kérdést tegyél fel magadban: hogy l4d-ben,cs-ben és bármilyen fps és versenyjátékban, ahol van "tét, kihívás" a személyeskedő esetek nem rendszeresek? Ha nem nekem írnak valami butaságot, bántót vagy sértőt, akkor az egyik csapattársam teszi az ellenfélnek vagy éppen fordítva. Sajnos ez a magyar meccseken szinte rendszeres. Én ott is rászólok a másikra, hogy viselkedjen az ellenfelével szemben rendesen.
  • Rage47
    Én szimplán törlöm az antipatikus egyéneket. Ne keverd a netes gamer ismerősöket az igazi barátokkal.
  • gabeone
    Igen, és ez kérlek alásan azért van, mert rizzo nyilvánosságra hozza az ilyen eseteket. Ugyanis rizzo mindig úgy viselkedik online, mint személyesen is, talán annak, akit nyilvánosságra hozok, szintén így kellene tennie. Ha esetleg másképpen látod, az szomorú. Mert engem lehet hibáztatni, de attól a probléma még megmarad. Játszani kellene nem káromkodni. Azonkívül Davicot barátként kezeltem, mostanában nem gyengén elszakadt nála a cérna. Feltételezem ezért ragelt ki minden más játékból is. Amit pedig jó tudni, idegeskedés vagy bármi egyéb dolog a háttérben senkit sem ment fel a viselkedése alól! Bárki aki olyat mondana amit később megbánna, inkább ne mondjon semmit. Ha pedig pl. az ilyen helyzetet nem bánja meg, az ismételten csak szomorú. Ugyanis ez a primitív viselkedés. Az enyémre mit tudsz mondani? Hogy nálam kötnek ki az ilyen esetek? Persze, én nem teszem zsebre őket, inkább tanuljatok belőle és ne legyetek ilyenek..
  • Rage47
    elég gusztustalan ami itt megy
    valahogy mindig Rizzohoz kötődnek ezek a személyeskedős esetek
    kéne egy házigazda
  • gabeone
    Milyen bajról beszélsz? )) Azonkívül: beszélgetésnek nevezed azt, amit davic írt? Akkor beszélgess vele..
  • gabeone
    Testvérem üzeni neked Davic: hogy ne minket szidj, mert nem tudsz játszani, nem ez a játék lényege, meg amúgy is csak egy játék. Felesleges lett volna nem rusholni, mivel támadni nem nagyon tudtatok. Pack nélkül végigmentünk minden pályán. Szóval, ez kegyelemdöfés volt, minek húztuk volna az időt?

Krisz azt is üzeni, hogy bátran keresd fel, ha különórákat szeretnél venni.

Davic gondolom minden csapattagomnak hasonlókat írt privát üzenetben, ezt Krisz megerősítette.
  • FSpofon
    nem illik privát beszélgetést kiteregetni. amúgy meg rég nyomnod kellett volna az X-re miután gratulált és kész, te kerested magadnak a bajt.
  • gabeone
    Davic mai megnyilvánulása:

1, hív vs-re ellenfélnek, testvéremmel csatlakozunk
    2, kiderül a játék közben, hogy a játékosok fel kezdő. a tapasztalati előny és a győzelem nálunk van
    3, davic mar privatban a 2. palyan panaszkodik es szidja orochi, hogy miket csinal
    4, dead air 4. pályán rusholunk, ekkor lelép az ellenfél teljes csapata, davic kezdeményezésével
    5, privátban ilyen üzeneteket ír és a hozzá tartozó előzmény:

Davic: csáó
    Davic: magyar vs
    Davic: érdekel ??
    RIZZO: cső
    RIZZO: számíthatsz rám
    Davic: még eddig 2 ember kell
    RIZZO: kell még ember?
    Davic: aha
    RIZZO: tesóm hívon
    Davic: csak nem velem :S
    RIZZO: hátha
    Davic: sajna
    Davic: oks
    RIZZO: kik vannak benne?
    Davic: kamikaze aki elég jó
    Davic: meg orochi
    RIZZO: az ellenfel is magyar?
    Davic: aha
    Davic: mind a 2 csapat magyar
    RIZZO: es ok kik?
    Davic: orochi és kamikaze
    Davic: mi megvagyunk
    RIZZO: jaa
    Davic: azé mondtam h sajnos nem mellém
    RIZZO: ertem
    RIZZO: az ellenfelbe hivsz
    Davic: aha :(
    RIZZO: ha a tesom jon, akkor megyek
    RIZZO: de ha nem, akkor inkabb kihagyom
    Davic: jöjjön
    Davic: jöjjön csak hívdRIZZO is now playing Left 4 Dead. Click here to join.
    Davic is now playing Left 4 Dead. Click here to join.
    Davic: orochi és a csoda mákok
    Davic: csukott totál ép ajtón átugrik
    RIZZO: xD
    Davic: bár azért
    Davic: a kezdőnk inkább idegel :P
    Davic: kérdezget mivel kell indítani
    Davic: én ki fogok ragelni ha orochi állandóan ien csoda dolgokat csinál
    Davic: ráugrom semmi
    Davic: átugrik az ép ajtón 1 ugrással
    Davic: faszoman van kedve ienkor ehez
    Davic: fps lagja van
    Davic: szedje lentebb a grafot faszom
    RIZZO: nem tudom
    Davic: virgonc 0 pont
    Davic: na tessék XD
    RIZZO: ha jól sejtem, a csapatod mostanaban vette meg a ajtekot
    Davic: hát gratulálok
    Davic: ügyesek vagytok
    RIZZO: tudom
    RIZZO: bár inkább csk én és krisz
    RIZZO: kami kedő
    Davic: jólvan szia helló
    Davic: faszom
    RIZZO: ami a problámádat illeti
    RIZZO: amiatt ne nekem gratulálj
    RIZZO: te hívtál
    Davic: ja
    Davic: de 3000 pont bazdmeg
    RIZZO: a győzelem vagy vereség majdnem mindegy
    Davic: azt futtok ?
    Davic: már nyertetek
    RIZZO: 4000 amugy
    Davic: jó
    RIZZO: uncsi meccs volt
    Davic: tudod mit
    RIZZO: nem akartuk huzni az idot
    Davic: kurva anyádat bassza el 1 vonat bazdmeg
    Davic: gratutlálok
    Davic: baromarc
    RIZZO: nem semmi
    Davic: tudod
    Davic: mit
    RIZZO: gratulalok a stilusodhoz
    Davic: ennyit érsz bazdmeg
    Davic: kösz jól fejlődik
    Davic: na szevasz
    Davic: paraszt
    Davic: hülye baromarcú
    RIZZO: jülvan kispajtas
    Davic is now Offline.

6, Testvéremet és engem törölt a steamről.

Egy újabb értelmiségi mutatkozott be. Megyjegyzem: ha nem kezdőkkel van, de veszít akkor is lelép. Ezt már tudja mindenki, aki játszik vele. Davicnál számoltam, 4 meccsből 4 alkalommal lépett le a mostanival együtt. Úgy gondolom, Davicra büszkék lehetünk. Lehet rá számítani, normális, nem ragequitter és választékosan fejezi ki magát. Ami pedig a legfontosabb: hogy mások anyukáját hozza szóba.

Davic: feltételezem személyesen is szeretnéd a leírtakat elmondani! Hiszen szemtől szemben korrekt! A jelenlegi eset már nem bosszantott fel engem. Azért én számítok Baranyi Dániel kollégára Vácról.
  • Deathstorm676
    Már próbáltam de nem segített. Egyébként nem csak akkor akad hanem bizonyos időközönként is egy kis időre. A játékot már raktam fel újra de az nem segített
  • Rage47
    próbáltad a multicore renderinget kikapcsolni?
  • Rage47
    1 embernek látta steam fórumon, hogy ugyanez a gondja, nem kapott rá választ sajna
  • Deathstorm676
    Akkor senkinek nincs ötlete hogy miért akad be a játék ha lenyomom az E gombot? Reméltem valakinek volt már ilyen gondja.
  • Nohab
    Mivel mi is ismertük, elméletben még klántag. :P
  • Rage47
    lol és eltalálta:D
  • MrAndree
    Hogy találtad ki? :D
  • dronkZero
    Tirexi...
  • MrAndree
    Nekem volt egy ilyen ismerősöm akinél egész nap futott l4d. Nem játszott vele csak futtatta, hogy menőzhessen a játékidejével utána. Neki ez jó volt valamiért.
  • MrAndree
    Andreenak nincs 800 órája, tavaly júliusban vette a játékot és akkor már mérték. Így annyi órája van amennyit mutat. Abba meg most ne menjünk bele, hogy kinek mi látszik vagy nem látszik skillben. :D
  • Nohab
    Jaja
  • MerlinW
    Jaja, az program (l4d2.exe) futásidejét méri, ahogy minden más (pl. XFire).
  • buddabudda
    Azt is beleszámolja ha csak a menüt nézed.
    Az első részhez azt is számoljátok hozzá, hogy fél évig nem mérték az időt. Szóval Andreenak lehet van már vagy 800 órája, még se látszik skillben:D. khmmmkockakhmmm
  • gabeone
    Akkor Bocs a sok szóismétlésért, de ledöbbentem..
  • gabeone
    Akkor ha csak a lobbiban vagy és nem játszol, akkor is adja a + órákat a stathoz? Akkor a left 4 dead játékídőnk 25%-a kuka!