5661
-
#3253 Ez kellett a jónépnek nekem a Bleed out jobban bejött arra is szavaztam de mégis a törpés nyert. -
#3252 megint ez a fos törpés szarság maradt ?:( -
#3251 Amugy amilyen hatalmas az első map olyan könyü eltévedni is benne ! :D -
#3250 Ime egy kis statisztika a Silent Hill hadjáratból :D
1. Old Silent Hill 8p 45s
2. School 23p 8s
3. Alternate School 36p 02s
4. Church 46p 15s
5. Hospital 54p 40s
6. Alternate Hospital 1ó 24p
7. Other Church 1ó 42p
8. Sewers: 2ó 2p
9. Motel: 2ó 28p
10. Amusement Park: 2ó 46p
11. Nowwhere: 3ó 2p
12. Finale: 3ó 15p
-
#3249 Habár a Silent Hill-ből csak az els rész maradt ki de már az is be lett potolva hála az L4d-nek xD ! Már annyit játszottam vele hogy szinte mind a 11 map rejtvényei ott vannak a fejemben ! xD -
#3248 az igen, én magán az első pályán vagy háromnegyed órát bolyongtam :D Nem árt, ha az ember ismeri is a Silent Hillt... :) -
#3247 Csak nem te is SH fan vagy ? :D Talán te is végigvitted a full Silent Hill kampányt ? -
#3246 Nekem mondod ! Én nagy L4D SH fan vagyok ! Egy helyben végigvittem mind a 12 mapot ! Persze easy fokozaton ! Böven elég volt azon is mert már agyon moddoltam sourcemod pluginokkal az L4d1-et ! Jah és közbe szépen jöttek is a többiek a játékba ! Finálét nem beleszámitva a 11 mapot 3 óra 2 perc alatt vittük végig ha a finálét is beleszámoljuk akkor kb 3 óra 15 perc volt összesen ! -
#3245 l4d1 silent hill.. .brutááál :D -
#3244 Én benne vagyok bármilyen L4d mészárlásban ugy hogy rám számithatsz de csakis custom map-okon mert az alap mapok már eléggé unalmasak ! -
#3243 Jaa:) -
#3242 nem az teee :D A mutationba kéne :) Tudod, be volt ígérve egy láncfűrészes és egy katanás mészárlás is :) -
#3241 Hova? A "hadjáratban" benne van most is. -
#3240 láncfűrész meg katana jöhetne mán :D -
#3239 Nincs kedvetek játszani ma egyet? Tegnap rámjött, de csapatszellemmel nem találkoztam egyik szerveren sem:) Amolyan last stand lett belőle, ha meghaltam otthagytak:) -
#3238 Látom sokat olvassátok az L4d2 Blog Spotot ! -
Neoncsoves #3237 hamarosan megírom az 5. hétről is a hírt totall4d-re csak egyelőre szeretnék felébredni :) -
#3236 Ha utánaolvastál volna akkor tudhatnád hogy múlt héten arra lehetett szavazni, hogy melyik mutation térjen vissza ujra 1 hétre közkivánatra !
Ezek közül lehetett szavazni ! Last Gnome of the Earth Bleed Out és a Follow The Liter. És mivel a törpés mutation nyert nagy fölénnyel megint, ezért ezen a héten ujra marad megint a törpés mutation !
Viszont jövö héten a Last Man of Earth mutation lesz. Finally xD
Most arra lehet szvazni melyik a kedvenc special infected-ed ? :D
Jah és végleg bekerült a Realism Versus a játékba. -
#3235 mer szemetek -
xxxpaulxxx #3234 Ezen a héten miért nincs új mutation? -
#3233 jogos, én mindig magasabb távlatokban gondolkodom :D -
#3232 amúgy már másodjára futok egy olyan bugba hogy kb az egész map textúrái eltűnnek és a nagy fehérségbe megyek. alt+tab megjavítja de utána meg erősen szaggat. -
#3231 és tényleg, kössz -
#3230 Szerintem itt meg inkább Special Infected... Az AI még mindig, itt is kimerül néhány feltétel és változó dinamikus változtatgatásában, meg az útkereső algoritmusban. -
#3229 L4D on L4D2 -
#3228 Swarm Intelligence, a mesterséges intelligencia egy továbbfejlesztett változata :D -
#3227 bocs, all, de mi az az S.I.? -
#3226 ment -
#3225 háhá, üdv!
dobjál már egy steam accot priviben :) -
#3224 "Heya Tom, it's Bob, from the office down the hall
Good to see you buddy, how've you been?
Things have been okay for me except that I'm a zombie now
I really wish you'd let us in
I think I speak for all of us when I say I understand
Why you folks might hesitate to submit to our demand
But here's an FYI: you're all gonna die screaming" -
Orodreth #3223 Ohhh! :D :D -
#3222 omg -
Neoncsoves #3221 -
Orodreth #3220 Ami azt illeti, én nagyon szívesen látnék a későbbiekben mixelt teamet.
Mind a single, mind a multiplayer módokban. -
buddabudda #3219 Kijött a gnóm cipelős mutáció, természetesen a játék most sem indul :D. -
#3218 Alaplap. -
rager #3217 Honnan lehet beszerezni a 2.0.1.7 verziós játékhoz a srcds.exe fájlt ami működik is? (Legalább saját LAN szervert tudjak csinálni) -
rager #3216 Egy bizonyos Sourcemod pluginnal. :D -
MrAndree #3215 Na ja. Az legalább jónak hangzik. :D -
#3214 survival vs-t mááá