5661
-
#3413 Vannak páran akik direkt futtatják a tálcán hasonló statért. Esetleg még másik játék közben is. -
#3412 jó igaz néha bugos most már magyar de hol van felirat hol nincs... -
#3411 Alapból magyarnak kellene lennie. Nálam legalábbis mindig az volt (Steam-et magyarra kell állítani). -
#3410 a párbeszédekhez van honosítás? -
MrAndree #3409 Meg pro, ezt még tedd hozzá... -
Neoncsoves #3408 jó a logod -
#3407 mer kocka vagy bandi :A_SD -
#3406 Nekem csak ~180 órám van az 1-en. Igaz csak tavaly október óta van meg. Egyébként a L4D az egyetlen játékom, amivel rendszeresen játszok még akkor is, ha épp valami új játékot veszek. Vagy mondjuk egy régit, ami nem rövid. -
MrAndree #3405 Ez mitől durva? Úgy van majdnem 400 órám a 2ben hogy mellette van 500 az 1ben. Pedig mostanában jó ha hetente 3-4 VS-t játszom összesen a 2 résszel. -
#3404 Az a csávó is csak azzal játszik akit Lunki linkelt ^^ -
gabeone #3403 Csak a left 4 dead 2-vel játszik. Úgy mégsem olyan nagy ez a szám, bár ez a játék szerintem nem egy ilyen nagy szám.. -
#3402 Akkor ezt nézd meg. igaz csak pár órával több de ez egy magyar. -
#3401 Ez tényleg durva -
#3400 Na ez a durva! :D -
#3399 Én még csak az első résszel értem el a 100 órát, valahogy azzal többet is játszom mint a 2-vel. Ha warezt is bele venném mikor kijött akkor meglenne az 200 is bőven. -
Neoncsoves #3398 nekem is pont 100 óra játékidőm van :D pedig megjelenés óta megvan -
#3397 Ma elértem én is a jubileumi 100. játékórámat:) -
#3396 Szerintem az első rész sokkal hangulatosabb a 2nél.
Én is ma vettem meg Steamröl szinte ingyé volt kétezer pézé
Pont tegnap néztem a mediaban h ott 10 rongy...
Ha henteltek valamikor szoljatok nekem is -
#3395 Nem azért de sztem ez direkt van így mert a földön elég röhejesen néznél ki ahogy ott vonaglasz a kezedben egy fejszével -
#3394 A Steam akciónak hála én is beruháztam a 2. részbe, amire már a demó óta vágyok. :) Mindezidáig 3x volt akciós, de cirka 8 euróért szinte lopás. Az 1-el több, mint 170 órát játszottam, csak a hivatalos pályákkal.
Na de a 2... Eddig a két első pályán mentem végig, de hatalmasak és nem olyan rögtön megtalálom az utat típusok. Sok az update adrenalin shot, defibrillátor, közelharci fegyverek, custom laser sight, robbanó és gyújtó lövedékek.
Egy baki viszont került a gépezetbe, gondolom már szinte mindenki kiszúrta. Mikor kifekszünk akkor pisztollyal védekezhetünk, a 2-ben akkor is, ha épp fejsze vagy pajszer van nálunk. -
#3393 "örülünk" :D -
#3392 Át vannak ültetve az első rész pályái a másodikba (l4dmaps.com), tehát bepótolhatod.
Begyűjtöttem a 48. acsimat:) Nem akar valaki Wedding Crasher-t csinálni?:) Kéne hozzá 3 ember:) -
Pio #3391 Be is fektettem rá, újra +fav a topik, úgyhogy "örülhettek". :D
Első résszel nem nagyon játszottam a megvétele óta, remélem ezzel majd másképp lesz. -
#3390 ja az lemaradt hogy a steamen... -
#3389 ma 19.00-tol holnap 19.00-ig a L4D2 2154 HUF! -
gabeone #3388 Nekem egy másik problémámvan egy elfogadhatatlan és egyben visszautasíthatatlan group invitálás formájában. Mikor elfogadtam vagy visszautasítottam volna, már nem volt tagja a csoportnak és nem tudom eltüntetni a meghívást. A friends ablakban nem reagál a steam az utasításokra, a profil/invite menüben ugyan reagál és úgy mutatja rögtön az utasítás megadása után, hogy végrehajtotta az utasítást, de a friends ablakban ugyanúgy megmarad az inv és később a profilnál is. Ilyen problémával ezidáig nem találkoztam és nem tudom mit tegyek. 48+ órája nem tűnik el az invelés magától, a steam restartot és csoportos inv visszautasítást is próbáltam már. Segítsetek kérlek, mit tegyek? -
zpp0663 #3387 sziasztok!
Megvettem a játékot , és előfordul, hogy ezzel kivág online játékból:
Server not able to authenticate user with steam..Mi a teendő? Help pls! -
gabeone #3386 Ez nagyon súlyos! )) -
#3385 :ASD:ASD:: -
#3384 bocs:D -
#3383 Felvenni a tárgyakat?:) -
#3382 minek neked E?:D -
Deathstorm676 #3381 Mi a problémája a játéknak akkor ha megnyomom az e-t akkor el kezd iszonyatosan akadni. Ha meg átállítom az e-t másra akkor azzal kezd el akadni. -
iWild #3380 :DDD omg -
#3379 -
#3378 hát ha nagyot akartak volna durrantani akkor egy Half Life 3al promoznák a SE2-t nem holmi l4dvel, az meg odébb van mert a episode 3 még sima source engine-el kell hogy jöjjön :D
bár ahogy a portal2t elnézem nekem nagyon tetszik ez a motor még mindig -
Neoncsoves #3377 jó de akkor a csaj fehér legyen! -
Neoncsoves #3376 a nagy Valve meglepetés egy új source engine lett volna Left 4 Dead 3 promoval együtt -
#3375 bővítsük a profilt. Egy fehér, egy feka, egy kínai
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és egy c*gány :D -
#3374 Szerintem a mostani source motorral már nem fognak több l4d-et kiadni, de lehet hogy naiv elgondolás. :)