Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te is jól megélsz belõle<#miaz>#miaz>
hím kurva ? ujjjj :/
befizetnélek téged az elsõ körre<#mf2>#mf2>
tudod te egyáltalán milyen idegesítõ takarítani egy topikba? rányomsz hogy törlés, biztos hogy törölni akarod? igen, blabla... minden egyes hsz-nél. kurvára unalmas ám 😄
Te lennél az elsõ kuncsaft?
Why so serious?
ez az egész oldal szerintem úgy ahogy van, ki lesz törölve, ezé má szabad a flém : D
egyébként jaa, és a lefforded ugye..
egyébként jaa, és a lefforded ugye..
Kumiho #2179
ha elmész kurvának jobban jársz<#puszis>#puszis>
szerintem ezt a topikot nem erre kellene használni. ott a kurva steam meg a privátüzenet.
javaslom Brigi ne legyen házigizda <#vigyor1>#vigyor1>
najó de
javaslom Brigi ne legyen házigizda <#vigyor1>#vigyor1>
najó de
Kell a pénz Rage? 😄
Why so serious?
Bár akárhogy nézem ez egy fórum. Privátüzenetben kéne elintézni az ilyesmit. Ty<#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy megköszönném, ha tényleg nem szólnátok bele a kettõnk dolgába, ez kicsit gerinctelen dolog tõletek.
Vedd le a blockot rólam steamen meg vegyél fel. kell az ismerõs<#mf1>#mf1>
Jó, tedd meg, mondtam, verj meg, elõbb mondtam, hogy értelmes emberként akarok beszélgetni, nem bunkó módjára. Ez annyira nehéz ?
Már hogyne lenne közünk, rizzo koma tõlem steamen is kérte Phobos címét. Honnan tudnám én Phobos címét, de ha tudnám is miért adnám meg bárkinek? 😄
Why so serious?
Azért azoknak is gratulálok akiknek szinte semmi közük a vitához de azért flémelnek <#banplz>#banplz>
Feltehetõleg míg a teste növekedett, az agya egyenes arányosságban fejlõdött vissza apró kis csökevénnyé.
Minden ezt támasztja alá, ez Rizzo evolúciója, és had gratuláljak mégegyszer a hozzászólásaidhoz.
Minden ezt támasztja alá, ez Rizzo evolúciója, és had gratuláljak mégegyszer a hozzászólásaidhoz.
Kumiho #2179
Ez nem diplomácia mostmár lol )) Ha nagy a szád, akkor jobb ha meg tudod védeni magad, mert nem lehet büntetlenül sértegetni a másikat. Nézzük: elõször is szögezzük le, hogy itt nem verekedés lesz, hanem verés. A kettõ merõben eltérõ dolog egymástól. Karatén kívül szinte minden küzdõsportot bátran ajánlok neked. Nekem adsz esélyt? Vicces, inkább kérjék bocsánatot és tanulj alázatot! Én alázatos voltam veled még akkor is, amikor tudtam, hogy 5 másodperc alatt kifektetlek.
Te egy szánalmas és ostoba alak vagy, ez az egész kis eszme(vagy mi) futtatásod ezt mutatja, remove friend egyszer, másodszor pedig jelentve vagy az itteni moderátoroknak.
b.
b.
Kumiho #2179
Tudod Rizzo az a szomorú, hogy szerinted a Te javadra van különbség azzal, hogy, Téged idézve, nem szidod Phobost hanem "csak" meg akarod verni. Komolyan mondom, ez 13 éves korig menõ: "beszóttá? megverjelek?" de egy felnõtt embertõl nevetséges.
Why so serious?
menjetek szobára!
Jó, adok egy esélyt magamnak és neked is, mert nem vagyok ellenséges ember. Próbáljuk meg értelmesen, ember módjára megbeszélni, és nem, mint internet mögé bújó virtuális személy, bár mondjuk ugyanúgy neten fogunk beszélni.
Vagy ha akár békés megoldásként a mindkettõnknek a "nem történt semmi" történetet adjuk elõ. És szerintem ez a legegyszerûbb, és legértelmesebb. Semmi sem késõ.
Vagy ha akár békés megoldásként a mindkettõnknek a "nem történt semmi" történetet adjuk elõ. És szerintem ez a legegyszerûbb, és legértelmesebb. Semmi sem késõ.
Figyelj, tedd meg, verj meg, semmit nem bizonyítassz vele. Csak azt, hogy te akarsz az erõsebb lenni. Az, hogy te így ismertél meg, csakis magadnak köszönheted, és nem másnak, ha akarsz változtatni rajta, akkor írd meg normálisan, de az, amit írtad, hogy teamspeaken elküldtelek a "oda", az már túlzás, annyit mondtam, hogy tudom, hogy itt vagy, és nem érdekel. Ez volt annyira sértõ ?
Tényleg rosszul állsz most hozzá. Csak úgy képes vagy megverni, mert össz-vissz beszóltam egy párszor. Hurrá. Ha visszafele lenne, én nem tenném meg, hogy csak elmegyek nemtudom mennyi km-t valakihez, akit alig ismerek. És nem gyávaságból, emberségbõl.
Narxis: ez tényleg az, erre már én sem tudok mit mondani, nem vagyok szarházi, mert akkor mindenkivel így viselkednék.
Tényleg rosszul állsz most hozzá. Csak úgy képes vagy megverni, mert össz-vissz beszóltam egy párszor. Hurrá. Ha visszafele lenne, én nem tenném meg, hogy csak elmegyek nemtudom mennyi km-t valakihez, akit alig ismerek. És nem gyávaságból, emberségbõl.
Narxis: ez tényleg az, erre már én sem tudok mit mondani, nem vagyok szarházi, mert akkor mindenkivel így viselkednék.
"az egész onnan fajult, hogy anno még játszottunk Left 4 Dead 1-et, és ott olyan szinten írtál valami baromságot, hogy én csak néztem"
Ennyi? Ezért anyáztál, szidtál a hátam mögött, húzod szét a barátaimat vagy veled vagy velem játszanak (mikor mi már játszunk)?
Most mondok neked valamit: másoknak is írtam már butaságot és mások is írtak nekem butaságot. HOPPÁ! Jobb ha most megtanulsz úgy viselkedni, mintha nem létezne az internet adta titokzatosság, mint az internet mögé elbújhatsz, de el nem rejtõzhetsz.
Ha nem foglalkoztál volna velem én sem foglalkoznék most veled. Ócsmárolsz a hátam mögött, teamspeaken elküldesz a kúrva anyámba, én pedig megtalállak és beverem az arcod, eltöröm a kezed. Nem szidlak, nem provokállak, nem úszítom ellened a barátaid. Látod, hogy mekkora különbség van közöttünk? Amit te csinálsz az lassan a cigányviselkedés kategória. Eddig csak a település van meg ahol laksz, de ha a neved is megles, megtalállak. A szomszédok, a postás vagy valaki més, szépen megmutatja, hogy hol talállak meg. Az édesapád sem fog tudni megvédeni, mert egy marha nagy szarházi alak vagy!
Ennyi? Ezért anyáztál, szidtál a hátam mögött, húzod szét a barátaimat vagy veled vagy velem játszanak (mikor mi már játszunk)?
Most mondok neked valamit: másoknak is írtam már butaságot és mások is írtak nekem butaságot. HOPPÁ! Jobb ha most megtanulsz úgy viselkedni, mintha nem létezne az internet adta titokzatosság, mint az internet mögé elbújhatsz, de el nem rejtõzhetsz.
Ha nem foglalkoztál volna velem én sem foglalkoznék most veled. Ócsmárolsz a hátam mögött, teamspeaken elküldesz a kúrva anyámba, én pedig megtalállak és beverem az arcod, eltöröm a kezed. Nem szidlak, nem provokállak, nem úszítom ellened a barátaid. Látod, hogy mekkora különbség van közöttünk? Amit te csinálsz az lassan a cigányviselkedés kategória. Eddig csak a település van meg ahol laksz, de ha a neved is megles, megtalállak. A szomszédok, a postás vagy valaki més, szépen megmutatja, hogy hol talállak meg. Az édesapád sem fog tudni megvédeni, mert egy marha nagy szarházi alak vagy!
De megnéznék egy ilyen kockafight-ot. xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha eljönnél ide, akkor inkább egy sört innék meg veled, nem verekednénk 😄 mint nyáron XD
Figyelj, az egész onnan fajult, hogy anno még játszottunk Left 4 Dead 1-et, és ott olyan szinten írtál valami baromságot, hogy én csak néztem, tudom tûrtõztetni magam, de eléggé érdekesen fogod fel a dolgot. Eddig bárkivel, akivel rosszba voltam, képes volt némi emberségre, és vagy elkerültük egymást, és idõ múltával megbékéltünk, vagy csak szimplán nem szóltunk egymáshoz.
De most tényleg, folyamatosan szidtalak ? Össz-vissz 1x szóltam be, nem többször, igen, 1x írtam, hogy *nyád, de utána inkább (mint felül is írtam) visszafogtam magam, és adtam még rá esélyt.
Szerintem mindenkinek van egy pont egy játék során, legyen az bármilyen, virtuális, vagy valódi, amikor lehet felhergeli magát, és kiborul a bili. Én bevallom nálam sokszor kiborul, de VISZONT ! aki gorombán viselkedik velem, az ne várjon mást, mint a gesztust, amit õ mutat.
Innentõl nincs mirõl tárgyalnom, ha annyira akarsz, gyere nyugodtan, azzal csak azt mutatod meg, hogy erõs gyerek vagy, és valószínûleg ember sem.
De most tényleg, folyamatosan szidtalak ? Össz-vissz 1x szóltam be, nem többször, igen, 1x írtam, hogy *nyád, de utána inkább (mint felül is írtam) visszafogtam magam, és adtam még rá esélyt.
Szerintem mindenkinek van egy pont egy játék során, legyen az bármilyen, virtuális, vagy valódi, amikor lehet felhergeli magát, és kiborul a bili. Én bevallom nálam sokszor kiborul, de VISZONT ! aki gorombán viselkedik velem, az ne várjon mást, mint a gesztust, amit õ mutat.
Innentõl nincs mirõl tárgyalnom, ha annyira akarsz, gyere nyugodtan, azzal csak azt mutatod meg, hogy erõs gyerek vagy, és valószínûleg ember sem.
add nekem én megveszem ingyé
nem fogok olyat megverni aki majd 200km-t utazik azért hogy lássa a faszfejemet 😄
Isten a tanú rá, hogy én meg szerettem volna beszélni veled a problémád. Mert ez ugye a te problémád volt, én nem ismertelek, nem tudtam ki vagy. Te és csakis te kezdeményezted a problémát, te szólogattál be, anyáztál nekem ahelyett, hogy megbeszélted volna velem. Megadtam a tiszteletet, megpróbáltam beszélni veled, de nem voltál hajlandó beszélni, annál inkább provokálni.. Elegem lett belõled, megmondom nyíltam: szétütöm az arcod! Nincs több tisztelet és udvariaskodás.
Még te se vernél meg relé 😄 nem vagy elég férfi hozzá 😛 attól még a spanom vagy, hogy letöröltelek Steamrõl :/ 😄
Rizzo, az egy dolog, hogy negatívan gondolkodsz, és állsz hozzá a dolgokhoz, de az, hogy képes vagy felajánlani pénzt valami olyasmié, amit te sem akarsz, és egy sz*ros játékban történt esemény miatt ilyen dologra vetemedsz ..
Hadd ne írjak semmit.
Szerintem senki nincs olyan, aki képes lenne emiatt KOMOLYAN megverni, vagy bármit is tenni egy másik illetõvel, mert az õt nem csípi.
Hadd ne írjak semmit.
Szerintem senki nincs olyan, aki képes lenne emiatt KOMOLYAN megverni, vagy bármit is tenni egy másik illetõvel, mert az õt nem csípi.
Hûbazeg, télleg sokan írtak privát üzenetet az eladó L4D 2ért... Mi ilyenkor a fer dolog tõlem? Kinek aggyam? Jajaj....<#pardon1>#pardon1>
<#rinya>#rinya>
én legalább nem Gödön lakom
Fabio: végre egy Madridi is itt van köztünk, visszavonok minden beszólást<#hehe>#hehe>
én legalább nem Gödön lakom
Fabio: végre egy Madridi is itt van köztünk, visszavonok minden beszólást<#hehe>#hehe>
aidsel játsszál<#ejnye1>#ejnye1>
amikor kiadják<#papakacsint>#papakacsint>
én sérthetetlen vagyok, nem tudsz kitiltani<#vigyor1>#vigyor1>
Ha azt mondom, Te lennél a harmadik , Relé és Lázár után, aki repül, már nem érvényes a protekció házigazdasághoz, ugye? : D Te melyik csipszéskolás értelmiségi vagy amúgy? : D
Kumiho #2179