5661
-
#3573 Most nézem, csak 4rugó, sok magyarral akadok össze co-op-ban? -
aztomka #3572 Szerintem ő is ugyanezt írta, egy az egyben. :D
Én személy szerint nem szeretem a nem hivatalos dolgokat, vannak jók, de kinek van kedve próbálgatni őket? -
#3571 Jaja jó kis oldal csak az az egy hátulütöje hogy elég lassan szedi le a mapokat ! -
#3570 hjam, jó oldal, csak baromi lassan jön az anyag :( -
Rodman6 #3569 Nálam a nem kompatibilis mapokat sikerült konzolból elindítani. Írták is valahol hogy nagyjából kompatibilisek lesznek az első rész mapjai a 2-vel. Arra egyébként nincs módszer vagy parancs hogy a társak neve ne legyen kiírva a fejük fölé? -
#3568 Van egy nagyon jó oldal onnan szoktunk custom mapokat mazsolázni ! xD
L4D Custom mapok -
#3567 Eddig az a helyzet hogy ezek a nagyon jó resi mapok még nem kompatibilisek az L4d2-vel sajnos !
Vagyis csak az L4D1-ben tudsz velük játszani !
Nálam az L4d-ben a Silent Hill alap az egyik legjobb map és Resident Evil 2 másik ami szintén alapmű ugyanaz mint az origi resi2 csak L4D szereplökkel ! -
#3566 ööö ezek a módok jók a 2-höz is vagy csak az 1-hez,és honnan érhetem el? -
Rodman6 #3565 Sikerült, épp a resident evil 1 left4dead-es változatával szenvestem. Eddig tökugyanaz minde az eredeti :) Utánna kipróbálom a többi resit, a cold feart és a silent hillt :) -
Neoncsoves #3564 nincs mit, sok szerencsét :) -
Rodman6 #3563 Ja megvan, csak le sem tom tölteni mert terhelt a szerver. Verjem bele :) de köszi! -
Rodman6 #3562 És ez a library hol van? A játék könyvtárában, vagy valahol a steam-ben? -
Neoncsoves #3561 Library > Tools > Left 4 Dead 2 Add-on Support -
Rodman6 #3560 Elvileg annyit csináltam hogy a VPK-t bemásoltam az Addons könyvtárba. De a mapok ikonjai is csak lila és fekete kockákból állnak. Mivel ez nemsikerült, így kitömörítettem a vpk-t gfcscape-el, majd konzollal elindítottam, de ígyis ugyanaz volt a helyzet.
Mert fel kellene telapíteni ilyen addon supportot is? Olyat honnan lehet leszedni? Egyszerűen nem találja a textúrákat. -
Neoncsoves #3559 Addon Support cuccos fel van-e telepítve -
Rodman6 #3558 Hello! Valaki nem tudja hogy a custom mapok nálam miért rózsaszín kockásak? -
aztomka #3557 Új mutáció: kétszer annyi szupermutáns, és még gyorsabban is spawnolnak. Én előző mutációkkal nem játszottam, csak az előző hetivel, ott viszont legalább annyival több volt az esély, hogy nem volt horda. Szóval a régebbiek nem voltak valamilyen módon "kiegyenlítve"? -
Neoncsoves #3556 egyedül játszani a legjobb.
na meg oroszokkal! -
#3555 miért? aki még szeretne játszani, ColdF néven megtalál steamen, tegnap vettem meg a gammát hogy haverral játszak, de amig ő nem telepíti fel addig egyedül nem játszom :) -
buddabudda #3554 Szerintem most az első résszel játszanak, szóval pont nem ezt a topikot nézik :D. -
#3553 és most? :D -
buddabudda #3552 Ha játszanak is nem az sg fórumot nézik. -
#3551 nem -
#3550 most játszik valaki? :) -
Neoncsoves #3549 tényleg csak speciális fertőzöttek vannak? pff...
sry, javítom, csak azt hittem legalább normális infik is vannak -
csoli31 #3548 Aki ezt írta, biztos hogy nem próbálta még ki! Ugyan is csak speciális fertőzőtek vannak ebben a mutationban!
-
Neoncsoves #3547 hogy mit?
soha -
#3546 nereklámozzá -
Neoncsoves #3545 12. Mutation -
#3544 E-heti mutáció a Four swordsmen, azaz mindenki katanával apríthat csak. -
#3543 én tegnap vettem meg, játszhatumk majd -
gabeone #3542 Úgyérted: Never tell your password to anyone?
Meg amúgy is: már számos hsz óta nem esett szó a left 4 deadről! Andree utasítását tartsátok be ti is. :) -
Neoncsoves #3541 -
#3540 ne vegyétek mer kirabol titeket!!! a segélyt szereti meg a zombikat -
simirizsa #3539 Igen nekem is ez a gond pontosabban volt de steamből indítom és így nem basz ki -
#3538 Egyszer csinált nekem hasonlót valami invalid steam authentication szerű szöveggel. Steam restart megoldotta. -
simirizsa #3537 Valaki nem tud arra megoldás hogy játszunk és kidob a steam ? -
Neoncsoves #3536 ja -
#3535 Jé te vagy répalé -
Neoncsoves #3534 nem mondtam melyik hónap szóval várhatsz