Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostmár elkezdte nekem is. 20kb/sec <#mf1>#mf1>
nagyon vicces<#wow3>#wow3>
hát tudom hogy baj, de nem lehet mit csinálni... menj el szunyálni holnap már tuti kint lesz 😊
De nekem baj fõleg hogy holnap megyek jégkorongozni reggel és hajnali 5-kor kell kelnem... Ha még kb. 10-ig ki jönne akkor ki tudnám próbálni lehet "szinglibe" is végig tudnám nyomni de így...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Valamiért azt gyanítom hogy éjfélkor vagy hajnali 1kor fogják kiadni... ugyanis amcsiknál akkor van csúcsidõ (ami nálunk éjfél meg hajnali 1 az náluk este 6-7 óra...). ismét leszarják az amcsik a fejünket, nem baj 😊
egyelõre a DLC jöjjön ki (ha kijön még ma😄)
akkor olyan gamerhez kell majd játszani akinek jo nete van azt localba
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Hát, biztos van rá okuk, hogy így tesznek... vagy nem 😄
Egyébként a steam nekem már most rohadtul belassult, emlékeztet a crash course elõtti órára 😄
Steam terheltség
Egyébként a steam nekem már most rohadtul belassult, emlékeztet a crash course elõtti órára 😄
Steam terheltség
direkt csinálják mert idióták és nem értik vagy nem akarják megérteni hogyha csúcsidõben adják ki akkor lehal az összes szerverük 😊
hát mint minden dlc-nél majdnem <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem tudjuk, senki se tudja. szerintem még a Valve sem. Ezt is valószínûleg majd este fogják aktiválni a jónépnek...
Juhúú, holnap estére már ki is próbálhatjuk az új DLC-t.
Hatalmas kreativitásra vall a Valvetól a Realism Versus játékmód bevezetése, sokan még így megvilágítva sem találják meg társaikat. Ez lesz a ragequitterek kedvenc játékmódja 😄.
Viszont a Chainsaw Massacre játékmód biztos jó poén lesz, fõleg ha jön a tank, már ha lesz benne.
Hatalmas kreativitásra vall a Valvetól a Realism Versus játékmód bevezetése, sokan még így megvilágítva sem találják meg társaikat. Ez lesz a ragequitterek kedvenc játékmódja 😄.
Viszont a Chainsaw Massacre játékmód biztos jó poén lesz, fõleg ha jön a tank, már ha lesz benne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Zombihang "felmondásához" (inkább felhörgéséhez) nem kell Mike Pattonnak lenni 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Aha, hát sok sikert hozzá, hogy akárcsak megközelítsék Mr. 1000 Voices szintjét... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szeva mindenki!
Kedves L4D rajongók, aki esetleg tud róla, annak sem árt, de aki nem, annak meg fõleg szól az alábbi felhívás!
<#gonosz2>#gonosz2>ZOMBI HANG kerestetik! <#eplus2>#eplus2>
Akit érdekel a linken megtalálja mit kell tenni!
További jó Zombulást ! <#bdead>#bdead><#integet2>#integet2>
Kedves L4D rajongók, aki esetleg tud róla, annak sem árt, de aki nem, annak meg fõleg szól az alábbi felhívás!
<#gonosz2>#gonosz2>ZOMBI HANG kerestetik! <#eplus2>#eplus2>
Akit érdekel a linken megtalálja mit kell tenni!
További jó Zombulást ! <#bdead>#bdead><#integet2>#integet2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
A Steamen belül, a kelékek fülnél van olyan hogy Left 4 Dead 2 Add-on Supoort. Nem kell vele csinálni semmit, csak letölteni.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Tehát magyarra fordítva 3-4 hét múlva DLC... 😄
Why so serious?
A héten DLC!!! + Valve time 😊
Van egy weboldal ami azt írja, hogy valószínûleg 27.én jön ki a DLC (a STEAM 27.én jön ki OSX-re és ezért gondolom aznap adják ki a DLC-t)
Fasza! 😊 <#eljen>#eljen>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.youtube.com/watch?v=CPbLjdv68Uo
összedobtam egy képösszeállítást e remek dzsoni kess számra, a videó is készülõben^^
összedobtam egy képösszeállítást e remek dzsoni kess számra, a videó is készülõben^^
#acm
Rájöttem, hogy konkrétan mi volt a baj. Ki kellett kapcsolni a Spyware Terminátor-t. Szóval ha valakinek is ez lessz a baja, akkor csak kikell kapcsolni ennyi az egész.
Amikor elõször letöltöttem a l4d2-t akkor razor1991-es volt demó verzióban, és ottis ugyanez volt a gond, aztán a teljest töltöttem le, és ott valahogyan már megszünt ez a probléma.
proci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs)
ram: 2048MB RAM
merevlemez: 500GB
vidikari: NVIDIA GeForce GTS 250 GDDR3
operációs rendszer: Windows 7
ram: 2048MB RAM
merevlemez: 500GB
vidikari: NVIDIA GeForce GTS 250 GDDR3
operációs rendszer: Windows 7
Az a furcsa, hogy a multicore rendering kikapcsolása mindenkinek megoldotta a problémáját. (amúgy a megjelenés óta már fixelték a dolgot, úgyhogy nyugodtan visszakapcsolhatjátok)
A warez verzió ment rendesen?
Írd le a géped konfigját!
A warez verzió ment rendesen?
Írd le a géped konfigját!