5667
  • Prince of Máté
    ooo big fat modafaka lesz az én emberem :D
  • terribad

• Narxxis
    Alapvetően nekem tetszett a demo alapján, és meg is vettem volna ha lemegy az ára jobban, de most már tuti nem veszem meg. Egyébként a Valve-tól legalább pár új pályát vártak volna az 1-el játszók, legalábbis ezzel sírják a tele a fórumokat.. furcsa, hogy ezt a DLC-t(másnak nem nevezném) pénzért, új játékként akarja kiadni. Ha ez is 12k lesz vagy 10 akkor tuti nem veszem meg és várni fogok, hogy menjen le az ára. De addigra meg lehet jön a 3. :D
  • Narxxis
    Na ez meg a másik, akárkit kérdeztem, mindenki ezt mondta. Persze olyanokat kérdeztem akik megvették.. :p
  • xNoodlex
    Legelőször nekem se tetszett, de miután elkezdtünk haverokkal együtt játszani, onnantól már nem csak egy esztelen lövöldözős játék volt.
    Olyan játék ami elsőre nem biztos hogy bejön, de minél többet játszol vele, annál jobban meg fog tetszeni. (bár ez lehet csak nálam van így :-) )
  • jackcsabi
    A videó alapján tetszik, de nem fogok fizetni érte az már biztos :) Az 1el se nagyon játszok... kicsit uncsi :)
  • Zomil
    de még fizetnék is érte, ha dlc lenne, de mégegyszer teljes árat tuti nem fogok fizetni
  • MrAndree
    Az előző DLC úgyis ingyen volt... :)
  • Zomil
    pff szánalmas, egy dlc-t akarnak teljes áron eladni...
  • MrAndree
    Volt története az első résznek is. Volt a sok zombi, meg voltunk mi, a sok zombi kergetett, mi menekültünk. Nem is volt többre szükség. :)
  • ProGabe #8
    gémpléj minden mennyiségben
  • Prince of Máté
    Nem kell ehhez, ez nem Fear, vagy Doom3, ez egy árkád lövöldözés :)
  • Pio
    ITT VAN néhány mirror a trailerre, ha kell valakinek.
  • Narxxis
    Remek, ezt kiadhatták volna DLC-ként is, de hát minek ha egy teljes játék árát elkérhetik érte?...

# A lőfegyverek mellett olyan extrákkal is öldökölhetünk, mint a fejlesze, a serpenyő, a baseball ütő, vagy épp a láncfűrész.
    # Az elődben már megismert auto-rendező továbbfejlődik, képes lesz az időjárást, az effekteket, az élőholtak helyzetet és támadási stratégiáját, de még egy picit a helyszínt is megváltoztatni.
    # Új helyszínek, boss zombik, tárgyak és fegyverek.
    # Új pályák mind a kampány, mind a Versus, mind a túlélő módhoz.

Örülök, hogy az 1-et csak demoban próbáltam és nem vettem meg.
  • Atkamon
    lol trailer:D
  • SötétBarom
    YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • DeerHunter01
    jólesz.
    de valami történetet is kénne hozzá gyártani.
    jó,tudom hogy coop-ra van kihegyezve ,de azért egy kis történet elférne.
  • böröczk
    debüt tréler

ha esetleg már létezik ilyen topic (bár néztem fórumkeresőben), akkor megsemmisítőbe vele..