5661
-
#3213 Jah, jól tették. -
#3212 Mostantól a Realism Versus egy állandó mód lett -
#3211 Én egész jól elvagyok a chainsaw-al és ha kifogy a benzin akkor ujratöltöm benzinnel ! Persze ha találok egyet ! Aztán mehet tovább az apritás ! xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze csakis moddolt serveren ! :D -
#3210 cséjnszó jöhetne már... -
ZsirosKenyer #3209 a legjobbakat tuti a végére hagyják. -
#3208 Szerintem a Bleed out igen is nagyon jó volt ! Ott legalább sietni kellett ezerrel ! De a mostani rész tényleg unalmas ! -
xxxpaulxxx #3207 Nemááár... bleedout is tök fos volt:D
Legyen only headshot vagy végtelen chainsaw:D -
ZsirosKenyer #3206 szerintem azér jó, mer a noobok nem rohannak 4 felé az elején, hanem az első kanna betöltéséig végre van egy kis teamwork :S -
ZsirosKenyer #3205 mi halt meg? -
MrAndree #3204 Unalmas, túl hosszú és az, hogy csak 1 kanna felé lehet menni ki is nyír szinte mindenféle taktikázási lehetőséget. Futtok a kanna felé és vagy ott támadnak meg titeket, vagy amikor töltitek be. Ennyi. -
Neoncsoves #3203 Mutation 3. hét -
#3202 -
#3201 wehhhehehehhh ezek nagyon jók :D -
#3200 lolok ezek a short filmek :D -
Neoncsoves #3199 -
Neoncsoves #3198 -
#3197 nEEEEEEEEEE:D:D:D -
#3196 -
Neoncsoves #3195 -
MrAndree #3194 Akkor tessék szépen elolvasni. :) -
#3193 de ő andree, amit ő linkel az csak reklám lehet, mer ő egy CELEB :D :D:D:D -
#3192 Miért lenne reklám?
A Játékkal kapcsolatos hír. ennyi az egész.
ennyi erővel a pgo, gs, gp-t is elkaphatnád XD -
MrAndree #3191 Olvasd csak el, 3 egész percet szántam az angol eredeti lefordítására. :D -
#3190 self-reklám=BANHAMMER :D -
MrAndree #3189 http://hungamer.blogspot.com/2010/05/left-4-dead-2-bleed-out.html -
#3188 rakd újra a játékot
vagy
felejtsd el a single playert, semmi értelme ebben a játékban -
#3187 Semmit nem raktam fel.De ez a probléma csak egyszemélyes hadjáratnál jön elö,multiba megy a Passing.A hátterem vátozik most pont ez van :) jó az a háttér:)5 percenként vátozik -
#3186 :DDDD -
#3185 Konkrétan Francis karakter modelljével (survivor_biker) van valami problémája a játéknak. Nem raktál fel valami modot véletlenül?
Amúgy meg fákk jú dolphin! :D -
#3184 nekem is az tűnt fel legelőször xD -
#3183 Kibaszott életvidám háttered van :D -
ez mi szerintetek de csak a Passing pályánál van nem indul el eddig tök jó volt. -
#3181 Szerintem 100-nál már rég megérte. Ha idő/ár arány alapján ennyire szigorú vagy, akkor gondolom nem jársz sűrűn moziba, koncertre, vagy ilyesmi :D -
gabeone #3180 A második részt feltételezem te is toplistás áron vetted meg. Én mindenesetre a kezdetek kezdetén vettem, úgy tényleg nem érte meg, de pl. a testvérem steam akcióban vette meg, amiben már nem volt olyan rossz a vétel. -
#3179 Szerintem a "megéri?" kérdésre szubjektív a válasz, részemről az a full áron vett játéknál a küszöb, amikor a 600. játékórát teszem bele. Onnantól tekintem úgy, hogy megérte megvenni. Ez alapján az első rész megérte, a második nem. -
#3178 +1 -
gabeone #3177 Érdemes tisztázni a fejedben pár apróságot:
-Valahonnan megszerezted a játékot, kérj ott kódot!
- Itt mindenki megvette az eredeti játékot, ha kötekedni akarsz a játékosokkal, javaslom neked inkább a world of warcraft fórumot, ott nem csak megvették, de még havidíjat is fizetnek!
- A kocka dolog pedig erős túlzás. Persze van kivétel, de a többség teljesen egészséges és normális. (Csak nem szeretek a kihívást, ergo nem szeretnek veszíteni.)
- A játék megéri a 4-6000 ft-ot. Egy jó baráti társasággal sokat tudsz játszani. Ez egy tipikus multiplayer játék. Arra lett tervezve, hogy mindenkinek megérje megvenni..
-
#3176 Ilyet is ritkán olvasni. :) -
#3175 Köszi -
#3174 (Mielőtt sértődés lenne: nem a magyar kommjuniti a bunkó paraszt, hanem az össznépi nemzetközi.)