53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    Soraka igy sem egy top tier hös, nem értem miért kell tovább nerfelni, ez test realm-röl:
    Soraka
    Astral Blessing
    AP ratio reduced to 0.9 from 1.
    Wish
    AP ratio reduced to 1.5 from 2.
  • Unknow
    Igazából Shent most nem direktbe nerfelték, és még mindig az egyik (ha nem a legjobb tank), pedig a Leviathan nerf nagyon betett neki. Ezrealnak meg aztán mindegy mennyit healel. Nem a heallel volt a gond eddig sem, hanem azzal, hogy ott van mellette egy Janna és akkor GG 10 perc az inhibiig. Azt meg ugye mindenki tudja milyen pusher erőt képvisel a Sivir ulti + Ezreal buff + Nidalee buff.
  • Anthrax
    Janna-val se nehéz, 1 pajzs valakire és máris kapod assist-ot
  • Zomil
    Soraka-val olyan szépen lehet supportolni hála az uj assist rendszernek :)
    Csak az a baj, h kell mellé egy normális csapat, 10 gyözelem volt zsinorba vele, mikor volt legalább 1 értelmes carry a csapatban :)
    Viszont az utolso 2 meccsemen majd sirva fakadtam :D
    Ellenfél jax+tf+janna+mundo meg még valaki, hát olyan cc esö volt, és olyan csunyán ledarált minket a jax+tf páros, h rossz volt nézni :D
    A csapatom nem volt rossz, de nem is kimgaslo igy hát sajnos vesztettünk,
    Utolso meccsemen meg jobb statom volt, mint tf-nek és shaco-nak :D
    nekem valami 4-2(vagy3) tf: 5-11, shaco: 1:6 vagy valami hasonlo, de mindig egyedül kolbászoltak, föleg shaco aztán meg sirt, h begank-elték :D
    Nah mind1, amugy nagyon vicces soraka az uj assist rendszerrel, mert lazán össze lehet 20soulstealer meg 20 leviathan stack-et szedni :D
  • Jowanson
    ez a 2 hetente új hős dolog nekem is bizsereg, csak shen-t kipróbálnám
    a régi hősök között is vannak jók de pl ezrael és shen elég jól sikerültek, nem véletlenül nerfelik/nerfelték mindkettőt
  • Roy4l
    inkább új pályákat csinálnának van így is egy rakat hősünk és az újabbak nem érnek túl sokat a régiekkel simán kilehet őket játszani...
  • Jowanson
    free Shen-t akarok
    /moan
  • ToCsEk
    köv herok

Ashe Ranged DPS
    Blitzcrank Tank
    Fiddlesticks Mage
    Heimerdinger Support
    Shaco Melee DPS
    Sion Tank
    Taric Support
    Twisted Fate Ranged DPS
    Veigar Mage
    Mordekaiser Melee DPS

ás új hős köv patchben
    Malzahar, Prophet of the Void
  • Roy4l
    azt észrevettétek hogy master yi új skillje amikor stackelödik mindig más kis ikon van ott? vagy csak nekem váltakozik?
  • Roy4l
    hát olyan lvl27ig jó volt mert 25volt a win/lose között a eltérés de most lvl28tól nemtudtam olyan sokszor nyerni mert mindig volt a teamembe 2-3feeder és attól fogva katarina/jaxel nemvolt semmi esélyem
  • Unknow
    Akkor valószínűleg nem a MM-el van a baj, csak nagyon rossz az ELO-d :P
  • Roy4l
    nekem olyan volt champion választás volt még nem választottam herot mert gyorsan raktam be zenét erre mire visszaraknám tökre fekete volt az egész képernyő és nemtudtam herot választani,belépés nálam is kicsit lassú de a mai 4es premade ellen akik lvl 15ösek voltak odacsesztek:d ott látszodott full settel hogy én lvl30as vagyok jaxel és a teamem is lvl18- osak voltak élvezetes volt....
  • Unknow
    A GOA szedi ki a szervereket alóla. Amennyiben rám hallgatsz nem játszol vele amíg nem végeznek, mert van amikor a csapatokat se rakja be és stb.
  • ToCsEk
    mit csináltak ezzel a ......... játékkal péntek óta?
    bejelentkezés 5 perc... ha esetleg belépne akkor játék keresésénél dob An unknown error has occurred hibát.. mi a f*szom ez? már bejelentkezésnél is dobálja...
  • Zomil
    hülye 5letnek tökéletes :D
  • daemonervosa
    jogos. :)
  • zsakosfrodo2
    Nem azt írta hogy van értelme, hanem hogy hülye ötlet. Ami igaz. :D
  • daemonervosa
    értelme?
  • Eftörsokk
    támadt egy hülye ötletem
    akali+rylai+malett :)
    vélemény?:)
  • Roy4l
    azt ugy birom 5v5 haverommal semmitse tudunk cisnálni mert a 3társunk felfeedelte az enemyt mostis katarinával 1v1be bárkit lazán bevertem volna még ugyis hogy felvoltak feedelve de istenem ilyeneket hogy engednek game közelébe? lvl30as és volt 94winje...
  • Jowanson
    imho Zomil a másik üzenetedre válaszolt
    Szerintem is ejtsük a témát
  • Unknow
    Ő viszont komolyan csinálta :D Aztán meg elmagyarázta,hogy miért van igaza :P Na de hagyjuk is...
  • Zomil
    Ami engem most jobban zavar az az ingyen Karthus hét...persze az én csapatomba sosincs, de a másik csapatban mindig van 1 karthus és hát valljuk be nem sok skill kell hozzá, h az ultiját elnyomja 1 fight után :S
  • Zomil
    valóban nem éri meg de néha jó csinálni ilyen poénokat :D
    Nem kell mindig komolyan venni a játékot :)
  • Unknow
    Én inkább a teleportot sajnálnám bevágni egy olyan karakternek akinek emiatt kiesik egy flash/ignite/exa/cleanse közül valamelyik.
  • Unknow
    Dede, pontosan azért lett lehurrogva XD Most visszajött, és azt hiszi ,hogy mivel a RIOT átveszi a szervereket, majd most stackeljük mi is a ZOHNYAT! ...or not XD
  • Anthrax
    Téged nem azért hurrogtak le,mert linkelted a SS-t a stackelő unique itemekről, és a skillről volt szó nem a szerverek minőségéről ?
  • Zomil
    dehogynem, az nem banlist csak nem látad amit ir :)
  • ToCsEk
    ha valakire ignoret nyomok játék végén akkor azzal már nem kerülhetek soha összeg?
  • AnarchoiD

• daemonervosa
    nekünk sikerült visszaérni a lanere /igaz 3 max 4en csináltuk/ ugye az 2, max 3 teleport spell/ és a firstblood kurvasokat számít.
    Jannaval nem probaltuk.
  • Unknow
    Ezzel csak annyi a probléma,hogy:
    1, Túl sok XP-t veszítesz mire visszaérsz lanere.
    2, Túl sok teleport spell, amik mid gamera nem érnek túl sokat. Van ezeknél hasznosabb.
    3, Nem éri meg ha nem tudsz minimum 2 embert megölni így.

Meg ugye, 400G-n kívül semmit nem nyernek vele. Az ellenség visszaér, ugyanúgy fog xpzni és stb.
  • Zomil
    szvsz jól elbaszták :D
  • daemonervosa
    Mi is csinaltuk ezt /kicsit jobban/ gyakran amig a TF tudott ulti nélkül gatelni :)
  • Jowanson
    igy kell csinalni:
    http://www.youtube.com/watch?v=rtbOGYPTEgM
  • Roy4l
    én most pantheont probálnék ki, miért van az hogy mindig olyan herot raknak ingyenes 10be amit kiprobálnék?:S, most volt egyszerre katarina/udyr probáltam volna de katarinát vettem és nembántam meg:d, most meg pantheont probálnám ki
  • Roy4l
    nekem utolsó meccsem giga lagg volt a végefelé még jóhogy az enemy feladta a végén
  • Kry
    EU szerver fellőve.... Igaz fehér képernyő fogad, de egyébként jó :P Érdemes champion profilokat lesni, még ki nem adott skineket lehet találni...
  • Jowanson
    hallottam már AP teemo-ról úgyhogy nem lep meg :)
  • Unknow
    Meg fogsz lepődni, de bizony voltak idők amikor az AP Teemo (persze Thornmail nélkül), hatásos volt :P