53877
-
Roy4l #1626 nem lehet mert akkor sokan kihasználnák és már kisebb winnel is lehet jó runebookot kirakni szerintem hülyeség eladni ha megvetted igy jártál -
Jowanson #1625 Szerintem nem lehet -
davee16 #1624 amugy nem tudjátok ha véletlenül rosz herot vettenm nem lehet viszacserélni ? :p -
Jowanson #1623 sztem az AP teemo a legviccesebb thornmail-el meg nashors-al.
cho-val egy ilyen csapat ellen talán a tabi-nak lett volna értelme, merc-nek nem nagyon, én is 3as cipőt vettem volna.
Az itemek meg jók szvsz, MFing Cho ftw -
#1622 -
#1621 holnap:
Janna Mage
Karthus Mage
Katarina Melee DPS
Nunu Tank
Rammus Tank
Ryze Mage
Tristana Ranged DPS
Warwick Melee DPS
Zilean Support
Garen Melee DPS -
razz #1620 azon a bizonyos meccsen én voltam az a bizonyos katarina,5kész item után 20as-stackkel már oly mind1 volt mit veszek... -
#1619 Nincs olyan, hogy sok a tank item, egyedül a cipőd, nem elég tank :P
Shaco első skillje bugos, mert mikor elnyomod van amikor csak leveszi a CD-t és nem csinál semmit. Esetleg az is megtörténhet,hogy ha elnyomod és rossz helyre kattintasz egyből leesik a stealth. Továbbá van amikor nem visz be ütést , csak simán megáll az ellenség mellett. Egyelőre nem tudja a Riot javítani. -
#1618 én soha nem toltam shacoval, de mi a pontos bug vele?
sok a tank item? :) hát én hardcore tank vagyok, ha 100hp-val el merek futni akkor megy a rinya hogy hol vagyok wááá miért nem tankolsz etc etc :D így rá vagyok kényszerülve :D nagyon durva mikor berambozok 5közé 4k hpval és elfutok 10el xD közben meg teljes ace enemy hullás van :D
legjobb dolog a játékban a random falon átmenés, az nagyon imba tud lenne :D -
#1617 Jah tényleg, el is felejtettem ,hogy a Black Cleaver tényleg feles Katerinánál. Amúgy Shacot kár elővenni, mióta a decieve bugos, inkább free frag szerencsétlen, mint sem gyilkos. Kirakhat neki az ember bármit :P Ettől függetlenül hybrid Shaco sose fog működni ofc :P -
#1616 másik csapatból:
jax: mégis mit akart? se ad, se ap itemje nincs :D
sivir: vele jó ha 2szer játszottam az elsö 3item talán jónak tünik, de mit akart az utolso 3-al? :D bár a boots a switness is sztem tök felesleges mivel a buffja ad neki movement speed-et is
blitzcrank: ö is tank itemen kivül semmi mást nem vett, pedig azért vmi más nem ártott volna
janna: boots of switness? minek? :D a gold valamiröl(nem ugrik be a neve), meg a tank itemröl nem is beszélve :D
teemo: ö elkezdett vmi ap teemo szerüséget összerakni szvsz ez is el lett kicsit baszva :D
töletek:
cho-nál sztem kicsit eltuloztad a tank itemeket szvzz nem kell ennyi
ryze-nel se láttam még ilyen buildet
janna-nál egész türhetö itemek vannak
katarina sztem tök feleslegesen vett black cleavert meg 2 infinity edge-t
shaco-t nem ismerem igy ahhoz nem szolok hozzá -
#1615 Rendben:
Tanknak hármas cipő -> Tanknak mindig Ninja Taby vagy Mercury, attól függően milyen az ellenfél setupja.
Ryze Lich Bane -> Mióta reworkölték már nem érdemes neki venni (elég régóta), vagy csak utolsó itemek között.
Katarina 2 Infinity -> uniquet stackelni még mindig butaság. Sose fogja megérni, és ráadásul az infinitynél mindig jobb lesz a bloodthirster katarinának.
Ellenség:
Jax -> Nincs Guinsoo? Thornmail? WTF?! XD Talán a legnagyobb ökörség neki, mert ugye dodge = nincs visszasebzés amúgy se.
A többit meg nem is kommentálom az ellenségben, mert nem értem minek low hps championoknak Thornmail.
-
#1614 mert mi a nem jók? :D mondjátok, legalább tanul mindenki.. -
#1613 Itt azért vannak tényleg nagyon meredek item buildek XD -
#1612 amugy meg rossz ránézni az ellenfél item buildjeire :D -
#1611 mert dupla BT-vel többre megy? :D -
#1610 hát ha tellik rá, miért ne? :D
amúgy én "csovát" voltam -
#1609 dupla inf edge ? :) -
#1608 nah egy kis easy full hun win.. vicces volt, főleg 2x egymás utáni penta kill ...
-
#1607 ráadásul aplha strike is vicces lesz hibrid attack speed/ap komboval :D -
Hurkans #1606 Am ez a Yi buff érdekes lesz kb harc közepén meditate és simán elleszel vagy hogy gondolták ezt h 300 armor/magic resistet kapsz?XD -
Hurkans #1605 Sztem ez csak test szerveren van mivel ott csinálták a spotlight videót én is láttam de eddig összes új hero ami még nem volt kinn és spotlightja volt annak mind ien volt h vmi más heronak az ikonjai sztem lesz saját csak test szeron ikon mind1 csak lényeg h megy-e -
Roy4l #1604 Akalival az a észrevételem hogy minden skill ikonja egy másik régebbi heronak a skillje, nem tudnak már mit kitalálni vagy miért van ez így? -
#1603 Azt el is felejtettem, a legepicebb skin ami most a játékban lesz. ^^ -
Jowanson #1602 no meg a gentleman cho'gath skin -
#1601 Patch 1.0.0.85
Akali, az új hős megjött/jön US-re, és jön a jó kis Master Yi buff is. :) -
#1600 "Twitch-et vették meg a legtöbbet" - Mert azt látták, hogy "omg milyen tápos, folyton megöl", de hányan játszanak vele, és hányan tudnak vele játszani? (Aki viszont tud, az nagyon aprít.) -
#1599 Teljesen szituációfüggő, ha szopo van és balfasz a csapat ugysem érsz semmit. Elég ha 1 nyomorék van és vesztettél. -
Roy4l #1598 én azt birom amikor katarinaval lazán viszem midet de a két oldal lazán feedeli az enemyt és amikor gankek lennének egyszerűen nemugrok be a gank közepébe katával mert tudom nincs esélyem de ilyenkor lenooboznak, ilyenkor szerintetek mitcsináljak?? -
Hurkans #1597 És mikor mer ma már kb játszhatatlan a szerver... -
#1596 Itt volt már az ideje..Remélem minden működni fog. :P -
#1595 Ennél rosszabb már nem lehet :)
Egyébként elvileg jobb lesz, mert az amerikai csapat veszi át. -
#1594 ez most jó avagy szívás? -
#1593 Riot átveszi az EU servereket pápá GOA -
#1592 Twitchek nagyrésze cleanseval mozog, szóval nyomhatsz rá amit akarsz :) A nerfek óta ez egy elég alap summoner spell neki. Egyébként meg az ulti team fightokban most is aprít ha olyan. Twitch nem a sebzése miatt, és az ultija miatt gyenge. Egyszerűen nem lehet életben tartani egy normális fightban. -
#1591 "Na most ilyen hőssel nem sokan szeretnek játszani"
-Twitch-et vették meg a legtöbbet.
Mióta kb harmadával leszedték az Spray & Pray ranget és atkspd boostját, igy nemsok értelme van messziről használni.
1.8atkspd alatt ha valaki fut melletted, nem fogod eltaláni az ultival mert, mire odaér a lövés már kiért a rangeből, így mindig csak mögé fogsz lőni.
Twitch enemybe alap ward/oracle a lanen, és mindig call ,hogyha eltűnik.
Egyebkent meg mindig kell 1 exhaust rá teamfightba és kész. -
#1590 lol, csapatjázék, állandó kommunikáció elengedhetetlen. -
#1589 A twitch igazából ritkán ér manapság valamit. Mivel a legtöbb fightban egyébként tele van wardozva a map ígyis - úgyis szegénynek esélye sincs. Igazából eljutott oda,hogy túl van nerfelve az új hősökhöz/remakeltekhez képest.
Amúgy meg szerintem alap,hogy ha van stealthes az ellenbe akkor 5ből 5 ember oracleval mászkál. (Meg ugye wardokat is fel kell szedni.) -
#1588 Neked lehet, hogy van rá energiád, hogy ezt fél percenként beírd. Nekem nincs -
#1587 miss mid/bot/top twitch