53877
0MWkPbn.jpg
  • Roy4l
    nem lehet mert akkor sokan kihasználnák és már kisebb winnel is lehet jó runebookot kirakni szerintem hülyeség eladni ha megvetted igy jártál
  • Jowanson
    Szerintem nem lehet
  • davee16
    amugy nem tudjátok ha véletlenül rosz herot vettenm nem lehet viszacserélni ? :p
  • Jowanson
    sztem az AP teemo a legviccesebb thornmail-el meg nashors-al.
    cho-val egy ilyen csapat ellen talán a tabi-nak lett volna értelme, merc-nek nem nagyon, én is 3as cipőt vettem volna.
    Az itemek meg jók szvsz, MFing Cho ftw
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    holnap:

Janna Mage
    Karthus Mage
    Katarina Melee DPS
    Nunu Tank
    Rammus Tank
    Ryze Mage
    Tristana Ranged DPS
    Warwick Melee DPS
    Zilean Support
    Garen Melee DPS
  • razz
    azon a bizonyos meccsen én voltam az a bizonyos katarina,5kész item után 20as-stackkel már oly mind1 volt mit veszek...
  • Unknow
    Nincs olyan, hogy sok a tank item, egyedül a cipőd, nem elég tank :P

Shaco első skillje bugos, mert mikor elnyomod van amikor csak leveszi a CD-t és nem csinál semmit. Esetleg az is megtörténhet,hogy ha elnyomod és rossz helyre kattintasz egyből leesik a stealth. Továbbá van amikor nem visz be ütést , csak simán megáll az ellenség mellett. Egyelőre nem tudja a Riot javítani.
  • ToCsEk
    én soha nem toltam shacoval, de mi a pontos bug vele?
    sok a tank item? :) hát én hardcore tank vagyok, ha 100hp-val el merek futni akkor megy a rinya hogy hol vagyok wááá miért nem tankolsz etc etc :D így rá vagyok kényszerülve :D nagyon durva mikor berambozok 5közé 4k hpval és elfutok 10el xD közben meg teljes ace enemy hullás van :D

legjobb dolog a játékban a random falon átmenés, az nagyon imba tud lenne :D
  • Unknow
    Jah tényleg, el is felejtettem ,hogy a Black Cleaver tényleg feles Katerinánál. Amúgy Shacot kár elővenni, mióta a decieve bugos, inkább free frag szerencsétlen, mint sem gyilkos. Kirakhat neki az ember bármit :P Ettől függetlenül hybrid Shaco sose fog működni ofc :P
  • Zomil
    másik csapatból:
    jax: mégis mit akart? se ad, se ap itemje nincs :D
    sivir: vele jó ha 2szer játszottam az elsö 3item talán jónak tünik, de mit akart az utolso 3-al? :D bár a boots a switness is sztem tök felesleges mivel a buffja ad neki movement speed-et is
    blitzcrank: ö is tank itemen kivül semmi mást nem vett, pedig azért vmi más nem ártott volna
    janna: boots of switness? minek? :D a gold valamiröl(nem ugrik be a neve), meg a tank itemröl nem is beszélve :D
    teemo: ö elkezdett vmi ap teemo szerüséget összerakni szvsz ez is el lett kicsit baszva :D

töletek:
    cho-nál sztem kicsit eltuloztad a tank itemeket szvzz nem kell ennyi
    ryze-nel se láttam még ilyen buildet
    janna-nál egész türhetö itemek vannak
    katarina sztem tök feleslegesen vett black cleavert meg 2 infinity edge-t
    shaco-t nem ismerem igy ahhoz nem szolok hozzá
  • Unknow
    Rendben:
    Tanknak hármas cipő -> Tanknak mindig Ninja Taby vagy Mercury, attól függően milyen az ellenfél setupja.
    Ryze Lich Bane -> Mióta reworkölték már nem érdemes neki venni (elég régóta), vagy csak utolsó itemek között.
    Katarina 2 Infinity -> uniquet stackelni még mindig butaság. Sose fogja megérni, és ráadásul az infinitynél mindig jobb lesz a bloodthirster katarinának.

Ellenség:
    Jax -> Nincs Guinsoo? Thornmail? WTF?! XD Talán a legnagyobb ökörség neki, mert ugye dodge = nincs visszasebzés amúgy se.

A többit meg nem is kommentálom az ellenségben, mert nem értem minek low hps championoknak Thornmail.
  • ToCsEk
    mert mi a nem jók? :D mondjátok, legalább tanul mindenki..
  • Unknow
    Itt azért vannak tényleg nagyon meredek item buildek XD
  • Zomil
    amugy meg rossz ránézni az ellenfél item buildjeire :D
  • Zomil
    mert dupla BT-vel többre megy? :D
  • ToCsEk
    hát ha tellik rá, miért ne? :D
    amúgy én "csovát" voltam
  • daemonervosa
    dupla inf edge ? :)
  • ToCsEk
    nah egy kis easy full hun win.. vicces volt, főleg 2x egymás utáni penta kill ...
  • Zomil
    ráadásul aplha strike is vicces lesz hibrid attack speed/ap komboval :D
  • Hurkans
    Am ez a Yi buff érdekes lesz kb harc közepén meditate és simán elleszel vagy hogy gondolták ezt h 300 armor/magic resistet kapsz?XD
  • Hurkans
    Sztem ez csak test szerveren van mivel ott csinálták a spotlight videót én is láttam de eddig összes új hero ami még nem volt kinn és spotlightja volt annak mind ien volt h vmi más heronak az ikonjai sztem lesz saját csak test szeron ikon mind1 csak lényeg h megy-e
  • Roy4l
    Akalival az a észrevételem hogy minden skill ikonja egy másik régebbi heronak a skillje, nem tudnak már mit kitalálni vagy miért van ez így?
  • zsakosfrodo2
    Azt el is felejtettem, a legepicebb skin ami most a játékban lesz. ^^
  • Jowanson
    no meg a gentleman cho'gath skin
  • zsakosfrodo2
    Patch 1.0.0.85
    Akali, az új hős megjött/jön US-re, és jön a jó kis Master Yi buff is. :)
  • picket
    "Twitch-et vették meg a legtöbbet" - Mert azt látták, hogy "omg milyen tápos, folyton megöl", de hányan játszanak vele, és hányan tudnak vele játszani? (Aki viszont tud, az nagyon aprít.)
  • daemonervosa
    Teljesen szituációfüggő, ha szopo van és balfasz a csapat ugysem érsz semmit. Elég ha 1 nyomorék van és vesztettél.
  • Roy4l
    én azt birom amikor katarinaval lazán viszem midet de a két oldal lazán feedeli az enemyt és amikor gankek lennének egyszerűen nemugrok be a gank közepébe katával mert tudom nincs esélyem de ilyenkor lenooboznak, ilyenkor szerintetek mitcsináljak??
  • Hurkans
    És mikor mer ma már kb játszhatatlan a szerver...
  • daemonervosa
    Itt volt már az ideje..Remélem minden működni fog. :P
  • Cobra.
    Ennél rosszabb már nem lehet :)
    Egyébként elvileg jobb lesz, mert az amerikai csapat veszi át.
  • ToCsEk
    ez most jó avagy szívás?
  • Anthrax
    Riot átveszi az EU servereket pápá GOA
  • Unknow
    Twitchek nagyrésze cleanseval mozog, szóval nyomhatsz rá amit akarsz :) A nerfek óta ez egy elég alap summoner spell neki. Egyébként meg az ulti team fightokban most is aprít ha olyan. Twitch nem a sebzése miatt, és az ultija miatt gyenge. Egyszerűen nem lehet életben tartani egy normális fightban.
  • daemonervosa
    "Na most ilyen hőssel nem sokan szeretnek játszani"
    -Twitch-et vették meg a legtöbbet.

Mióta kb harmadával leszedték az Spray & Pray ranget és atkspd boostját, igy nemsok értelme van messziről használni.
    1.8atkspd alatt ha valaki fut melletted, nem fogod eltaláni az ultival mert, mire odaér a lövés már kiért a rangeből, így mindig csak mögé fogsz lőni.

Twitch enemybe alap ward/oracle a lanen, és mindig call ,hogyha eltűnik.
    Egyebkent meg mindig kell 1 exhaust rá teamfightba és kész.
  • zsakosfrodo2
    lol, csapatjázék, állandó kommunikáció elengedhetetlen.
  • Unknow
    A twitch igazából ritkán ér manapság valamit. Mivel a legtöbb fightban egyébként tele van wardozva a map ígyis - úgyis szegénynek esélye sincs. Igazából eljutott oda,hogy túl van nerfelve az új hősökhöz/remakeltekhez képest.

Amúgy meg szerintem alap,hogy ha van stealthes az ellenbe akkor 5ből 5 ember oracleval mászkál. (Meg ugye wardokat is fel kell szedni.)
  • picket
    Neked lehet, hogy van rá energiád, hogy ezt fél percenként beírd. Nekem nincs
  • zsakosfrodo2
    miss mid/bot/top twitch