53877
-
Jowanson #1786 Akkor ezekszerint én szerencsés vagyok, játékok közben csak néha futottam bele kisebb lagokba, bár főleg az ellenfél csapat panaszkodott általában nyehehe -
#1785 jah durvák ezek a lagg gémek -
Eftörsokk #1784 hát jah, jó lenne ha csinálnának vele valamit, egész nap 150-300 között mozgott a ping :S -
#1783 Mostanság dúrva laggok vannak EU-n :( Még rosszabb mint mikor a GOA volt. -
#1782 sárga runákbol mit érdemes venni? ami ugy univerzálisan jó? :)
talán a dodge a legjobb, de azért megkérdezem. -
#1781 sajna ilyenekkel össze szoktam futni, bár szerencsére 1afk/leaver szokott maximum lenni, szerencsére 4v5-öt még le lehet hozni :)
Bár nem igazán értem, h ha már rögzitik a leavek számát miért nincs valami szankcio ellene...eddig a legdurvább amit láttam: gyereknek 400 valahány gyözelem mellé 250 valamennyi leave-je volt...Most nem akarok flame-et inditani, mert nagyon imádom a játékot, de pl. hon-ban van értelme, mert lehet "no leaver" játékot inditani ahol x leave után nem lehet belépni. Ezt itt is meg lehetne csinálni. Vagy egyéb megoldást találni. Az nem büntetés, h nem fog ip-t/xp-t kapni, föleg, h lvl30-tol már csak ip-t bukik. -
Roy4l #1780 nekem volt jobb heimer mondja 1perc és visszajön mert vmi bugja volt aztán nemjött vissza morgana bement midre én egyedül blitz+jax ellen, morgana 3x behalt janna ellen elment afkolni, bot lanen nasus behalt 2x egyből elment afkzni mert állítolag énvagyok retardd mert nemmentem segíteni,és még a társa kennen is elment afkzni mert a nasus is elment igy tehát egyedül maradtam és nézhettem hogy mivan már-.- -
Tababo #1779 Detto...tegnap este ugyanezt éltem át és ugyanúgy egy faszkalap tf feedelt.
Komolyan mondom mostanában minden tf egy rakás
-
#1778 Nem értem miért nem lehet verakni a vote kick parancsot...érdekes modon hon-ban gond nélkül müködik...olyan jó lenne az olyan nyomikat, mint a mostani tf kirugni a picsába...
Mondja kör elején h afkol 3perci...mondom ez még belefér, erre odaáll a torony mellé morgana meg szépen lesebzi és megöli, miután meghalt visszajött tf ismét...ezt 3szor játszotta el szépen fel is feedelte morganat, majd kb. 10percet afkolt a kezdön...ezek után Janna mondta(mikor még jobban áltunk mint az ellen, mert panth meg én feedelve voltunk), h ö megunta és kilépett...Persze a végére reconnectelt, h azért leave-et ne kapjon...Szánalmas az ilyen és az ilyen kis pöcsök miatt nem lehet rendesen játszani. Remélem, h riot kezd is valamit azzal a report funkcioval és nem csak disznek rakta be... -
#1777 lol pont hogy forditva :D
eddig kb. csak az ulti spamelésre volt jó kayle végre lehet igazi carry-ként használni :) -
Hurkans #1776 Ez buff? ez inkább nerf szagú... balancenak nem nevezném eddig lehetett vele ölni is most only supportá tették sztem ez nerf inkább mint buff... -
#1775 server maintence van...vagyis most rakják fel a patch-et...majd online lesz, ha elinditják -
#1774 Nekem azt írja UNAVAILABLE.
Felpatcheltem meg minden, le tudod írni mi a hiba oka? -
#1773 miért lenne szar? talán a forumban el kéne olvasni a szerver status topicot... -
#1772 Most csak nálam szar a szerver vagy mindenkinél? US. -
Jowanson #1771 Ashe
* Fixed a bug where Volley was slowing more than it should
* Fixed a bug allowing Volley and Frost arrow slow to stack
L O L -
#1770 Kayle
-Holy Fervor (New Passive): 30% of Kayle's attack damage is added to her ability power and 15% of Kayle's ability power is added to her attack damage
-Reckoning
*While the target is slowed, Kayle inflicts 8/10/12/14/16% increased damage to the target.
*Reckoning no longer interacts with Holy Fervor
*Removed the attack speed debuff component from Reckoning
*Damage reduce to 60/110/160/210/260 from 80/135/190/245/300. (Note: She does start with additional AP now)
*Ability Power coefficient reduced to 0.8 from 1.0
-Divine Blessing
*Healing increased to 65/105/145/185/225 from 60/95/130/165/200
*Movement speed increased to 12/14/16/18/20% from 8/10/12/14/16%
*Duration reduced to 10 seconds from 20
*Cooldown reduced to 10 seconds from 15
*Mana cost increased to 50/55/60/65/70 from 40/45/50/55/60
-Righteous Fury
*Range increased by 50
*Righteous Fury now deals the bonus damage as a separate magic damage source to her target. For nearby units, the splash damage is now magic damage.
*Base bonus damage increased to 8/14/20/26/32 from 6/12/18/24/30
*Cooldown reduced to 22/21/20/19/18 seconds from 25 seconds
*Mana cost reduced to 65 from 75
-Intervention
*Cooldown increased to 90 at all ranks from 90/75/60
*Cast range reduced to 1200 from 1300
-Miscellaneous
*Base damage reduced to 56.3 from 60.3
*Base health reduced to 501 from 526
*Health per level reduced to 93 from 98
*Base attack speed slightly increased
*Base armor reduced to 21 from 27
*Armor per level reduced to 3.5 from 4
*Magic resistance per level increased to 0.75 from 0
*Mana regen per level increased to 0.065 from 0.06
*Attack speed per level increased to 2.3 from 1.85
*Normalized her attack timing between alternate attacks
*Attack range increased to 125 from 100
*Updated recommended items.
*Updated playing as and against tips. -
#1769 most épp ez van(jópofa :D )
amugy us forum test realm részében megtalálod amugy us nagyon hoszu lenne ide bemásolni
-
Roy4l #1768 betudnád ide másolni hogy mik lesznek a változások ha megkérlek rá? -
#1767 Várom már nagyon az uj patch-et, de nem az uj hös miatt, hanem a Kayle változtatások miatt, elég durva höst csináltak belöle :) -
Tababo #1766 Új hős érkezik.
Olaf, the Berserker -
Jowanson #1765 shen, mundo, plank, ez, soraka
ez az undorító
kibebaszott healer comp, már csak egy nidalee hiányzik a sorból -
Jowanson #1764 Teemo
* Camouflage
o Fade time reduced to 3 seconds from 4
o Fixed a bug in which sometimes the fade time would take too long
o When Teemo breaks stealth, he now gains "Element of Surprise", increasing his attack speed by 40% for 3 seconds
* Blinding Dart
o Mana cost reduced to 70/80/90/100/110 from 70/85/100/115/130
o Cooldown reduced to 10 from 12
o Blind duration reduced to 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 from 1.6/2.2/2.8/3.4/4.0
* Move Quick now only breaks when taking damage from an enemy champion or turret
* Move Quick movement speed buff decreased to 15/20/25/30/35% from 20/25/30/35/40%
* Toxic Shot now applies the first application of damage immediately upon hitting the target
* Toxic Shot poison duration reduced to 4 seconds from 5 (total number of applications remains at 5).
* Noxious Trap fade time reduced to 1.5 from 2
-
#1763 Amugy mi lett benne erősítve? -
Tababo #1762 csak gratulálni tudok hogy azt a nyomorék nonskill kis fasz teemot buffolták...ballance elment aludni.
Mindenki veszi megint elő...hú de jó kispöccsel tudok killelni... -
Jowanson #1761 === Shen ===
* Feint
** Changed to work like a normal shield. Feint absorbs up to 50/100/150/200/250 Damage, 0.6 AP ratio.
de jó hogy nem vettem meg -
bugike #1760 na megvan ashevel a pentakill ^^ -
#1759 omnomnomnomnom:D -
Jowanson #1758 én is ezt a párost választottam volna :)
cho-val toltam mostanába sokat, nem a legjobb tank de jó érzés 4k+ HP-val rohangálni és felzabálni a squishy-ket omnomnomnomnom... -
#1757 Jax megvan, Shen tervezem csak msot free US-on ezért hanyagolom mwegvételét:D
Shaco-t meg Cho'Gathet fogom emgvenni, kössz a választ. -
#1756 Megnézve a kínálatot 3150-ért, van egy két nagyon jó hero, amire azt mondanám, hogy mindenképpen ő, de ha választani kell, akkor Nidalee, Teemo (főleg a mostani buffja miatt), Shaco (ha már ez tetszik is neked legalább), Jax (alap...), Katarina is egész jó carry. Ezen kívül nem carry-ként Shen-t tudom ajánlani, az egyik legjobb tank (ezt is azért mondom mert ma csináltam vele 5-2-t :D). Szóval neked kell dönteni, de ha a te általad adottak közül választaom kellene, akkor Shaco. -
#1755 Szerintetek melyik a legjobb fighter-carry hero 3150ért?
Most Udyron Shacon Rammuson meg Cho'gathon gondolkodom :D
Tudom hogy Rammus meg Cho'gath nem épp fighter, de ez
a 2 meg csak úgy tetszik, rohadtul utálom hogy nem tudok dönteni :D -
#1754 Hát ez egy jó kérdés :D. Tudtommal amiket leírtam azok nem voltak eddig freek, mert több mint egy hete ugyanazok voltak. Ma volt egy szerver leállás, és mos változtattak. Hogy csütörtökön megváltoztatják azt nem tudom, majd meglátjuk. -
#1753 hát csütörtökön ezek lesznek nem?
-
#1752 Nem nem mostani az eu-n. Az eu-n freek pl: Alistar, Kassadin, Twitch ...
-
#1751 Ez Eu-s mostani vagy us-os jövőheti?:D vagy eu us jövőhét :D -
#1750 jah olvastam én is :)
azt olvastam, h a leap strike-után megkapta shaco stealth-jét :D -
#1749 Azért vették ki mert bugos és ha nincs meg , csak freeben használod, akkor egy "ismeretlen" változó keretében láthatatlanná válik egész meccsre :P -
#1748 köv hét:
Cho'gath Tank
Janna Mage
Morgana Support
Nasus Melee DPS
Rammus Tank
Sivir Ranged DPS
Taric Support
Tristana Ranged DPS
Udyr Melee DPS
Kennen Mage
-
#1747 Nekem az unbalanced teamek "tetszenek". Pédául a jax, shen, kayle, sion, trindamere összeállítás (egyszer kaptunk egy ilyen, komoly volt). Vagy a pure stunner premade-ek, ahol megbeszélt sorrendben kapod a stunokat, és semmit nem tudsz tenni. Gondolom aoe csapatot is lehetne összerakni, mondjuk kapod gangplank ágyúját, amire morgana fekteti a pocsolyát, fiddle meg beleteleportál ace-elni. Amikor hősválasztásnál azt nézegeted, hogy kéne még egy tank a csapatba, vagy egy kis ranged damage, akkor gondolj erre...