53877
-
#1506 Spirit visgae még mindig jó kezdő item neki, de tbh a haunting guiset muszáj neki kivenni. Sorc boots - bt - bt - hg = ultiközben maxra healeled a hpt, és sebzel egy rohadt nagyot. -
#1505 A 475 Healing cuccot; utána pedig nashor. -
Roy4l #1504 TF et lazán ellehet kapni egy warwick-kassadin-jaxel én inkább Mordekaiser,Nunu,Shent utálom ha ellenem vannak -
#1503 Egyetértek, tf egyáltalán nem op. -
Zeros #1502 Minek nerfelni kap egy cc-t és annyibol meghal, teamfightba meg kb használhatatlan ha értelmes csapat ellen játszik mert kiszedik 2 sec alatt. -
#1501 Tf-et meg igazán nerfelhetnék a picsába, nevetséges, h 3/4 hp alatt nem mozoghatsz egyedül mert teleport és 5másodperc stun alatt megbasz, arrol nem is beszélve, h még csak feedelve sem volt...
De azért megint sikerül ugy befejeznem a napot, h a nyomorék csapat felbassza az agyamat...se ashe-nak, se anivia-nak köze nem volt a játékhoz arra voltak jók, h miután mi álltunk nyerésre elkezdjék feedelni a noskill TF-et meg a nyomi ashe-t...
nah mára is megvolt a napi qq :D -
#1500 Katarinában jártasabbakat kérdezem: eddig Haunting Guise-t használtam még a spell vamp változtatás elött, elsönek mindig ezt raktam ki, de igy, h már cd-t sem csökkent elvesztette az értelmét sztem,
most Spirit Visage-al probálkozok, h ne legyen olyan gyenge és a cd redu is jól jön, de valahogy nem az igazi
Mit ajánlotok elsö itemnek neki? -
#1499 Twitch 6300 IP-be került eddig is. -
Eftörsokk #1498 én vagyok hülye vagy Twitch eddig nem 6300 ip-be került?:D -
#1497 Alistar Tank
Ashe Ranged DPS
Corki Mage
Heimerdinger Support
Morgana Support
Nasus Melee DPS
Tristana Ranged DPS
Tryndamere Melee DPS
Veigar Mage
Gragas Tank -
Eftörsokk #1496 nem tudjátok mik lesznek a köv free herók? -
RaSzTaH #1495 okay várunk szeretettel, de ha kivág a net -
#1494 nem is baj :D
mióta lolzok érdekes módon jó a net
este felnézek honra aztán csapathatnák egyet :D -
RaSzTaH #1493 ezt mondtam neked a múltkor:D erre írtam hogy örülök neki, hogy annyi hülyével kevesebb lesz magyarok közt is :) -
#1492 akkor mondom úgy hogy hun-on kívül más országban nem jelent gondot 30dollár kipengetése -
RaSzTaH #1491 meg a nagy része az úgy is itt núúbkodik?!:) us amúgy sem izgat :) -
#1490 nem hiszem hogy az elszánt 10éves amerikai nooboknak 30 dollár pénz lenne
-
RaSzTaH #1489 "tömegesen átvándorló noobok" - szerencsére azok lépnek le HoN-ból -
fallenhun #1488 Nemsokár live lesz a HoN, szóval számítani kell a tömegesen átvándorló noobok érkezésére, akik nem akarnak fizetni érte :) -
#1487 nigger -
#1486 v4.0
-
v3.0
-
#1484 hm.. értem. szóval legyen minél nagyobb mind2 -
#1483 v2.0
-
#1482 a crit dmg, az a criteléskör ütött dmg nagyságát növeli, a crit chanche pedig, h nagyobb eséllyel critelsz -
#1481 mi a különbség a
+ x % ciritacal dmg
+ x % critical chanche között?
melyikre érdemes rúnázni? -
#1480 link pls
#1478: igen ezt masok is mondtak, csinalok uj verziot, szerintem is zsufolt -
#1479 Már korábban felhoztam ezt a témát, és raktam is fel 2-3 képet, nem tom azok mér nem jók... -
#1478 Túlságosan zsúfolt. Valami egyszerűbb jobb lenne szvsz. -
#1477 nemigazan nezett ki jol rajt a felirat, de este rakok fel ujabb verziot, pár dolgot alakitok rajta
-
#1476 ö csak témainditó házigazda nincs a topikban szova egy mod-ot kell megkérni, bár sztem valahova ki lehetne irni a képre h league of legends :) -
Jowanson #1475 na végre egyszer
lvl 7 ashe az ellenfél csapatában XD
mondjuk még ő volt a legjobb ;) -
#1474 Megérett a topik egy bannerre, gondoltam összedobok egyet gyorsan.
Valaki elő tudja keríteni muki100at vagy marad a mod-help?
-
#1473 mi 5-6an, eu-n lvl30sokat is simán verjük, néha ugyan lsoe van, de mi még közel sem vagyunk 30sok, pl nekem rúnám sincs még :D
kell 1 nem noob csapat, egy perfect teamwrok és gg :D -
Zeros #1472 Az utóbbi időben én ugy tapasztaltam h egyre ritkább h nem mind a 10 ember 30 as szintű csak akkor szoktak kisebb szintuek is lenni ha arrangedbe vannak egy 30 assal -
Jowanson #1471 Ha jól értelmezem akkor ez a változás csak arra vonatkozik hogy az ELO rating mellett megpróbál veled hasonló summoner szintű arcokkal összerakni. Viszont ahogy egyre többet állsz a que-ban, ez a szintkülönbség is egyre nő.
Magyarul ha sokat állsz a que-ban, akkor ugyanúgy összerakhat lvl10es vérpistivel. Én azért gondolom hogy nem kell majd több ideig sorba állni, mert akkor ennek a változatatásnak nem lenne semmi értelme. De ezt majd peccs után meglássuk.
Szeretnék 20-25ös embereket látni a saját és az ellenfél csapatában is, nem azt ami eddig jellemző volt: ellen csupa 30 esetleg 1 kivétellel, nálunk meg az én lvl23am mellett ott egy tizen-x szintű nab. -
#1470 high elo eddig is sokat kellett várni, k***k be. -
Jowanson #1469 Matchmaking will now attempt to match you with players that are of similar level in addition to ELO, although this window will expand the longer that you are in the queue
Én ennek örülök a legjobban :)
Yay, remélem Kat megint OP lesz -
#1468 Ez végre egy nagyon kis patchnek néz ki. Sok dolgot javítanak, katarina buff, jax-et nerfelik, betöltö képen mutatja majd ha vkinek skinje van :D Új assist rendszer, új aktiválható itemek... stb stb :) -
#1467 US-en most jön ki a patch, a Youmuu's Ghostblade és a Randuin's Omen ezzel együtt jön :)
Katarina
Base Health increased to 478 from 460.
Health per level increased to 83 from 75.
Damage per level increased to 3.2 from 2
Bouncing Blades bonus damage increased to 20/40/60/80/100 from 15/30/45/60/75.
Killer Instinct (Passive): now increases damage from abilities and melee attacks by 8/12/16/20/24 each hit.
Killer Instinct (Active):
Using Shunpo reduces all damage received by 15/20/25/30/35 percent for 3 seconds.
Using Bouncing Blades remains unchanged.
Fixed a tooltip error with Shunpo where the damage listed was lower than the actual damage dealt.
Death Lotus physical damage scaling increased to 55% of bonus attack damage from 50% of bonus attack damage.
Voracity has been adjusted to trigger off kills or assists instead of a champion you've damaged within a short time frame. This should result in more consistent behavior, but not impact most cases.
Ideje ujra elövenni a kedvenc hösömet :P