53877
0MWkPbn.jpg
  • Jowanson
    A normal game miatt az ELO mint olyan megmarad, csak a ranked play 3 bracket-jében (5v5 solo q, 5v5 premade, 3v3 premade)lesz külön rating-je is mindenkinek, ami publikus lesz.
  • Zomil
    Nagyon remélem, h rannked play-nél riot durván büntetni fogja a leavereket, mert ha annyi leaver lesz ranked-nél is, mint most normal-nál akkor semmi értelme 5-nél kisebb premade-el menni
  • Unknow
    Season One-tól úgyse számít majd az ELO. Mindenki újra kezdi a ranked meccseknél. Ez némileg kiábrándító is egy picit. Pl aki ott tart már, hogy van 1200-1500 lejátszott meccse az már minden runa bookot kirakott, minden hőst megvett. Az ilyeneknél hiába bannolja az ember a karaktereket. Bármit pickel, ki van rúnázva rá, játszott már vele minimum 20×... Érdekes lesz, az fix.
  • Jowanson
    Bármilyen premade csapatot (2-3-4-5) összerakhat csak solo q-sokkal is, meg bármilyen másik premade-el is, szerintem. Bár elképzelhető az is, hogy ha nagyon magas ELO-jú emberek alakítanak premade-et, ami még megdobja az ELO-jukat, hogy őket már csak másik premade-el fogja összerakni, mert egyénileg nincs(enek) olyan magas ELO-jú játékos(ok).
    De ez mind elméleti fejtegetés részemről.
  • Roy4l
    és akik pl 2 vagy 3 vagy 4es premadeba mennek akkor ugyanúgy ők is 4es másik csapatot kap vagy soloba mint eddig?
  • Jowanson
    Persze, de ez ELO-tól is függ ugye, "béna" ELO-jú 3-4-5fős premade-et simán berak csupa solo q-s csapat ellen imho.
    A leave-el kapcsolatban meg azt mondták, hogy a ranked play-nél a leave-et durván fogják büntetni. Kíváncsi leszek mi lesz az a durva bünti :)

"GameSpy: When you queue up for a ranked game, are you going to be able to see any detailed stats on whoever you wind up teaming with?
    Tom Cadwell: I don't think we're going to put that out there, just because leaving from draft mode or leaving from a ranked game's champion select is something that we're going to be pretty draconian against, and we don't want to display that stuff and give people motivation to do it. But you certainly can research all that information after the game, if you want to see what the strength of the team was in terms of rating."

"GameSpy: What about players who get into a ranked game and then just sit idle at the base? Are you going to punish people very hard for that sort of bad behavior?
    Marc Merrill: We will. In fact, we're adding a report feature to the game. As I mentioned, we'll be pretty merciless when it comes to ranked play. Also, I don't know if you just saw this, but we recently released something called the Summoner's Code; we're trying to instill a sort of code of conduct among our players as well, and really promote behavior that we think build a successful community. For certain blatant issues where people disregard those rules, or are extremely disrespectful to other players, there will be community consequences. "
  • Zomil
    ban csak 5-ös premade-nél lesz solo ranked play-nél nem lesz ban, 5premade-nél meg azért illik legalább 3hössel jól játszani :)
  • Kry
    Hát aki 5ös premade-be megy az ellenfélnek is másik 5-ös premadeet kap, ezt tapasztalatból tudom, mivel utobbi 1-2 hétet rengeteget játszottam full teamben, és mindig nagyon jó ellenfélt kaptunk, ráadásul tovább is searchelt mindig.

Ez a ban-os dolog érdekes, mert így viszont ha van 1-2 kedvenc heroja az embernek és pont azt banolják ki, akkor leavelés lesz belőle, a másik hogy ez a pickelési ceremónia biztos még hosszabb időt vesz majd el, mint az eddigi másfél perces dolog...
  • Jowanson
    Én annak örülök hogy a premade-ek külön queue-t kapnak.
  • ToCsEk
    ideje volt már :)
    végre értelmes pick rendszer...
    még replay rendszert megcsinálják hon félére aztán teljesen happy lesz mindenki
  • Jowanson
    Aki esetleg még nem tudná, jön a Season 1.
    Info + red tracker: link
  • Eftörsokk
    kipróbáltam ap Yi-t :D iszonyat fun:D azt hittem kb akkora vicc lessz mint ap sivir, de nem elég jól használható:D
  • picket
    Szóközt, tabot nem emészt. Illetve ha lene
    , akkor esetleg.

• zsakosfrodo2
    Eh.. pedig elrendezgettem szépen a neveket / "kasztokat" és mégis összenyomta őket...
  • zsakosfrodo2
    Week 30 (this week)

Annie Mage
    Ashe Ranged DPS
    Blitzcrank Tank
    Dr. Mundo Melee DPS
    Jax Melee DPS
    Kayle Support
    Nunu Tank
    Twisted Fate Ranged DPS
    Zilean Support
    Malzahar Mage

Week 31 (next week)

Fiddlesticks Mage
    Shaco Melee DPS
    Sion Tank
    Sivir Ranged DPS
    Soraka Support
    Tristana Ranged DPS
    Tryndamere Melee DPS
    Veigar Mage
    Gragas Tank
    Olaf Melee DPS
  • ToCsEk
    top1 meg se álljatok
  • razz
    lol-tournament, legjobb 8 között.
  • Zomil
    Nem sajnos, de azt mondta a riot, h majd vmikor beraknak erre lehetöséget.
    Azt irták, h rengeteg adatot tárolnak minden aproságot az accounthoz kapcsolodoan.
  • Eftörsokk
    azt meg lehet tudni valahogy hogy a 3 legtöbbet játszott hősömön kívül, a többi hőssel mennyit játszottam(nyertem, k/d) ?
  • zsakosfrodo2
    Megnéztem a honlapjukon, de nincs róla semmi infó.
  • watto
    Nemtudja valaki mik lesznek a holnapi Championok?
  • Hurkans
    Te vagy erre a másik élő példa
    Am nem azért nem mintha zavarna de mért kell rögtön támadni de mind1 ha valakinek ettől boldog a lelke legyen én le*rom
  • picket
    Hát igen, a nyilvános fórum hátrányai... folyton belepofáznak a mondanivalódba
  • Hurkans
    :P A probléma ott kezdődik mit szól bele darkmenx barát tocsek és én köztem lévő beszélgetésbe de ha már beleszólt megszeretném tudni ki is az:D
  • picket
    Ne hagyjátok abba srácok, tartani kell a színvonalat ami szórakoztatja az egyszerű embereket!
    Móúnika sóú ehhez képest elég gyenge, le is kerül műsorról, de ti jobbak vagytok (és megelőlegezem hogy fogatok is több van az ottani átlag szereplőnek!).
  • Hurkans
    Mi az ingame neved mer így fórumnévről nem tom...
    Hátha akk beugrik ki vagy... van 2 tippem de akkor inkább télleg nem írok utána semmitXD
  • Eftörsokk
    én nem tudom ő hogy játszik, azt se te hogy játszol, de azt leszűrtem hogy te egy paraszt vagy míg ő eddig mikor olvastam normálisan szólt a témához

Troll
  • darkmenx
    tehat te is belatod, hogy egy utolso szar vagy a jatekhoz, koszonom.
  • Hurkans
    Beakartál oltani? XD Jól van értelmi szint meg van tudod mit nem állok le vitázni veled legyen ahogy gondolod...
  • darkmenx
    500bol inkabb 499 van aki eleg jatektapasztalat utan barmilyen heroval tud elfogadhato modon jatszani, igy a kieso 1 az valoszinuleg te vagy.

bar ez gondolom senki szamara nem meglepo.
  • Hurkans
    Te
    és van ien kb 500ból 1 pont ezt mondom én is van olyan h kiprobálok egy hőst azt 10-0át csinálok mer ezerszer volt már ellenem
  • ToCsEk
    200meccs alatt attól még hogy nem voltam adott hőssel, tudom mindegyik skilljét hogyan működik és mit csinál...
  • Hurkans
    Hát mikor normal gamebe próbál ki vki egy hőst attól én a falnak megyek...
    Practise mire van?...
    Jó van olyan ha hawerokkal csak funból na most akk úgyse nyerünk mindenki próbál de mikor 5ből 3an ott vagyunk 100%osan és értünk is ahhoz a hőshöz akkor jön vki először játszva a hőssel és persze h minusz ezres statot csinál...
  • ToCsEk
    engem is le szoktak oltani ha beírom hogy elsőnek játszok egy hőssel, aztán ha én vagyok a legjobb a csapatban akkor meg nagy kussban van minden nyomorék geci..
  • Kry
    lol, tök jó volt végig olvasni egy huzamban az utso kb 15 hsz-t. Azért nem semmi, azok oltanak, akiknek a win+lose+leave összvissz nincs annyi mint csak a winjei annak akiket oszt. :P Am ez az ELO dologra annyira verik magukat az emberek, pedig elmondanám hogy nem azt tükrözi milyen jól jáccol, hanem hogy mennyit tolod arrenged teambe, mondjuk TS-sel, és noobok nélkül.

Megnézném ezt a Wickd gyereket meg a többit, hogyha kapna maga mellé csak 1 feedert, vagy leavert, mire menne a nagy ELO-jával.
    Pont most volt vagy 3-4 olyan meccsem is az utobbi napokban hogy én hoztam az oldalamon a meccset, mondjuk 3/0, 4/0 fb, iesmi, viszont középen és másik szélen a randomok 0/2 0/3 0/1, és később sem lett jobb, vagy bejelenti hogy elöször van azzal a heroval, és tol egy 0/7-et sionnal, vagy 3. halál után ragequit, stb.. stb..
    Nem voltam a top500-ban eddig sem és nem is igen leszek, de ego nélkül az nem saját hibámból...
  • Hurkans
    Most imba udyr? most nerfelték? megint kell menjek vele ezt nem hiszem el...
  • daemonervosa
    A playerek miatt lett linkelve, akikkel együtt van meg az enemyben vannak.
  • watto
    Nem akarlak megsérteni, de Zilean 3-1-6 az jó?
    Meg Ashe 7-3-8?

Vagy az nem is stat miatt lett linkelve? Nem vágom...
  • Jowanson
    látom sikerült alig 1 óra alatt ovi szintre süllyedni :)
    "ha nem tudod kijaza májkül dzsekszon nem lehecc a barátom"
  • Unknow
    Attól, hogy most nem linkelem be a statjaimat, nem jelenti azt, hogy nem tehetném meg. Egyszerűen nem igazán mozgat, hogy én itt bizonyítsak neked...ha annyira érdekel, hogy milyenek a statjaim keress utána EU fórumon , aztán méregetheted az enyémhez az E-peenedet ha nagyon szeretnéd. Én ezzel lezártam a vitát mert nem hiszem, hogy bárkit érdekel.