53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    játszottam jax-el pár játékot...és semmi kihivást nem találtam benne, mondjuk ez még az eggyel ez elötti "nerf" elött volt, de spec. nem volt semmi érdekes abban, h egy elhuzodo meccsen 5k hp-m volt és 4v1-ben is én jöttem ki gyöztesen :)
    nekem egyáltalán nem szimpatikus hös.

amugy tegnap találkoztam azt hiszem a legidegesitöbb csapattal :D
    jax+kayle+shen+zilean+teemo
    mondjuk szerencsére nyertünk, de elég idegesitö volt, h jax-et kb. 3szor nem lehetett megölni :D
    elöször shen ult, utána zilean ult és végül kayle ult...
  • Jowanson
    Szeretem amikor bemutatják hogy hogyan kell játszani egy hőssel:
    10+ ss stack, zhonya, faceroll, gg
  • picket
    Aki csak EZ mode-ban tud játszani...
  • Roy4l
    ha nem lehet megölni akkor miért nem mész vele?^^ elég jó kis champ:D nekem bejőn jax az mostanába a main herom:D
  • Zomil
    jax még mindig egy gusztustalan szar, jó is h kivettél a free rotáciobol, mert már rohattul elegem lett belöle, h nem lehet megölni...
  • ToCsEk
    minek még ninja? így is van belőle elég... kalóz kell a népnek :D
  • Hurkans
    Télleg elég tápnak tűnik oan mint ezreal volt én azt a karaktert is szeretem nagyon de sokkallom a 6300at sztem erre is sajnálni fogom ha jó lesz is....
    Elvileg már több energis nem lesz csak a 3ninja max oanok mint morde,katarina,garen...
    Vagy kitalálnak vmi újat...
  • Persze
    Jól néz meg jónak tűnik, de majd ha a kezünkbe lesz akkor tudjuk meg hogy milyen is valójába. De viszont örülők hogy manás lett :D
  • Hurkans
    Hát Akalit nem tom vágod-e? neki képessége h képességeinek sebzését X %ba visszakapja hp-ba ez lesz a spell vamp meg ien morgana is mitomén van 20% spell vampot akk magic sebzésed 20%át kapod hpba
  • Roy4l
    az új itemek sokat fog változtatni ahogy néztem a buildjeimen remélem jobb leszek vele:D a spell vamp az igazából mit jelent mert pontosan nemtudom játékba mit csinál valaki felvilágosítana?:D
  • Zomil
    Malzahar nagyon jó kis hös lett :)

Viszont teemo gusztustalanul erös, hála a buffnak...
  • Persze
    Malzahar:

• Jowanson
    Janna shield nerf, yay
  • Jowanson
    Ha azt nem is - jax-es pályafutásom során ilyen még nem volt -, de legalább normális dmg-et tud kitolni ha már odakerül, és a passive-jának hála él is valameddig hogy megússza élve.
    Udyrhoz képest a lane phase kifejezetten szopás vele, ha nem ranged/support van mellette és az ellenfél egy kicsit is kompetens, de egy tabi+rageblade+forti elixir után mid game-be már lehet vele büntetni.
  • Kry
    Mal'Zahar 6300 IP... :P
  • Zomil
    Udyr után nekem felüdülés volt egy olyan melee-vel játszani akivel lehet is valamit csinálni egy team fight során.

jah 5v1-ben ownolni a másik csapatot :D
  • Jowanson
    Azért nem mindegy mikor ugrasz be vele, de ja, kb ennyit kell vele tudni, mint minden más melee hero-val, hogy mikor mész be és mikor kell kijönnöd(azon kívül hogy proccoltatod a dodge-ot a creep-ekkel).
    Udyr után nekem felüdülés volt egy olyan melee-vel játszani akivel lehet is valamit csinálni egy team fight során.
  • Anthrax
    Hát igen, ennyire bonyolult Jax :D
  • Roy4l
    hát én direkt mindig a creepsekre megyek hoyg beadja a dodget és aztán ugrok a casterekre és általába 1skillsorra halottak is szoktak lenni
  • watto
    Igen , csak ugye kaszterek ellen nem ign jön a dodge.
    Vagy spellre is proccol, csak én nem láttam?:D
  • Roy4l
    én inkább a castereket szeretem jaxel mert lvl18an sok hpja van jaxnek igy ezt ki is tudom használni hogy letámadjam de ha nagyon erős casterek vannak veszek egy frozen malletot és az megoldja az egészet nem nehéz jaxel játszani de okosan kell meg 1jó buildet kitalálni
  • watto
    Áh, tegnap vettem meg Jax-et, rohadt durva ha kevés a kaszter :D
    Jó vétel volt, az a baj mindig attól félek hogy szar Championt veszek,
    és kb 90x végiggondoltam msot is mti fogok venni.
  • Roy4l
    hát nemsokat látok de amit látok azt miden mindig elverek ugyhogy tőlük nem félek és nem is unom :D
  • Jowanson
    Ashe-ból nincs eleged? :) Vagy az egyébként is (majdnem) minden játékban van?
  • Roy4l
    a másik meg az hogy kezd elegem lenni heimerdingerből is minden gamemba van ellenem 1 és eléggé nehezen tudom hozni midet néha 1-1 gameba van retardd de a legtöbbe tud játszani és ez engem már kezd idegesíteni
  • Eftörsokk
    najó már lassan tényleg cserélhetnék a "weekly" herokat, múlt hét elötti csütörtök óta vannak bent eu-n, kezdenek már uncsik lenni:)
  • Roy4l
    pontosabban 450-1350-3125-6300 (utolsóra nem emlékszem olyant nemszoktam venni:d)
  • Anthrax
    Ha nyersz vagy vesztesz akkor kapsz IP-t és store-ba tudod megvenni őket, minden héten új hősök free-k,hogy ha valami megtetszik kipróbálod és megveszed, a hősök 400 1300 3400 és 6300 körül vannak
  • valaminick
    Sracok amik szurke campionok azok kesobb unlockolnak? marmint pl ha fejlodok level x utan?
    Vagy mikortol lesznek elerhetőek?

köszi
  • razz
    tournament 5v5 még 3 csapat kell, gyertek.
  • Kry
    Áh thx, hát erre rá nem jöttem volna magamtól az biztos :P Mondhatom fantasztikusan oldották meg :P na mind1 főleg azért kellett mert maga tristana sem volt meg, így sporoltam 1350-t. :D
  • Tababo
    Sziasztok.
    Kennenek mire érdemes rágyúrnia? AD/AS vagy AP build, esetleg hibridet?
  • bugike
    az elozo postban elirtam sry:

ha a masodikat irja, akkor mesz facebookra, ott felul a keresobe beirod: League of Legends, tobb talalatot is ki fog dobni, neked az kell, amelyiket a legtobben szeretik, olyan >>>18ezer<<< korul lesz.

ez legyen inkabb olyan 144ezer, az a jo.

ja es ha nincs tristanad, de ezeket a lepeseket megcsinalod, akkor odaadja a championt is, nem csak a skint.
    ha mar van tristanad, akkor csak a skint.
  • bugike
    van egy EU accod.
    na en regeltem egy US accot is, ugyanaz az accnev, ugyanaz az email.
    regeltem egy facebookot is, ugyanaz az email.

EU kliensen belepsz az accodra, bemesz a storeba.
    megnyitod ezt a 2 oldalt:
    EU: http://eu.leagueoflegends.com/facebook

US: http://leagueoflegends.com/facebook

na meg van nyitva most akkor mind a 2, ha eddig mindent jol csinaltal.
    az EUn nincs facebookos link, VISZONT az USen van.
    az USen ranyomsz a facebook linkre, csatlakozol a csoporthoz meg ilyenek.
    befrissited mind a 2 oldalt, most ketto dolog lehetseges:
    elso, kiirja, h oke oke addoltuk a skint az accountodra
    VAGY
    masodik, kiirja, h nem vagy tagja a league of legends csoportnak

szoval, ha az elsot irja, akkor bezarod klienst, megnyitod ujra, es van skined.

ha a masodikat irja, akkor mesz facebookra, ott felul a keresobe beirod: League of Legends, tobb talalatot is ki fog dobni, neked az kell, amelyiket a legtobben szeretik, olyan 18ezer korul lesz.
    ranyomsz arra, es a neve mellett lesz egy kis LIKE ikon, arra raboksz.

elvileg minden oke, befrissited az EU es az US tristanas oldalt, es elvileg ki fogja irni, hogy oke oke minden rendben addoltuk a skint az accountodhoz, bezarod a klienst, belepsz ujra, es van.

HF
  • Eftörsokk
    nekem se jelenik meg ott link
    ha jól értem ott azt írja hogy akkor jelenik meg a link, ha már vásároltál pénzért a shop-ban
  • Kry
    Már nem azért de hogy sikerült a pink tristana skint megszerezned EU-n, mert én nem találom módját :P A forumon ahol be irták ott még mindig nincs ott a link, ha pedig a reklámcsikra kattolok, akkor bejön vmi oldal, ahol irja is hogy kattints az alábbi linkre, de sehol sincs link.
  • zsakosfrodo2
    Ez az oldal talán hasznos lesz.
  • valaminick
    köszi közbe már töltöm le, :) majd keresek valami magyar leirást hozzá
  • Zomil
    igen :)
  • valaminick
    Sziasztok!

Bocs a kérdésért előre is, de ez ingyenes játék?

köszi