53877
0MWkPbn.jpg
  • ToCsEk
    megy ám a flém :D máskor 1 hét alatt nincs ennyi üzenet
    ez az udy-r elég imba, aki jol játszik vele kb halhatatlan
  • bugike
    na meg egy utolso post mara. hidd el nekem baratom, nem fog egyaltalan megviselni, meg ha ki is bannolnak innen sem :P

en mutattam tenyeket, de meg ahhoz is kicsit gyengek vagytok, hogy felfogjatok egyaltalan mirol szolt.
    a felinfoitok meg elegge egyertelmuen mutatjak a szinteteket mindenkinek aki egy kicsit is tud a dolgokrol.
    PS: plxplx utaljatok ki innen, es dontsetek romba az eletemet :P:P:P
  • Unknow
    Smurf accok nem igazán számottevőek. Aki újrakezdi párszáz meccs után, CP-vel és azzal a championnal amivel tud játszani, kb 2 hét alatt feltornássza magát high ELO-ra.

Egyébként szerintem kb 10-20 magyar játszott már ellenük akiket ismerek (köztük mi is), szóval ezen semmi meglepő nincs. Csak akkor még nem volt smurf accountjük tudtommal.

Ettől függetlenül nem hiszem, hogy olyan magas ELO-n játszana mert a TOP 500-ba ő sem volt benne. Wickd meg vele volt, nem ellene, szóval valszeg premade és kapott egy ELO boostot tőle. Ergo, majd ha enemybe kapja a main accountokat és ezeket a neveket, majd akkor beszélhet. :P

• daemonervosa
    kiutálunk!
  • bugike
    Pajtas 1-2 listan megnezed a neveket es itt probalod adni a csaszart.
    El kell hogy szomoritsalak, mert ha mar addig nem terjed ki a tudasod, hogy tudd ki az a Supertotor pl, akkor egyszeruen nincs miert irnom ide tobbet :D

Szoval pajtas, lehet hogy itt a kis haverjaid nagyra tartanak, csak hogy tudd, vannak olyan emberek, akiknek a szemeben igencsak sokat kell meg fejlodnod, hogy kioktathass barkit is.

Szoval ezek fenyeben irkalhatsz ide barmit. Edes keveset tudsz te a dolgokrol, na mindegy, en befejeztem a szajkaratet.
  • Zomil
    "PS: unknown papa, majd engem akkor oktatgass ki a jatekrol, ha legalabb felet el birod erni annak, amit en elertem ^^"

Akkor mutasd kérlek szépen TE mit értél el?

PS:Arcbol vissza kéne venni, de nagyon gyorsan, mert igy hamar kiutáltatod magad innen.
  • daemonervosa
    btw ezek althorék accjai (supertotor = althor)

wickd is elég jó imho
  • Unknow
    Wickdékre gondolsz? Szerintem ebben semmi érdekesség nincs. Kupomoxék ellen is játszhatsz mostmár, pedig ő Althorék ellen tolta.
  • daemonervosa
    A stat valoban elég gyenge, csak LOL players :O

gz
  • Unknow
    Mert két dologról beszéltünk egyszerre. Nem értem, hogy miért gáz,hogy egyszerre nem csak egy témáról tudunk beszélgetni.

Ps2.: Biztos ezekkel a statokkal akarsz itt villogni? Szerintem nem kéne :P
  • bugike
    hat pajtas, ha ti nem jottok ra, hogy abban a mondatban nyelvtanilag mi volt a hibas, akkor most mar latom, hogy miert ne vesztegessem ratok tovabb az idomet ^^

PS: unknown papa, majd engem akkor oktatgass ki a jatekrol, ha legalabb felet el birod erni annak, amit en elertem ^^

Ha meg mar annyira itt tartunk, mi ertelme volt a rageblades temaba behozni a lich banet? na de mindegy, ez az ertelmi szinvonal mar nekem egy kicsit magas :D:D:D

PS2:
    <3 ashe 1
    <3 ashe 2
    <3 shaco
    <3 zilean
  • Unknow
    1 hete folyamatosan döglődik, nincs itt semmi látnivaló :P

Btw mondtak itt nekem egy új bugot, nézte már valaki? Állítólag ha Olaf killing spreejét saját maga szakítja meg , azzal,hogy kinyírja magát a skilljével, akkor megkapja magáért a pénzt.
  • Jowanson
    bugike csill, vegyél példát arról hogy milyen nyugodt és értelmes diskurzust folytattunk unknown papával és nem okosított senki senkit, így neked sem kéne imho
    btw EZ-ről volt szó úgyh ezt te nézted be
    még1x csill, itt a nyár, igyál egy kólát
  • Zomil
    Nyugi van emberek, ez Unknown-nak is szól :)
    Csupán arrol van szó, Ez q-skillje physical attack, ezért proccolhatja az lb-t :)
  • Cobra.
    EU szerver nektek is halott?
  • Unknow
    Nem értem mit nem fogtál fel azon,hogy Ez skillje egy lövésből procolja a lich banet , mivel a Q skill nem auto attacknak számít, hanem egyszerre Auto Attack + Skill. Ezért kapod meg minden lövésre a bónuszt.

Btw, ugye tudod ,hogy Karthus Q-ja teljesen más mint Ezrealé?

És itt igenis, a Lich Bane a következő Q-ra akarna procolni, ha az első triggerelné. Nem értem mit nem lehet azon felfogni,hogy az Ezreal Q skill bizony procoltat mindent mert abilitynak és auto-attacknak is számít. Itt ugyanis Ezrealról volt szó, és nem Karthusról, vagy egyéb casterről. Esetleg nem voltam elég érthető?
  • bugike
    egy dolgot nem ertek. ha te sem tudsz tenyeket, akkor miert probalod okositani a nepet. "A lichbane ugye normál esetben első lövésre procolna, és a második sebezne marha nagyot." Na most a Lich Bane leirasa: +350 Mana +80 Ability Power +30 Magic Resist +7% Movement Speed UNIQUE Passive: 100% chance when an ability is used that your next physical attack deals an additional 100% of your Ability Power in damage. This effect has a 3 second cooldown.

Na most ezt elemezni fogom, es talan majd igy te is megerted:
    "100% chance when an ability is used" mikor egy kepesseget hasznalsz (q w e r amelyik nem passive meg hasonlok), tehat ezreal Q -ja egy kepesseg, remelem eddig tiszta.
    "that your next physical attack deals" a kovetkezo fizikalis tamadasodhoz ad, tehat a sima autoattack, plusz az ezreal Q skillje fizikal damaget tol, tehat fizikalnak szamit, remelem igy mar ez is ertheto.
    "an additional 100% of your Ability Power in damage." az ability powerednek megfelelo mennyisegu sebzest, tehat 500ability powernel egy 500 damaget ad meg hozza az alap sebzesedhez.

Szoval ahol te nagyon csunyan eltevedtel, az az a resz, hogy a lich bane egyaltalan nem a kovetkezo skilledre akar procolodni, hanem azt csak siman egy skill procolja, es a kovetkezo fizikal attackhoz mukodik. szoval ha neked a karthus Qja, ami magic skill, rendelkezik 1sec cdvel, eltolod, lichbane aktivalodik, es elnyomsz meg1 Qt, akkor nemlesz semmi, mivel a kovetkezo fizikalra megy csak.

A masik kerdes, miert 2ragebladet stackel rad, pontosan azert, amit az elobb leirtam: Rageblade: +35 Attack Damage +45 Ability Power Passive: On attack or spell cast, increases your Attack Speed by 4% and Ability Power by 6. Lasts 5 seconds (stacks up to 8 times).

"On attack or spell cast", tehat ezreal Qja egy spell cast. majd maga a Q sebzese egy fizikal damage, tehat attack. itt is van a 2 stack

(teszem hozza, soha nem toltam ezrealon ragebladet, tehat nem tudom, hogy az volt-e a problema, amit leirtam, hogy egy Q 2 rageblade stackot ad, a postjaitokbol en ezt vettem ki.)

Aki eddig eljutott a postomban, attol elnezest kerek a regeny miatt.

• Jowanson
    i <3 Singed
    katt
  • Jowanson
    i see. thx a felvilágosítást
  • Unknow
    Nem, elmagyarázom akkor megint. A lichbane ugye normál esetben első lövésre procolna, és a második sebezne marha nagyot. Viszont ez a proc lejárna a két lövés között, ha nem az lenne,hogy egy már rögtön az első lövés elviszi az effectjét. Tehát használhatatlan lenne. Az a range amiből meg lövöldöz...hát az minden csak nem range :D Range az ott kezdődik,hogy Ashe meg a többiek. Ez auto attackja felfogható szinte melee rangenak, azzal nem igazán tudnád procoltatni a cuccokat. Így viszont, hogy a Q-ra procol minden, az auto attack chasing ability , mert senki nem akar beleállni egy burstölésedbe se.
  • Jowanson
    aham. jól értem, hogy az volna a lényeg, hogy két egymást követő q skillnél, az elsőre proccol a lb, a másodikkal pedig (5mp múlva) elhasználod így többet sebzel?
    maga a q nem használja el egyből az lb proc-ot is egyben? lol wikin azt olvastam hogy a sheen proc egyből el is megy a q skilljére.

igazából csak azt nem értem, hogy a q-ja miért ad 2 rageblade stack-et, de valószínű amiatt mert egy spell és egy attack is egyben vagy valami ilyesmi.
    btw még szerencse, hogy nem kell vele meleebe menni, mert raged :P
  • Unknow
    Lejárna a proc ha nem így működne a skill. Ergo sose procolna semmi az első skilledre :P Más szóval meleebe kéne menned auto attackal ha AD Ez-t játszanál, hogy valamit sebezni tudjál, vagy felstackelned cd-reduval az első skilled,hogy a második lövés procoljon.
  • Jowanson
    Lehet csak én vagyok fáradt, de nem látom az összefüggést a rageblade 2 stackje, az 5 másodperces skill cd és a lb proc között
    ergo nem értem amit mondasz, de biztos többet játszottál EZ-vel mint én úgyhogy valószínű neked van igazad.
    sivirnél a 2 stack attól még bug imho
  • Unknow
    Azért kell az 1 skillhez két stack, mert 5mp a skillen a cd, ergo két lövés között sose procolna az lb, ha nem így lenne :)
  • Jowanson
    1-2 apróság:
    Nightmare cho skin ingyenes lesz valamikor, ne vegyétek meg ahogy én tettem :) post: KLIKK
    hosszas interjú, benne a season 1-ról egy-két info:
    KLIKK
  • Jowanson
    lehet igazad van de nem értem: nyomsz el spellt, kapsz 1 stack-et a rageblade-hez plusz proccol a sheen/lichbane. miért is kell ehhez 2 stack?
    Sivirnél meg aztán végképp. Inkább azért ad kettőt mert oda vissza sebez nem?
  • Eftörsokk
    egyébként mi a véleményetek Olaf-ról? állat a techno viking dance

techo viking

• Unknow
    Nem bug, ez azért van így, hogy pl a lichbanenak és a sheennek legyen értelme Eznél. Sivirnél is working as intended :P
  • Jowanson
    az bug. ezrael-nek a q-jára is 2-t ad úgy tudom mert hasonlóképp egy spell+attack-nak veszi, bár lehet ezt már javították.
  • Eftörsokk
    ehh, kipróbáltam practicben sivir-el 2 ragebladet(tudom elég gyér ötlet hibridre csinálni:P), és Q-skillre 4 stacket adott nem kettőt:D picit bugos:D többi skillre kettőt adott :)
  • Jowanson
    ez valószínű azért van mert oda-vissza sebez.

@Eftörsokk: 2 stacket rak fel 1 spellre/attackra, jól gondolod. Ennyi.
  • Eftörsokk
    rageblade-t próbálta már stackelni valaki? 2 stacket rak úgy fel 1 attackra? gondolom értelme nem sok van, csak kiváncsi vagyok:)
  • Unknow
    Arra jó, hogy ott legyen, és egy jó pushertől megfosztja a csapatát :D Kb ennyi értelme van,amúgy semmi...
  • Hurkans
    Sry dupla postért de nem is sok apval elején 50-60 apval emberek több mint fele hpját leszeded végén meg ugye már neked is több van akkor meg már nagyon imba
  • Hurkans
    Hallod most próbáltam ki practiseba sztem bugos a bumeráng azt írja nagyjából 350-370et kéne sebeznie erre 450eket sebez ja és kb sok apval télleg 1shotolni lehet vele ami sztem kicsit durva...
  • Jowanson
    kerüld ki a bumerángot? :) tudom van amikor nem olyan könnyű, de egy 9sec-es CDvel rendelkező skillshot-ra építeni egy karit butaság(AP egyetlen másik skilljéhez sem ad semmit). Funolni jó lehet, de egy AS/AD sivir-rel szerintem sokkal többre mész.

@Zomil:
    dodge talán a "legjobb" sárgából, jó tanknak meg melee dps-nek is, ranged/caster-nek én mp5/lvl-t vennék, olcsó és hasznos
    esetleg még hp/lvl-t érdemes
  • Hurkans
    Én találkoztam eggyel az is csak AP-ra gyúrt és kb 20-2es statja lett nem tudom h mert nem voltam egy lanebe vele de mikor később ellenem jött kb egész hp egy olyan bumeráng...
  • Zomil
    erre senki? :(
  • Jowanson
    AP Sivir-ről hallott már valaki? Van értelme? Szerintem nincs, de tegnap összefutottam egyel aki komolyan vette a szerepét és csak AP itemeket vett. Szerencsére az ellenfél csapatát boldogította
  • Eftörsokk
    bejövős az új kayle, fun vele játszani:)
    ezt buildeltem vele most:9/0/21 clarity/teleport,berzerker csimma,rageblade,nashor, utána meg az új pisztolyt akartam kirakni csak nem jutottam el addig mert nyertünk:)

csizmának valszeg jobb a sorci, annyit nem dob a berzerker as-en sztem

szvsz sokkal durvább nem lett, maradt support, csak most már sebez is:)