53877
0MWkPbn.jpg
  • Roy4l
    nekem tetszik garen tuti megveszem csak azt nemértem van már pár item leaguecrafton de az még nincsen megcsinálva USre meg EUra azokról nemtudtok valamit? szerintem akkor jön amikor lesz a következő heti hősök
  • zsakosfrodo2
    A héten fog jönni, szerda-péntek között, és valószínűleg 1350-3150-es kategóriába esik.
  • Roy4l
    valaki tudja Garen mikor jön ki és mennyibe kerül?
  • bugike
    "Please keep it to yourself as we don't want to be flooded by ELO requests." gondoltam ebbol eleg egyertelmu a valaszom :D
  • Jowanson
    thx az infót :) Csak a kérdésemre nem válaszoltál...
  • bugike
    ensem tudom miert nem publikus. Tecumsehel dumaltam meg regen, akkor azt mondta, h ha RIOT berakja profilodhoz, h latni lehessen benntlesz, ha nem akkor nem, szoval GOA ezzel nem tud mit tenni.

Top500at meg szerintem kezzel irjak...

Legalabbis par helyezes utan lemaradt a .
    ketlem, hogy barmelyik program csak ugy random lehagyna :D
  • Jowanson
    ehe
    hogy sikerült megtudakolnod?
    btw nem vágom hogy miért nem publikus...
  • bugike
    Hello,

Your ELO is 1752. Please keep it to yourself as we don't want to be flooded by ELO requests.

^^
  • Roy4l
    ha nemtetszik akkor csináljatok premadet és ne itt sirjatok hogy a solo milyen szr ...
  • Zomil
    nekem kb. 30-al több win-em volt, nem emlékszek pontosan és most 1-el több van -.-
    nah ez a durva vesztes sorozat
  • Tababo
    detto...este utolsó meccsen összedobott engem 10es szintűekkel, persze az ellen meg 30as. Nem értem ez hogy sikerült. Már csak 20al több winem van az elmúlt napoknak köszönhetően.

Nem bírtam idegekkel és 5percen keresztül chetben csak szapultam a csapattársaimat. Síri csönd volt, sőt még a jaxünk be is írta hogy tényleg noob.
  • Jowanson
    1-2 hónappal ezelőtt még nekem is 10-15-tel több győzelmem volt, ez mostanra 5-re apadt le. Tegnap is egyszer egy lvl13as mordekaisert, a következő meccsen pedig egy lvl10es fiddlet kapok magam mellé.
    Ez van :)
    Az én megoldásom hogy nem minden nap játszom, nem is nagyon lenne rá időm. Ha meg leülök akkor 2-3 max 4 meccs. Abból már csak összejön 1 win, meg volt a napi 1 győzelem +ip/+xp azt ennyi.
  • Anthrax
    Kezdem unni ezt a játékot, elmúlt 3 napban összesen van 2 győzelmem, 45-tel több winem volt mint lost és most kb. járok 20nál, kezd gecire szánalmas lenni,hogy mennyi fasznyomorék csapattársakat kapok mindig
  • Unknow
    Olyan fightban ahol meg kell állni és püfölni, valóban nem...de 5v5ben, ha netán mozogni is lehet, nem csak állni, az már más tészta. Akkor bizony egy elfeedelt Kassadin,Ezreal,Ashe, Twitch képes erre. Fiddlestickset nem is merem megemlíteni :D
  • Zeros
    Eddig csak egy team volt TT-n amitől kikaptunk és jax is volt benne: morde jax shaco (mellesleg a mordejuk nyerte meg a meccset számukra), szerencsénkre miután vége lett a meccsnek és ujra beálltunk a sorba megint velük dobott össze a gép 2. ik menetben viszont már kikaptak, kb 20-25 winünk van TT-n shen shaco ezrael felállással, és összesen 3 szor kaptunk ki, számunkra ez bizonyult eddig a legtutibb felállásnak

egyszóval jax nem annyira jó mint ahogy itt beállitjátok még 3v3 ban sem
  • picket
    "5v5-ben jöhet jax ott rendesen falloszra lehet húzni" - Legutóbbi játékot úgy nyertük 5v5-ben, hogy tátott szájjal nézte a csapat, ahogy Jaxre ráront az 5 ellen, fél percig püffölik, majd "Jax has scored an ace" (komolyan, oda se értünk, kinyírta mindet), tornyok, inhibitor, gg... Szerintem nincs még egy olyan karakter, ami akármennyi feeddel 5v1 kompatibilissé válna
  • picket
    Lehetek a barátod?
  • picket
    Ja, természetesen 5v5-ről beszélek, pont azért, mert 3v3-ban "megvannak azok a karik akik mindent visznek". Hadd játsszak már azzal, amivel jólesik, nem azzal amivel kötelező.
  • Eftörsokk
    *valaki valami
    késő van már na:)
  • Eftörsokk
    pantheon-hoz tud nekem valami jó kis buildet?
  • bugike
    jaja, az SR build amit irtam, en nemigazan szeretem TTt. mideloban kassa jolehet TTn, de feljebb mar nemigazan er semmit, ahogy mondtad, lvl6 elott nemigazan tud mit hozzatenni a dolgokhoz, es ugy igazabol a damaget sem birja annyira.
  • fallenhun
    Aha, értem, majd meglesem így. Mivel én mostanában kb. 95%-ban TT-n játszom, általában a Ruby-val kezdek, mivel így kb. tuti túlélem a kezdeti 3v3-at. És nem is kell messze mászkálni a mana miatt. Utána Catalyst, ami kb. biztos, a többi pedig szitu függő, de nálam is rush a Tears általában.

Zomil: azért Kass első 5 szinten nem annyira dominating, mivel nem ranged, 2-3 skill teljesen felzabálja a manáját, alacsony szintű (lvl 2-3) skilljei pedig még nem sebeznek eleget kb. senkire. Csak ha megvan az 1-2 core item, akkor élvezi az ember a 0.7-es AP szorzó kedves hatását.
  • Anthrax
    Ma is kifogtam egy fogyatékost ,Korpi volt a neve, ha meglátjátok nyugodtan leave, nem bírta kikerülni Blitz fistjét és utána elkezdett rinyálni,de ez nem volt elég neki, ahányszor feléledt ,csak futott előre és meghalt, szép feed volt
  • bugike
    eloszor is ami kassadinnal a legfontosabb, hogy legyen rengeteg manad.
    ugy szoktam inditani, hogy sapphire meg ugye hppoti. aztan mikor osszejon 580 gold, vagy ha esetleg firstblood, vagy egypar kill is sikerul a lanen, akkor 930gold, akkor visszamegyek gyorsan, hogy megvegyem sapphire -> tears of goddess (580), meg boots (930). a tears hamar meg kell, hogy legyen, hogy minel elobb elkezd gyujtogetni a + manat.

na ez mar igy kezdetnek oke, utana ha jol megy minden, tudsz olni parat, olyan 20-25 perc korul ha meg tudod venni a rod of agest akkor oke. ha ugy nez ki, hogy nemigen jon ossze addig a rod, es nem is nez ki hosszu jateknak, akkor nem erdemes. inkabb veszek rylait. HP fontos, mivel anelkul nemigen el sokaig az ember :) ha mar van valamennyi HP, foleg, ha van ROD, akkor kezdem stackolni az APt. mejai, ha jol allunk, void staff, ha enemy stackolja a magicresistet. zhonya, ha sok penzem van. ha mar van valamennyi AP, es meg van penzem, foleg ha ROD is van, akkor tearsbol szoktam archangelt csinalni. de az nem letfontossagu, inkabb tear csak mana miatt kell, viszont ha elhuzodik game, akkir is hasznos, mert archangel is eleg jo item.

sry, hogy regenyt irtam ide, ha esetleg meg erdekelne valami, msnen is megkerdezheted akar: [email protected]

PS: bootsrol annyit, hogy mivel magicpenes runam van, es kassadin skilljei eleg magas sebzessel rendelkeznek alapbol, enemyben sok stun, vagy slow silence van, merc threads, ha meg alazzuk oket, akkor sorc shoes.

remelem tudtam segiteni.
  • Jowanson
    Azért a tegnapi mana potis kennen odabaszott
  • Zomil
    Kassadin szvsz eléggé durva ha van melletted valaki de egyedül is :D
    eleve a silence skillje akkorát odabasz, h lvl1-en is eltünik egyböl a fél hp-d szinte, aztán ott a lassitása a teleportrol nem is beszélve menekülni csodálatosan tud ahogy chase-elni is... :D
    Szvsz ha vki ért hozzá brutális.
  • fallenhun
    Milyen build? Most kezdtem el Kass-al játszani, kb. 1 hete, és elég jól is megy, de nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom. Shotot tudsz mutatni, vagy valami?
  • bugike
    kassadinos statom:
    46win 39loss
    759kill 424death 813assist
  • Roy4l
    mostanába elég sok jax lett de eddig őket lazán bevertem egy guardian angelsal már 2v3at behoztam a társammal
  • daemonervosa
    addig örülj amig nem janna+jax combo jön szembe. :)
  • Roy4l
    kassadinnak érdemes abyssal sceptert venni hogy kevesebb legyen az ellenség magic resistje?
  • Roy4l
    nemtudom hogyvagytok vele de én felfedeztem egy jó herot Kassadinnal eddig 6mecs 5win 1lose :D elég brutáll vagyok vele főleg magek ellen
  • Kry
    Az elöbb egy oan komboval néztem szembe laneemen hogy ashe+janna. Blitzel voltam, úgy kezdődöt lvl 1-en hogy ashe 2 lövésből és egy volleyvel leszedte a 3/4 hp-m... mellettem meg szerencsétlen kassadin úgy halt turret mellett hogy kapott lövést, és reagálni sem tudott :P. Iszonyat op -.-
  • Jowanson
    Meg kell venni és játszani kell vele, ki kell próbálni.
    Azt a legutóbbi 5v4-et is úgy sikerült megnyerni hogy volt egy blitz aki pöttyet abuse-olta a pull-t. Minden adandó lehetőséggel behúzott valakit a bokorba és általában sikerült a kill.

Néhány Jax-el játszott játék után úgy látom hogy egyedül úgy lehet meg/visszafogni, ha lane phase-be rommá harrassolják. Melee lévén közel kell menjen ha last hitelni akar, itemeken kívül semmilyen regen skillje nincs amivel a HP-ját vissza tudná tölteni, ezt kell kihasználni.
    Persze a harrass sem egyszerű ha egy stun/snare partnerrel lane-el, de minden adódó alkalmat meg kell ragadni hogy érezze a törődést. Nem szabad élni hagyni.
    Persze idővel úgyis megveszi a tabi+rageblade kombót de ezt késleltetni kell amennyire csak lehet. Itemek nélkül illetve ha szintben le van maradva ő sem "annyira" táp, de még így is talán a legerősebb melee dps.
  • Tababo
    Igen "Mörfi" bácsi gondoskodik a jax,blitz jelenségről...
    5v5-ben jöhet jax ott rendesen falloszra lehet húzni de 3v3-ban egy szar op,nonskilles hős....aztán meg verik a mellüket hogy milyen jól játszanak...lol mintha olyan bonyolult lenne...
  • ToCsEk
    fail, sorközt, entert
  • ToCsEk
    nem látod a szóközt?
  • Roy4l
    ha 3v3 akkor hogylehet 5v3 ???XDDDD
  • ToCsEk
    3v3 map egy fos, 1x próbáltam de soha többet :)

én a leaver + feeder párost szeretem, aztán 5v3ban ha bevernek beírják hogy gg, én meg ettől a falnak tudok menni...
    marha nagy tudás kell 3 embert beverni...
    aztán még itt van a jax jelenség, ha velünk van akkor 0/20ig meg sem áll, de ha ellennél van akkor meg úgy telifeedelik hogy 5en sem tudjuk megölni...
  • Tababo
    Én majdnem mindig premadel megyek. Hetente 1-2őt játszok random arcokkal és bízok abban hogy csak egy kicsit is tudnak játszani a társaim de úgy látszik nagyon naív vagyok.

Ami engem zavar nagyon azaz amit már több fórumon is leírtak hogy sajnos ha tényleg nyerni akarunk az eszünkre kell hallgatni a szívünk helyett.

Van egy olyan jó pár karakterem amit szeretek de teljesen felesleges ha ütőképes csapatot pakolunk össze.

3v3om pályárol ne is beszéljünk...ott megvannak azok a karik akik mindent visznek...