53877
0MWkPbn.jpg
  • watto
    Én US-on játszok, facebookkal szerezted nem?:D Én úgy szereztem ,de nem az esetem az a hero :D
  • bugike
    vegre megvan EUn amit mar regota akartam:
    http://bugi.ph33r.hu/riot_girl_tristana.jpg
    ^^
  • Zomil
    itt a test realm topicja amiben a patch van leirva, persze nem biztos, h mind bekerül, de nagy részük valoszinüleg igen. (US reg kell hozzá, ha nincs akkor regelsz egyet)
    A patch meg talán kedden jön, kedd/csütörtök szokott általában a patch nap lenni. Most azért vannak kicsit elcsuszva, mert EU szerverrel kapcsolatos dolgok lekötötték öket, de mostmár végeztek.
  • watto
    Amguy msot nézem még nincs is 70winnem csak 60, nemtom hol álmodtam, na mind1, részlet kérdés :D
  • watto
    Milyen változásokat hoz a Patch?:D
    Azt tudom hogy 1új hero, meg vmi dmg-nerf.
    Annak nagyon örülnék ha MasterYi-t porba nerfelnék, inbalanced nem kicsit,
    mentem vele 3v3azni 21-0os statot hoztam vele nem 1x és ilyen 15perces menetek, mindezt 0 gyakorlással kb. Nagyon nem illik bele a játékba sztem.

Jah és mikro jön ki az új patch?:D
  • Zomil
    itt is ugyanugy van :)
    ha veszel oracle elixir-t az is látja
  • Unknow
    Eve jelenleg a legrosszabb karakter a játékban, de a patch után majd marha jó lesz :P
  • watto
    Értem, kössz a válaszokat.
    Hát én DotA-val kezdtem, azzal már elég jól ment, kiismertem minden herot, ott is volt mindenben valami jó. Haverral elkezdtünk LoL-ozni durván 1 hete, szinte ugyan az a 2 játék ugye, és igy nem is a 0-ról kezdtünk, csak 1-2 kisseb dolgot kellett megszokni, de az is gyorsan ment :D
    Most 70winem van 13ason és még nincs leave :D
    Pantheon már akkor szimpatikus volt amikor először megláttam, és elég erős is a játék minden szakaszában szóval szerintem jó vásár volt :D
    DotA-ban voltak sunnyohós karakterek, nem is kevés, szeretek velük játszani, 1350 meg enm túl sok Ip-pont úgyhogy sztem bepróbálom.

Amugy itt is lelehet ütni az ellenfél wardját ha veszel te is?
    Tehát van lent neki, ugye alapból nem látod mert "stealtes" egységnek mutatja, ha vezsel te is wardot ugye meglátod, és letudod ütni.
    Legalábbis dotában így volt. Itt nem lehet valahogy kilőni a wardot?
  • Zomil
    eve jelenleg tipikusan az a karakter, h ha bénák ellen játszol(legalább 2 béna akik néha egyedül vannak a másik csapatbol) akkor simán megnyered a csapatodnak a meccset, ha viszont összeszokott csapat ellen játszol esélyed sincs :)
  • picket
    Teljesen attól függ, hogy milyen típusú karakterrel szeretsz és tudsz játszani. Eve és Pantheon között kb ég és föld a különbség, de mindkettőnek megvan a szépsége. Ha szeretsz sunnyogni és lesből támadni, akkor vedd meg, de vigyázz vele, mert csak akkor hatásos, ha tényleg sunyi vagy (pl. addig bujkálsz, amíg biztosan meg nem tudod ölni az ellen hőst). Ha viszont feedelsz, vagy bevásárolnak ward-ból/oracle-ből, akkor nem mész semmire, és akkor veszítettetek is. Óvatosnak kell lenni vele...
  • watto
    Hali! Evelyn-ről mi a véleményetek? Most vettem meg Pantheont 3150ért, és nem tudom megéri e megvenni Evelynt vagy gyűjtsek másik 3150esre :D
  • Eftörsokk
    hát, az a 4-5 nap leállás az kb 1 nap volt, de közben is lehetett játszani szóval nem értem
  • Zomil
    akkor lehet, h majd csak jövöhéttöl egységesiti a riot, mert ugye tudtommal most volt kb. 4-5nap leállás :)
  • Eftörsokk
    én eu-n játszok, itt még a múlt heti hősök vannak bent :(
  • zsakosfrodo2
    már bent vannak US-en a hősök kb keddtől. A jövő hetiek, majd csak a (értelemszerűen) jövő héten jönnek.

Ezek a hősök vannak most:

Amumu Tank
    Annie Mage
    Gangplank Melee DPS
    Kassadin Melee DPS
    Morgana Support
    Singed Tank
    Sivir Ranged DPS
    Soraka Support
    Tristana Ranged DPS
    Akali Melee DPS

A jövő hetiekről még nincs információ. (tudtommal.)
  • Eftörsokk
    mikor rakják be az új heti hősöket?
  • Eftörsokk
    hát most már nem lehet:(
  • Hurkans
    Most rakják át a szerókat riothoz és addig nem mentenek el semmit és az összes hőst kilehet próbálni szóval szerintem ha valaki még valamit nem próbált ki most megteheti
  • Unknow
    Neee, csak téged ne vegyen fel XD Noob Janna XD
  • Anthrax
    Engem is nyugodtan. Norgi néven megtaláltok
  • Kry
    KEddtől csütörtökig maintance, GOA off RIOT on :)
  • ToCsEk
    okok, hétfőn felveszlek titeket, addig nem kerülök géphez :/
  • Unknow
    Akkor esetleg ha van kedvetek egyszer egy "gyakorló" összecsapásra szóljatok. Régen játszottunk már magyar csapat ellen. Athem néven megtaláltok ha ráértek :)
  • Roy4l
    vegyél fel ha EUn vagy :Appled a nevem elég sokszor fenntszoktam lenni
  • ToCsEk
    mert kb csak este van meg a csapat, délelőtt meg kora délután megy a random nobozás 1000rel
  • Anthrax
    Akkor meg miért nem játszotok 5en és akkor kevésbé valószínű,hogy veszítetek, randommal senki ne várjon csodát
  • ToCsEk
    mi már olyan 10-15en vagyunk ts-en ;)
  • Unknow
    Egyébként miért nem jöttök fel hozzánk egyszer letoltni egy practice gamet? Ki tudja, lehet, hogy utána találtok olyan embereket is akikkel szívesen mennétek a későbbiekben vagy valami.
  • Jowanson
    Ja, most ez az új MM rendszer kicst megkavarta a dolgokat. Mostanában olyan meccseim vannak hogy van az én csapatom full retard, vagy az ellenfélé, (vagy mindkettő ) de ez már az elején látszik, tisztelet a kivételnek. Alap hibák amiket szinte minden meccsen látok:
    1. lvl8-10 körül mindenki egyedül rohangál vagy még mindig lane-el, semmi csapatmunka
    2. lvl 10 fölött második turretig solozás majd gank-be belehalás többször is
    3. felgyűlt creep wave-re nem figyelés (általában nekem kell pingelnem hogy menjen már valaki oda)
    és hasonló alap hibák
  • ToCsEk
    lvl 21
  • Roy4l
    nekem is volt olyan korszakom hogy sorjába vesztettem gamekat de most olyan van hogy sorjában nyerem őket:D, amugy hányas summoner lvl vagy?
  • ToCsEk
    oh je..
    zsinorban 5 lose, de olyanok hogy 30/5 meg ilyeneket játszok..
    nem hiszem el hogy mindig én kapom a fasznyomoroncokat..
  • Unknow
    Pont az early gammel volt a gond,hogy pl Ez mellett belehetett menni kb 15 perc alatt inhibi turretig. (Na meg összeszedni pár killt)
  • Kry
    lvl 1es shield -14 dmg, ez a lényeg, egy shaco-nak vagy egy ashenek ez sokat jelent, mert ezt a dmg-t critelik, vagy pantheonnak a heartseekere is meg lándzsája is nagyon op volt tőle.
  • picket
    "Janna
    Howling Gale
    Fixed a bug that was causing inconsistent damage.

Eye of the Storm
    AP ratio reduced to .6 from .8
    Damage buff changed to 10/20/30/40/50 from 24/30/36/42/48"

Ez egy gyengécske early game nerf szerintem. Aki korán ölt, az eddig sem ettől (de ez csak imho).
  • Zomil
    US Test Realm forum
  • Roy4l
    honnan nézitek hogy mi lesz a következő patchben?
  • Kry
    Janna minden "dmg-en alapuló kari"-ból imbát csinál, de nemsokáig, jöv héten a peccsben jön a nerf végre...

• Unknow
    Azért teszem hozzá, EZ nem éppen a legkönyebb champion :P Szerintem nem a skilljével van gond, hanem azzal amit Jannától kapott.
  • Jowanson
    Shen feint-jet meg az ultiját direktbe nerfelték, de ja, szerintem is az egyik ha nem a legjobb tank atm. Volt róla egy post valahol hogy milyen skilljei vannak és hogy összességében mennyire összetett karakter:
    passive egy lájtos nuke, q-val együtt ami lane phase-be tökéletes heal forrás szánalmas 3sec-es CD-vel, w damage shield, e cc+escape skill, és egy global ulti. Mi kell még?
    Egy jó Janna+EZ páros meg tényleg vicc amit művelni tud egy lane-be, 10 perc az inhib-ig azért túlzás imho, ahhoz az kell hogy az ellenfél csapata is bénázzon, de <10 perc alatt 1 turret mindenképp megvan az 100%. Push-nak meg egy Ezrael buff is elég, komolyan, nem tudom hogy gondolták hogy egy caster/nuker/ranged carry típusú karinak csinálnak egy dmg+support+debuff "aoe" skillshot spellt. Van egyáltalán még egy nem ulti skill a játékban ami ennyire összetett?
    Update: Jön is a Janna shield nerf, Eve rework, penetration változások. Érdekes lesz ez a patch.