53877
-
#1586 Exhausttal oda sem érsz már meghaltál, mert belassít és kétszer olyan messze lő, mint amennyire az exhaustot tudod nyomni (és persze ha van esze, akkor max távról támad). Tudom, hogy Yi, meg Gankplank, meg még ki tudja melyik hős ki tud jönni a lassításból, és akkor..., de ezt csak egyszer játssza meg egy jó Twitchel, többet a közelébe se megy, a csapattársait felzabálja, aztán utána már blinddal, exhausttal, istennyilával együtt is veri az egyedül kóricálókat. Gáz egy hős. Az oracle elixir meg túl drága az elején. Ward kell oda, ahol Twitch garázdálkodik, de akkor meg elmegy máshova, és hogyan jelented a többieknek, hogy egy stealth-es karakter eltűnt? :) -
#1585 Twitch csak akkor jó, ha x percenként (nem tudom mennyi az ultijánk a cooldownja) megöl egy ellent, amúgy meg bújik, menekül, és mást nem csinál. Ha nem ezt teszi, akkor halott. Na most ilyen hőssel nem sokan szeretnek játszani, illetve csak keveseknek van meg a türelme ahhoz, hogy egy amúgy ultival/lesből támadva legyőzhetetlen karakterrel önmérsékletet gyakorolva mindig kivárják a 100%-os helyzetet. Márpedig ha kétszer-háromszor nem 100%-os az elején (10. szint alatt kb), akkor Twitchnek vége. Nem etetik eléggé, a tank leverhetetlen lesz számára, és onnantól halott. Persze ez nagyban függ a csapattársaitól is. -
#1584 Utóbbi időben saját oldalra csak olyan twitch-et kaptam, aki többet halt mint ölt, még úgy is, hogy nem volt pro csapat az ellenfél. Persze én is úgy álltam neki a meccsnek, hogy jajdejó, van Twitch, könnyű lesz nyerni (főleg amikor volt még egy Teemo is), erre a 2 assa volt a legbénább a csapatban.
Meg az is jó, amikor van a csapatban egy Zilean és úgy hullik minden csatában, hogy nem is ő a fő célpont. Jó lenne látni kezdés előtt kinek milyen statjai vannak, legalább saját csapaton belül. -
#1583 Tutorial mapot berakhatnák 1v1 mapnak, persze picit kiegészíthetnék natural mosterekkel,de simán jó pálya lenne -
#1582 blind, exhaust. es mindajrt nem kell ward, minden teamfightba szamolsz az 5v5-el es semmi gond nincs. btw. en orulnek, ha mi vegre kapnank egy twitch-et, mert az utobbi idobe 1 5v5 premade-be se volt twitch ellenfel, biztos az ELO miatt. -
Roy4l #1581 nekem általába szoktak venni ha írom , elöször twitchre fókuszáljatok igy nemlesz esélye felfeedelődni és nemfog érni semmit se -
Eftörsokk #1580 twitch... mekkora egypatkány hős...
tudom tudom, wardok meg potion, csak az a baj hogy az esetek 80%-ában mikor patkány az ellenfelem, a csapatom nem vesz se wardot se potit, hiába mondom nekik, patkány meg ha kicsit is jó player simán ownzol...
mind ez lvl30 on :S
olyan mintha az emberek le se szarnák hogy twitch az ellenfél, had csinálja csak a triple killeket....
már azon gondolkodom hogy megnyitom, mert úgy néz ki, könnyű vele nyerni... bár persze ha én lennék vele az ellen tuti wardozna:P
nálatok is ilyen jó szokott lenni patkány ellen menni?
-
#1579 Katarina ultija magic sebzés. Ergo nem hat rá armor pen , csak magic pen. Viszont minden magices módosítót megkap. -
Roy4l #1578 katarinának ha van egy brutalizerje annak az unique passivja hat a ultijára?? vagy a Black Cleaver stackelődik ulti közben ?? és melyik a jobb AP vagy AD katarina?:D -
#1577 erdözés ftw. -
#1576 Nekem 5-6 hiányzik csak, többi mind megvan :D -
Roy4l #1575 az normális ha már 13herot vettem? -
#1574 vicces mikor fiddle kijelenti 3halál után amiböl 1-et erdözés közben csinált, mert megölte egy mob, h veszetettünk és ezért ö feedel :D -
#1573 Szóval a lényg, hogy 3 leaverünk volt... Nagyon élvezetesre sikeredett, ráadásul még nyerhettünk is volna... Erre afkolnak, meg kilépnek. Imádom ezt a játékot. -
#1572 Most játszottunk egyet, és kiábrándító volt...
-
razz #1571 értem thy,elég hülyén van megoldva. -
#1570 BTW itt a top csapat top playerének statja.
-
#1569 ELO pontrendszer
itt lolba 30 ELO a maximum amit bukhatsz vagy nyerhetsz ,de az esetek döntő többségében 12-16 ELO változás lehet egy meccs után.
BTW ez az egész rendszer egy marhaság, nem 5v5re találták ki.Állítólag /Phreak/ majd csinálnak LvL capet is , szoval ahogy a queue time nő úgy "tágul" az a kritérium ami alapján az ellenfeleket kapod.Ez ugyan nem fogja megoldani a legnagyobb problémát(az arranged ELO boostot) de azt is akarják majd orvosolni /LEHET lassan tényleg itt lenne az ideje WTF/
Az egész rendszer lényege a win/loss arányt tekintve, hogyha nem te vagy a legjobb játékos vagy a legjobb csapat/csapatok tagja, soha nem fogsz rendes W/L arányt elérni ( pl 300win 150loss )
-
razz #1568 úgy értettem hogy mi alapján számol ha nem w/l. -
#1567 A válaszod alapján, gondoltam nem vagy vele tisztában. -
razz #1566 világosits kérlek fel. -
#1565 az elo nem WIN/LOSS alapján számol -
razz #1564 296 win-nel és hozzá 273 lose-val azért nem akkora trágya. -
#1563 highelo ftw -
razz #1562 tegnap 84 killt hoztam össze 6 meccs alatt és volt hozzá 7 halálom. :P -
#1561 ez a mundo nagyon adja :D vagy csak lámákkal játszok és azért könnyű :D
2játék alatt 22kill xD pár multkor 80perces gamet buktunk, 4,2k hp de szart sem tudtunk kezdeni... nem volt egy értelmes dpsünk én meg hiába tankoltam... -
#1560 Mert lehet, hogy néha Te számítasznak retardnak, és valaki ugyanígy érez mikor a csapatodban van? :P Így balanceol a játék :D -
#1559 Direkt kibasz veled a GOA :) -
Roy4l #1558 az hogyvan hogy mindig amikor mainherommal megyek full retardd teamet kapok és amikor meg olyan heroval megyek amit kiprobálok akkor jó csapatot kapok? -
#1557 Ha minden jól megy, jövő héten jön. Árról nem tudunk semmit. -
Roy4l #1556 valaki tudja Akali mikor jön ki? és mennyibe fog kerülni -
Hurkans #1555 De akkor 100% lenne nem ha root lenne?
Am sztem csak nincs adat -
#1554 Biztos ez: "Enemies in the smoke have 0% reduced movement speed"?
Kicsit mogorva lenne egy 6-8 másodperces aoe root -
Hurkans #1553 találtam még 2 linket télleg jónak tűnik 3150ért meglesz véve:D de sztem nem annyiért fogják adni:D Skillek
Kép róla -
Hurkans #1552 Passive - Twin Disciplines
Upon obtaining 20 ability power, Akali's hits deal 10% bonus magic damage, increasing by 1% for every 5 ability power gained thereafter.
Upon obtaining 10 attack damage, Akali gains 10% spell vamp, increasing by an additional 1% for every 20 attack damage gained thereafter.
Q - Mark of the Assassin
60 Energy
6/5.5/5/4.5/4 sec Cooldown
Akali deals 50/75/100/125/150 (+.4 per ability power) magic damage and marks her target for 6 seconds.
If she hits a marked target, the mark triggers dealing 50/75/100/125/150 (+.4 per ability power) magic damage and restoring 20/25/30/35/40 energy.
W - Twilight Shroud
100/95/?/?/80 Energy
20/20/?/?/18 sec Cooldown
Akali throws down a cover of smoke for 6/6.5/7/7.5/8 seconds, becoming stealthed while in the area. Enemies in the smoke have 0% reduced movement speed and 14/18/?/?/30% reduced attack speed.
Akali restealthes 1 second after performing an action within the area.
E - Crescent Slash
60 Energy
7/6/5/4/3 sec Cooldown
Akali flourishes her kamas, hitting nearby units for 30/55/80/105/130 physical damage plus ##.## (30% Ability Power + 60% Attack Damage).
R - Shadow Dance
No Cost
2/1.5/1 sec Cooldown
Akali moves through shadows to quickly strike her target, dealing 100/175/250 (+.5 per ability power) magic damage and consuming an Essence of Shadow.
Akali stores an Essence of Shadow once every 30/25/20 seconds up to 3 total. -
Roy4l #1551 valaki betudná ide másolni akalival kapcsolatos cikkeket elfelejtettem USre a kódomat és nemtudok belépni -
#1550 adhattak volna moderatort is ha mar beraktak a bannerem. -
Jowanson #1549 Részletesebb skill infók:
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1206668#post1206668
Kíváncsi leszek, elsőre kicsit OPnak tűnik ez a sok dmg-es skill. -
#1548 "Akali is stupid fun." -
#1547 Akali ugy néz ki meg van Katarina után a 2. kedvenc hösöm :D