53877
-
#1546 Ez szép lesz. Soraka, Ezreal, Kayle, Annivia, Mundo és nulla halál (persze jó csapatmunkával, amit mostanában nem nagyon találok...) :) -
#1545 Anivia Mage
Annie Mage
Cho'gath Tank
Dr. Mundo Melee DPS
Kayle Tank
Master Yi Melee DPS
Sivir Ranged DPS
Soraka Support
Teemo Ranged DPS
Ezreal Ranged DPS -
Roy4l #1544 ezen a héten a következő 10ingyenes hero nagyon húzos lesz keményebb mint amikor jax volt:S:S:S, Kayle-Mundo-Chogath mindig lesz 1teambe tuti 1tank és ennek nagyon nem örülök :S -
#1543 ma is -
#1542 Mai morde besértődik mert nem mehet középre és afkol -
Zeros #1541 pontosan, minden channelinget szakit stunn nelkul is -
#1540 Btw, Poppy 3. skillje pont szakítja fal nélkül is ha minden igaz. -
Roy4l #1539 és kérem szépen egy gangplankel hogy szakítsam az ultiját?:D vagy egy poppyval a tér közepén sehol 1fal se? -
Zeros #1538 "rég játszottak az emberek Katarina ellen és nem szakítják az ultiját"
"Bár egy stunnal vagy silencel egyik se kinálná meg mert sirni konyebb xD"
sztem pont erre utaltam -
#1537 nem igazabol, csak nem tudtam hova kotni a rasztah nevet, en azthittem ircneten lattalak meg de ezekszerint nem. meg mar azt se tudom, hogy hogyan is kerultunk kapcsolatba ott, kb. ezert nem akartam rakerdezni a dologra. pedig meg anno asszem msnre is felvoltal veve lulz. -
Jowanson #1536 Szerintem csak rég játszottak az emberek Katarina ellen és nem szakítják az ultiját. Most meg a régi Kat veteránok elővették és mindenkit szét pwnolnak a wer kombóval :) -
#1535 Szvsz annyira minimális buffot kapott, h alig észlelni a különbséget :D
Pont jó ez igy, de elég messze van az op-töl :) -
Zeros #1534 Kiváncsi vagyok mikor jon a katarina nerf kov patchben vagy az az utániban :D, személy szerint semmi bajom nincs vele de a meccsek 90% ban van legalább 1 katarina és folyamatosan nyomják az OP OP OP OP katarinát chatben. Bár egy stunnal vagy silencel egyik se kinálná meg mert sirni konyebb xD -
RaSzTaH #1533 akkor csak én emlékszem rád onnan :) -
#1532 yes -
Roy4l #1531 örülök hogy nyerek a csapattal de akkoris statt is számít ami elég gyér az utolsó 4gank mecsemen de mind a 4et nyertem -
RaSzTaH #1530 díemex! wtf? :) "quakenetes" dmx vagy? -
DAK3 #1529 neidzél:D -
#1528 Összemegy a péniszed ha nincs killed csak assistod:P -
#1527 nekem azvolt a kedvenc karim ami ugy át tud alakulni olyan álatá... fu azzal 2.5 attack/secem voltXDDd -
#1526 én azt hittem az egy jó dolog ha nyer a csapata az embernek :P -
Roy4l #1525 már most utálom garent...-.- gangplankel egyszerűen nemtudok mitcsinálni mert minden killemet behuzza ultival ezellen mitcsináljak? mostis van már 19assistom-.- -
#1524 RTT Finals live :
http://www.livestream.com/phreakwr -
#1523 full crtdmg endgame
full critchance earlygame -
Roy4l #1522 Gangplanknek csak full crit chance vagy kell még vegyítve crit damage is? -
Roy4l #1521 azóta játszottam 5db 5v5 mecset és mindig első 20percbe lazán vertem az enemyt amikor jaxel voltam de aztán valamiért lazán elkezdték verni a teamemet , csak én kapok mindig olyan teamet ahol mindig csak casterek vannak?o.o és még hozzá feederek -
#1520 Szerintem meg ahhoz képest,hogy mennyivel kevesebb ideig tart rajta egy game, ez a reális érte. Nehogy már annyit kapj érte mint summoner's riftért. -
Roy4l #1519 dejó a 3v3 mapnak értelme elveszett -30% Ip / EXP ha nyersz vagy veszítesz igy jól elcseszték az egészet-.-'' -
#1518 3xor -
#1517 Ma shaco éledt fel 3ax Guardian Angellel egymás után -
#1516 Ez már régi bug :) Nálam a csúcs az volt mikor haver megvette a guardian angelt morganának, meghalt black shield alatt = feléledt a HULLÁJA XD -
DAK3 #1515 tudom:D na pont lehet vele játszani :D
kül is kinem szarja le a 12+.... -
#1514 Erre is rá van írva,hogy 12+ év felett lehet vele játszani -
DAK3 #1513 aszem ujra elkezdek ezzel játszani jupi:D
nekem azvolt a kedvenc karim ami ugy át tud alakulni olyan álatá... fu azzal 2.5 attack/secem voltXDDd -
Tababo #1512 Az is volt még patch előtt.
Hibába van "feltöltve" a Guardian van hogy nem éleszt fel.
Már sokszor megszívtam.
Vagy ha a csapatban kettő van akkor csak egy valaki lőheti el?
Ezt nem hiszem de általában úgy szokott lenni hogy a cd lejárt minden fasza és amikor meghalsz akkor még lehet látni hogy felkelsz de a gép azt írja hogy meghaltál...
Lehet valami elkerülte a figyelmemet de ennek elég bug szaga van...
Csapattársaimmal is előfordul ez. -
Roy4l #1511 miért lenne az? van rajta CD nem mindig éleszt fel egyből -
Eftörsokk #1510 dejó, guardian angel bugos lett? -
Eftörsokk #1509 rekord, 11-dikre sikerült elindulni a gamenak, sok gyökér egyfolytában kilép mert garennel akar menni mindenki o yeah... -
#1508 A BT hat az ultira, mivel abból kapod a legtöbb dmgt :P A Haunting pedig hat az ultira, és felhealel téged maxra. Doran's itemmel meg abszolút nem éri meg kezdeni soha szvsz. -
#1507 a bt nem hat az ultira :)
Amugy most csak simán egy doran's shieldet veszek igy probálkozom, és eléggé bevált
jelenleg igy veszem: dorans shiled+hp poti>sword of the occult(ha ugy néz ki jol fog menni)>sorc boots>bf>bf>bt>bt>Youmuu's Ghostblade