53877
0MWkPbn.jpg
  • Cobra.
    Ez szép lesz. Soraka, Ezreal, Kayle, Annivia, Mundo és nulla halál (persze jó csapatmunkával, amit mostanában nem nagyon találok...) :)
  • ToCsEk
    Anivia Mage
    Annie Mage
    Cho'gath Tank
    Dr. Mundo Melee DPS
    Kayle Tank
    Master Yi Melee DPS
    Sivir Ranged DPS
    Soraka Support
    Teemo Ranged DPS
    Ezreal Ranged DPS
  • Roy4l
    ezen a héten a következő 10ingyenes hero nagyon húzos lesz keményebb mint amikor jax volt:S:S:S, Kayle-Mundo-Chogath mindig lesz 1teambe tuti 1tank és ennek nagyon nem örülök :S
  • Anthrax
    ma is
  • Anthrax
    Mai morde besértődik mert nem mehet középre és afkol
  • Zeros
    pontosan, minden channelinget szakit stunn nelkul is
  • Unknow
    Btw, Poppy 3. skillje pont szakítja fal nélkül is ha minden igaz.
  • Roy4l
    és kérem szépen egy gangplankel hogy szakítsam az ultiját?:D vagy egy poppyval a tér közepén sehol 1fal se?
  • Zeros
    "rég játszottak az emberek Katarina ellen és nem szakítják az ultiját"

"Bár egy stunnal vagy silencel egyik se kinálná meg mert sirni konyebb xD"

sztem pont erre utaltam
  • darkmenx
    nem igazabol, csak nem tudtam hova kotni a rasztah nevet, en azthittem ircneten lattalak meg de ezekszerint nem. meg mar azt se tudom, hogy hogyan is kerultunk kapcsolatba ott, kb. ezert nem akartam rakerdezni a dologra. pedig meg anno asszem msnre is felvoltal veve lulz.
  • Jowanson
    Szerintem csak rég játszottak az emberek Katarina ellen és nem szakítják az ultiját. Most meg a régi Kat veteránok elővették és mindenkit szét pwnolnak a wer kombóval :)
  • Zomil
    Szvsz annyira minimális buffot kapott, h alig észlelni a különbséget :D
    Pont jó ez igy, de elég messze van az op-töl :)
  • Zeros
    Kiváncsi vagyok mikor jon a katarina nerf kov patchben vagy az az utániban :D, személy szerint semmi bajom nincs vele de a meccsek 90% ban van legalább 1 katarina és folyamatosan nyomják az OP OP OP OP katarinát chatben. Bár egy stunnal vagy silencel egyik se kinálná meg mert sirni konyebb xD
  • RaSzTaH
    akkor csak én emlékszem rád onnan :)
  • darkmenx
    yes
  • Roy4l
    örülök hogy nyerek a csapattal de akkoris statt is számít ami elég gyér az utolsó 4gank mecsemen de mind a 4et nyertem
  • RaSzTaH
    díemex! wtf? :) "quakenetes" dmx vagy?
  • DAK3
    neidzél:D
  • Unknow
    Összemegy a péniszed ha nincs killed csak assistod:P
  • darkmenx
    nekem azvolt a kedvenc karim ami ugy át tud alakulni olyan álatá... fu azzal 2.5 attack/secem voltXDDd
  • daemonervosa
    én azt hittem az egy jó dolog ha nyer a csapata az embernek :P
  • Roy4l
    már most utálom garent...-.- gangplankel egyszerűen nemtudok mitcsinálni mert minden killemet behuzza ultival ezellen mitcsináljak? mostis van már 19assistom-.-
  • daemonervosa
    RTT Finals live :

http://www.livestream.com/phreakwr
  • daemonervosa
    full crtdmg endgame
    full critchance earlygame
  • Roy4l
    Gangplanknek csak full crit chance vagy kell még vegyítve crit damage is?
  • Roy4l
    azóta játszottam 5db 5v5 mecset és mindig első 20percbe lazán vertem az enemyt amikor jaxel voltam de aztán valamiért lazán elkezdték verni a teamemet , csak én kapok mindig olyan teamet ahol mindig csak casterek vannak?o.o és még hozzá feederek
  • Unknow
    Szerintem meg ahhoz képest,hogy mennyivel kevesebb ideig tart rajta egy game, ez a reális érte. Nehogy már annyit kapj érte mint summoner's riftért.
  • Roy4l
    dejó a 3v3 mapnak értelme elveszett -30% Ip / EXP ha nyersz vagy veszítesz igy jól elcseszték az egészet-.-''
  • Anthrax
    3xor
  • Anthrax
    Ma shaco éledt fel 3ax Guardian Angellel egymás után
  • Unknow
    Ez már régi bug :) Nálam a csúcs az volt mikor haver megvette a guardian angelt morganának, meghalt black shield alatt = feléledt a HULLÁJA XD
  • DAK3
    tudom:D na pont lehet vele játszani :D
    kül is kinem szarja le a 12+....
  • Anthrax
    Erre is rá van írva,hogy 12+ év felett lehet vele játszani
  • DAK3
    aszem ujra elkezdek ezzel játszani jupi:D
    nekem azvolt a kedvenc karim ami ugy át tud alakulni olyan álatá... fu azzal 2.5 attack/secem voltXDDd
  • Tababo
    Az is volt még patch előtt.
    Hibába van "feltöltve" a Guardian van hogy nem éleszt fel.
    Már sokszor megszívtam.

Vagy ha a csapatban kettő van akkor csak egy valaki lőheti el?
    Ezt nem hiszem de általában úgy szokott lenni hogy a cd lejárt minden fasza és amikor meghalsz akkor még lehet látni hogy felkelsz de a gép azt írja hogy meghaltál...

Lehet valami elkerülte a figyelmemet de ennek elég bug szaga van...
    Csapattársaimmal is előfordul ez.
  • Roy4l
    miért lenne az? van rajta CD nem mindig éleszt fel egyből
  • Eftörsokk
    dejó, guardian angel bugos lett?
  • Eftörsokk
    rekord, 11-dikre sikerült elindulni a gamenak, sok gyökér egyfolytában kilép mert garennel akar menni mindenki o yeah...
  • Unknow
    A BT hat az ultira, mivel abból kapod a legtöbb dmgt :P A Haunting pedig hat az ultira, és felhealel téged maxra. Doran's itemmel meg abszolút nem éri meg kezdeni soha szvsz.
  • Zomil
    a bt nem hat az ultira :)

Amugy most csak simán egy doran's shieldet veszek igy probálkozom, és eléggé bevált

jelenleg igy veszem: dorans shiled+hp poti>sword of the occult(ha ugy néz ki jol fog menni)>sorc boots>bf>bf>bt>bt>Youmuu's Ghostblade