53877
0MWkPbn.jpg
  • zippofcy
    Szarom le a sok felfuvalkodott majmot aki belepofázik olyasmibe amihez semmi köze.
    Mi a faszt képzeltek magatokról, mik vagytok ti talán szabadkőműves zsidók mint a Stólbuci?
    Akkor a politikai életben rontsátok a levegőt, ne pedig itt.
    Szánalmas balfaszok.
  • Dobronski
    +1
  • Zeros
    Ezzel*
  • Zeros
    Ezen igen gyorsan be is mutatkoztál, koszonjuk ^^
  • zippofcy
    Anyád baszom éppen, üzensz neki vmit?
  • darkmenx
    dosoljak a facebookot vagy, miert ide postolod az eleted?
  • zippofcy
    Engem is elkapott az influenza, 2-3 nap szabadságot veszek ki LoLból, utána jelentkezem.
  • Zeros
    kkthybb
  • darkmenx
    "A kommentedre valaszolva.Hiszed vagy sem az eszem miatt alkalmaznak.
    Szeretnelek megkerni egy kicsit vegyel vissza magadbol.A stilus amit a forumon kepviselsz minosit teged.Tovabbi jo napot es kevesebb flamelest a jovoben.Nagy koszonet a forumozok neveben is."

oh boy.
  • ronesz
    tenyleg szerencse, meg az is szerencse, hogy onjelolt community vezerek meg 1200 elos akkor is lofaszgyurkak csinaljak ugyanezt
    legnagyobb besiras mondjuk a 2v2 (!!!!!!!!!) ladderen volt, ahol senki nem jatszik rajtatok kivul, es gondolom veritek magatokat arra, hogy igy valamelyikotok mindig nyer legalabb :/

(azt meg csak zarojelben irom, hogy interneten szegyenlem es rejtem, hogy magyar vagyok, pont az ilyen faszlamak miatt, mint te)
  • oreal
    @ronesz "ki a tököm játszik cb-n lolt, de most komolyan? lófaszgyurkák azok (ti) is " az a szerencse nem ilyen E-parasztok mint te kepviselik az orszagunk szineit.Szegenysegi bizonyitvanyod kiallitva,gratulalok mert jelesre vizsgaztal.GET a Life.
  • Ariakus
    Teljesen igazad van. Egyébként nem lenne semmi bajom ezzel a whitewizard-al ha nem lenne olyan nagy arca és kibírhatatlan stílusa. Ebben a pár napban jó pár meccsébe belenéztem és egyszerúen már csak röhögni tudok a gyereken és nem is feltétlen amiatt, hogy néha totál hülyeségeket csinál játék közben, hanem az, hogy másokkal milyen stílusban beszél. Volt olyan meccs, hogy a saját magyar csapattársával kapott úgy össze vmin , hogy 20 percig csak egymást flémelték. Szinte soha nem hallgat senkire játék közben, de ezerrel flémel másokat ha nem úgy táncolnak ahogy ő furulyázik. Lol-hungary.hu-n van egy topikja ennek a wizard-nak ahol elkaptam egy olyan kommentjét, hogy ő sohasem szokott másokat elküldeni a "kurva anyjukba". Érdekes én pont az ellenkezőjét látom a meccseken, szinte minden meccsen van egy ember akit elküld a picsába, de ha nem egy embert akkor az egész csapatát miközben ő saját maga is sokat hibázik.

Az a whitewizard élő stream arra nagyon jó, hogy az ember egy jót röhögjön, mert kb az egész ilyen puruttya vagy napiszar.hu szint...
  • Zeros
    Aki a védelmére kel annak a retardalt nyomorék whitewizardnak ajánlom figyelmébe nézzen meg 1-2 meccset h mit csinal, 0 map awarness fail itembuildek valamint csak ap herokkal tolja, ezzel semmi baj nincs persze mert azokkal a legkonyebb de meg igy is csak a failt lehet latni, persze azok akik hata mogott mindosszesen 100-200 game van ranked gamehezpedig kozuk sincs nehez lenne megmagyarazni h miert is fail, ezen emberek pedig jobb lenne ha hallgatnanak, ugyanis amennyiben erre a forumra irogatnak nyilvanvaloan magyarok, az pedig h egy ilyen istenkomplesszussal megaldott idiota ugy allitja be hogy orszagunk legjobbjaival jatszik és mindezt kozszemlere is teszi nem csak ranezve szegyen hanem sajat magunkra is...
    Ezen kellene elgondolkozni, nem azon hogy omg 1 game alatt fikaztok valakit omg!
  • ronesz
    igazad van, elnézést kérek
  • daemonervosa
    Wrong quote bro
  • gabeone
    50 perc eseményeit akarjátok elemezni 1-1 sor írásban, mikor minden játék abszolút egyedi? Lehetetlen! Kár elismernem, hogy tényleg nem tudhatok sok játékot a hátam mögött (level 13), de elismerem, ez így van, csak ne ezért vessétek el a tapasztalataimat. Gondolj bele a következő helyzetekbe:

Védekezni nem véletlenül általában a tornyok körül szoktunk; támadni valóban nagyon jól lehet mikor 5 ellenfél egy irányból ostromol minket csak, DE gyakran van egy "de" szócska. Ilyenkor ugyanis te egyedül támadsz egy tornyot mely alkalommal 2 ellenfél gyorsan odaszaladhat és könnyedén hátba támadhat, ekkor pedig véged. Ők pénzt és 1 perc időt nyernek.

Minden játék egyedi, a játékosok más minőségi csapatjátékot tanúsítanak és más stratégia alapján játszanak. Találkoztam ellenféllel, ami abszolút nem a tornyokra támadott, hanem egyenesen a hőseinket vadászta.. Nagyon színvonalas csapatmunkát mutattak. Hamar nagy előnyre is tettek szert. Hiába villogott a társunk a minimapon, a csapat nem törődött vele különösebben. Már most látom, hogy nincs biztos recept a győzelemre, nagyon sok múlik minden a taktikán.
  • ronesz
    ott buktad, hogy ok TENYLEG azt hiszik magukrol, hogy ok a legjobbak, mert csinaltak vmi lama-kupat, ahol volt 3 csapat 1200 atlag eloval (mar aki lvl 30 volt egyaltalan)
  • ronesz
    ryze << fiddle <<<<<< annie <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< anivia
    persze gondolom ryzebot szerte-szétt baszott, azért mondod, hogy ilyen imba
  • ronesz
    ki a tököm játszik cb-n lolt, de most komolyan? lófaszgyurkák azok (ti) is
  • Cat 02 #5327
    Nyilván.
  • darkmenx
    ertem. nyilvan az en hianyossagom az, hogy nem vagy kepes 2 dolog kozott egy logikai osszefuggest keresni es felfogni, hogy azert rohogunk a gyereken, mert azt allitja magarol, hogy milyen kurva jo kozben olyan szinten jatszik, mint te meg a pajtasaid.

• Cat 02 #5325
    Hallod, te tuti retardált vagy :D Inkább hagyom, mert nem fogod fel.
  • darkmenx
    es egesz eddig arrol volt szo, hogy ok magukral irtak ezt ki.
    ugy latom a logikai osszefuggesek es a nyelvtan nem az erosseged, ennek fenyeben mar egyaltalan nem lep meg, hogy ketszer kellett evetismetelned a szakmunkaskepzoben.
  • Cat 02 #5323
    "Ranked games, mostly with the best hungarian players" szerinted ezt ki írta oda ? ők magukról, mert méne, tényleg ilyen hülye vagy vagy tényleg direkt csinálod ? :)

edit: mondta elejét letöröltem, mert igaz volt, de nem kell elakadásjelző
  • darkmenx
    nem akkor hirtelen azt hinnem, hogy azt allitanad magadrol, hogy te vagy a legjobb holott ez kozel sem igaz.

bar ugy nezem, hogy neked nem csak logikai hianyossagaid vannak hanem meg a mondatertelmezesed is nulla, ezert megkernelek szolj anyunak, hogy fogadjon melled egy magantanart aki felkeszit az erettsegire.
  • Cat 02 #5321
    Te tényleg ennyire hülye vagy vagy direkt csinálod ?
    Ha kiírom, hogy a world best player, akkor azonkívül, hogy grammar nazi lennél hirtelen, azt hinnéd, hogy mindenki szar a LoL-ba mert valaki kiírta ? But still, keep on :D
  • zippofcy
    Bazmeg értsétek már meg hogy leszarom ki mit ír vagy gondol, NEKEM CSAK A SAJÁT TAPASZTALAT SZÁMÍT !
  • anarga
    te mirol beszelsz? ryze minden 5dik skille stunol. annienek minden 5dik auto attackja es skille stunol, mig fiddlenek mindene stunol, meg ha flash van nalla az is.

sion es morde igenis a legjobb tankok. 8 tauntuk van amibol 9 aoe. ennel jobb tank nincs a jatekban. raadasul 2 sec a reuse es ha 5 secen belul tolod a masodikat akkor 0 manaba kerul.

lilballz egy faszlama h olaf-al nem tud nyerni jatekokat 1900+ elon, mivel nem is lehet mert olaf egy szar es csak noobokat lehet vele megolni, ja meg erdozni elviselhetoen tud.

facebook ftw.

jobb lenne ha elolvasnad a championok leirasat lol-hungary.hu-n !

amugyis, xXxThEWhitEWizarDxXx is megmondta h mi a durva, o pedig a legjobb.
  • daemonervosa
    Annienál sokkal jobb Fiddle, Ryze vagy akár Anivia, az a minden 5. attackja stun bénává teszi (last hitteled a minionoket akkor ált. nincs stunja, ha meg őrízgeted nem lesz elég pénzed)

Ezt szerintem gondold át mégegyszer
  • zippofcy
    Ja, tier3as rúnaszettet vegyél először, valszeg elég se lesz ra az IPd mert 15-21k körül van egy full szett.
    Trynda használhatatlan, rankedben legtöbbször bannolják is, de amúgy is csak jó csapatban tud hentelni (ott viszont nagyon) ha a társak bénák, az ellenfél meg együtt megy semmit se tud kezdeni ellenük.
    Annienál sokkal jobb Fiddle, Ryze vagy akár Anivia, az a minden 5. attackja stun bénává teszi (last hitteled a minionoket akkor ált. nincs stunja, ha meg őrízgeted nem lesz elég pénzed)
    Olaf ... meccset eldönteni ő se tud ... pár noobot meg lehet szopatni vele.
    A helyedben Mordet vagy Siont unlockolnám, mindkettő jó tank, arra meg szükség van a nyeréshez. (más kérdés hogy az én stratégiámhoz nem passzolnak :) )

A helyedben likeolnám Facebookon a LoLt, ingyen Tristanáért.
    Könnyű vele játszani és ideális legyakni a menekülőket, társakat megmenteni, ill. az ultijával könnyű megölni a tornyot betámadókat (hátulról közelítesz és átrepíted a tornyon)
  • darkmenx
    link -> http://www.own3d.tv/live/19090
    description -> "Ranked games, mostly with the best hungarian players"

bar gondolom teged se az eszed miatt foglalkoztatnak irodavezetokent.
  • Atwa
    Rendben,köszi a választ!
  • daemonervosa
    Várj lvl20ig és vegyél tier3as runákat, addig ne baszd el másra, inkább csak próbálgasd a heti forgót
  • Atwa
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem a játékot,össze is gyűlt jó pár ezer IP-m,de nem akarom elherdálni sz*r championokre,ezért most egy kis véleményt kérek.Sion-t,Poppy-t,Tryndamere-t és talán Annie-t néztem ki magamnak az 1350-es listából,illetve 3150-esek közül Mordekaiser-t ,és Olaf-ot.Szerintetek ezek közül melyiket érdemes egy kezdőnek unlockolni ?
  • oreal
    @hurkagyurka - Ezt a "Magyarorsza'g legjobbjai" dolgot nem tudom honnan szedted, de ennek az 5-embernek semmi koze nincs a Team-Hungary-hoz,akik jelen pillanatban is Clanbase-n jatszanak,igen jo eredmenyekkel.
    a 109 WIN - 80 LOST-bol nyilvanvaloan latszik nem regen kezdtek a jatekot.
    A Kassadin buildel oriasi bajok nincsenek,attol fuggetlenul en magam is mas itemeket vennek neki.De legalabb nem AD! Egy masik jo tanacs, 1 screenshot alapjan ne akard megitelni a playereket.Ha 2 PRO csapat jatszik egymas ellen ott is csak 1 nyerhet.Ott is van aki meghal,ott is van aki Legendary.
  • Gubberx
    Viszont szépen feedelnek :D
  • hurkagyurka
    Magyarország legjobbjai olyannyira professzionális szinten űzik ezt a játékot, hogy szavakba nehéz lenne önteni. Kassadin buildje mindent visz XD
  • zippofcy
    Tehát még1x:
    Aki tud játszani az alábbiakkal és van kedve kipróbálni a stratégiám az vegyen fel ingame, Rócsild a nevem.
    Chogat
    Singed
    Ryze
    Alistar, Rammus, Lux esetleg Akali

a többiek meg vitatkozzanak itt a proságról ... meg szidják egymást vagy engem, nekem aztán tökmind1 :P
  • zippofcy
    Jóhogy, hogy mi azt majd megbeszéljük. Ezért akarok magyarokat, nem pedig a játékban összeszedett friendseket társnak.
    Azt hogy ez nem tower defense azért írtam be hogy noobok ne is jelentkezzenek ... aki a tornyokat püföli olyan NEM kell.

A stratégiát majd elmondom, de nem publikus nehogy lemásolják. Eddig működött, ketten-hárman csináltuk haverokkal de nincs idejük játszani, mikor meg van akkor inkább hősöket próbálgatnak (nemrég kezdték még :) ) Meg ugye 4-5en sose voltunk meg, Singed meg KELL.

• darkmenx
    szegeny Fpocok meg BFBC2-ben is szar. :(