53877
-
#5186 aham oke koszi -
Cat 02 #5185 Meccs végén mindig kapsz :% -
#5184 harcolsz -
#5183 es az ingame penz mibol jon? -
Cat 02 #5182 De, de ingame pénzért is lehet, szóval nem para. Meg mindig van ingyenes. -
#5181 kiprobaltam egyenlore nem fogott meg jatszottam egy normal gamet...foleg a grafika idegesito meg a hosomnek eleg buta spelljei voltak es eleg atlathatatlan igy elsore bar gondolom ezt meg lehet szokni.fene tudja meg jatszok parat aztan meglatom.meg vmi; uj hosoket ugye nem csak penzert lehet venni? -
Kosadzk1 #5180 Lényegtelen h. hol állsz dotában, az alapelve ugyanaz, de sokban másabb, hosszú lenne sorolni miben, próbáld ki megéri. -
#5179 szamit ez? -
#5178 kerlek definiald a "halado dotas" kifejezest. -
#5177 Hali!
Halado dotas vagyok de mar kezdem unni,erdemes elkezdjem ezt a jatekot?Miben mas,miben jobb vagy roszabb? -
B52Yami #5176 no-no mad -
#5175 hurá, minden gyökér megy erdőzni, ezzel nicns gond, csak ott kempelnek 30-40percet teamworkre meg basznak, -
hurkagyurka #5174 Akkor jolvan akkor -
#5173 maximum szegeny b52yami mad. -
Cat 02 #5172 Kitört a Világháború ? -
hurkagyurka #5171 u mad? -
#5170 free ww hét -
Eftörsokk #5169 fun ez a renekton, de egy xin-t még mindíg erősebbnek érzek -
#5168 szomoru, u mad? -
Jamal92 #5167 az a Server status
News
Communitiy
és ezeknél az a karika ami van egyfolytában tölt vagyis forog... -
hurkagyurka #5166 AZ A BIZONYOS HÁROM DOLOG!!!!!!! -
Jamal92 #5165 Sziasztok....lenne egy kis problémám,mégpedig az h a lol.exe megnyitása után az ablak előjön d enem birok belépni a játékba mert azt a három dolgot egyfolytában tölti ( volt h egy napon keresztül ) és utánna semmi...ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném.....előre is köszi... :) -
Dobronski #5164 u mad.. -
#5163 xD
pedig:
"# 25%-al csökkent az esélye, hogy Normal Gameben egy leaverrel rak össze
# 200%-al csökkent az esélye, hogy Ranked Gameben egy leaverrel rak össze, és csak a Rankedek 3%-ában van leaver
# Az USA és az EU szerveren több mint 100.000 leaver account lett felfüggesztve köszönhetően az automata rendszernek
# Az rendszertől első figyelmeztetést kapott játékosokat sikerült elijeszteni a további leaveléstől, mert csupán 10%-ukat kellett a későbbiekben felfüggeszteni. "
ezek szerint nem ért sokat -
#5162 -
Cat 02 #5161 A JÓ QRVA ANYJÁT AZ ÖSSZES ROHADT LEAVER KÖCSÖGNEK SZÁRADJON LE AZ ÖSSZES KEZE HOGY NE TUDJON PLAY NOWT NYOMNI AZTÁN ELHÚZNI A PICSÁBA A ROHADT ROHADÉK ROHADJON ROHADÁSSÁ :(((((( -
Terrorcigano #5160 nem -
#5159 nerfelve is? -
Kosadzk1 #5158 ópé -
#5157 renekton vélemények? -
#5156 kinek a pap kinek a papné :) -
ronesz #5155 fél éve még vicces is volt, illetve aktuális is
mostmár egyik se -
Kosadzk1 #5154 gankernek szerintetek udyr vagy pantheon a jobb? -
Terrorcigano #5153 ez kurva nagy... -
#5152 -
Dobronski #5151 u mad? -
TottiHUN #5150 Megvan a hiba :D nem az eu-s szerveren probálkoztam -
#5149 nem valószínű, inkább másik e-mail címen regeltél, csak már elfelejtetted. Nekem beta óta ugyanaz az accountom van, pedig én kb beta legelején játszottam, utána meg amikor kijött hivatalosan, nem beta-ban. -
TottiHUN #5148 Üdv kb még a nyáron hagytam abba ezt a gamet és most megint kedvem támadt játszani vele próbáltam lekérni a felhasználó nevemet több email címmel is de mindegyikre azt írta h ezzel a mailel nem regisztráltak.
Előfordulhat az h törölték az accom mert inaktív voltam? -
ronesz #5147 igazad van, mivel a wowban is meglehet, ezért itt is. én nem látok egy problémát se ezzel a gondolatmenettel
ja de: EZ EGY MÁSIK JÁTÉK