53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    134

De csak azért, mert kiléptem champion selectionnál, mert zsinórban a 10. alkalommal kellett volna tankolnom. Nincs vele gond, csak kurvára utálom, hogy mindenki egy sec alatt belockolja a dps hősét, minden másra szarik.
  • Cat 02 #5465
    Én sorban álltam, aztán nézek inkább streamet, ott probb a srác :D
  • ronihun
    én éppen 147. vagyok, 12 percet kell várnom
  • ToCsEk
    zsilett
  • nonicks
    Kakasoul az account neve
  • ronihun
    pont probálok belogolni és 28 ember előttem, két percet kell várni,ez még nem durva csak félek, hogy az lesz tényleg hogy egy honap mulva már fél orát kelljen várni
  • daemonervosa
    Hogyan lehet ezt szerinted alátámasztani? Ha elég sok streamet nézel rájössz, hogy USen a top playereknek nincs competition. Van a top elo USen utána meg egy szakadék. Ezzel szemben EUn megy az ESL meg egy valag más kupa, és itt bizony a top csapatok csúnyán meg szokták egymást gatyázni.
  • ronihun
    én most vagyok 23-as, de kicsit félek a rankedtol, mivel tudom mennyi noob van,meg mennyi idegbeteg, és mivel nincs 30on korlátozás, hogy ki mehet rankedolni tudtommal, így nem tudom, hogy fogok előre jutni alacsonyabb ratingröl.
  • ronesz
    eszmefuttatás, bizonyítékokkal alátámasztva légyszives
  • daemonervosa
    US-en van pár ember aki nagyon jól játszik, a többi szarra se való. EUn sokkal több a jó játékos.
  • ronihun
    most bigfatjiji egy uj accounttal játszik ilyen 1100-as rating körül, de nagyon jól tolja :D
    előbb Annie-vel 19-0-ás stat jelenleg Akalival 5-0
    én nem tudtam hogy ekkora különbség van az ilyen 1000 körül mozgok és a 1800-2000es rating körüliek között:)
  • daemonervosa
    És kia az az 1? :)
  • nonicks
    Clgaming-nél vagy 2-3 ember csinálja streamet....(és ebből csak egy profi a többi annyira nem..)
  • ronihun
    Egyébként ha valakit érdekel, ugyanezen az oldalon ahol Wizard streamel van rajta a CLGaming live streamje, ahol elég jól tolja a srác,néha belenézek, bár az már 2000 körüli ratingen megy.
  • Gubberx
    :D:D:D::D:DD::D:D
  • Pyotr
    Nálam a poén amikor a ww kijelenti ,hogy dzsungelezik csak segitsen neki valaki mert lehet hogy meghal:P
  • Gubberx
    Jó hát a fene se gondolta hogy pont ott lapul mind az 5 :D
  • Cat 02 #5449
    Én ha nem látok ellent a térképen, akkor mindenhova dobálom a Singularityt :D
  • Gubberx
    De a poén hogy olyanok fenyegetnek akik már akkor többet haltak mint én :D Békésen megyek lefelé védeni a turretet erre a bokorból kiugranak rám 5-en, persze meghalok aztán közlik hogy direkt mentem oda egyedül :D
  • Cat 02 #5447
    no feed pls?

Legutóbbi meccsemen volt Fiddle, ultijával ölte a minionokat és valahogy sose sikerült teleportálnia vagy mit tud, szal kb elfutottak előle :D jaigen, meg warmoggal tolta :D
  • david insane
    xdddddddddddddddddddddddddddddd
  • Gubberx
    Ott vannak csak igazán vérpistikék, engem folyton report-al fenyegetnek ha meghalok :D
  • gabeone
    Be kell látni, hogy ez a játék is tele van hülyékkel, mint kiváltképpen a counter-strike. Ez a tény a játék ingyenessége végett talán nem is meglepő. Minden játékban jelen van a szitkozódás és a noobozás. Ranked meccseken is ez történik? Mert már nagyon unalmas a számomra az, ami a játékban folyik.
  • Gubberx
    Ha terhelt a server lekapcsolják és csak a ranked 5v5 megy
  • nonicks
    amúgy nekem miért tünt el az 5vs5-ös map?(nincs még csak a választhatók listáján se..)
  • Eftörsokk
    remélem nem lessz igazam, de lehet hogy riot ezeket az összeomlásokat direkt csinálja, hogy majd lehúzza az embereket azon címszó alatt hogy új rendszerhez pénz kell...
    vagy ez a login queue, remélem nem az lessz hogy aki fizet az játszhat bármikor, aki meg free-n nyomul annak meg akár órákat is kell majd várnia
  • ronihun
    most meghivtam pár embert a refer-a-frienddel 4 már lvl5ös ami azt jelenti h 4x4ip boostot kéne kapnom, csak hogy hiába redeemelem bugos most az egész, ami miatt nem kapom meg-.-
    ráadásul mostmár tényleg idegesít hogy percenként dob le a chat+mostmár queue van a loginhoz is :D nemtudom de kéne valami nagy fejlesztés már
  • Fec papa
    Jeee élőben nézhetjük hogy vergődik az EU server. :)
  • Gubberx
    Tök jó rankedet tol épp :D 1 kill 10 halál eddig :D
  • darkmenx
    szamitottam ra, hogy nem fog leesni ezert leirom.

wizard's streamnek uj a leirasa.
  • Gubberx
    ??
  • darkmenx
    vege a "best hungarian players"-nek :(
  • ronihun
    bocs a dupla posztért, csak éppen megállapitották h kass idézem: legendás és hogy öt már nem fogják tudni megölni, miközben wizar 1-6-os stattal semmi ad-vel csak vmennyi crit chance-es itemmel rohangál xD
  • ronihun
    nézi most valaki wizardékat? :D érdemes hallgatni ahogy szitkozodnak ventrin v tsen miközben elbasznak egy 3v1 ganket stb. itt a link
  • darkmenx
    RAJze nagyon dzsukel.
  • Eftörsokk
    viszont ryze nagyon bejövős
  • Eftörsokk
    nekem az a kedvencem, mikor mindíg ujraindul a karakter választás
  • unusual
    Eddig nem laggoltam,de miótta ez az új version van,tiszta lagg az egész...
  • Jowanson
    ELO != skill
    Az ELO-ból max következtetni lehet a nagyjábóli skillre. Kivétel erősíti a szabályt.
    Idézet wikipedia-ról: "The Elo rating system is a method for calculating the relative skill levels of players in two-player games such as chess."
    De ezt már usa fórumon több alkalommal is kivesézték, hogy az ELO-t nem erre találták ki (csapatjáték) amire ez a játék használja, egyrészt. A probléma ott kezdődik, hogy a csapatod teljesítménye alapján (win/lose) kapod az elo-t, ami egy játékosra és nem az egész csapatra jellemző "adat".
  • razz
    Az még szomorúbb hogy az elo-ja alapján lassan tényleg a "legjobb" magyar lessz. :I De eleve én azt sem értem már idáig hogy volt képes eljutni. Aki belenézett már a streamjé-be sejti mire gondolok...