53877
-
#5266 tudod szokásos : SS , Gank, Push, Noob , Fail. ezekhez jaja ténleg nagy angol kell :D -
#5265 Amugy elég fura hero ez a karma -.- inkább support mint dps :D Persze lehet vele dpselni de nagyon durván lehet vele gankelni -
Cat 02 #5264 Ahhoz, hogy ss, mid, push nem kell sok nyelv skill <.> -
#5263 Persze tisz. a kiv. -
#5262 Azért maradjunk annyiban (bár nem ismerem ZoLaY-t vagy kit), hogy beszélni egy nyelvet nem szégyen. Elnézve a postodat, kezdetnek felveheted a listára a magyart. -
#5261 off: Szeretem a magyarokat lol ba:D 80% suta geci :D pl mint ZoLaY vagy mi a tököm :D nyomja a feedet de okoskodik a gyereknek hogy ö milyen jól beszél angulul :D:D:D Mikor mondom neki hogy nem angol órán vagyunk hanem játszunk , nem angol skill kell hanem ölni az enemyt . ere beagroz engem :D:D:D:D feedeli az enemyt keményen és még pofázik :D
<3 :D:D:D
UI. Vlad nerf ráfért már rendesen de , a temot minek tápolják .D igyis seggrakéta ha jól csinálja nemlehet utolérni :D -
#5260 Best players? A LoL-Hungaryn tudtommal már csak azok maradtak akik még ellenünk még killeket se tudtak összeszedni anno a bajnokságon. Azért elég meredek így nyomatni XD -
#5259 Úgy látom Tocsek valami időhurokba került :D
patch note -
#5258 fail -
Dobronski #5257 "Posted by Administrator on Mon, 01/03/2011 - 21:29"
umad? -
anarga #5256 or not. -
#5255 mai patch -
#5254 Így is op ha valaki tud vele játszani.... -
Eftörsokk #5253 ennyi lesz a renekton fejlesztés????
hát ettől még nem lesz használhatóbb -
#5252 Jaja, eu server es orszagunk legjobb playerei, onmaguk altal kinevezve. -
ronesz #5251 lemaradtam, valahol nincs feltöltve? :< -
Jowanson #5250 kassadin manamune+sheen-el trinity-re megy zomg
és ütik a tankot, tristana mögüle vígan lövöldöz
sivir meg azt hiszi hogy melee, mellesleg első itemnek madreds...
33percnél kemény ~120 cs
ez milyen elo?
azért az a "mostly with the best hungarian players" kicsit erős lesz -
#5249 :D akkor inkább nem kérek segístéget , bár nem konkrét neked akartam címezni csak igy sikerült . =) -
#5248 pc helpdesket 3000ft/oraert nyujtok csak -
#5247 Nah mindegy kicsit off volt.
Viszont : Miért van az hogy nem tud betölteni a kliens ,csak ha vagy 20x ujracsatlakozok ? -
#5246 en neztem kb. az elso 5 percet, hogy elkuldte ashet midrol mikor egyaltalan semmi fogalma nem volt arrol, hogy a sivir milyen intenzitassal fogja nyomkodni a spell shieldet. de hat ilyenek a kiraly best hungarian playerek. -
#5245 Szegény white nem csak a játékba béna még az életbe is . Az más kérdés hogy egy sivirrel el lehetne intézni vladot... :D -
Rogerke #5244 Sziaztok!
Aktív csapatot keresek... Eddig csak funbol játszottam de most komolyabban szeretnék foglalkozni a játékkal
-TS3, ventrilloval rendelkezem
-main karik > master yi, malphite, lux
ingambe akit érekelnék vegyetek fel >>> in: puncika (nemvicc télleg ezaz) -
#5243 http://www.own3d.tv/live/19090
"Ranked games, mostly with the best hungarian players"
elbaszott runakkal, masterykkel es jatekkal tarkitva a legjobb magyar jatekosok.
legutobbi jatekba is szepen ment a mejai rush 1/5/3 -ba. enjoy.
valoszinuleg ezen a streamen meg Fpocok is felfog tunni. -
#5242 ertem. -
Cat 02 #5241 Ebben mi volt sikeres ?: o -
gabeone #5240 Szerény kifejezése volt ez a csapatjátékban jól együtt működni tudó játékosnak. Más: az account nevet és e-mail címet meg lehet változtatni? Mert én nem láttam erre lehetőséget ezidáig. -
#5239 Te meg mindig itt trollkodsz?
Mesekonyved meg megvan? -
ronesz #5238 SorakaBot első volt eu 5v5 solo ladderen szal én elégedett lennék vele -
#5237 -
#5236 jol megy a jatek == a soraka bot mar 5bol csak 3x ol meg? -
gabeone #5235 Van mikrofonos társaság, ahova becsatlakozhatok? Már-már jól megy a játék. Jelenlegi favoritom Fiddlestiks és Rammus. -
#5234 mind1 nem lényeg, nem írom inkább, mert jön megint a 6oldalas trollkodás -
#5233 Itt vagyok. Mivan velem? Csak mert nem látom a kommentet, amire válaszoltál... -
#5232 -
ronesz #5231 stat alapjan Spacner -
#5230 #5228 ?
#5229 ki az az fpocok de most nem azért? -
#5229 ha ez megtortent volna Fpocok kivel premadezne? -
Roy4l #5228 nem úgyvolt hogy letörölted a játékot?o.o -
#5227 cry time
feeder f*sz*p* gecik