53877
0MWkPbn.jpg
  • Cat 02 #5146
    Elvileg random ad csapatot, gondolom custom game ért nem kapsz pontot.
  • Pyotr
    Én még ezeket a rating dolgokat nem értem el és szerintem el se fogom ,de olyan LoL-ban nincs hogy szándékosan burst-oják magukat egy esetleges megbeszélt másik teammel?
    Lehet tényleg faszság amit elgondolok de simán kivitelezhető ha wow-ban is meg tudtták,tudják csinálni,
  • Cat 02 #5144
    Mi az a rating ?
  • Zeros
    ahogy nézem a képet mrbushman postolta 25-1-9 viszont 1010 es rating??? wtf
  • Cat 02 #5142
    Kit kell nézni?
  • hurkagyurka
    mivel ennyire kihalt a forum mostanaban es csak a gtronic nevu retardaltak tudnak ertelemtol megkimelt kommenteket irni, unalmamban egy gyongyszemre akadtam, a het statja nevu topicban, egy magyar lol oldalon, hat ha ezt a het statjanak tartjak ott akkor mindent elmond az oldal kozonsegerol azt a hihetetlenul magas ratinget tessek figyelni

valami kis flamelest trollkodast akarok elvonasi tuneteim vannak

azon gondolkozom mennyi lehet a minimum rating xD
  • Dobronski
    bashhu :D
  • gtronic
    nem vagy te egy kicsit kabefaszom ? !
  • anarga
    nope homar boi.
  • Cat 02 #5137
    Te nagyon vicces vagy, mondták már ? :o
  • Zeros
    jaja nekem meg az a bogár tetszik ami eszik aztan egyre nagyobb lesz, mindig olyat jatszok h mekkorara tudom megnoveszteni, olyan tamagochi feeling
  • Zeros
    én megvettem még anno de már bánom, riot faszan elkurta, egyik kedvenc champim volt aztan mostmar meg rase birok nezni
  • Cat 02 #5134
    Próbáld ki azt a lándzsás csajt, aki párduccá változik, tök mókás vele ugrálni
  • ronihun
    hogy megvegyem-e.
  • Zeros
    ingyen adják vagy mér kérdezed? :D
  • ronihun

Egyébként Twitch most megéri a pénzét?
  • gtronic
    u mad?
  • anarga
    nem erzem lealacsonyodasnak a kiverezteteset. az egesz vilagnak tennek vele jot, ami ram nem eppen jellemzo.
  • darkmenx
    szopjágecit.jó? : DDDDD
  • ronihun
    ne alacsonyodjatok le az ö "szopjágecit" szintjére.
  • anarga
    szemrebbenes nelkul kepes lennek kivereztetni ezt az eletkeptelen emos buzi az edesanya oleben, majd megkerdeznem, megis mi a faszert kellett ezt vilagra ellenie.
  • gtronic
    borzalmas, lehet befordulok már, sok ez a terhelés jajj.

: ' DDDDDDDDD
  • Zeros
    ismét értelmi szintedet fitogtatod, de sajnálatos modon még mindig nagyon alacsony :(
  • Kosadzk1
    simán életképes az, focusolj először egy gyengébb karira, nyomd rá a Q skillt utána W és ha menekülnének akkor under throw-al lassítsd őket. Ne te kezdd a teamfightokat, olaf nem jó tank. Off tanknak elmenne item buildtől függően, de inkább masszív dps.
    Frozen mallet, Warmorg's armor, Randuin's omen, Atma's impaler
    ezeket érdemes neki venni, főként hp-s itemeket és armort a passzívja miatt.
  • gtronic
    szopjágecit.jó? : DDDDD

okcsá ^^
  • Pyotr
    Sziasztok!
    Olafról tudtok mondani valamit?item ,játékmenet stb
    Azért kérdem mert szeretek vele játszani néha jól is:) , de teamfight-okban sajnos nem túl életképes:P
  • Kosadzk1
    Jófele nézelődsz ifjú padawan én is jax-et vettem 2. vagy 3. karakterként, lvl6 fölött faszán lehet vele farmolni. Nem olyan nehéz vele megtanulni játszani de nehezebb ténylegesen JÓL nyomni vele. Beleilleg sokféle felállásba, jól lehet vele lanelni, junglezni sem olyan vészes, és gankerként is egész jó. Arra kell figyelni h. early game elég papír szegény.
  • anarga
    semmit sem szamit a stat. tobbet szamit h mennyi csd van, ami neked 20 es 100 kozott mozog. namost ha te 21 killt szedsz ossze, akkor az a jatek minimum 40 perces es 40 perc alatt kepes vagy ~80 cst osszeharacsolni, akkor te egy szar jatekos vagy.

ilyen dolgokat nem emlitek, hogy item, mert az annyira szint alatt van, hogy a legretardaltabb pajtasod is megmondja, lich bane+ninja tabi singeden szar. vagy merc vagy sorc ha ennyire AP-re buildeled, de lich bane semmi kep sem first item.

a masodik itemed 155 AP-t ad a meglevo AP-d 70%-ahoz, majd ahoz kapod az elso itemed UPet, ami plusz 30%. nem 180at illetve amugy is ~202 AP-t (155x1,3=201,5) kapsz deathcaptol, ha 0 AP-d van es azt veszed meg elso itemnek, mastrerieknel pedig nincs archmage savyn pont.

masteries pedig vicc. 3/3/24. ez wtf ? =D utility mastery-re nem raksz, mert minek a neutral buff kassadinra, viszont insightra raksz, mert clarity kell kassadinnak. waste of spell slot.

runakat pedig inkabb ne is reszletezzuk. van ott minden, atk spd, ap, pdmg, cd, ch, mpr5, mp..
  • Zeros
    Vicces olvasni, ahogy kihívsz valakit, mikozben alapvető dolgokkal nem vagy tisztában a játékkal akapcsolatban. Azt a szintet ahol te 31-5 ot csinalsz az 1000 manas kassadinoddal meg szerintem mindenki igyekszik kinőni minél hamarabb, de ahogy látom neked az valo, pont beleillesz.
    Mindenkinek nagy szívességet tennél amennyiben elfelejtenéd ezt a topicot.

okcsá?
  • B52Yami
    Viccet félretéve, ha majd "háborúztok" toljátok ki livestream-re :)
  • B52Yami
    Bátor vagy, hogy kihívtad!
  • ronesz
    sajnallak, ezert elmagyarazom
    sheen full faszsag, hiszen kassaval kurvara nem akarsz melee rangebe lenni senkinek. melle riftelsz, q, e és rift ki, semmi utés
    deathcap unique passiveos, te is tudod remelem. most szamold ki, hogy ket needlessly large roddal is 100zal kevesebbol 5 apvel tobbet ki tudsz hozni arrol nem is beszelve, hogy sokkal jobb itemek is vannak kassanak ebbol a penzbol, megpedig....

alap item a tear, amit utanna archangel staffa kell tolni. kassa eleg mana igenyes, van kis cds skill, ki lehet tolni azt a teart gyorsan -> nem fogsz ki manabol, sok apd lesz
    masik alap item a mejai. ha nem vagy lama, akkor kassaval nem halsz. cleanse sztem alap summoner spell, ami mejai buildelesben segit(meg egy flash esetleg ha full lama vagy), illetve persze az ulti
    itt kell valahol beiktatni a deathcapet, grat van 500+ apd
    ezekutan, ha meg mindig lamanak erzed magad, akkor vegyel egy guardian angelt, hogy megtartsd a mejai stackjeidet, ultival eledes utan vigan kiriftelsz
    a ring, a cipo (bar cds cipot meg lehet fontolni) es a deathcap (kizarolag egy darab) amugy rendbe van

ha ezt a leszopast komolyan gondoltad, van egy kihivod baratom
  • Fpocok
    WTF?

• gtronic
    cica be ne másold a 21/6 osat, és a 31/5 et, tudod mindenkinek vannak rossz napjai, SZAR CSAPATA, leaverja, feederje hagy ne soroljam neked beginner lófaszom, szívesen megnézném a TE match histroyidat hogy tökéletese-e az, de szinte 99% hogy találok kivetni valót.

Probléma a buildba? :)
    cipő/átütő alapból kell ,( 3 tank ellen meg szerintem)
    ap, az az új item kemény 180 körüli apval tol meg elfér nem? : )

fasztmagyarázok ilyen seggturó fasztitánoknak akiknek csak szájukvan de arcuk homály, és ők maguk is csak egy senkik : ) szopjágecitjó? :'D

majd ha elversz 1v1, vagy összehozol ellenem egy 5 arranged teamot, és elvertek, az én csapatommal szembe, akkor leszoplak, de addig köpök rád egy szép csulát, és lenézlek az egész énedel együtt.
  • ronihun
    ok köszi, csak a sok ban pls-es smiley miatt gondoltam.
    Akkor szerintem várok még pár hetet és próbálgatok, aztán össze is gyülik lassan az ip.
  • ToCsEk
    én csak leírtam véleményemet, majd ha ingyenes lesz próbáld ki, jobbat nem tudok :) én csak véleményemet írtam le de ha belekötésnek érezted az már nem az én bajom.
    variációk 1 témára:
  • ronihun
    nem ismerem tulságosan jaxet, pont ezért kérdeztem, de ha akarsz belémköthetsz továbbra is
  • ToCsEk
    hát nem tudom mennyire élvezet játszani az 1 click jaxel
  • darkmenx
    sheen az default win item kassadinon ugy hallottam, ez igaz?
  • ronesz
    teemo úgy hallottam imba mint a fasz, főleg ha veszel két deathcapet, akkor mindenkit megbasz