53877
0MWkPbn.jpg
  • Zeros
    szomoru hogy az ilyenek is 1500+ba lehetnek :(
  • razz
    ^^ Pont ez néztem énis :DD egyébként pont előbb miután végigflamelt mindenkit amiért 0:4:0 kikapcsolta a stream-et :(
  • Zeros
    whitewizardtol mindig tanulok valami ujat, a mai emlekezetes momentum mikozbe rakukkantottam a streamjere, epp champ selectnel tortent, megtudtam hogy vladimirt 3-3-24 es masteryvel kell jatszani ugy hogy a +5% mana es a 3mpr/5 is kivan talentolva xDDDD
  • Eftörsokk
    eh, kiv lennék mit sebez lvl 1-2n ryze 30 db flat mana runával:P
  • Fpocok
    PECCS NÓT
    Tetszik amit Ryzeal műveltek.
  • B52Yami
    Vagy türelmesen megvárod, hogy megnézze ki szurkálja hátulról.
  • B52Yami
    Wanted!?
  • solyomb
    A hátulról pofán lövést hogy valósítod meg, dumdum golyót használ a félszemű?
  • B52Yami
    Lehet,hogy haszontalan,de a legfánibb is egyben, bruhahaha ulti teamfight közepére és mindenki slow motionban mozog, és a carry-t betámadod hátulról és pofánlövöd 1200-es crittel.(lategame)
  • Fec papa
    Igy tapasztalatok alapján, 2szer voltam középen egyszer Ezreal volt velem szembe, hát őt röhögve lenyomtam, utána Karma, ő nagyon váratott magára kb 20 perc után szereztem az első killt. meg egyszer mentem nunu + ezreal ellen, Kayle-al , hát ott meg inkább az volt hogy nem tudtak játszani, és konkrétan befarmoltam őket, mintha minionok lettek volna. Az a gáz ha van egy Alistar féle tank aminek kibaszott sok Hpje van + az armor sem elhanyagolhato, mert sokan nem értik meg hogy gangkelésnél nem a tankot kéne először leütni. Amugy meg szerintem az ultija elég jo hogy akárhová kérhetem és a cd se sok rajta, illetve ha kimaxolom a healt + van az a lövés ami + pénzt ad, akkor elég szépet sebez az is. Szerintem egész jo karakter, bár nekem Tristanával meg Nunuval is jol ment, Egyedül Ashe volt az akivel nem tudtam játszani, egyszerűen annyira papir hogy irritált már. :D
  • Fec papa
    Az oké, de szinte minden team függő, ha tele vagy balfaszokkal akkor se nyersz ha mindened megvan, mert a másik azt se tudja mit kell csinálni.
  • Zeros
    csak solo lanen, olyan teammel ami tudja tartani a 4v5 ot (+az ultid) early/mid game amig kifarmolod magad
  • Fpocok
    EZAZ! Megint ingyenes Ezrael hét van! :D
  • Eftörsokk
    hát, szvsz egyik leghaszontalanabb karakter a játékban
  • Fec papa
    Gangplankről mik a vélemények, mennyire utálják? stb.. Kipróbáltma hát elég szép statok születtek belőle. Főleg ugy hogy volt normális tank is aki mögött lehetett menni.
  • Eftörsokk
    jólvan megint frankó a szerver...
  • Kosadzk1
    mikor rájött a riot h. szarok és még egy bot teamet se tudnak velük elverni. szerintem.. :/
  • Cat 02 #5409
    Mikor változtak a recommended buildek ? :o
  • Unknow
    Ez mondjuk igaz, azt nem mondta,hogy ellenfelek sincsenek a pályán. My bad...
  • ronesz
    arra akartam rámutatni, hogy attol hogy nincsenek creepek, a skillshot meg skillshot marad
  • Unknow
    Nem ismered Avengirt a legendát? Linkelgette ide a zhonya stackelős wineket a barátaival. Aztán közölte, hogy ott ahol ő játszik bizony nincsenek creepek, szóval ő nem szokott creepelni. Avengirről beszélni olyan mint a Snatchből Tyroneról,tudod a "nagyseggű, büdös gyökér".
  • ronesz
    wat
  • Unknow
    Az ő szintjén nincs mit skill shotolni. Ő már közölte ugyanis,hogy ahol ő játszik, ott sajnos nincsenek creepek :P
  • anarga
    akkor feltetelezem eszak-amerikaban mindenkinek szar a nete, olyannyira, hogy a sajat orszagukban sincs 100 alatt a pingje.

megis mit gondolsz, csak eubol jatszanak usa srvn ? vagy csak brazilok jatszanak ott ?

ha ertened a pingnek a bonyolult jelenteset, hogy keses, akkor rajonnel h ha masnak is 160 lenne a pingje, elegge sanszos h a ketto 'osszeadodik' (idezojel mert meg egyebek is rarakodnak, mint peldaul server lag, cpu keses, barmelyik switch amin keresztul mesz, mert mondjuk egy 10-15 biztos h van, azok kozul barmelyik lagolhat akarmilyen rddos miatt, stb es ez csak a te reszed, erre jon a masike)

vegulis mit szamit az az 1/4 1/3 masodperc keses. eszrevehetetlen egy 80 eves oregasszonynak aki orul h tulelt egy koncentraciostabort.

btw, a te szinteden amugy sem tudnak skillshotolni az emberek, ergo ugy sem venned eszre.
  • avengir
    UPC nelkul 160 USAra :D

Amugy nem zavaro mivel mindenki masnak is ennyi a pingje, de Aniviaval nyilvan jobban lehet aratni a 8as ms-el.
  • Hurkans
    Ez marha jó
  • Unknow
    Te se próbáltál még egy skill shot karaktert se mi?
  • anarga
    100+ ping kurvara jatszhatatlan, mindenkinek akinek a reflexe nem egy 80 eves lagerbol menekult venasszony szintjen van.

ha neked jatszhato, akkor bizony te kurvara nyomorek vagy.
  • darkmenx
    1/4 masodperc keses valoban mit sem szamit egy "strategiai" jatekban.
  • zippofcy
    UPCvel simán minden szar nélkül is 190-220 a ping az USAba. Tökéletesen játszható, 250-es ping felett válik lagossá.
  • Fpocok
    Végre egy jó tank. Remélhetőleg, ahogy eddig mindig, megjelenéskor instalock lesz valakinek :D Akkor legalább nem nekem kell tankolni :D
  • Eftörsokk
    treantról vélemények?
    így skilljeire ránézve lessz még1 op tank :)
  • ronesz
    akinek egy kicsi esze van nem fogja beírni, mert nem akarjuk, hogy 100 csicska friend listeljen meg baszogasson
  • B52Yami
    pajtásai...
  • B52Yami
    Nincsenek nyiregyi patásaim friends listben :O Na írd le a summoner nevedet, úgy is szereted ismételni magadat.
  • darkmenx
    US-en akkor eri meg jatszani ha upc-s vagy es veszel vpn-t luxemburgba/hollandiaba akkor kb. 100ms-el meguszod. amugy magyarorszagrol 300ms a minimum.
  • Fpocok
    Én 200-300asakról hallottam. Szerintem az meg nem jó.

Twitchet hetek óta alig láttam :D
  • Fec papa
    Gondolom akkor US-en játszol, nemrég kezdtem csak, pingek ott normálisak? Mert akkor ideje átmenni oda. :)
  • ronihun
    Heimer és Twitch mennyire van most nerfelve?
  • darkmenx
    szokasos GOA fail. ha nem US-en jatszol szokj hozza, minden heten ez van.