53877
-
B52Yami #5546 Gondolom mindenki "no"-ra nyomott a 20. percben. -
ronesz #5545 archangel rush op -
Cat 02 #5544 Látom megetettétek őket rendesen :p -
nah erre mondjatok valamit
-
#5542 értem köszi a válaszokat:) -
Cat 02 #5541 Kapsz egy levelet Riottól, hogy nem kéne. Aztán sok után gondolom banhammer. -
#5540 Semmi, az egész reportolós dolog 1 nagy fail:) -
#5539 velem most történt éppen olyan, hogy beléptem egy gamebe, aztán champion selectnél lock in minden megvan és írja h game starting soon, várok, meg irok a többieknek de ők már bementek a játékba valszeg aztán kilépek, hogy relogoljak és most fél orát kéne várnom, vagyis valszeg ez egy leave... ilyenkor egyébként ha reportolnak akkor mennyi esélyem van h banoljanak? vagy mi történhet? -
ronesz #5538 gondolom jobban esik azt hazudni, hogy bug, mint beismerni, hogy elfelejtettek a jobb also sarokba az X-et, vagy csak szimplan lamak es tenyleg felreirtak -
#5537 nekem is volt ilyen 20 perc várás után -
#5536 Riot jól megcsinálta :D Olvasom fórumot, hogy van aki 40 percet állt sorban, hogy aztán a végén kiírja, hogy rossz a felhasználónév/jelszó. Ez egy új bug, velem is történt ma ilyen reggel, de akkor még nincs sor. -
#5535 lag lesz mostmár mindig??? -
Rotyoka #5534 Én össze vissza vagyok fenn, de jöjjön bárki. Csináltam 2 alszobát Lol on belül aztán lehet osztódni is -
#5533 Szevasz , én felraktam és igényt is tartok arra ,hogy legyen valami kezdő ismerkedő dolog!
Este felé fent is vagyok a többit meg megdumáljuk:) -
#5532 own3d.tv-n HotshotGG pont most játszik Cassiopeiaval, ha érdekel nézzétek -
#5531 Cassiopeiat mióta játszok nem láttam, Karma full support karakter ő vele mindig lehetsz ha van már nuker a csapatban, REnektont érdemes megvenni eléggé OP szokott lenni, meg Maokai se roszz, Catilyn meg early/mid game karakter végére már nem szokott olyan jó lenni. -
#5530 Szerintem az újak közül a legjobb Renekton, Maokai kb egy hetes tehát arról még nem tudok sokat, de amennyit láttam belőle nem rossz. A többi igazából nekem nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet, maximum még Caitlyn az akit szoktam látni és néha elég jó tud lenni. Vladot én régebben vettem meg de én nem tudtam vele játszani még normálisan tehát arról nem tudok nyilatkozni, de én is kiváncsi vagyok a válaszra. -
#5529 Hali, kb. szeptemberben játszottam utoljára, azóta tegnap újraraktam, van pár új hős (Cassiopeia, Karma, Renekton, Catilyn, Maokai stb.), ezek közül melyiket érdemes megvenni? Jah, meg nekem Vlad volt a mainem, most hogy áll nerf ügyileg? -
unusual #5528 lvl17 noob vagyok ;) Aki akar vehet friendbe. ;) XunusualX -
Rotyoka #5527 Nem tudom lesz-e rá igény, de mivel az OGC-től lehet kérni ingyenes mumble szobát (www.mumble.hu) ezért létrehoztam magamnak egyet, és közzé is teszem, hogyha együtt akartok játszani, akkor legyen valami VOICE szerver is.
Cím (host,address): server.mumble.hu, Port: 10040
Szobanév: uhu PLAYGROUND jelszó nincs. -
Rotyoka #5526 Á rühellem a wowot :) Ha már MMORPG akkor Lineage -
#5525 Szeva !wow-al is toltad? mert ott pont volt 1 Dudva nevü ismerősöm:) -
Rotyoka #5524 aki akar vegyen fel friendsen, feltéve ha hajlandó Mumblera vagy Ts3 ra járni Kezdő vagyok de azért haladok :)
Karakter nevem: Dudva (gondolom ez kell hogy addolhass) -
donatus13 #5523 Sokkal inkább nyert:) -
Cat 02 #5522 Lefogadom, hogy még ők bszogatnak chaten, hogy milyen szar vagy, ők meg 7/15/1-es stattal arcoskodnak :% -
#5521 Nekem is ezt kellene mer már idegbeteg leszek a sok noobtól :D minden nap eljátszom -70 elo +70 elo a noob társak miatt:D -
ronesz #5520 ss semmit nem vesztett a lolos tarsadalom -
Cat 02 #5519
Már is érzem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok :D -
Cat 02 #5518 Mi a faszért jön fel játszani, ha lelép ? Banolják a fszba -
#5517 kell neked szlovákokkal játszani... -
gabeone #5516 Megkérdezték, ki honnan játszik, írtam, hogy magyar, mire a játékosok fele rajtam kezdett el röhögni. Beismertem, gáz az ország, amire átment sajnálatba a röhögés.. Na ezt tegyétek zsebre. -
Cat 02 #5515 Kapja a sunyi killeket gombával ^^
Amúgy én is csípem, de qrva zavaró, hogy akárhova lépek felrobbanok -
#5514 Az egy kis köcsög, akit el kell taposni a hülye gombáival, néha nagyon fel tud huzni, imádom amikor szemközt lövöm Gangplankel a kis csótányt, vagy esetleg bezuzom az arcát Mordekaiserrel. :) -
Cat 02 #5513 Na 6 defeat zsinórban, azt hiszem pihentetem :D -
Rotyoka #5512 Theemo mekkora zsír karakter :D -
Jowanson #5511 Kennen az egyik olyan champion akire nagyon rossz hatással volt a zhonya szétválasztás szvsz. Többet kell vele farmolni hogy olyan hatékony tudjon lenni mint a régi zhonya-val.
Lane-en még mindig baszott jó, de a mostani metaba szerintem annyira nem erős, vannak nála sokkal jobb választások, szerintem. -
Cat 02 #5510 Én is most próbáltam, de én se tudom, hogy attack speedeljek, vagy AP-zak :/ Valszeg keverem majd. -
gtronic #5509 http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=18373&d=1298402630
OK ! ezt valaki überellje : C -
#5508 kennen elég gyorsan letud szedni még 5000 hp-t is..(csak armor nélkül elég hamar legyakják) -
#5507 kennen egyik legdurvább hero atm, habár elo válogatja