53877
-
#5386 Amugy mivan mostanában a szerverrel? pl egész délután nem volt meg tegnap se volt a toppon. -
#5385 mar vartam mikor kerulnek elo a 10 eves kozhelyek, hogy monitor fejed van meg neten nagy a pofad. a poen csak az, hogy van meg aki itt emlekszik arra mikor a kis nyiregyi pajtasaiddal kuncsorogtatok buginal egy ventrilo szobaert. hozzateszem mar leirtam a summoner nevem es meg veled meg a pajtasaiddal is jatszottunk, bar gondolom most hirtelen nem lesz ismeros az mikor egy AP teemo szolozta a jungle warwickod. -
B52Yami #5384 Nem ervelek valakinek, akiről semmit nem tudni, mert az internet mögött nagy a pofája. De te annyira ügyes vagy :) Legalább írd le a summoner neved, hogy megnézhessük te mekkora überhigh pro vagy, de gondolom erre nem kerül sor. -
#5383 gondolom 2 hozzaszolas utan majd elerunk az 1 betus / irasjeles valaszokig, mikor mar vegkepp nem lesz semmilyen bullshit-erv a kis tarsolyodban. -
B52Yami #5382 u lame? -
#5381 ez tortenik akkor mikor ostoba pubertas gyerekek probalnak trollkodni. :( szerintem ideje felhagynod a probalkozasokkal fpocoknak se sikerult te meg meg nala is szarabbul jatszol. -
B52Yami #5380 sajnos a tiéd sem :( -
B52Yami #5379 Nem akarom ismételni magam :( -
#5378 erre majd visszaterhetunk ha mar halal nelkul sikerul megcsinalni a tutorialt. addig nyugodtan gyakoroljad a warwicket mert multkor eleg csunyat szoptal a kis pajtasaiddal -
Zeros #5377 sajnos a tied sem :( -
B52Yami #5376 sajnos a te véleményed senkit nem érdekel :( -
#5375 sajnos ennek rajtad kivul senki sem orul. -
#5374 Felraktam friss wint, így most működik! -
#5373 omg Nunu Bot -
#5372 Chogath Bot: NOM NOM NOM :D Kétszer is már. -
#5371 Valószínűleg itt sok embernek nagy kihívást fognak jelenteni. -
Cat 02 #5370 Érdekes. Torony alá gyakran befutnak, de jónak tűnnek. -
#5369 Most lesz Coop vs. AI. Bemutatják új botokat.
Sztrím -
#5368 Nincs HIBAÜZENET. Kiírja, hogy lejátsza, aztán semmi. -
#5367 A gond tényleg nálad van, de nem a winfos az :)
Esetleg ha elolvasnád a hibaüzit amit feldob, esélyed is lenne a probléma megoldására :P -
#5366 ALT+JOBB KLIKK
De amúgy a spell leírásában is benne van. -
#5365 *külön -
#5364 Sziasztok
segítsetek légyszi nekem, Shaco ultiját,vagy Annie medvéjét, Leblanc passzívját hogy lehet jülön irányitani? hallottam már h Alt+jobb klikk, de nem ment. -
Zeros #5363 Azt elfelejtetted, hogy sokkal tobb a retardalt flamer is mint normal gameben xD -
ronesz #5362 rankedbe van ban (2 kari per csapat) illetve felváltva pickelés 1-2-2-2-2-1 elosztásban
a meccs végén elo pontokat kapsz/veszítesz a kimenetel illetve a résztvevő játékosok milyenségének figyelembevételével. az elo igazából csak arra jó, hogy legyen mire verni a pöcsödet ha magas, hogy mekkora király vagy, illetve az alapján rakja össze a csapatokat, ezenfelül gyakorlati haszna igazából nincs
ezért itt általában mindent beleadnak a játékosok, normális teameket próbálnak összerakni, nincs 5 instalock ap carry
normal funolásra, trollkodásra való -
gabeone #5361 A normál és a ranked meccsek között mi a lényegi különbség? Ha egyáltalán van ilyen. -
#5360 legalabb linkeld be a kurva anyadat -
#5359 http://www.own3d.tv/live/19090 -
Eftörsokk #5358 ezt a whitewizard csókát hol lehet megnézni? annyit írtatok róla hogy már érdekel:) -
#5357 felraktam, nyomtam egy gamet, elején kiírta hogy recording, game vége, sehol semmi -
#5356 Na és akkor mégegyet.
Nektek nem volt olyan, hogy jobb klikkelni akartok és valamiért lerakja asztalra kicsibe a lolt és olyan, mint ha az asztalon kattintottál volna? Nagyon idegesítő... főleg, ha épp csata van. Eddig nem csinált ilyet, csak most az elmúlt pár hétben. -
#5355 Valaki próbálta a LOLReplay-t? Állítólag megy, nem tökéletesen, de egyelőre megfelelő.
Nekem valahogy nem sikerült lejátszani a felvett anyagot, de lehet nálam van a gond, majd lehet újrarakom winfost.
Szóval valaki találkozott már vele?
Itt a link. US fórumon egész jókat írnak róla. -
gabeone #5354 A "default-en.html" file megnyitásakor a firefox a következőre figyelmeztet: "A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (event) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve." -
gabeone #5353 Segítsetek kérlek, steamen megvettem a játékot és technikai akadályok merültek fel az elindítása előtt. Hozzáteszem, előző windowson az ingyenes verziót probléma nélkül telepítettem fel. Nos jelenleg a következő történik:
"Updating (lol-cb3.game) 8/83", ekkor a következő hibaüzenet: "The launcher has experienced an error. Please restart this application.", majd a böngészőm a következő filet szeretné megnyitni: "default-en.html", de nem sikerül. Sem explorerrel, sem firefoxal. Ötlet a megoldásra? Köszi előre is! -
#5352 ty -
Hurkans #5351 Parancsolj -
#5350 Mi a fene az az elo és hol lehet megnézni? :D -
Zeros #5349 Akkor minek reagálsz ha szarsz ránk? :) Ugytunik megiscsak nagyon serti az onerzetedet. Az pedig hogy mennyire sotet vagy csak mosolyt csal itt sokak arcara ^^ keep it up bro -
#5348 Baszki... nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok... de igazad van -
ronesz #5347 figy öreg
szar vagy. ezzel még nem lenne baj, de azt hiszed, hogy jó vagy. élvezd a 900 elot az imba ryze singed kombóddal