53877
-
FreddyHawk #5506 Szerintem az ip amibe egy hős kerül gyakran köszönő viszonyban sincs a játékbéli erősségével, az állandó patchelés meg pláne rátesz az aránytalanságokra egy lapáttal.
IP ár =/= rangsor -
#5505 én éppen 3150es championokon gondolkozom, Teemot ma probáltam ki kétt meccset nyomtam vele egyik egy defeat volt de igyis 8-2es statom lett a másik Victory az meg 6-2 :) tetszik Teemo csak nemtudom, milyen builddal a legjobb? Aztán még Akalin gondolkozom esetleg, bár őt még nem probáltam ki. -
gtronic #5504 stun, aztcső, tapasztalat, mivel 3 ik hősöm amit megvettem, és 2 hónapja mintha stabilab erővel bírt volna, de ízlések és pofonok, nem igaz? : D -
#5503 akkora op mint a ház
urgot is mekkora geci hero már -
#5502 kennen szart se er? ezt lol-hungary-n olvastad vagy honnan jonnek az ilyen tevkepzeteid? -
gtronic #5501 átgondoltam, és megvettem swaint. -
gtronic #5500 mért jön mindenki ezzel : }
Valójában szükségem lenne egy 6300-as hősre. Egy normális mainak, mivel egy legendary hősöm van az is kennen, ami mostanság szart se ér. :'D -
#5499 tire 3-as runát vegyél inkább!!! -
gtronic #5498 swaint már próbáltam és nagyon bejövős, a másik ami felé hajlok az twitch, de szerintem a közeljövőbe nem fogom tudni kipróbálni, mivel 1 éve lolozok, és még nem volt free : ) -
#5497 fél hónap? nekem max 2 hét volt ip boost nélkül :) hát annyit tudok tanácsolni, hogy ne vegyél meg olyat akit még nem probáltál ki, én igy beszoptam a 6300 ip-s championokkel -
gtronic #5496 csak félhonapig gyüjtöttem a 6300 ip re ami ma lett meg, ráadásul ip boostal, és most nem merek semmit se megvenni : c -
Rotyoka #5495 Legyilkol ez a várakozás loginkor :(
Ha valaki akar játszani egy kezdővel, (régen dotázgattam) akkor vegyen fel:
Dudva a nevem (gondolom nem a login név kell a felvételhez)
Ts3 ra és Mumble-ra tudok menni. -
FreddyHawk #5494 De, szerintem Én sokkal okosabb vagyok!
-
#5493 múltkor voltam egy boltba ahol csak 1 lábra adtak cipőt :D(nem volt egyiknek se párja) -
#5492 Te se sokkal maradsz le:P -
FreddyHawk #5491 Hihetelenül jól adod a hülyét. -
#5490 Nálunk általában a cipőt párban adják, elégszar lehet nektek. -
#5489 -
FreddyHawk #5488 Az teljesen rendben van. Vagy neked csak egy lábad van ? Ugye... -
#5487 Patch után nem lehet normálisan játszani... Mindig van valami a szerverrel :D:D:D -
#5486 Ejjjj 3 Ranked pontot adog most a győzelemér :D Nem aprozta ell :D::D:D:D -
#5485 nemrosz amugy Kakasoul, hisz ferdeszemű :D de mindenkinek vannak fail napjai :D -
Cat 02 #5484 Ki ez a Kakasoul ? Végig ugat szar stattal. Efeex az meg se szólalt és pownolt végig -
Cat 02 #5483 Nekem Play gombig se jut :D -
ronesz #5482 jobban carryzett, mint te.... -
#5481 én meg elkezdtem egy meccset és olyan lag volt h leléptem, majd reconnectelni akartam, de semmi nem történik... szerintem ez a 10 win ip boost nem lesz elég kárpótlásul -
donatus13 #5480 543 vagyok ez derék :D -
#5479 egyik barátommal akivel játszunk, pont ezért logoltunk be már 6-7 fele :D és aki még jönne velünk játszani, annak 40 percet kell várnia, ez így nem állapot. -
gtronic #5478 de amúgy, visszanéztem rá egy 10 perc múlva, és 700 ik lettem, hát bazdmg akkor, amúgy meg ide reg zárás kellene de gyorsan : DDD -
BaSSeR #5477 1078 1+ óra:D -
gtronic #5476 csak a 652 ik vagyok,és csak 50 min.
alakul az este : D -
gtronic #5475 mivan real man ; D -
gtronic #5474 Kérlek told még meg 20x ban plz smileval.
reasonable man : ) -
#5473 Én olyat is láttam aki két cipőt vett:D -
anarga #5472 igazabol kakasoul az kakasoul, csak szokott az accaval jatszani hotshot. ahogy lilballz is lilballz, csak jiji szokott jatszani az accan. es kakasoul nem clg. -
#5471 vicc ez a login queue, most komolyan 20 perccel a játék előtt el kell inditanom a játékot? nevetséges, főleg mikor olyan van, hogy meccs után nem látnak haverjaim, meg nem vagyok cseten és befagy az egész, amikor is reloggolnom kell, ami ujabb 10 perc esti idöszakba -.-(egyébként tegnap ez kétszer is elöfordult velem) -
Roy4l #5470 ilyen anniet nem minden nap látok :'D , tryndával énvoltam és azt azért nemtöröltem ki^^ és itt csak az annie buildje az érdekes :D -
#5469 attól még CLG-nél van -
#5468 OHH GOD -
gtronic #5467 kakasoul ha nem tudnád HotshotGG : )