53877
0MWkPbn.jpg
  • nonicks
    az a legjobb hogyha a csapatodba berak 1 darab lvl 30-ast és a többi lvl 1-es az ellenséghez meg CSAK lvl 20-asokat...
  • ronihun
    Engem tegnap kétszer egymás után rakott össze lvl 1esekkel :D élvezetes volt, ilyen 0-20-as statok vtak a teambe pár embernek.
  • Cat 02 #5224
    25 percig kell várni :/
  • gabeone
    Gáz, hogy nem lehet feladni a játékot, akkor, amikor egyértelmű már a vereség, de a tornyok még épek.
  • nonicks
    0 kills :D 2-szer egymás után
  • Cat 02 #5221
    Ez a matchmaking olyan jó -.-'

Igen ***** meg jelly vagyok meg noob is, 3 hete játszom :D
  • Jowanson
    Szerintem a Steam-es verzió mellé kapsz egy redeem code-ot amit a shopban be tudsz írni, így a már aktív accoddal fel tudod használni. Plusz azzal a csomaggal unlockolod az alap championok kb felét.
    1 tipp: én a helyedben utánanéznék hogy a digital download illetve a DVD verzió mellé melyik hősöket kapod meg és azt venném/rendelném meg amelyik nekem szimpatikusabb.
  • daemonervosa
    Passz, de jobban jársz ha riottol veszel pontot a shopban imho.
  • gabeone
    Ez a játék steamen kapható, borsos 20 eurós áron, ami tartalmaz 10$ levásárolható tartalmat a játékban. A kérdésem az volna, amennyiben már rendelkezel accounttal, akkor abban az accountban levásárolható lesz a összeg vagy új accountra értendő az összeg? Remélem tudja valaki a választ. :)
  • Jagumo
    Aki szeretne ranked arranged 5v5-özni és lehetőség van vele a kommunikációra :D az írjon privit vagy válaszoljon :D erre mi vagyunk 3-an és nyilván kéne még 2 ember :). NAgyon durván rage-elősök hátrányban :D
  • Cat 02 #5216
    Az a legjobb, amivel a legjobban tudsz játszani. A drágábbak azok az újabb hősök, ha jól tudom.
  • gabeone
    A boltban drágább egység erősebbet jelent vagy miért kerül egyik 4x annyi ip pontba a másiknál? Egy tank karakter feloldásán gondolkozom, de nem szeretném elsietni a dolgot. Alistan, a tauren óriás a legszimpatikusabb talán.
  • ApPa123
    ööööhh Lehet renamet csin valahogy?? Mondjuk az én nevem Metallicana és ha meg szeretném változtatni leehetséges-e vhogy?
  • gabeone
    Most madárijesztőzöm, na ez vicces karakter.
  • Cat 02 #5212
    Szerintem próbáld végig amik vannak, várj még egy hetet és akkor vásárolj :) Amúgy meg rákattolsz a képére (alul, nem felül)
  • gabeone
    Megnéztem a hősöket a store-ban, látom az árukat ip-ben. Hogy tudom megvenni őket? Van 900 ip pontom.

Tapasztalatom szerint a "Spártai" alap hős rettenetesen erős más hősök ellen, de a kedvencem az assassin csaj, ami leginkább minion írtásban jeleskedik nekem.
  • Cat 02 #5210
    Igen, de van annyi, mint a hétszentség, szóval nem para :)
  • Zeros
    Az uj hosok ara inkabb attol fugg h milyen volt a riot havi bevetele ^^
  • gabeone
    Köszi!

Jól látom, hogy egy champion csak egyszer szerepelhet egy oldalon? A store nem működik jelenleg, de megnézném, hogy mire telik az ip-kből..
  • daemonervosa
    Minden meccs végén kapsz IP-t. Ipből tudsz venni championt, 450-6300 IP egy attól függően, hogy a Riot szerint mennyire nehéz játszani vele.Ha megvetted, utána már mindig tudod választani.
  • JSbyMSI8800
    nekem olyan is volt hogy mikor én 11-es voltam, az ellenbe meg volt egy 30-as meg egy 22-es
  • Cat 02 #5205
    Kapsz meccsenként pénzt, azzal lehet hősöket venni, de először érdemes próbálgatni őket, minden héten van ingyen is.

Amúgy igen, elején sok sok leaver, raqe quit van :/ Elvileg (gyak nem) veled egy szintűekhez oszt be. De pl ha 15 vagy, lehet, hogy kapsz egy 25öst ellenfélnek, mert van az ellenfélnél egy 9es pl (true story :D)
  • gabeone
    Ma játszottam először a játékkal, ami igen vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Először is, marha jó játék, de tényleg. Ami viszont igen sajnálatos, az az, hogy a játékban azonos szintű hős péppé ver, mert az accountja 20+ szintű. Ez a tény pedig egyes játékosokból olyan gondolkodásmódot vált ki, ami szerint ha van egy "noob" a csapatban, akkor inkább áll a kezdőn és nem csinál semmit, mely csak tovább nehezíti a csapat dolgát. Legelső 3 vagy 4 meccsemet megnyertük, majd jött 2 vesztes parti, amelynél aztán minden megvolt. Noob-ozás, káromkodás, rage, felszólítás a kilépésre és még a starton való álldogálás is.

Én a dolgomat mindig tudtam, tanítottak ám. Kerüljem a hősökkel való találkozást (innen tudom, hogy erősebbek), ne lépjek ki, mert más játékba nem tudok csatlakozni, öljem a dzsungelben a szörnyeket és vadásszam a minionokat.. Kora délelőtt jó csapatokba kerültem, délután pedig amikor már csak ügyesebb játékos is voltam, állandóan sírt a szája 1-2 embernek az 5 fős csapatokban.. Borzalmas volt.

Néztem a store menüpontot. A hősöket csak angol font fejében lehet megvenni vagy van valami unlockolási lehetőség is rájuk? Van egy krokodil hős, toplistás az eladásokban, az én érdeklődésemet is felkeltette.
  • gtronic
  • B52Yami
    nm
  • Kosadzk1
    köszönjük
  • B52Yami
    Én überhigh vagyok WW-vel.
  • Cat 02 #5199
    Az ágyúpakolgatós solo-zta spotlight videóban.
  • Dobronski
    igenbizony
  • Zeros
    Ahogy hallom ettol fuggetlenul te megis balfasz vagy vele
  • B52Yami
    WW über alles!
  • ronesz
    veigar ugy tudom durvan le tudja solozni 11en
  • Gordis2k
    Milyen item settel lehetne bezuzni a kigyot Ww-vel? VAn más hős aki le tudja szolozni?
  • Gordis2k
    Ja lol... ő konkrétan kibasz bejön nekem is.. bár még nem tudtam leszolozni a gyik genyot...elég jó hero szeritnem.
  • ToCsEk
    warwick
  • Gordis2k
    Mi ez a WW? Nemrég kezdtem és fogalmam sincs róla.
  • solyomb
    azért a tegnapi AP tryndamere mindent vitt:D
  • darkmenx
    addig orulj mig nem B52Yami -t kapod, mert o meg ad ww-vel is szar.
  • Zeros
    vége lehetne mar ennek a free ww hétnek rankedbe mar az 5ik retardaltat kapom velem egy csapatba aki azthiszi h az ap ww a meno, es a legszebb h az osszes 1700+ volt eddig....
  • Cat 02 #5187
    lol