53877
0MWkPbn.jpg
  • Unknow
    Fárasztó elmagyarázni a dolgokat, hogy igenis mind az 5 embernek wardolnia kell, map controlt kell fenttartani és stb... Most leírhatnám, hogy hogyan kell mozognia egy csapatnak, és azt, hogy az oracle úgyis kiszedi a wardokat, tehát lehet trappelni, nem látják merre mész. Most nem várhatod el tőlem ,hogy én legyek Captain Obvious.
  • gtronic
    kid, szerintem félkézel megbaszlak ; }
  • Hegi90
    misclick?
  • Fpocok
    Ez így mi ez így ez? A végén gyakorlatilag stunoltam Q val nem? Csak akkor miért lötte ki messzebb a gyolcsot?

• BEAST #6142
    Tipikus. Gondolom könnyebb rögtön azzal takarózni, hogy x db játéka van ahelyett, hogy elmagyaráznád neki szerinted miben téved.
  • Unknow
    Figy, nincs kedvem leírni a játéknak a mechanikáját, de a leírtak alapján van összesen 200-300 meccsed. No offense, de nem csoda,hogy így gondolkozol :)
  • Fpocok
    HAHA! Ritkán vagyok szerencsés... de ez most full vakon betalált

• Cat 02 #6139
    Egy ismerősömnek patch letöltés mindig lelassul 95 %-nál és kb nem is megy tovább :/ Próbálta, hogy kikapcsolja a p2p-t de úgyse volt jó. Valami ötlet?
  • B52Yami
    "nem ér az ORACLE*,ha a bokrok szélén vannak a gombák"
  • B52Yami
    Mindenre nem figyelhetsz, mindenhol nem lehetsz ott és mind az 5 enemy-t nem counterelheted... és gondolom te is tudod nagyon jól, hogy semmit nem ér a ward,ha a bokrok szélén vannak a gombák, úgy is belemész mielött meglátnád.Vagy pukkan a banshe, wow - egy gomba, maradt még 6-7.

Map controll? Osszuk négy felé a pályát? Hogy irányítod az egészet? Elmész északra? Wardokkal látják, mozognak délre, bebogyózzák...és arra terelik a teamfightokat, ha nem követed?! Lepusholják azt az oldalt, ha követed? Akkor kiálthatod,hogy "trap", ha te pusholod északot? A 4 társ megy védeni, teemo pushol tovább...
    Nem azt mondom, hogy amit írtam 100% ban minden meccsre igaz...van ahol teemo szart sem ér, de ez az erőssége és ezért "op". Ez volt a kérdés, nem? Persze költhetsz egy meccs alatt 600-800 goldot wardokra, hogy az egész dzsungelt controláld...ha elveszíti a dzsungelt, még mindig tud pusholni. Amúgy szerintem, most csak egy OP hős van, az noc...1v1-ben nem könnyű ellene ugyanolyan feedelt szinten.
  • Czdano
    Tryndával beindultam =P
  • Unknow
    Mert ez az egyetlen hős ami ellen nem elég a sima ward? Továbbá az se ha egy emberen van oracle? Mert gondolom senki nem olyan idióta, hogy hagyja, hogy az ellenség teemoja map controlozzon a meccs alatt, javíts ki ha tévedek.
  • B52Yami
    Teemo szerintem csak azért op, mert, ha nem kontrolálod teljesen a dzsugelt és nem dobsz minden bokorba wardot, akkor kb teljesen használhatattlan lesz számodra, valamint über pusher... pushol 1 oldalt majd a visszautat legombázza, így az enemy minionok vissza se tudnak nyomulni... (szerintem)
  • Zeros
    érdekelne h miért is kerul olyan sokba a teemot counterelni...
  • Zeros
    te meg a "use brain" ket tavol allo fogalom
    cassiopeia pedig szimplan nem fer bele a jelenlegi metaba
  • ronihun
    Amugy meg ha jo ember kezébe van tényleg bármelyik champion op-nak tünhet, szal ezért nem szeretem mikor 10 perc után mondják h adjuk fel 20-nál mert az ellenfélbe Vlad van és Vlad op... miközbe ha nem feedelik akk nem ér sokat, lategamebe meg pláne
  • daemonervosa
    MINDEN GECIRE OP IMBA

qq
  • ronihun
    Corki is elég imba.
  • unusual
    Szerintem is nagyon jó,és ha vele voltam nem vesztettem. ;)
  • Unknow
    Annyi volt benne az "op" amit írtak is. Aránytalanul sokkba került counterelni őt.
  • Fpocok
    Idegesítő... tény. De az nem egyenlő az OPsággal.
  • gtronic
    amúgy ha valakinek van kedve, normális "use brain" keretek között játszani:

in game: davidWolf : )
  • gtronic
    Cassiopeia, NAGYON imba. már folyamatosan 4 menet ami winnerel zárunk.
    1mp képességei, nem mana igényes, supportnak, szimplán magicnek, is tökéletes, és mindenkitől csak szidalmazást hallottam róla, úgy tűnik mindig csak a hülyeség megy : D
  • Unknow
    Teemo szerintem OP szinten idegesítő :P Nem is tudok másik karaktert mondani ami már a puszta létével is irritálna.
  • Fpocok
    Én általában mindent op nak mondok, amit egy kicsit is annak érzek.
    De könyörgök, hogy a faszba lehet mondani ilyet, hogy Teemo OP. Már nagyon régóta ilyen és eddig akkor jó volt?
    (Ez nem kimondottan csak neked szól, a hivatalos fórumon is sokan írják)
  • ronihun
    áhh végre megugrott a ratingem, de most megint visszaesett, egyszerűen vicc, h az ELO hellben mindenki milyen okos és pro, örülök mikor normális csapatot kapok, akik használnak wardot, leölik velem dragont, v esetleg védenek normálisan ha junglezek. De most kettö buktam egyhuzamban, először Zileannal mentem, egy Udyr bemondta h jungler , ennek örültem , csak aztán az lett belöle h kurvarosszul játszott ki se jött a junglebol, nem gankelt semmi és azon veszekedtek Teemoval, h nem adja oda a blue buffot.... Aztán most Asheval mentem itt lvl6 előtt kassa lenukeolt, mert elbasztam, erre a sok hülye ezután ugatott velem, hogy milyen gáz h lvl 6 elött meghalok :D arrol szo se volt h ök meg elvesztették top turretet, bot turretet és telifeedelték malzát, végig én voltam a hibás ... áhh :D
  • B52Yami
    Menj gombázni 5*phantom dancerrel+boots :)
  • ronesz
    atcsinaljak a move quicket -> op lett -> nerfelik az ultit
    makes perfect sense
    talan eszre kene venni, hogy az eredetileg nulla skill tulsagosan jo lett igy, es kurvara nem a cooldownja miatt
    kurva morello meg zileas
  • Ariakus
    Ideje volt, Teemo egy mocskosul OP hero.
  • Fpocok
    "Hey guys,

Here are the currently slated Teemo changes;

Noxious Trap
    Added new visible reload timer, showing time until next trap is ready.
    Mushroom reload time increased to 35/31/27 from 30/26/22
    Damage reduced to 200/400/600 from 250/475/700
    Fixed a bug that calculated the AP coefficient lower than intended
    Move Quick
    Cooldown increased to 22 seconds from 13

These changes are pretty much targeted at high elo play, where coordinated split-push Teemo is too good at split-pushing without risk. Other play levels will likely find Teemo pretty similar to his live status now.

The AP coefficient bug fix is actually about a .2 AP ratio buff on him. This evens out the lower base damage on mushrooms.

Increase on Mushroom Reload time is so that his mushrooms are a little less carpet-bomb effect, which is cornering off entire quadrants of the map as inaccessible by the enemy team while split pushing. Move Quick is mainly to stop chaining it multiple times in single chases. We thought it was better to limit the cooldown and total mobility rather than the in-combat use, which is one of the ways Teemo can survive real fights.

We don't forsee more being done to Teemo than this, as it should retain his combat ability while let him remain effective at map control and split-pushing (just not quite -as- effective)."
  • Vagrant
    Sziasztok, clan-t vagy legalabbis gyakorlott csapatot keresek komolyabb jatekra. Ha valahol lenne 1 ures hely számomra, szivesen csatlakoznek.
    24 eves,
    sok szabadido (tul sok neha :P)
    a tobbit ingame.
    Summoner nevem: Vagrant
  • BaSSeR
    Én is néztem egy pár streamjét. Nekem az jött le hogy egy egoista idegesítő s*ggfej, és csak custom gameben a haverjai ellen "kemény". Mutasson jó ranked meccseket aztán mondom én rá hogy ownol meg ilyenek.
  • watto
    Én meg csak szobatársával és barátnőjévell átom livestreamen. Naés?
    Leszóltam, de tegnap megnéztem 1 menetét :D Nem játszik jól de jó arc :D
  • B52Yami
    "Egyedül az eszme ami hajtja őket lehet vita tárgya."

Erről ez jutott eszembe:
  • B52Yami
    Nagyon érdekes, de attól még irritáló marad a feje és a stílusa. :(
  • Fpocok
    Korlátozd le végig 30ra az FPS-t.

• sentexxx
    Sziasztok. Valaki tud valami meg oldást az FPS-ugrálásra? mert ku... zavaró hogy be laggol! Ez nem normális 60-ról 30, aztán 40 megint 30 néha vissza megy 60-ra...
  • Pyotr
    Copyztam a LoL hungary-ról csak hogy képben légy:
    Azt hiszem, már páran leírtátok, hogy ki ez a figura, viszont pár dolgot lehet, hogy nem tudtok róla. Nevezetesen azt, hogy ő egy 5 fős csapatnak a tagja, akik valójában politikai aktivisták. Tevékenységükkel pl olyasmiket szeretnének elérni, hogy a választásokon lehessen nemmel is szavazni, ezáltal üres helyeket kreálva. A srác neve egyébként Chiren a bandán belül.
    Az Athene projekt talán a legnagyobb megmozdulásuk, és az internet szabadságára szeretnék vele felhívni a figyelmet.

athene

ja és a srác a 10k friendre hajt ha el akarnád érni:)
  • Cat 02 #6108
    Tud valaki valami jó tankot ? Meguntam a carryt :D
  • B52Yami
    Linkelgeted ezt a nr1 starcraftos gyereket. :) Annyira iritáló feje van a 12-éves gyerek testen...hót ziher, hogy meleg! Értelmes nő biztos hozzá sem nyúlna és csak ezzel a "szobatárssal" látni minden videóban.