53877
0MWkPbn.jpg
  • B52Yami
    No comment...idiot.
  • gtronic
    én a spórolás allat azt szerettem volna kifejezni,hogy a 30k(havi) forintból maradjon 22k forintos cipőreis : DDD

coreshop. vagy ti a tescoba vásároltok be? : D
    lehet jó !
  • B52Yami
    Server offline?

Nem tudom mit baszogatjátok gtronicot... gondolom ti házra meg pelenkákra a babának spóroltatok 14 évesen.
  • Hurkans
    Fpocok és gtronic ti nem hagytátok már abba egyszer a játékot?
    Nem kell itt egymást oltogatni, meg trollkodni, le lehet törölni és el lehet menni "élni"(alias cipőt venni)...
  • Fpocok
    Hát még nem nagyon volt alkalmunk kipróbálni...
    Szerintem nem annyira durva. És azért nem egy egy gombos hős...
  • ronihun
    Viszont a 350 rp-ből most meg tudom venni Tundra hunter ww skint
  • ronihun
    na látom megy a trollkodás, én inkább nem is szólok ehhez hozzá és hogy témát váltsak

Kinek hogy tetszik Brand? gondolom már mindenki látta játék közben, sztem egy átlagos nuker, nem sokkal lehet különb annienél, szóval én inkább nem költök rá.
  • gtronic
    really kid : )
  • Fpocok
    "szeretem, és szerintem magasabb szinteken űzöm MINT TE ! "

• gtronic
    nem gyújtottam rá 4 napja, hát lehet : DDDDDDDDDDDDDDD
  • unusual
    Elvonási tünetek,vagy mi?
  • gtronic
    retard hozzád kiszólt?
  • donatus13
    Afrikai vagy b+ ?
  • nonicks
    olvasd már vissza azt utána nem fogsz ekkora baromságokat írni...
    és remélem megveszed a szaros cipődet azt után befejezed a személyeskedést!
  • gtronic
    maradok a bakancsnál :)
  • gtronic
    szeretem, és szerintem magasabb szinteken űzöm MINT TE !
    máskor nem szólsz be ha nem tudod miről van szó.

realize kid.
  • watto
    Nem értem mit akarsz mondani... A szandál jobban tetszik?
  • nonicks
    ha nem tetszik neked a LOL akkor mi a szart csinálsz itt???
    idejössz trollkodni?
  • jazzy
    Neked egy Gentleman Cho'Gath hozzádillő lenne
  • gtronic
    te meg kuss, azt menjé vásárolni a LOL BOLTBÓL, HOZZÁD ILLŐ TERMÉKEKET!

ever reunion !

• gtronic
    MONDTAM HOGY ÁLOM A CIPŐ?
    MONDTAM HOGY SZEGÉNY VAGYOK?
    MONDTAM HOGY NEM FUTJA MINDENRE?
    SPÓROLÁS ALLAT TUDOD MIT ÉRTETTEM?

szerintem ITT le is zárhatjuk : )
  • gtronic
    use the brain ? kiforgatjátok amit írok bazdmeg , szégyen gyalázat.

• nonicks
    hallottál már arról hogy HOBBI??
  • ronesz
    szar lehet szegénynek lenni, nekem mindenre futja és nem egy szaros cipő a nagy álmom amire spórolnom kell ROFL

get an education
  • gtronic
    " vagy ilyesmit "
  • FreddyHawk
    Do not feed the troll pls
  • watto
    Az hogy veszel 1 cipőt, na az már élet :DD
  • gtronic
    őszintén, én személy szerint bolond lennék költeni erre a játékra, inkább a megspórolt pénzemből veszek egy etnies cipőt, vagy ilyesmit : DDD

get life.
  • nonicks
    A hivatalos LOL boltból valaki vásárolt már valamit?LINK!
    vagy egyáltalán szállítanak Magyarországra?
  • B52Yami
    Gondolom RIOT belehalt, hogy adott mindenkinek pár kattintással virtuális pénzt(semmit), ami által esetleg kis bevételre tehetnek szert. :)
  • B52Yami
    Ahogy írtam én is, motiváció,vagy potenciális vásárlók megtartása...
  • jazzy
    Ezt úgy hívják, hogy marketing. Nyilván belőled nem lenne jó marketinges, mert irigy vagy mint a szar, tipikus. Nem véletlen adnak 350-et, ahogy leírták már, de látom értelmezni nem tudod, pontosan semmire sem elég, ezért sokan venni fognak még mellé, több pénz, csak kis motiváció kellett, voila.
  • Unknow
    Btw, ha az a 350 RP semmire se elég, akkor nem értem miért lenne gond ha nem kapnátok meg :P
  • Unknow
    Teljesed igazad van ronesz, nem gondoltam az olyanokra akik még nem képesek 2500 Ft-ot önállóan kiadni egy játékra amit szinte napi rendszerességgel játszanak, ugyan akkor nyafogni, sírni bármikor képesek.

Abban is teljesen igazad van, hogy hibát okoztak, amit szegény ingyenélők szenvedtek el, és emiatt elestek egy csomó..nem is tudom mitől. Igazad van!

Ha rajtam múlt volna kaptál volna postán egy rohadt banánt amit tövig bekaphatsz, még jó, hogy rávilágítottál arra mennyire nincs igazam. :D
  • ronesz
    na várjunk
    tehát szerinted az lenne a korrekt megoldás riot részéről, hogy a hibát amit ŐK OKOZTAK, úgy kárpótolják, hogy egy kicsi akcióval serkenteni akarnák az rp bevételüket. szerinted ki az a jóérzésű ember, akit miután átbasznak, még támogatja azokat akik ezt tették vele? fórumon is nem hiába látsz non-stop olyan topikokat, hogy eddig vettem rp-t de mivel szar a szolgáltatás nem veszek lófaszt se stb
    egyszerű vagy de nagyon
  • ronesz
    1. 350-et adnak, amit kb lófaszra se lehet elkölteni, csak akciós 520-as gagyi skinekre. szerinted mennyien lesznek, akik inkább rávesznek egy kevés rp-t, hogy vegyenek valami normális dolgot, és mekkora bevételkiesést jelent azok részéről, akik tényleg soha nem akarnak rp-t venni? (segítek 0)
    2. az, aki nem vásárolt még, potenciális vásárló, csak a te okos fejedbe képzelendő el valami ingyenélő pöcsként, aki minden belépénél kiveri a faszát és tenyerét dörzsöli, hogy mennyire kiály mert ingyen játszik valamit amiért mások fizetnek. (mondhatnám, hogy mindenki magából indul ki ugyebár, de legalábbis könnyen belátom, hogy magyarként ezt látod nap mint nap magad körül, nem hibáztatlak)
    hogy megy amúgy a szakmunkásképző?
  • Fpocok
    Attól, hogy nem vettünk még RP-t, ugyanolyan játékosok vagyunk, mint azok, akik vettek.
  • B52Yami
    Motiváció!
  • Unknow
    Ez nem önzőség, csupán arról van szó, hogy nem értem minek kompenzálnak olyanokat akiket igazából szükségtelen. Meg miért önzőség? Én azt mondtam csapják hozzá ahhoz AMIT majd megveszel, nem azt,hogy csapják hozzá azoknak az accountjához AKIK MÁR vettek.

Szerintem ez így teljesen korrekt lenne.
  • Fpocok
    Jajj de önző vagy. Irigyled, hogy végre a többiek is kapnak valamit?